Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Η FutboLab είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση προπονητών ποδοσφαίρου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το σχέδιό μας γεννήθηκε πριν από 10 χρόνια ως αθλητική και επιχειρηματική πρωτοβουλία, από μια ομάδα παθιασμένων ποδοσφαιριστών, αποφοίτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε διάφορα αθλήματα. Δημιουργείται προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η προετοιμασία όλων των μελών του ποδοσφαίρου: προπονητές, παίκτες και κλαμπ, επαγγελματίες και ημι-επαγγελματίες.

Η σχολή ποδοσφαίρου του FútbolLab είναι ένα ποδοσφαιρικό κέντρο υψηλής τεχνολογίας με φοιτητές σε περισσότερες από 30 χώρες και το οποίο στοχεύει στην εξειδίκευση των προπονητών, των επαγγελματιών του ποδοσφαίρου και των αποφοίτων του αθλητικού τομέα μέσω των διαφόρων προγραμμάτων ανώτατου επιπέδου, στους τομείς της αθλητικής κατάρτισης στο ποδόσφαιρο και στους οργανισμούς που απαιτούνται για τη διαχείριση των αθλητικών οντοτήτων ή των εταιρειών με εξειδικευμένο τρόπο.

Μέσα από τα πιστοποιημένα μαθήματα που επικυρώνονται από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε εθνικό επίπεδο, θέλουμε να προωθήσουμε το πάθος για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ιδίως μέσω των καλύτερων συμβουλών και κατάρτισης χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη μεθοδολογία. Προσφέροντας μέχρι και 25 online και μεικτά μαθήματα με πανεπιστημιακή διαπίστευση, ενσωματώνοντας τους ειδικούς που εργάζονται ή έχουν εργαστεί στα καλύτερα και πιο γνωστά ισπανικά σωματεία και διεθνώς ως FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Σεβίλλη, Benfica, μεταξύ άλλων.

αποστολή

Βοηθήστε να φτάσετε στο μέγιστο δυναμικό και να πετύχετε τους στόχους χάρη στους καλύτερους επαγγελματίες. Ενδιαφέρεστε να αναζητήσετε την αριστεία και τη μέγιστη απόδοση κάθε προπονητή μας, προκειμένου να τα βοηθήσετε να βελτιωθούν τακτικά, τεχνικά, σωματικά και ψυχολογικά. Δημιουργήστε και δημιουργήστε προστιθέμενη αξία στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και ανάπτυξη τους κατά τη διάρκεια της περιόδου μάθησης.

θέα

Να αναγνωριστεί ως μια επιρροή αθλητική εταιρεία στον τομέα της διδασκαλίας στον κόσμο του ποδοσφαίρου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Να είσαι πρωτοπόροι μέσα από μια αποτελεσματική και αποδοτική οργάνωση υψηλών επιδόσεων που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους προπονητές μας. Να είναι ηγετική εταιρεία παγκοσμίως και σημείο αναφοράς για τους κύριους ανταγωνιστές μας με μόνιμη καινοτομία στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

τιμές

Πιστεύουμε στη σημασία του αθλητισμού για την ενθάρρυνση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των προπονητών μας. Ως εκ τούτου, μέσω του FutbolLab θέλουμε να καταγράψουμε τις αξίες που μας αντιπροσωπεύουν περισσότερο. Καινοτομία, επαγγελματισμός, κατάρτιση, δέσμευση και ποιότητα.

Μεθοδολογία μας

Το FutbolLab δεσμεύεται για την καλύτερη εκπαίδευση και τη μεγιστοποίηση του δυναμικού των ποδοσφαιρικών λεωφορείων. Είμαστε σήμερα η καλύτερη ακαδημία κατάρτισης για τα online ποδοσφαιρικά λεωφορεία στην Ισπανία. Η επιτυχία του οργανισμού μας βασίζεται στις αρχές της προσπάθειας, της ενότητας, της εμπιστοσύνης, της πειθαρχίας και της αυστηρότητας. Αυτές οι αρχές, που προστίθενται στη δέσμευση του προσωπικού μας και την αύξηση της συνεχούς γνώσης του αθλητισμού μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τα πιο ολοκληρωμένα μαθήματα κατάρτισης για να γίνουμε το Total Coach

Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα του έτους. Επιπλέον, έχουμε μια εικονική πανεπιστημιούπολη από την οποία μπορείτε να εξαγάγετε όλες τις πληροφορίες. Θεωρία, εξειδικευμένα άρθρα και βίντεο ενημερώνονται συνεχώς, ώστε να μην χάσετε τίποτα.

Όποια και αν είναι οι εκπαιδευτικές σας ανάγκες, το FUTBOLLAB έχει τη λύση. Ξεκινώντας από την Ολιστική Ιδεολογία, βασισμένη στη Γενική Θεωρία των Συστημάτων, η οποία περιλαμβάνει τις διαδικασίες προετοιμασίας του αθλητή σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουμε ένα άπειρο των μαθημάτων. Οι διαφορετικοί τομείς της γνώσης, οι οποίοι περιλαμβάνουν πτυχές όπως η Φυσική Προετοιμασία, η χρήση της Ψυχολογίας για τη συναισθηματική διαχείριση, η προετοιμασία της κατάρτισης για τους παίκτες και τους τερματοφύλακες, η ανάλυση του παιχνιδιού και ακόμη και η διαχείριση και ο συντονισμός των αθλητικών οντοτήτων είναι οι ειδικότητες μας Από κάθε μία από αυτές παρουσιάζουμε μια υποδιαίρεση περιεχομένου, πλαισιωμένη στις κατηγορίες του Master, Expert και Technician, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέγετε ανάμεσα στον τίτλο του πανεπιστημίου ή τον δικό σας τίτλο και επιτρέποντάς σας να συντονίσετε την επιλογή σας.

Η συμπλήρωση αυτών των τμημάτων επιτρέπει στους μαθητές μας να είναι ανώτεροι εκπαιδευτές. Είμαστε δυναμικοί άνθρωποι που αποτελούν πλεονέκτημα για οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην ανάπτυξη των επαγγελματιών με τους οποίους δουλεύουμε. Πολλοί έχουν φτάσει σε επίπεδα εξαιρετικής γνώσης και πρακτικής που δεν θα μπορούσαν να έχουν επιτύχει χωρίς τα μαθήματα, τους δασκάλους και τους προπονητές μας.

Τοποθεσίες

  • Barcelona

    Barcelona, Ισπανία

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις