Keystone logo
Futuregames

Futuregames

Futuregames

Εισαγωγή

Με σχολεία στη Στοκχόλμη, το Boden, το Skellefteå, το Karlstad και το Malmö (Σουηδία). Nordreisa (Νορβηγία); και σύντομα στη Νέα Ζηλανδία στο Dunedin, Futuregames προσφέρει μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών τύπων εκπαίδευσης και σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, από σύντομα μαθήματα για έμπειρους επαγγελματίες έως προγράμματα πλήρους απασχόλησης για μελλοντικούς προγραμματιστές παιχνιδιών που μόλις ξεκινήσανε στον κλάδο. Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας Futuregames κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις καλύτερες εκπαιδεύσεις παιχνιδιών στον κόσμο και οι πρώην μαθητές μας αποτελούν πάνω από το 11% της σουηδικής βιομηχανίας παιχνιδιών που ασχολείται με την τέχνη παιχνιδιών, το σχεδιασμό παιχνιδιών, τον προγραμματισμό, το μάρκετινγκ παιχνιδιών και άλλα .Το όραμά μας

«Να παρέχει σε κάθε άτομο την ικανότητα και το πλαίσιο ώστε να μπορεί να συνεισφέρει στη βιώσιμη αλλαγή, για τον εαυτό του και για την κοινωνία».

Η αποστολή μας

«Να είμαστε ένα σχολείο που παρέχει καινοτόμες εκπαιδεύσεις που δίνουν στους ανθρώπους ενημερωμένες δεξιότητες και εργαλεία για να λύσουν τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο».


ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ; Η ικανότητα να πηγαίνεις από τη σκέψη στην πράξη. Να τολμήσει. Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να κάνουμε λάθη. Για δοκιμή και επανάληψη. Μέχρι να χτυπήσει. Μαζί μας, είστε ευπρόσδεκτοι στη δοκιμή και το σφάλμα. Χρειάζεται και περιέργεια και θάρρος για να ακολουθήσεις νέους δρόμους και να ανοίξεις νέες πόρτες. Αυτό κάνει το Futuregames .

WIN-WIN-WIN-WIN? Το καλύτερο σενάριο μας είναι όταν δημιουργούμε έναν πύραυλο τεσσάρων σταδίων όπου όλοι κερδίζουν. Εσύ κερδίζεις, το σχολείο κερδίζει, ο συνδημιουργός κερδίζει και η κοινωνία κερδίζει. Δεν τα καταφέρνουμε πάντα, αλλά πολύ συχνά τα καταφέρνουμε. Και τότε δημιουργούμε βιώσιμες αλλαγές και έναν καλύτερο κόσμο για πολλούς.
ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; Είστε ο συνδημιουργός μας και καλείστε να συμμετέχετε σε δημιουργικά έργα και διαδικασίες από την αρχή. Η ικανότητα και η δέσμευση πάνε χέρι-χέρι. Και τότε πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στους συνδημιουργούς μας να δράσουν και να συμμετάσχουν. Να συμμετέχουν και να βάζουν στόχους. Μην προχωρήσετε απλώς προς τους ήδη τελειωμένους στόχους που κάποιος άλλος έχει ήδη αποφασίσει. Ο μόνος είναι συχνά ισχυρός, αλλά μαζί το κάνουμε ακόμα καλύτερα και το πηγαίνουμε ακόμη πιο μακριά προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; Το παιχνιδιάρικο είναι μια από τις βασικές αξίες μας. Η λάμψη παίρνει μορφή σε κάτι γεμάτο παιχνίδι, χαρά και εποικοδομητικό διάλογο. Ένα παιχνιδιάρικο και επιτρεπτικό κλίμα είναι η βάση για να νιώσουμε καλά και να τολμήσουμε να δοκιμάσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας.
ΜΑΘΗΣΗ ΠΡΩΤΑ. Τεχνική, λογισμικό, μοντέλα, μέθοδοι, εμπειρίες και σαφείς διαδικασίες είναι εργαλεία για τις δημιουργίες μας. Οι ανάγκες του μαθητή, του πελάτη και του χρήστη είναι ο στόχος της δημιουργίας μας. Χέρι-χέρι με τους στόχους και τις ανάγκες σας. Πρέπει πρώτα να μάθουμε και μετά να δοκιμάσουμε και να εφαρμόσουμε με διαφορετικούς τρόπους.Είμαστε περήφανοι που κάνουμε τις εκπαιδεύσεις μας όσο το δυνατόν πιο πραγματικές και συνεργαζόμαστε με μερικές από τις καλύτερες εταιρείες παιχνιδιών όπως Avalanche Studios, Star Stable, Coldwood Interactive, Zordix, Paradox Arctic, Turborilla, Level Eight, North Kingdom, King , Ubisoft, EA DICE, Fatshark Games, Starbreeze Studios, Glorious Games Group, NEAT Corporation, Epic Games κλπ κλπ… προσθέτουμε στη λίστα κάθε χρόνο!

Στατιστική

Ξεκινήστε την καριέρα σας στα παιχνίδια στη Σουηδία με το Futuregames !

Το 2022 Futuregames κατατάχθηκε ως η 7η καλύτερη σχολή σχεδιασμού και ανάπτυξης παιχνιδιών στον κόσμο και η καλύτερη στη Βόρεια Ευρώπη από τους Rookies. Με μια σειρά από περισσότερα από 10 προγράμματα σπουδών και μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά, Futuregames προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε ένα πραγματικά παγκόσμιο περιβάλλον όπου συναντώνται διαφορετικές ιδέες και προοπτικές σε όλες τις τοποθεσίες μας στη Σουηδία – Boden, Karlstad, Skellefteå, Στοκχόλμη και τώρα επίσης στο Malmö!

Σουηδία – Το επίκεντρο της ανάπτυξης παιχνιδιών

Υπολογίζεται ότι περίπου ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο έχει παίξει ένα παιχνίδι φτιαγμένο από Σουηδούς. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που το gaming στη Σουηδία ανθεί. Τα έσοδα για τη σουηδική βιομηχανία παιχνιδιών αυξήθηκαν στα 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ το 2021, σημειώνοντας αύξηση 28%, σύμφωνα με το Swedish Game Developer Index 2022.

Και η βιομηχανία παιχνιδιών είναι μεγαλύτερη από τα μεγάλα ονόματα όπως τα Mojang, King και DICE.

Γιατί Futuregames ;

Με 25 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ανάπτυξης παιχνιδιών, Futuregames κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις καλύτερες εκπαιδεύσεις παιχνιδιών στον κόσμο. Οι πρώην μαθητές μας αποτελούν πάνω από το 14% της σουηδικής βιομηχανίας παιχνιδιών που ασχολείται με την τέχνη παιχνιδιών, το σχεδιασμό παιχνιδιών, τον προγραμματισμό, το μάρκετινγκ παιχνιδιών και πολλά άλλα.

 • Το 90% των μαθητών μας βρίσκουν δουλειά στον κλάδο εντός 3 μηνών από την αποφοίτησή τους.
 • Το 14% της σουηδικής βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών είναι απόφοιτοι Futuregames .

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Boden Game Camp

  Κορυφαίες εγκαταστάσεις, ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα συναρπαστικών εταιρειών στην τεχνολογία και τις δημιουργικές βιομηχανίες, το κορυφαίο σύμπλεγμα παιχνιδιών στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας και μια πανεπιστημιούπολη ακριβώς δίπλα στο σχολείο με νέους φίλους.

  Αδράξτε την ευκαιρία, μετακομίστε στο Boden και λάβετε μία από αυτές τις εκπαιδεύσεις:

  • Προγραμματιστής παιχνιδιών C++ / C
  • Καλλιτέχνης του παιχνιδιού
  • Σχεδιαστής παιχνιδιών
  • QA / Game Tester
  • Προγραμματιστής Indie Game

  Το Boden Game Camp προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις προσαρμοσμένες στο IT και άνετους κοινοτικούς χώρους. Ζείτε άνετα στην πανεπιστημιούπολη μας στις εγκαταστάσεις. Υπάρχει επίσης ένα νεόκτιστο στούντιο συνεδρίων και ταινιών, καθώς και καινοτόμα cluster σε παιχνίδια και ψηφιακές βιομηχανίες.

  Start-ups και διεθνείς παίκτες

  Πολλοί συνεχίζουν να ξεκινούν τις δικές τους εταιρείες και άλλοι επιλέγουν να εγκατασταθούν στον ιστό, στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στο σύμπλεγμα παιχνιδιών που αναδύονται επιτόπου. Πολυγίγαντες όπως η Google και το Facebook έχουν επίσης τα μάτια τους στο Boden. Κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα μια από τις πιο γνωστές διεθνείς διοργανώσεις παιχνιδιών για γυναίκες, το «Valkyrie Jam».

  Χειμερινά σπορ και καλοκαιρινή διασκέδαση

  Η Σουηδική Λαπωνία σας περιμένει, με βόρειο σέλας, σκι, χιόνι, ψάρεμα, πεζοπορία και πολλά άλλα. Οι εμπειρίες της φύσης που σας εμπλουτίζουν και σας συγκινούν θα εμπλουτίσουν τις σπουδές σας. Τολμούμε να υποσχεθούμε ότι ο χρόνος σπουδών σας στο Boden θα είναι μια αγαπημένη ανάμνηση για τη ζωή, σε πολλά επίπεδα – καλωσορίσατε στο Boden Business Park!

  Εγγυημένη στέγαση σε κοντινή απόσταση από μια κοινωνική ζωή

  Όταν γίνεστε δεκτοί σε εκπαίδευση στο Boden, έχετε εγγυημένη στέγαση. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στέγασης με τη μορφή ενοτήτων 18 τμ, φοιτητικών δωματίων έως 10 τμ.

  Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα στη θερμοκοιτίδα παιχνιδιών μας

  Κατά τη διάρκεια του 2021 καθιερώνουμε τη δυνατότητα για εσάς να βγάλετε το παιχνίδι σας στην αγορά. Στο NEXT μπορείτε να γίνετε δεκτοί στη θερμοκοιτίδα παιχνιδιών μας και να αποκτήσετε 12 μήνες πλήρη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα για να διαθέσετε το παιχνίδι σας στην αγορά. Εναλλακτικά, μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους με ομοϊδεάτες, να δημιουργήσετε δίκτυα και να αναπτυχθείτε μαζί.

  Όλα κάτω από την ίδια gaming στέγη

  Στο Boden Game Camp, όλα όσα σχετίζονται με παιχνίδια μπορούν να βρεθούν κάτω από μια στέγη. Τα στούντιο παιχνιδιών, η θερμοκοιτίδα και το μέλλον σας βρίσκονται λίγα μόλις βήματα πάνω από την εκπαίδευση.

  Γυμναστήριο και εστιατόρια με προσφορές προσαρμοσμένες για φοιτητές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, στον κεντρικό όροφο. Δημιουργούμε έναν ίσιο δρόμο προς τον κόσμο για εσάς, τον φοιτητή, γι' αυτό και κάνουμε πολλή δουλειά με διεθνείς ηθοποιούς.

  Καλώς ήρθατε στο Boden με μια κοντινή ζωή στο επίκεντρο!

  Πανεπιστημιούπολη Skellefteå

  Σε συνεργασία με το “Arctic Game Lab” και το Campus Skellefteå, λειτουργούμε δημιουργικές εκπαιδεύσεις σε Game & UX Design, Project Management, Game Programming, καθώς και Game Art. Εδώ, θα βρείτε φοιτητικές κατοικίες και εταιρείες που ενδιαφέρονται να σας έχουν ως ασκούμενο τους. Μια ενεργή φοιτητική ένωση διασφαλίζει την κοινότητα και πολλές δραστηριότητες.

  Εστίαση και προπόνηση στο παιχνίδι

  Το Arctic Game Lab και μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία παιχνιδιών οργανώνουν πρωινό παιχνιδιών, βραδιές βιντεοπαιχνιδιών και επιτραπέζια παιχνίδια και τζαμαρίες παιχνιδιών. Η αίθουσα του Campus, με γυμναστήριο, αίθουσα γυμναστικής και πολεμικές τέχνες, προσφέρει σωματική άσκηση.

  Σύγχρονες εγκαταστάσεις και “Musik på Älven”

  Οι εκπαιδεύσεις γίνονται σε πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους κοντά στο ποτάμι, όπου οι μαθητές επιπλέουν σε φουσκωτά σκάφη για τα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού. Το Skellefteå είναι μια νεανική, αναπτυσσόμενη πόλη με ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ κουλτούρας παιχνιδιών στον κόσμο, το "Nordsken".

  Είναι εύκολο να καταλήξεις να μείνεις…

  «Αν έρθετε στο Skellefteå για σπουδές, μπορεί να μην φύγετε ποτέ από εδώ. Το σχέδιό μου ήταν να μείνω για δύο χρόνια. Είμαι στα 15 και συνεχίζω, και δεν έχω σχέδια να μετακομίσω. Μπορείτε να ζήσετε, να ευδοκιμήσετε και να αναπτυχθείτε στο Skellefteå για όσο διάστημα θέλετε. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!" – Emma Prieto –Community Manager Arctic Game Lab

   Εισαγωγές

   Πώς να κάνετε αίτηση στο Futuregames στη Σουηδία

   Για να μάθετε πώς να κάνετε μια αίτηση ως διεθνής φοιτητής στη Σουηδία, μεταβείτε στη σελίδα Futuregames διεθνών φοιτητών και μεταβείτε στην ενότητα "Αίτηση". Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλες τις πληροφορίες στη σελίδα μας για διεθνείς φοιτητές πριν υποβάλετε την αίτησή σας. Εκεί, θα βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης, τα δίδακτρα, την άδεια διαμονής/βίζα, τη διαμονή κ.λπ.

   Πώς να υποβάλετε αίτηση στο Futuregames στην Πολωνία

   Εάν σκέφτεστε να σπουδάσετε στο Futuregames στη Βαρσοβία της Πολωνίας, αυτές είναι οι πληροφορίες για εσάς.

   Ειδικές τιμές για τις εκπαιδεύσεις μας στην Πολωνία μόνο το 2023:

   Game Artist - 2450 EUR / εξάμηνο (x 4 εξάμηνα). Σύνολο: 9800 EUR

   Game Designer - 2450 EUR / εξάμηνο (x 4 εξάμηνα). Σύνολο: 9800 EUR

   Προγραμματιστής παιχνιδιών - 1990 EUR / εξάμηνο (x 5 εξάμηνα). Σύνολο: 9950 EUR

   Διαδικασία αίτησης

   Για να υποβάλετε αίτηση για εκπαίδευση Futuregames στη Βαρσοβία, στείλτε το χαρτοφυλάκιο εργασίας, το βιογραφικό σας και μια επιστολή προθέσεων στη διεύθυνση: rekrutacja@ Futuregames .se. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι να συμπληρωθούν τα τμήματα.

   Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα προσκληθούν σε μια σύντομη ηλεκτρονική συνάντηση για να βεβαιωθούν για την επάρκειά τους στα αγγλικά (απαιτείται επίπεδο επικοινωνίας γλώσσας).

   Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Futuregames στην Πολωνία, επικοινωνήστε με τον Piotr Matecki στο [email protected]

   Απαιτήσεις Βίζας

   Παρόλο που το Changemaker Educations / Futuregames μπορεί να παρέχει κάποιες οδηγίες σχετικά με τη Σουηδική Υπηρεσία Μετανάστευσης, είναι ευθύνη του μαθητή να διασφαλίσει ότι πληροί τις προϋποθέσεις για σουηδική άδεια διαμονής κατά τη διάρκεια της μελέτης και ότι πληροί όλες τις απαιτήσεις μετανάστευσης. Καθώς η διαδικασία υποβολής αίτησης μπορεί να πάρει χρόνο, ενθαρρύνουμε όλους τους επιτυχόντες υποψήφιους να ξεκινήσουν τη διαδικασία μόλις εκδοθεί η «επιστολή εισαγωγής» τους από το σχολείο.

   Οι Εκπαιδεύσεις στο Changemaker Educations/ Futuregames ορίζονται ως "Ανώτατες Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις". Για το λόγο αυτό, οι διεθνείς φοιτητές υποβάλλουν αίτηση για άδεια παραμονής στην κατηγορία «Τριτοβάθμια Εκπαίδευση». Μεταβείτε στη σελίδα μας για διεθνείς φοιτητές (ενότητα "Άδεια διαμονής/Βίζα") για να βρείτε τους άμεσους συνδέσμους προς τη Σουηδική Υπηρεσία Μετανάστευσης.

   Οι διεθνείς φοιτητές από ορισμένες χώρες μπορεί επίσης να χρειαστεί να λάβουν έγκυρη βίζα για τη διάρκεια των σπουδών.

   Σημείωση: Οι πολίτες της ΕΕ δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση ούτε για άδεια διαμονής ούτε θεώρηση για σπουδές στη Σουηδία. Ωστόσο, θα χρειαστεί να εγγραφείτε στη Σουηδική Φορολογική Υπηρεσία κατά την άφιξή σας στη Σουηδία.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Futuregames Υποτροφία Merit 2023

   Futuregames θέλει να κάνει τη διαφορά! Όλοι από όλο τον κόσμο θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις εκπαιδεύσεις μας και από το 2023 Futuregames θα προσφέρει μια αξιόλογη υποτροφία σε έναν εξαιρετικό μαθητή για να σπουδάσει μαζί μας σε μια από τις τοποθεσίες μας. Η υποτροφία απονέμεται σε υποψήφιο που επιδεικνύει εξαιρετικές δυνατότητες.

   Υποτροφία Merit για Ουκρανούς πολίτες 2023

   Στο Futuregames προσπαθούμε πραγματικά να ανταποκριθούμε με ανθρωπιστικό τρόπο στον κόσμο γύρω μας. Για αυτόν τον λόγο και δεδομένης της συνεχιζόμενης κρίσης στην Ουκρανία, θα προσφέρουμε φέτος μια πρόσθετη υποτροφία Merit σε έναν Ουκρανό πολίτη για το φθινοπωρινό σχολείο έναρξης 2023 για οποιαδήποτε από τις εκπαιδεύσεις μας πλήρους φοίτησης.

   Οι όροι της υποτροφίας και ο τρόπος εφαρμογής είναι οι ίδιοι όπως και για την άλλη μας υποτροφία Merit. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για υπηκοότητα, σημειώστε την επιστολή υποψηφιότητάς σας για την αξιοπιστία με την "υποτροφία της Ουκρανίας".

   <span translate="no">Futuregames</span> Open Houses 2023

   Γνωρίστε το προσωπικό και τους μαθητές του Futuregames , μάθετε περισσότερα για το σχολείο και λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας!

   Κατάταξη

   Ξεκινήστε την καριέρα σας στα παιχνίδια στη Σουηδία με το Futuregames !

   Το 2022 Futuregames κατατάχθηκε ως η 7η καλύτερη σχολή σχεδιασμού και ανάπτυξης παιχνιδιών στον κόσμο και η καλύτερη στη Βόρεια Ευρώπη από τους Rookies. Με μια σειρά από περισσότερα από 10 προγράμματα σπουδών και μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά, Futuregames προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε ένα πραγματικά παγκόσμιο περιβάλλον όπου συναντώνται διαφορετικές ιδέες και προοπτικές σε όλες τις τοποθεσίες μας στη Σουηδία – Boden, Karlstad, Skellefteå, Στοκχόλμη και τώρα επίσης στο Malmö!

   Σουηδία – Το επίκεντρο της ανάπτυξης παιχνιδιών

   Υπολογίζεται ότι περίπου ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο έχει παίξει ένα παιχνίδι φτιαγμένο από Σουηδούς. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που το gaming στη Σουηδία ανθεί. Τα έσοδα για τη σουηδική βιομηχανία παιχνιδιών αυξήθηκαν στα 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ το 2021, σημειώνοντας αύξηση 28%, σύμφωνα με το Swedish Game Developer Index 2022.

   Και η βιομηχανία παιχνιδιών είναι μεγαλύτερη από τα μεγάλα ονόματα όπως τα Mojang, King και DICE.

   Γιατί Futuregames ;

   Με 25 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ανάπτυξης παιχνιδιών, Futuregames κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις καλύτερες εκπαιδεύσεις παιχνιδιών στον κόσμο. Οι πρώην μαθητές μας αποτελούν πάνω από το 14% της σουηδικής βιομηχανίας παιχνιδιών που ασχολείται με την τέχνη παιχνιδιών, το σχεδιασμό παιχνιδιών, τον προγραμματισμό, το μάρκετινγκ παιχνιδιών και πολλά άλλα.

   • Το 90% των μαθητών μας βρίσκουν δουλειά στον κλάδο εντός 3 μηνών από την αποφοίτησή τους.
   • Το 14% της σουηδικής βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών είναι απόφοιτοι Futuregames .

   Τοποθεσίες

   • Stockholm

    Åsögatan 117, 116 24, Stockholm

   • Boden

    Teknikvägen 3, 961 50, Boden

    • Skellefteå

     Bockholmsvägen 23, 931 62, Skellefteå

     • Karlstad

      Sommargatan 101A, 656 37, Karlstad

      • Warsaw

       Warsaw, Πολωνία

       Ερωτήσεις