Keystone logo
© General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly

Εισαγωγή

Στη Γενική Συνέλευση, ο καθένας μπορεί να είναι έτοιμος για εργασία για να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της κωδικοποίησης ή δεδομένων ή σχεδίασης UX, αποκτώντας τις απαιτούμενες τεχνολογικές δεξιότητες σε τρεις ή οκτώ μήνες. Τα bootcamps της Γενικής Συνέλευσης καθοδηγούνται από εκπαιδευτές που είναι έμπειροι επαγγελματίες στον τομέα τους, υποστηρίζονται από μια πλατφόρμα υπηρεσιών καριέρας για να βρείτε μια δουλειά που μπορείτε να αγαπήσετε και ενισχύονται από ένα δίκτυο 100.000+ πτυχίων σε όλο τον κόσμο.

Τα bootcamps είναι προγράμματα φιλικά για αρχάριους με ελάχιστες ή καθόλου προϋποθέσεις. Οι μαθητές μιλούν με την ομάδα εισδοχής της Γενικής Συνέλευσης για να εξερευνήσουν το υπόβαθρό τους, τους στόχους σταδιοδρομίας, το στυλ μάθησης, την επιλεξιμότητα για υποτροφίες και τις επιλογές χρηματοδότησης που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Ως απόφοιτος, θα έχετε ένα χαρτοφυλάκιο μεμονωμένων και ομαδικών έργων που δείχνουν την ετοιμότητά σας για εργασία σε στελέχη πρόσληψης, μια πλατφόρμα υπηρεσιών σταδιοδρομίας που θα σας καθοδηγεί στην αναζήτηση εργασίας και ένα δίκτυο επαγγελματιών που έχουν αλλάξει την καριέρα τους.

Αποστολή

Η αποστολή της Γενικής Συνέλευσης είναι να καλλιεργήσει μια παγκόσμια κοινότητα ατόμων που θα έχουν την εξουσία να επιδιώξουν το έργο που αγαπούν. Το όραμά μας είναι να γίνουμε μια εταιρεία αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο για την οικοδόμηση διαφανών διαδρομών προς το πιο μετασχηματιστικό έργο του κλάδου. Το κάνουμε με:

 • Παρέχοντας την καλύτερη στην κατηγορία, πρακτική εκπαίδευση στην τεχνολογία, τις επιχειρήσεις, τα δεδομένα και το σχεδιασμό.
 • Παροχή πρόσβασης σε ευκαιρίες που χτίζουν δεξιότητες, αυτοπεποίθηση και ελευθερία στην καριέρα κάποιου.
 • Μεγαλώνοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών, επαγγελματιών και συμμετεχόντων που
  επενδύουν ο ένας στην επιτυχία του άλλου.

Ο καλύτερος δρόμος σας για μια νέα τεχνολογική καριέρα

Κάντε τις σωστές συνδέσεις

Αξιοποιήστε ένα δίκτυο αποφοίτων σχεδόν 100.000 ατόμων από κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο — συν ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών προσλήψεων με σχεδόν 20.000 κορυφαίους εργοδότες που εμπιστεύονται τους πτυχιούχους GA. Ως μέρος του Ομίλου Adecco, έχουμε απαράμιλλη εμβέλεια — για απαράμιλλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Να είστε έτοιμοι για εργασία από την πρώτη μέρα

Αποκτήστε τις πραγματικές, πρακτικές δεξιότητες τεχνολογίας που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα ή να μεταβείτε σε έναν νέο ρόλο — συν τις απαλές δεξιότητες που χρειάζεστε για να είστε έτοιμοι για δουλειά πριν καν φτάσει η πρώτη σας μέρα.

Μάθετε από το Industry PROS

Μάθετε από εκπαιδευτές με πραγματική εμπειρία σε κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Έχουν πάει εκεί — και ξέρουν τι αναζητούν οι κορυφαίοι εργοδότες για τα ταλέντα τεχνολογίας.

Αποκτήστε προπόνηση σταδιοδρομίας για να τροφοδοτήσετε την επιτυχία

Εργαστείτε ένας προς έναν με έναν αφοσιωμένο προπονητή σταδιοδρομίας — και λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να συντρίψετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Εισαγωγές

Πολιτική και διαδικασία εισαγωγής

Η είσοδος σε οποιοδήποτε πρόγραμμα General Assembly , εκτός από αυτά που προσφέρονται στη Γεωργία, απαιτεί ο μαθητής να έχει απολυτήριο γυμνασίου ή ισοδύναμο (General Education Diploma — GED) ή δίπλωμα από ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διαπιστευμένο από ένωση διαπίστευσης αναγνωρισμένη από τις Η.Π.Α. Τμήμα Εκπαίδευσης. General Assembly δεν δέχεται φοιτητές ικανότητας προς όφελος.

Διεθνείς Φοιτητές και Υπηρεσίες Αγγλικής Γλώσσας

General Assembly δεν προσφέρει υπηρεσίες βίζας σε υποψήφιους φοιτητές από άλλες χώρες ή υπηρεσίες αγγλικής γλώσσας. General Assembly επίσης δεν εγγυάται την ιδιότητα του φοιτητή ή τυχόν σχετικές χρεώσεις. General Assembly δεν προσφέρει διδασκαλία Αγγλικών ως Δεύτερης Γλώσσας. Όλες οι οδηγίες γίνονται στα Αγγλικά. Η επάρκεια της αγγλικής γλώσσας τεκμηριώνεται από:

 • Η συνέντευξη εισαγωγής.
 • Παραλαβή τεκμηρίωσης προηγούμενης εκπαίδευσης, όπως αναφέρεται στην Πολιτική Εισδοχής.
 • Λήψη βαθμολογίας εξέτασης του τεστ Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) 80 ή υψηλότερη για το τεστ μέσω Διαδικτύου και 550 ή υψηλότερο για το έντυπο τεστ.

Διαδικασία εισαγωγής

Η διαδικασία εισαγωγής μας έχει σχεδιαστεί για να αποσπά τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει να βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν στο πρόγραμμα και μετά από αυτό. Αφού υποβάλετε αίτηση, το εξετάζουμε και προχωράμε επιλεγμένους υποψήφιους σε τηλεφωνική συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, θα μάθουμε περισσότερα για το ιστορικό σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις. Εάν η τηλεφωνική συνέντευξη είναι επιτυχής, θα σας μεταφέρουμε σε διαγνωστική αξιολόγηση ή/και προπαραδοχή εργασίας (εάν ισχύει για το μάθημα που έχετε επιλέξει).

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα απαραίτητα βήματα σε αυτήν τη διαδικασία, θα λάβετε επιβεβαίωση της αποδοχής σας από τον αντιπρόσωπο Εισδοχής σας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

GA-type-header GA-m-bottom-md hero-callout--header">Πώς να αντέξετε οικονομικά GA

GA-type-body GA-m-bottom-sm hero-callout--subhead">Το δυναμικό δεν καθορίζεται από την οικονομική κατάσταση — η ευκαιρία δεν πρέπει να είναι διαφορετική. Στη General Assembly , πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε μια καριέρα υψηλής ανάπτυξης στην τεχνολογία. Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι ένα μεγάλο βήμα, γι' αυτό προσφέρουμε μια σειρά χρηματοδότησης.

Επιλογές με μια ματιά

Η χρηματοδότηση δεν πρέπει ποτέ να σας εμποδίσει να ξεκινήσετε μια ικανοποιητική καριέρα. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο εκπαιδευτικό σας ταξίδι, οι επιλογές χρηματοδότησής μας σχεδιάστηκαν έχοντας κατά νου. Ακολουθεί μια ανάλυση των επιλογών μας:

Πρόγραμμα Δόσεων

Κατανείμετε τις πληρωμές των διδάκτρων σας σε όλο το μάθημά σας σε δόσεις.

Δάνεια

Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με έναν από τους καλύτερους εταίρους δανεισμού στον κλάδο μας.

Δάνειο μεριδίου εισοδήματος (ISL)

Αναβάλετε την πληρωμή των διδάκτρων και εξοφλήστε ως ποσοστό του εισοδήματός σας μόλις βρείτε μια θέση εργασίας κερδίζοντας τουλάχιστον 40.000 $/έτος.¹

GI Bill® Benefit

Οι βετεράνοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προνόμιο GI Bill® για να μάθουν σε επιλεγμένες πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ.

Εργοδοτική Χορηγία

Ζητήστε από τον εργοδότη σας να καλύψει το κόστος του προγράμματός σας με προνόμια εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας.

Υποτροφίες

Τα προγράμματα κοινωνικού αντίκτυπου και οι εκπτώσεις στα δίδακτρα ισοπεδώνουν το πεδίο για τις υποεκπροσωπούμενες κοινότητες.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Γιατί να σπουδάσετε στο General Assembly

Εμπνευση

Διαμορφώστε πώς σκέφτονται και μαθαίνουν οι άνθρωποι, από τους κατώτερους προγραμματιστές έως τους υπαλλήλους των εταιρειών του Fortune 500.

Κοινότητα

Συνεργαστείτε με έξυπνους, παθιασμένους συνομηλίκους για την επίτευξη στόχων και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Ανάπτυξη

Αναπτύξτε επαγγελματικές δεξιότητες μέσω καθοδήγησης, εξέλιξης σταδιοδρομίας και δωρεάν μαθημάτων GA .

Οφέλη

Εξισορροπήστε την εργασία και τη ζωή με γενναιόδωρο ρεπό μετ' αποδοχών, γονική άδεια και πολλά άλλα.

Τοποθεσίες

 • Toronto

  Adelaide Street West, 331, M5V 1R5, Toronto

 • London

  GA London, The Relay Building 1st Floor, 114 Whitechapel High Street London, E1 7PT, London

 • Manama

  Bahrain Institute of Banking and Finance Building 1306, 346 Rd 4625, Manama, Bahrain, 4625, Manama

  • New York

   GA NYC (Manhattan), Classrooms 10, East 21st Street New York , 10010, New York

  • Paris

   3 rue de Rossini , 75009, Paris

  • Sydney

   1 Market Street, Podium Building (entry via Kent Street, to the red-brick building, next to My Lua) Sydney, NSW, 2000, Sydney

  • Singapore

   79 Anson Rd, Level 20, 079906, Singapore

  Ερωτήσεις