Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Εισαγωγή

Glendale Community College (Glendale, CA) ιδρύθηκε το 1927 και προσφέρει "πάνω από 85 χρόνια Εκπαιδευτικής Αριστείας και Ποιότητας" κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το Glendale College ή το " GCC " είναι πλήρως διαπιστευμένο από τον περιφερειακό οργανισμό διαπίστευσης "WASC" και εγγράφει 16.000 φοιτητές κατά τη διάρκεια κάθε εξαμήνου. Το Κολλέγιο διαθέτει επίσης ένα ενεργό και δυναμικό τμήμα Διεθνούς Προγράμματος Φοιτητών - εγγράφοντας 500 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες. GCC έχει ένα από τα υψηλότερα «ποσοστά μεταφοράς» σε τετραετή πανεπιστήμια εντός του συστήματος της Καλιφόρνια των διετών κοινοτικών κολλεγίων. Αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για διεθνείς φοιτητές, καθώς επιτρέπει στους φοιτητές βίζα F-1 να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στα προπτυχιακά προγράμματα εκπαίδευσης των ΗΠΑ.

46563_GCCADBldg..jpg

Διεθνές Γραφείο Φοιτητών

  • Επαγγελματικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης με παγκόσμια ταξιδιωτική εμπειρία και πολλαπλές γλωσσικές δεξιότητες.
  • Πλήρης υποστήριξη για επεξεργασία, αξιολόγηση και επιτυχημένη εγγραφή.
  • Πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης για ακαδημαϊκή συμβουλευτική / εγγραφή τάξεων και συμβουλές μετανάστευσης. Ο "Νέος Φοιτητικός Προσανατολισμός" προσέφερε Φθινόπωρο & Άνοιξη.
  • Δραστηριότητες προγραμματισμού τόσο εντός όσο και εκτός πανεπιστημιούπολης με το International Student Club. Ενεργός φοιτητής κυβέρνηση Σύλλογος, μαζί με κλαμπ, εκδηλώσεις και αθλητικούς αγώνες.
  • Χώροι εκτός σπιτιού και οικογενειακές τοποθετήσεις "Homestay"

Γρήγορα γεγονότα

Διαπίστευση: Πλήρως διαπιστευμένο ίδρυμα: WASC: Δυτική ένωση σχολείων και κολλεγίων. GCC ιδρύθηκε το 1927 και είναι ένα από τα παλαιότερα από τα κοινοτικά κολέγια της CA. "Πάνω από 90 χρόνια Εκπαιδευτικής Αριστείας.

Απαιτήσεις εισαγωγής: Μεταγραφές και δίπλωμα γυμνασίου. μέσος όρος βαθμού 2,0 ή "C", εάν πραγματοποιείται απευθείας μεταφορά από κολέγιο ή πανεπιστήμιο με έδρα τις ΗΠΑ. Το TOEFL σκοράρει τουλάχιστον 45 στο iBT, ή το IELTS «σκορ μπάντας» τουλάχιστον 4,5 - αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα διδασκαλίας. Επίσης, Ένορκο Έντυπο Υποστήριξης & Κατάσταση Τράπεζας και προσωπική έκθεση μιας σελίδας. Η "Υπό όρους Είσοδος" είναι διαθέσιμη για μαθητές χωρίς TOEFL ή IELTS και μεταφορά από ένα πρόγραμμα Γλωσσικής Σχολής.

Πανεπιστημιούπολη & Εγκαταστάσεις: Γραφική και σύγχρονη πανεπιστημιούπολη 100 στρεμμάτων και 25 κτιρίων, που βρίσκονται στις πλαγιές των βουνών San Rafael - με θέα στην πόλη Glendale και τμήματα του ορίζοντα και του μετρό του Λος Άντζελες. Πολύ ασφαλής προαστιακή τοποθεσία σε μια ιδανική γειτονιά κατοικιών. Η πόλη Glendale έχει αναφερθεί ως "Jewel City" στη Νότια Καλιφόρνια.

Προσφερόμενα πτυχία: Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS) μαζί με βραχυπρόθεσμα προγράμματα πιστοποιητικών και μαθήματα γενικής εκπαίδευσης. Συνολικά προσφέρθηκαν 75 ακαδημαϊκοί σπουδαστές. πλήρως μεταβιβάσιμα σε τετραετή πανεπιστήμια στις ΗΠΑ

Αριθμοί εγγραφής: 15.000 μαθητές συνολικά. περιλαμβάνει 500 διεθνείς φοιτητές θεωρήσεων (κάθε εξάμηνο) από περισσότερες από 50 χώρες. Οι κορυφαίες χώρες που εκπροσωπούνται παραδοσιακά περιλαμβάνουν τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδονησία, το Βιετνάμ, την Ταϊβάν, τη Σουηδία, τη Σαουδική Αραβία, τις Φιλιππίνες, τη Βραζιλία και την Αρμενία.

Σχολή / Προσωπικό: Εκπαιδευτές πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης - που έχουν αποκτήσει πτυχία Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού στην επιλεγμένη τους πειθαρχία. Μικρές τάξεις (μέσο μέγεθος τάξης 25 έως 30 μαθητές), σεμινάρια και σύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών / επιστημών.

Στέγαση & 'Homestays': Η στέγαση εκτός πανεπιστημιούπολης περιλαμβάνει διαμερίσματα, ξενώνες και αμερικανικές οικογένειες υποδοχής ή επιλογές «Homestay» μέσω της εταιρείας Homestay Placement Company - ISP, International Student Placements. Σημείωση: δεν διατίθενται στέγες ή κοιτώνες στην πανεπιστημιούπολη. Για Homestays επικοινωνήστε με τον ISP: [email protected]; Ιστοσελίδα: www.ISPHomestays.com.

Κύριοι τομείς σπουδών: 75 ακαδημαϊκοί σπουδείς που οδηγούν σε πτυχία συνεργατών. Στα δημοφιλή πεδία σπουδών περιλαμβάνονται η Λογιστική, ο Σχεδιασμός Κινούμενων Σχέσεων, οι Τέχνες / Καλές Τέχνες, η Αεροπορία (Πιστοποίηση αεροσυνοδού). Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιστήμη Υπολογιστών / Πληροφοριακά Συστήματα, Μαγειρικές Τέχνες (με διαχείριση εστιατορίων / ξενοδοχείων). Χορός, Σχεδιασμός Γραφικών, Μαζικές Επικοινωνίες, Μουσική, Επιστήμες Υγείας / RN Νοσηλευτικές, Φυσικές / Φυσικές Επιστήμες, Θέατρο & Παραστατικές Τέχνες.

Ποσοστό μεταφοράς σε πανεπιστήμια: Το Glendale Community College έχει παραδοσιακά ένα από τα υψηλότερα «ποσοστά μεταφοράς» στο σύστημα κοινοτικών κολλεγίων της Καλιφόρνια. Οι περισσότεροι φοιτητές του Glendale College (μετά την ολοκλήρωση του Associate Degree και τουλάχιστον 60 μονάδες πίστωσης εξαμήνου) μεταφέρονται στις διάφορες πανεπιστημιουπόλεις που περιλαμβάνουν το σύστημα California State University (CSU) ή το σύστημα University of California (UC). Επίσης, «συμφωνίες μεταφοράς» με πολλά ιδιωτικά ιδρύματα περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC), το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount, το Πανεπιστήμιο Pepperdine. & Occidental College - μεταξύ άλλων περιφερειακών διαπιστευμένων ιδρυμάτων. GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Ακαδημαϊκά Προγράμματα

Glendale Community College έχει υπηρετήσει το Glendale και τη γύρω περιοχή από το 1927 κερδίζοντας μια ισχυρή φήμη για την ακαδημαϊκή αριστεία που ικανοποιεί τις ανάγκες ενός μεταβαλλόμενου κόσμου. Ως ένα πλήρως διαπιστευμένο ίδρυμα, το Glendale CC παρέχει μια συναρπαστική ποικιλία ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και βραχυπρόθεσμων προγραμμάτων μαθημάτων. Το Κολέγιο προσφέρει περίπου 75 ακαδημαϊκές εταιρείες που οδηγούν στο πτυχίο Associate, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων Γενικής Εκπαίδευσης - επιτρέποντας στους φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις για τα δύο πρώτα χρόνια του κολλεγίου και στη συνέχεια να μεταφερθούν σε ένα πανεπιστήμιο με πλήρη κατώτερη θέση. Αυτό επιτρέπει στους διεθνείς φοιτητές να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα για την εκπαίδευσή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι διεθνείς φοιτητές στο Glendale μπορούν να οργανώσουν ατομικές συναντήσεις με ακαδημαϊκούς συμβούλους που συμβουλεύουν τους μαθητές σχετικά με το ακαδημαϊκό τους σχέδιο, τις γενικές δεξιότητες προσανατολισμού που απαιτούνται για να πετύχουν και την εγγραφή μαθημάτων ως φοιτητής πλήρους απασχόλησης (12 μονάδες ανά εξάμηνο).

GCC

Τοποθεσία και κλίμα

Glendale Community College βρίσκεται στην πόλη Glendale, μια ασφαλή και προαστιακή κοινότητα κατοικιών περίπου δέκα μίλια (ή 20 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά του Λος Άντζελες. Με ένα συνδυασμό του σύγχρονου και του παραδοσιακού, το Glendale College προσφέρει μια γραφική πανεπιστημιούπολη στην πλαγιά του λόφου στις πλαγιές των βουνών San Rafael με θέα στις κοιλάδες του Glendale και τμήματα του ορίζοντα του Λος Άντζελες. Η πανεπιστημιούπολη αποτελείται από 100 στρέμματα και 18 κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του νέου συγκροτήματος "Science Center" με το Planetarium, και του πρόσφατα ανακαινισμένου Student Center / Bookstore, Cafeteria και Culinary Arts. Άλλες υπηρεσίες και ανέσεις περιλαμβάνουν μια ανακαινισμένη βιβλιοθήκη, διάφορα εργαστήρια υπολογιστών, κέντρο υγείας φοιτητών, κέντρο μεταφοράς, μαθηματικό / επιστημονικό κέντρο, κέντρο προηγμένων τεχνολογιών, ένα αμφιθέατρο για τις παραστατικές τέχνες, φοιτητικά εκθέματα τέχνης, γυμναστήριο και αθλητική πίστα Η πόλη του Glendale έχει πληθυσμό 200.000 κατοίκους. Το κλίμα της Νότιας Καλιφόρνιας είναι γενικά ένα εύκρατο και ζεστό κλίμα όλο το χρόνο με μέσες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 15 ° Κελσίου τους χειμερινούς μήνες έως 35 ° Κελσίου το καλοκαίρι.

Διεθνής φοιτητική ζωή

Όλοι οι νέοι διεθνείς φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν έναν ειδικό προσανατολισμό πριν από τα εξάμηνα του φθινοπώρου και της άνοιξης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να φτάσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των μαθημάτων εξαμήνου για ειδικές συμβουλές, δοκιμές και ακαδημαϊκό σχεδιασμό μαθημάτων. Οι μαθητές καλωσορίζονται από τον Πρόεδρο του Κολλεγίου, από διάφορες σχολές, προσωπικό, προσωπικό εισδοχής και εκπροσώπους ασφάλισης υγείας. Στους μαθητές παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες και βοήθεια στη διαδικασία εγγραφής. Όλοι οι σχετικοί κανονισμοί και διαδικασίες μετανάστευσης εξηγούνται λεπτομερώς. Η εξέταση τοποθέτησης αγγλικών είναι διαθέσιμη για εκείνους τους μαθητές που δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στη δοκιμή πριν από τον προσανατολισμό. Οι πληροφορίες στέγασης εκτός πανεπιστημιούπολης διατίθενται για φοιτητές που ενδιαφέρονται για διαμερίσματα, τοποθέτηση συγκατοίκου ή ίσως να ζουν με μια οικοδεσπότη αμερικανική οικογένεια. Ο διεθνής φοιτητικός πληθυσμός στο Glendale είναι ένα ενεργό και αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας του Κολλεγίου. Τα πολιτιστικά και κοινωνικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν τη Διεθνή Ένωση Φοιτητών που σχετίζεται με τη φοιτητική κυβέρνηση και την ετήσια «Διεθνή Εβδομάδα» την άνοιξη - πλήρης με επίδειξη μόδας, παγκόσμια μουσική, πολιτιστικά εκθέματα, έκθεση τροφίμων και χορό δείπνου. Το Διεθνές Γραφείο προωθεί επίσης διάφορες «εκδρομές» σε τοπικά αξιοθέατα γύρω από τη Νότια Καλιφόρνια.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Τοποθεσίες

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Προγράμματα

Ερωτήσεις