MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
George Brown College Δίπλωμα Διοίκησης Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
George Brown College

Δίπλωμα Διοίκησης Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

Toronto, Καναδάς

2 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Jan 2025

CAD 20.748 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* φροντιστήριο εσωτερικού | $16.490 για διεθνή δίδακτρα. Όλες οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές, χωρίς προειδοποίηση

Εισαγωγή

Στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο, ο George Brown σας τοποθετεί στο κέντρο της βιομηχανίας Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στον Καναδά. Σχεδιασμένο από ηγέτες του κλάδου, αυτό το διετές πρόγραμμα στη Διαχείριση Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής σας προσφέρει ό,τι καλύτερο και των δύο κόσμων – προηγμένη εκπαίδευση ζαχαροπλαστείου και τις δεξιότητες διαχείρισης που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Υπό την καθοδήγηση κορυφαίων επαγγελματιών αρτοποιίας, θα αναπτύξετε βασικές δεξιότητες και θα απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων τομέων, όπως:

  • σοκολάτα και γλυκά
  • τούρτες γάμου
  • μοντέρνο αρτοποιείο καφέ
  • τάρτες και αρτοσκευάσματα
  • επιδόρπια
  • χειροποίητο ψωμί και αρτοσκευάσματα πρωινού
  • πτι φουρ, πλαστικοποιημένη ζύμη και βιεννουάζ
  • παγωτό και σορμπέ
  • χειροποίητα ζαχαρωτά

Αυτές οι δεξιότητες θα σας κάνουν έναν περιζήτητο πτυχιούχο στον κόσμο των τεχνών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας. Η εργασία σας στην τάξη θα περιλαμβάνει μια σειρά περιπτωσιολογικών μελετών που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν και να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές σας στο ψήσιμο. Θα ολοκληρώσετε επίσης μια πρακτική άσκηση στον κλάδο, αποκτώντας πρακτική εμπειρία που θα σας δώσει ένα πραγματικό πλεονέκτημα σταδιοδρομίας.

Από την πλευρά των επιχειρήσεων, θα μάθετε τις βασικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εκτελέσετε μια επιτυχημένη λειτουργία ψησίματος, όπως:

  • επιχειρηματικό σχεδιασμό
  • ηγεσία και κίνητρο
  • πωλήσεις και μάρκετινγκ
  • μέθοδοι συσκευασίας, προβολής και διανομής προϊόντων

Περιλαμβάνονται επίσης οδηγίες για τα πρότυπα και τις πρακτικές της βιομηχανίας σχετικά με την υγιεινή και τη διαχείριση παραγωγής.

Χρονοδιάγραμμα προγράμματος

Το πρόγραμμα για το πρόγραμμα Baking and Pastry Arts Management λειτουργεί αυτή τη στιγμή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σημειώστε ότι ορισμένα μαθήματα μπορεί να ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και άλλα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι τις 22:00

Οι υποψήφιοι που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο (Φθινόπωρο) θα έχουν ένα διάλειμμα κατά την περίοδο της Άνοιξης/Καλοκαιριού (δηλαδή, δεν θα είναι στα μαθήματα).

Οι υποψήφιοι που ξεκινούν τον Μάιο (Άνοιξη) θα έχουν ρεπό κατά τη διάρκεια του Χειμερινού εξαμήνου (δηλαδή, δεν θα είναι στα μαθήματα).

Οι επιλογές σας στον τομέα της εκπαίδευσης

Ως μέρος του προγράμματος, θα ολοκληρώσετε μια μοναδική επαγγελματική εξωστρέφεια στον κλάδο. Ο George Brown συνεργάζεται με εργοδότες και συνεργάτες του κλάδου για να εντοπίσει πιθανές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας. Οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης έντονα να επιδιώξουν ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας στον κλάδο που καθοδηγούνται από τον εαυτό τους που πιστεύουν ότι θα παρέχουν τις μαθησιακές εμπειρίες που εκτιμούν και θα ανταποκρίνονται στα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος.

Αυτή η πολύτιμη εργασιακή εμπειρία μπορεί να προστεθεί στο βιογραφικό σας. Εκτός από την πιο επίσημη εργασιακή εμπειρία στην εργασία, η George Brown College προσπαθεί να παρέχει ευκαιρίες μάθησης με πραγματικές προκλήσεις και πελάτες.

Εισαγωγές

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Διδακτέα ύλη

Αποτέλεσμα προγράμματος

Δίδακτρα προγράμματος

Ευκαιρίες καριέρας

Μαρτυρίες Φοιτητών

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις