Δίπλωμα Μαγειρικής Διαχείρισης
George Brown College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Toronto, Καναδάς
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
CAD 19.041 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* φροντιστήριο εσωτερικού | 15.190 $ για διεθνή δίδακτρα. Όλες οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές, χωρίς προειδοποίηση
Εισαγωγή
Εγγραφείτε στη μεγαλύτερη σχολή μαγειρικής του Καναδά που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο. Ο George Brown σας τοποθετεί στο επίκεντρο της γαστρονομικής βιομηχανίας στον Καναδά και σας βοηθά να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για να επιτύχετε ως σεφ, μάγειρας ή διευθυντής μαγειρικής στο διετές πρόγραμμα σπουδών Culinary Management. Οι επιδείξεις, οι διαλέξεις και η βιωματική μάθηση θα σας διδάξουν τις θεμελιώδεις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για μια επιτυχημένη καριέρα στα κορυφαία εστιατόρια του σήμερα και σε όλους τους τομείς της γαστρονομικής βιομηχανίας.
Μάθετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε επιτυχημένος σεφ, μάγειρας ή διευθυντής μαγειρικής από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου στο διετές πρόγραμμα σπουδών μας για τη Διαχείριση Μαγειρικής. Επιπλέον, τα ειδικά επικεντρωμένα μαθήματα διαχείρισης μαγειρικής θα σας διδάξουν για τις αναδυόμενες γαστρονομικές τάσεις, όπως τα τοπικά βιώσιμα τρόφιμα, τη διατροφή και τις διεθνείς επιρροές. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες ανθρώπων που θα χρειαστείτε για να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στη μαγειρική βιομηχανία και τις ηγετικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να διευθύνετε μια επιχείρηση. Επιπροσθέτως, θα ολοκληρώσετε επίσης ένα μοναδικό πρόγραμμα εξωτερικής συνεργασίας στον κλάδο, το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε με έμπειρους σεφ και ηγέτες του κλάδου.
Αυτό το πρόγραμμα παρέχει το πλήρες ενδοσχολικό τμήμα του προγράμματος Μαθητείας Μάγειρα του Υπουργείου Κολλεγίων και Πανεπιστημίων (MCU).
Χρονοδιάγραμμα προγράμματος
Το πρόγραμμα για το πρόγραμμα Culinary Management λειτουργεί αυτή τη στιγμή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επιπλέον, ορισμένα μαθήματα μπορεί να ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και άλλα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι τις 22:00
Οι επιλογές σας στον τομέα της εκπαίδευσης
Ως μέρος του προγράμματος, θα ολοκληρώσετε μια 14 εβδομάδων externship στον κλάδο. Ο George Brown συνεργάζεται με εργοδότες και συνεργάτες του κλάδου για να εντοπίσει πιθανές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας. Οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης να επιδιώξουν ευκαιρίες αυτοκατευθυνόμενης επαγγελματικής εμπειρίας στον κλάδο στο Culinary Management που πιστεύουν ότι θα παρέχουν τις μαθησιακές εμπειρίες που εκτιμούν και θα ανταποκρίνονται στα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος.
Αυτή η πολύτιμη εργασιακή εμπειρία μπορεί με τη σειρά της να προστεθεί στο βιογραφικό σας. Εκτός από την πιο επίσημη εργασιακή εμπειρία στην εργασία, η George Brown College προσπαθεί να παρέχει ευκαιρίες μάθησης με πραγματικές προκλήσεις και πελάτες.
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Οι υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές στο George Brown College είναι γενικά βραβεία εντός προγράμματος με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών (και άλλα κριτήρια) στις George Brown College μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού προγράμματος.
Διδακτέα ύλη
Υποχρεωτικά Μαθήματα
Εξάμηνο 1 | Εξάμηνο 2 |
|
|
Εξάμηνο 3 – Ροή 1 | Εξάμηνο 4 – Ροή 2 |
|
|
* Μάθημα 7 εβδομάδων
**Με βάση τα αποτελέσματα της δοκιμής τοποθέτησης, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε το COMM 1000 Introduction to College Communication πριν προχωρήσετε στο COMM 1007. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να πάρετε το MATH 1000 (Math Foundations) πριν προχωρήσετε στο MATH 1102 (Mathematics for Hospitality). Το COMM 1000 και το MATH 1000 δεν υπολογίζονται ως μάθημα που απαιτείται για την αποφοίτηση και θα χρεωθείτε για αυτό το επιπλέον μάθημα.
Αποτέλεσμα προγράμματος
Ο απόφοιτος αποδεικνύει την ικανότητα:
- Παρέχετε προηγμένο γαστρονομικό σχεδιασμό, προετοιμασία και παρουσίαση για ποικίλα περιβάλλοντα εξυπηρέτησης φαγητού χρησιμοποιώντας μια σειρά από κλασικές και σύγχρονες τεχνικές.
- Εφαρμόστε βασικά και προηγμένα τρόφιμα και ψήστε την επιστήμη στην προετοιμασία των τροφίμων για να δημιουργήσετε το επιθυμητό τελικό προϊόν.
- Συνεισφέρετε και παρακολουθείτε την τήρηση άλλων στην παροχή ενός καλά συντηρημένου περιβάλλοντος κουζίνας και στην εξυπηρέτηση προϊόντων τροφίμων και ποτών που είναι απαλλαγμένα από επιβλαβή βακτήρια ή άλλους ρύπους, τηρώντας τους κανονισμούς υγείας, ασφάλειας, υγιεινής και χειρισμού τροφίμων.
- Εξασφαλίστε την ασφαλή λειτουργία της κουζίνας και όλες τις πτυχές της προετοιμασίας των τροφίμων για την προώθηση υγιών χώρων εργασίας, υπεύθυνης διαχείρισης κουζίνας και αποτελεσματικής χρήσης των πόρων.
- Δημιουργήστε μενού που αντικατοπτρίζουν τη γνώση της διατροφής και των συστατικών των τροφίμων, προάγουν τη γενική υγεία και ευεξία, ανταποκρίνονται σε μια σειρά από διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις και αντιμετωπίζουν τροποποιήσεις για ειδικές δίαιτες, τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες, όπως απαιτείται.
- Εφαρμόστε τις επιχειρηματικές αρχές και τις αναγνωρισμένες πρακτικές κοστολόγησης και ελέγχου του κλάδου στις λειτουργίες υπηρεσιών εστίασης για τη διαχείριση και την προώθηση μιας δημοσιονομικά υπεύθυνης λειτουργίας.
- Εφαρμόστε τη γνώση της βιωσιμότητας, της ηθικής και τοπικής προμήθειας τροφίμων και της επισιτιστικής ασφάλειας στην προετοιμασία και τη διαχείριση της κουζίνας, αναγνωρίζοντας τις πιθανές επιπτώσεις στην παραγωγή τροφίμων, στην επιλογή των καταναλωτών και στις λειτουργίες της βιομηχανίας υπηρεσιών εστίασης.
- Επιλέξτε και χρησιμοποιήστε τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου σύγχρονου εξοπλισμού κουζίνας, για την παραγωγή και την προώθηση τροφίμων.
- Να λειτουργείτε αποτελεσματικά ως μέλος μιας ομάδας προετοιμασίας και σέρβις τροφίμων και ποτών και να συμβάλλετε στην επιτυχία μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εστίασης εφαρμόζοντας δεξιότητες αυτοδιαχείρισης και διαπροσωπικών δεξιοτήτων.
- Αναπτύξτε στρατηγικές για συνεχή προσωπική και επαγγελματική μάθηση για να εξασφαλίσετε συνάλλαγμα και ανταπόκριση στις αναδυόμενες μαγειρικές τεχνικές, κανονισμούς και πρακτικές στον κλάδο των υπηρεσιών τροφίμων.
- Συμβολή στην ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ που προάγουν την επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εστίασης.
- Συμβάλετε στην επιχειρηματική διαχείριση μιας ποικιλίας λειτουργιών τροφίμων και ποτών για την προώθηση ενός ελκυστικού εργασιακού περιβάλλοντος που αντανακλά την αριστεία των υπηρεσιών.
Ευκαιρίες καριέρας
Η καριέρα σου
Ένας κόσμος ευκαιριών σας περιμένει όταν αποφοιτήσετε. Μόνο το Τορόντο διαθέτει περισσότερα από 9.000 εστιατόρια και 200 ξενοδοχεία, καθώς και πολλά κλαμπ, θέρετρα, σπα και εταιρείες τροφοδοσίας. Οι γαστρονομικές δεξιότητες που μαθαίνετε στη Σχολή Αρχιμαγείρων George Brown έχουν ζήτηση από εργοδότες σε ολόκληρο τον Καναδά και διεθνώς, και θα έχετε την εκπαίδευση σεφ για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στο σπίτι ή σε όλο τον κόσμο.
Επιλογές Μελλοντικής Μελέτης
Οι απόφοιτοι μπορεί να είναι κατάλληλοι για άμεση είσοδο σε πολλά προγράμματα George Brown College , όπως Culinary Arts – Italian, Food and Nutrition Management (απαιτείται επιπλέον μάθημα Λογιστικής), Advanced French Patisserie και το τρίτο έτος του προγράμματος Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) . (Απαιτούνται επιπλέον μαθήματα.)
Στους απόφοιτους αυτού του προγράμματος μπορεί να χορηγηθεί προχωρημένη θέση σε κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια.