Δίπλωμα Μαγειρικής Διαχείρισης (Ολοκληρωμένη Μάθηση)
George Brown College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Toronto, Καναδάς
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 - 4 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
CAD 27.067 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* φροντιστήριο εσωτερικού | 15.190 $ για διεθνή δίδακτρα. Όλες οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές, χωρίς προειδοποίηση
Εισαγωγή
Αυτό το πρόγραμμα αναπτύχθηκε για να επιτρέψει την ολοκληρωμένη μάθηση που περιλαμβάνει εσάς, το κολέγιο και τους συνεργάτες του κλάδου μας. Δημιουργήθηκε για να καλύψει την άμεση ανάγκη της βιομηχανίας για αποφοίτους υψηλής εξειδίκευσης στη Διαχείριση Μαγειρικής με εμπειρία στην πραγματική κουζίνα και εκπαίδευση σεφ.
Σε αυτό το πρόγραμμα, θα εργαστείτε για ένα δίπλωμα μαγειρικής διαχείρισης σε τέσσερα συνεχόμενα εξάμηνα. Ενώ αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα ίδια μαθησιακά αποτελέσματα με το Culinary Management (H100), θα επωφεληθείτε επίσης από τα εξάμηνα 3 και 4, ενσωματωμένα άμεσα με τη βιομηχανία.
Στο πρώτο εξάμηνο, θα μάθετε τις θεμελιώδεις γαστρονομικές δεξιότητες και θεωρίες που απαιτούνται για να εργαστείτε σε μια σύγχρονη κουζίνα και βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας του κλάδου, όπως οι επικοινωνίες και τα μαθηματικά για τη φιλοξενία. Στο δεύτερο εξάμηνο, θα αναπτύξετε πιο προηγμένες γαστρονομικές δεξιότητες και θα διευρύνετε τις γνώσεις σας για το φαγητό, το κρασί και τη μαγειρική κουλτούρα καθώς προετοιμάζεστε να εισέλθετε στις τοποθετήσεις σας στον τομέα.
Στο τρίτο εξάμηνο, θα γνωρίσετε τη μαγειρική βιομηχανία από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εκμάθησής μας, The Chefs' House and The Café, όπου θα εργαστείτε δίπλα σε αναδυόμενα κορυφαία ταλέντα ενώ θα εξυπηρετείτε ένα κοινό απαιτητικούς επισκέπτες της πόλης. Αυτή η εμπειρία είναι ταυτόχρονη με μαθήματα στην τάξη και σε διαδικτυακά μαθήματα Chef School που βασίζονται στη θεωρία για την υποστήριξη της μάθησης και της εξέλιξής σας.
Στο τέταρτο εξάμηνο, θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με μια ολοκληρωμένη βιομηχανική παραμονή 14 εβδομάδων σε έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες μας στον κλάδο της μαγειρικής και της φιλοξενίας, παράλληλα με διαδικτυακά μαθήματα που βασίζονται στη θεωρία. Το διαδικτυακό φόρουμ ασύγχρονης εκμάθησης παρέχει την ευκαιρία για τοπικές ή διεθνείς τοποθετήσεις.
Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα είναι ιδανικό για άτομα με κίνητρα που θέλουν να αυξήσουν τις προοπτικές απασχολησιμότητάς τους στη μαγειρική βιομηχανία μετά την αποφοίτησή τους.
Χρονοδιάγραμμα προγράμματος
Το πρόγραμμα για το πρόγραμμα Culinary Management (Integrated Learning) λειτουργεί αυτή τη στιγμή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σημείωση: ορισμένα μαθήματα μπορεί να ξεκινήσουν στις 7 π.μ. και άλλα μπορεί να διαρκέσουν μέχρι τις 10 μ.μ
Οι επιλογές σας στον τομέα της εκπαίδευσης
Στο τρίτο εξάμηνο, θα γνωρίσετε τη βιομηχανία της μαγειρικής από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο υπερσύγχρονο εστιατόριο εκμάθησης, The Chefs' House, και στο The Café.
Στο τέταρτο εξάμηνο, θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με μια ολοκληρωμένη βιομηχανική παραμονή 14 εβδομάδων σε έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες μας στον κλάδο της μαγειρικής και της φιλοξενίας, παράλληλα με διαδικτυακά μαθήματα που βασίζονται στη θεωρία.
Ο George Brown συνεργάζεται με εργοδότες και συνεργάτες του κλάδου για να εντοπίσει πιθανές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας. Οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης έντονα να επιδιώξουν ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας στον κλάδο της αυτοδιεύθυνσης στο Culinary Management που πιστεύουν ότι θα παρέχουν τις μαθησιακές εμπειρίες που εκτιμούν και θα ανταποκρίνονται στα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος.
Αυτή η πολύτιμη εργασιακή εμπειρία μπορεί να προστεθεί στο βιογραφικό σας. Εκτός από την πιο επίσημη εργασιακή εμπειρία στην εργασία, η George Brown College προσπαθεί να παρέχει ευκαιρίες μάθησης με πραγματικές προκλήσεις και πελάτες.
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Οι υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές στο George Brown College είναι γενικά βραβεία εντός προγράμματος με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών (και άλλα κριτήρια) στις George Brown College μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού προγράμματος.
Διδακτέα ύλη
Υποχρεωτικά Μαθήματα
Εξάμηνο 1 | Εξάμηνο 2 |
|
|
Εξάμηνο 3 | Εξάμηνο 4 |
|
|
* Μάθημα 7 εβδομάδων
**Με βάση τα αποτελέσματα της δοκιμής τοποθέτησης, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε το COMM 1000 Introduction to College Communication πριν προχωρήσετε στο COMM 1007. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να πάρετε το MATH 1000 (Math Foundations) πριν προχωρήσετε στο MATH 1102 (Mathematics for Hospitality). Το COMM 1000 και το MATH 1000 δεν υπολογίζονται ως μάθημα που απαιτείται για την αποφοίτηση και θα χρεωθείτε για αυτό το επιπλέον μάθημα.
Αποτέλεσμα προγράμματος
Ο απόφοιτος έχει αποδείξει αξιόπιστα την ικανότητα:
- Παρέχετε προηγμένο γαστρονομικό σχεδιασμό, προετοιμασία και παρουσίαση για ποικίλα περιβάλλοντα εξυπηρέτησης φαγητού χρησιμοποιώντας μια σειρά από κλασικές και σύγχρονες τεχνικές.
- Εφαρμόστε βασικά και προηγμένα τρόφιμα και ψήστε την επιστήμη στην προετοιμασία των τροφίμων για να δημιουργήσετε το επιθυμητό τελικό προϊόν.
- Συνεισφέρετε και παρακολουθείτε την τήρηση άλλων στην παροχή ενός καλά συντηρημένου περιβάλλοντος κουζίνας και στην εξυπηρέτηση προϊόντων τροφίμων και ποτών που είναι απαλλαγμένα από επιβλαβή βακτήρια ή άλλους ρύπους, τηρώντας τους κανονισμούς υγείας, ασφάλειας, υγιεινής και χειρισμού τροφίμων.
- Εξασφαλίστε την ασφαλή λειτουργία της κουζίνας και όλες τις πτυχές της προετοιμασίας των τροφίμων για την προώθηση υγιών χώρων εργασίας, υπεύθυνης διαχείρισης κουζίνας και αποτελεσματικής χρήσης των πόρων.
- Δημιουργήστε μενού που αντικατοπτρίζουν τη γνώση της διατροφής και των συστατικών των τροφίμων, προάγουν τη γενική υγεία και ευεξία, ανταποκρίνονται σε μια σειρά από διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις και αντιμετωπίζουν τροποποιήσεις για ειδικές δίαιτες, τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες, όπως απαιτείται.
- Εφαρμόστε τις επιχειρηματικές αρχές και τις αναγνωρισμένες πρακτικές κοστολόγησης και ελέγχου του κλάδου στις λειτουργίες υπηρεσιών εστίασης για τη διαχείριση και την προώθηση μιας δημοσιονομικά υπεύθυνης λειτουργίας.
- Εφαρμόστε τη γνώση της βιωσιμότητας, της ηθικής και τοπικής προμήθειας τροφίμων και της επισιτιστικής ασφάλειας στην προετοιμασία και τη διαχείριση της κουζίνας, αναγνωρίζοντας τις πιθανές επιπτώσεις στην παραγωγή τροφίμων, στην επιλογή των καταναλωτών και στις λειτουργίες της βιομηχανίας υπηρεσιών τροφίμων.
- Επιλέξτε και χρησιμοποιήστε τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου σύγχρονου εξοπλισμού κουζίνας, για την παραγωγή και την προώθηση τροφίμων.
- Αποδώστε αποτελεσματικά ως μέλος της ομάδας προετοιμασίας και εξυπηρέτησης τροφίμων και ποτών και συμβάλλετε στην επιτυχία μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εστίασης εφαρμόζοντας δεξιότητες αυτοδιαχείρισης και διαπροσωπικών δεξιοτήτων.
- Αναπτύξτε στρατηγικές για συνεχή προσωπική και επαγγελματική μάθηση για να εξασφαλίσετε συνάλλαγμα και ανταπόκριση στις αναδυόμενες μαγειρικές τεχνικές, κανονισμούς και πρακτικές στον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης.
- Συμβολή στην ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ που προάγουν την επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εστίασης.
- Συμβάλετε στην επιχειρηματική διαχείριση μιας ποικιλίας λειτουργιών τροφίμων και ποτών για την προώθηση ενός ελκυστικού εργασιακού περιβάλλοντος που αντανακλά την αριστεία των υπηρεσιών.
Ευκαιρίες καριέρας
Η καριέρα σου
Ένας κόσμος ευκαιριών σας περιμένει όταν αποφοιτήσετε. Μόνο το Τορόντο διαθέτει περισσότερα από 9.000 εστιατόρια, τραπεζαρίες ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, καθώς και πολυάριθμα κλαμπ και θέρετρα, σπα και εταιρείες εστίασης. Οι δεξιότητες που μαθαίνετε στο George Brown είναι ζητούμενες από εργοδότες τόσο στον Καναδά όσο και διεθνώς και θα έχετε την εκπαίδευση για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στο σπίτι ή σε όλο τον κόσμο.
Επιλογές Μελλοντικής Μελέτης
Οι απόφοιτοι μπορεί να είναι κατάλληλοι για άμεση είσοδο σε πολλά προγράμματα George Brown College , όπως Culinary Arts – Italian, Food and Nutrition Management (απαιτείται επιπλέον μάθημα Λογιστικής), Advanced French Patisserie και το τρίτο έτος του προγράμματος Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) .
Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το πρόγραμμα μπορεί να λάβουν προχωρημένη θέση στο Πανεπιστήμιο Johnson & Wales στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια.