Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Εισαγωγή

Το Graduate Management Admission Council (GMAC) είναι ένας παγκόσμιος, καθοδηγούμενος από την αποστολή σύλλογος κορυφαίων μεταπτυχιακών σχολών επιχειρήσεων.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο που κάνετε κάθε μέρα.

Η GMAC, που ιδρύθηκε το 1953, δεσμεύεται ενεργά να προωθήσει την τέχνη και την επιστήμη των εισαγωγών, συγκαλώντας και εκπροσωπώντας τη βιομηχανία και προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στην τάξη για σχολεία και φοιτητές.

Διαθέτουμε και διαχειριζόμαστε τις εξετάσεις Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™). Πρώτα χορηγήθηκε το 1954, σήμερα βασίζεται σε περισσότερα από 7.000 μεταπτυχιακά προγράμματα σε όλο τον κόσμο και 9 από τις 10 νέες εγγραφές MBA σε παγκόσμιο επίπεδο πραγματοποιούνται με τη χρήση ενός βαθμού GMAT. * Η GMAT είναι η πιο διαδεδομένη εξέταση για μεταπτυχιακές εισαγωγές σχολείων επιχειρήσεων, και περισσότεροι από 200.000 υποψήφιοι λαμβάνουν τις εξετάσεις GMAT κάθε χρόνο.

Οι άλλες εκτιμήσεις μας περιλαμβάνουν τις εξετάσεις NMAT από GMAC ™ για την είσοδο σε προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ινδία και τη Νότια Αφρική και την Εκτελεστική Αξιολόγηση ειδικά σχεδιασμένη για προγράμματα Executive MBA σε όλο τον κόσμο.

Το Συμβούλιο εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία και το Χονγκ Κονγκ.

Το όραμά μας, η αποστολή, ο σκοπός και οι αξίες μας: Οδήγηση ό, τι κάνουμε

Οραμα

Βλέπουμε έναν κόσμο όπου το ταλέντο που ταιριάζει με την φιλοδοξία μπορεί να επωφεληθεί από την καλύτερη δυνατή σχολική σχολή επιχειρήσεων.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις απαραίτητες λύσεις για τα σχολεία και τους υποψηφίους να ανακαλύπτουν και να αξιολογούν ο ένας τον άλλο.

Σκοπός

Για να εξασφαλιστεί ότι τα ταλέντα δεν πηγαίνουν ποτέ άγνωστα.

Αξίες

 • Κουράγιο: Είμαστε θαρραλέοι για να αμφισβητήσουμε το status quo.
 • Δημιουργικότητα: Ενώ κάνουμε κάτι τέτοιο, πρέπει να είμαστε δημιουργικοί ως προς τον τρόπο με τον οποίο λύνουμε τα προβλήματα. Χωρίς θάρρος και δημιουργικότητα, δεν θα μείνουμε σχετικά.
 • Ακρόαση: Για να δράσουμε με θάρρος και δημιουργικότητα, ακούμε την αγορά και τους ενδιαφερόμενους μας και ενεργούμε για αυτό που ακούμε.
 • Συνεργασία: Η δράση απαιτεί συνεργασία. Δεν μπορούμε να επιτύχουμε την αποστολή μας ως άτομα ή ακόμη και ως μία οργάνωση.
 • Ακεραιότητα: Πάνω απ 'όλα, ενεργούμε με αδιάκοπη ακεραιότητα για να εξασφαλίσουμε ειλικρίνεια και δικαιοσύνη.

Ζώντας αυτές τις αξίες καθημερινά, επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε διαρκείς συνδέσεις μέσα στον οργανισμό μας και την εκπαιδευτική κοινότητα, τόσο σήμερα όσο και για το μέλλον.

Ο Κώδικας Δεοντολογικής Συμπεριφοράς της GMAC επιβεβαιώνει τις αξίες μας, την αποστολή μας και το όραμά μας και επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις μας μεταξύ μας και στους ενδιαφερόμενους.

Τα μέλη υποστηρίζουν τις αξίες μας και τηρούν τις πολιτικές μας για την ένταξη. Ως οργανισμός, εκτιμούμε και επιδιώκουμε ισχυρές, δημιουργικές σχέσεις με οργανισμούς των οποίων οι αποστολές αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας στην αριστεία στην εκπαίδευση μεταπτυχιακών σπουδών. Επίσης, επωφελούμε από τις συνεργασίες μας με κορυφαίους οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του Pearson VUE, των παγκόσμιων διαχειριστών εξετάσεων GMAT και της ACT, Inc., του εταίρου μας στην ανάπτυξη των εξετάσεων GMAT. Αυτές οι εταιρικές σχέσεις μας βοηθούν να προσφέρουμε απαράμιλλη αξία στη διαχειριστική μας κοινότητα.

people, girls, women

Το GMAC Advantage

Ανοίγουμε τις πόρτες για προγράμματα διαχείρισης μεταπτυχιακών σπουδών και υποψήφιους φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Στη GMAC, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε τους καλύτερους υποψήφιους για το πρόγραμμά σας.

Αυτή η εταιρική σχέση εκτείνεται πολύ πέρα από την προσφορά ναυαρχίδων μας, η εξέταση GMAT ™ (Graduate Management Admission Test ™). Παρέχουμε επίσης εργαλεία και προγράμματα έρευνας και αγοράς, εργαλεία και προγράμματα μάρκετινγκ και πρόσληψης, παγκόσμιες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχορήγησης. Όλα όσα κάνουμε είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να πετύχετε.

Γιατί GMAC; Πέντε ορθές αιτίες

 1. Η εξέταση GMAT είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εκτίμηση για τις μεταπτυχιακές εισαγωγές διαχείρισης σε όλο τον κόσμο.
  Δημιουργήθηκε από σχολές διαχείρισης για σχολές διαχείρισης και διατίθεται σε 114 χώρες, οι εξετάσεις GMAT χρησιμοποιούνται τόσο ευρέως επειδή είναι ο πιο αξιόπιστος προγνωστικός δείκτης ακαδημαϊκής επιτυχίας στις μεταπτυχιακές σπουδές διαχείρισης. Η αποδοχή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων της GMAT σας παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα ικανών και αφοσιωμένων μελλοντικών φοιτητών.

 2. Η τεχνογνωσία, η έρευνα και οι ιδέες μας για τη διαχείριση των απόφοιτων είναι ασύγκριτες.
  Η ανάλυσή μας και τα δεδομένα σχετικά με τους φοιτητές των εξετάσεων GMAT και η ζήτηση για μεταπτυχιακές σπουδές διαχείρισης ενημερώνουν τα σχολεία και τα προγράμματα παγκοσμίως. Αυτή η αποκλειστική πληροφορία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα πάντα από τις αναδυόμενες παγκόσμιες τάσεις στις δικές σας καλύτερες προοπτικές. Αναγνωρισμένη ως στόχος και αξιόπιστη, η έρευνά μας αναφέρεται σε κορυφαίες δημοσιεύσεις ειδήσεων όπως το The Wall Street Journal, το Bloomberg BusinessWeek, οι Financial Times και η China Times.

 3. Τα στοχευμένα εργαλεία και προγράμματα πρόσληψης μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τους κατάλληλους υποψηφίους.
  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε επαφές, να στοχεύσετε άτομα και να δημιουργήσετε τις σχέσεις που οδηγούν σε επιβεβαιωμένες εγγραφές. Είτε η πρόσληψη με ακρίβεια μέσω της βάσης δεδομένων GMASS ™ (Graduate Management Admission Search Service ™), θα σας βοηθήσουμε να συναντήσετε τους καλύτερους υποψήφιους για το πρόγραμμά σας.

 4. Το χαρτοφυλάκιο των εργαλείων και υπηρεσιών μάρκετινγκ θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε και να προσλάβετε τους καλύτερους υποψηφίους για την επόμενη τάξη.
  Οι προσφορές μάρκετινγκ σας επιτρέπουν να προβάλλετε το ίδρυμα και τα προγράμματα σας σε όλους όσους ενδιαφέρονται να κερδίσουν πτυχίο διαχείρισης μεταπτυχιακού τίτλου. Εισαγάγετε τους υποψήφιους φοιτητές σε αυτό που προσφέρετε, καλέστε τους σε εκδηλώσεις και ενημερώστε τους για τις ευκαιρίες. Και αν το ίδρυμα ή το πρόγραμμα σας αποδέχεται τις εξετάσεις GMAT, μπορείτε να επωφεληθείτε από ακόμη περισσότερους τρόπους για τους υποψήφιους φοιτητές να σας βρουν και για να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τον ανταγωνισμό σας και να βελτιστοποιήσετε το μάρκετινγκ.

 5. Οι ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξής μας θα σας βοηθήσουν να ακονίσετε τις ικανότητές σας και να πετύχετε τη δουλειά σας.
  Στο GMAC, καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται για να πετύχετε στην καριέρα σας, είτε είσαι βετεράνος εισδοχής είτε απλά αρχίζετε. Προσφέρουμε επιτόπιες και σε απευθείας σύνδεση ευκαιρίες για να βοηθήσετε εσάς και το προσωπικό σας να ανταποκριθείτε στους στόχους της σταδιοδρομίας σας, να επιτύχετε καλύτερα στην εργασία σας και να διευρύνετε τις ευκαιρίες δικτύωσης στην παγκόσμια κοινότητα εκπαίδευσης μεταπτυχιακών σπουδών. Επίσης, διατηρούμε έναν τρέχοντα κατάλογο των επαγγελματικών θέσεων που διατίθενται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση διαχείρισης σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Reston

  PO Box 2969, 20195, Reston

 • London

  PO Box 70184, WC1A 9HZ, London

  • Hong Kong

   Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd. Hong Kong Special Administrative Region, China, , Hong Kong

   • Shanghai

    Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd., , Shanghai

    • Gurugram

     405, 4th floor, Business Tower, Suncity, Sector 54, 122003, Gurugram

     • London

      BusinessBecause 20 Jerusalem Passage, EC1V 4JP, London

      • Concord

       The MBA Tour 73 Junction Square Drive, 01742, Concord

       Προγράμματα

       Ερωτήσεις