AAS στη Διοίκηση Φιλοξενίας (Επιχειρηματικότητα)
Hudson County Community College
Πληροφορία κλειδί
Επιλέξτε τοποθεσία
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Jersey City, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
USD 149 / per credit *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* ανά πίστωση για κατοίκους · 298,00 $ ανά πίστωση για μη κατοίκους. 440,00 $ ανά πίστωση για διεθνείς ή εκτός πολιτείας
Εισαγωγή
Η επιλογή AAS in Hospitality Management-Entrepreneurship έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές μια εισαγωγή στις μοναδικές έννοιες της ιδιοκτησίας των επιχειρήσεων στη βιομηχανία φιλοξενίας. Αυτή η επιλογή θα επικεντρωθεί στον τρόπο δημιουργίας νέων επιχειρηματικών επιχειρήσεων. Η έμφαση θα δοθεί στα τρέχοντα θέματα της Επιχειρηματικότητας και θα περιλαμβάνει: Επιχείρηση Franchising, Καινοτομία, Επιχειρηματική Δημιουργικότητα και στοχευμένες μορφές έρευνας αγοράς. Η επιλογή θα προσφέρει επίσης πρακτική πρακτική εμπειρία με την Επιχειρηματικότητα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και της θεωρητικής εφαρμογής ενός επιχειρηματικού σχεδίου.
Andrea Piacquadio / Pexels
Απαιτήσεις γενικής εκπαίδευσης AAS Management Entrepreneurship AAS
- ENG-101 College Σύνθεση I
- ENG-102 Σύνθεση κολλεγίου II
- CSC-100 Εισαγωγή στους Υπολογιστές & Πληροφορική
- ENG-112 Ομιλία
- Επιλεκτική επιλογή για μια διαφορετικότητα
- Πλήρης 2 Κοινωνική Επιστήμη ή Επιλογές Ανθρωπιστικών Επιστημών
Σημαντικές απαιτήσεις για τη διαχείριση φιλοξενίας AAS
- CSS-100 Επιτυχία φοιτητών πανεπιστημίου
- ACC-121 Αρχές Λογιστικής I
- CAI-225 Externship III
- ECO-201 Αρχές της μακροοικονομικής
- HMT-104 Μαγειρική για Φιλοξενία
- HMT-110 Εισαγωγή στη βιομηχανία φιλοξενίας
- HMT-111 Εισαγωγή στην Επιχειρηματικότητα
- HMT-115 Ο αστικός επιχειρηματίας
- HMT-121 Hotel Practicum
- HMT-202 Καινοτομία, Δημιουργικότητα & Μάρκετινγκ
- HMT-217 Franchising
- HMT-210 Νόμος περί φιλοξενίας και ταξιδιού
- MAN-121 Αρχές διαχείρισης
Πλήρεις 2 Επιλογές περιορισμένου προγράμματος:
- CAI-223 Έλεγχος κόστους τροφίμων, ποτών και εργασίας
- ACC-211 Ηλεκτρονική Λογιστική
- ACC-221 Αρχές Λογιστικής II
- BUS-230 Επιχειρηματικό δίκαιο
- ECO-202 Αρχές Μικροοικονομίας
- HMT-106 Πολιτισμός & Γεωγραφία στον Τουρισμό
- HMT-112 Εισαγωγή στα ταξίδια και τον τουρισμό
- HMT-116 Διαχείριση λειτουργιών εστιατορίου I
- Λειτουργίες Front Office HMT-122
- HMT-128 Σχεδιασμός Εκδηλώσεων Ταξίδια & Τουρισμός
- HMT-204 Βασικές αρχές του κρασιού και των τροφίμων
- HMT-206 Πληροφοριακά Συστήματα Φιλοξενίας και Τουρισμού
- HMT-209 Tour Marketing, Πωλήσεις και Προσφορές
- HMT-213 Αρχές του μάρκετινγκ φιλοξενίας
- HMT-214 Group Group και Convention Sales
- HMT-215 Διαχείριση καθαριότητας
- HMT-216 Διαχείριση λειτουργιών εστιατορίου II
- MAN-221 Μάρκετινγκ
- MAN-232 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
- MAT-100 College Άλγεβρα
- MAT-114 Εισαγωγή Πιθανότητες & Στατιστικές