Ανώτερο δίπλωμα στις τεχνικές αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
International Culinary Institute
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Hong Kong, Χονγκ Κονγκ
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
HKD 59.000 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* ανά έτος. Τα δίδακτρα για το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 βρίσκονται υπό εξέταση
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η εικόνα προσφέρθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Στόχοι προγράμματος
Εξοπλίζει τους μαθητές με γνώσεις και δεξιότητες διαχείρισης και πρακτικές εφαρμογές σε εργασίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ώστε να τους προετοιμάζει για εποπτικούς ρόλους στη βιομηχανία.
Καλλιεργεί την ιδέα των μαθητών για τη δια βίου μάθηση και αναπτύσσει τους μαθητές να είναι ανεξάρτητοι μαθητές με τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο όραμα για περαιτέρω σπουδές και επαγγελματική ανάπτυξη στη βιομηχανία φιλοξενίας.
Εξοπλίζει τους φοιτητές με τις απαραίτητες τεχνικές και επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες, αρχικά σε επίπεδο επαγγελματικών επιπέδων, μέσω της ανάμειξης θεωρητικής και πρακτικής εφαρμογής.
Προοπτικές καριέρας
Παρέχεται βοήθεια για την τοποθέτηση εργασίας για να διευκολυνθούν οι απόφοιτοι μας να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε λειτουργικές θέσεις σε ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέρετρα, θεματικά πάρκα, κλαμπ και άλλα. Αφού αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, μπορούν να προχωρήσουν σε εποπτικές θέσεις όπως οι Demi-Chef, Chef de Partie και Pastry Sous Chef. Εξοπλισμένο με τη διοίκηση της τεχνογνωσίας στη λειτουργία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και οι φοιτητές επιχειρήσεων μπορούν επίσης να επιλέξουν να ανοίξουν το δικό τους αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο ή καφέ.
Η εικόνα προσφέρθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελματικής Κατάρτισης
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Ινστιτούτο Φιλοξενίας (IOH)
- Οι απόφοιτοι που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για βαθμό συμμετοχής στο Affiliate.
- Οι μαθητές που μελετούν τα προγράμματα προετοιμασίας και τροφοδοσίας τροφίμων πρέπει να λάβουν μέρος στην ενότητα «Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων». Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι απονέμονται "Βασικό Πιστοποιητικό Υγιεινής Τροφίμων για Εποπτικούς Υγιεινούς", το οποίο αναγνωρίζεται από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο Χονγκ Κονγκ.
- Οι απόφοιτοι Ανώτερου Διπλώματος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου μπορούν να συμμετάσχουν στο Γερμανικό Σύστημα Προκριματικών Δοκιμών Εμπορίου. Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι απονέμονται «Certified Pastry Cook», το οποίο προσφέρεται από κοινού από το International Culinary Institute και το Handwerkskammer Koblenz (Επιμελητήριο Ειδικών Χειροτεχνίας) HwK Koblenz, Γερμανία.
- Ελάχιστη ηλικία 22 ετών
- Ελάχιστη σχετική εργασιακή εμπειρία 1 έτους
- Σχετικό Πιστοποιητικό Υγιεινής και Ασφάλειας (Βασικό Πιστοποιητικό Υγιεινής Τροφίμων για Επόπτη Υγιεινής)
Γενικές απαιτήσεις εισόδου
Απόφοιτος του ανώτερου γυμνασίου με αποδεδειγμένη ικανότητα αγγλικής γλώσσας, π.χ. IELTS σε 5,0 ή ισοδύναμο.
Οι αιτήσεις θα αξιολογούνται χωριστά από την αρμόδια υπηρεσία.
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Ινστιτούτο Φιλοξενίας (IOH)
- Οι απόφοιτοι που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για τον βαθμό συμμετοχής Affiliate.
- Οι μαθητές που μελετούν τα προγράμματα προετοιμασίας και τροφοδοσίας τροφίμων απαιτείται να παρακολουθήσουν την ενότητα Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων. Στους επιτυχόντες απονέμεται «Πιστοποιητικό Βασικής Υγιεινής Τροφίμων για Επόπτες Υγιεινής» το οποίο αναγνωρίζεται από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο Χονγκ Κονγκ.
- Οι απόφοιτοι του Ανώτερου Διπλώματος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις εισόδου μπορούν να συμμετάσχουν στο Γερμανικό Σύστημα Προσόντων Εξετάσεων Εμπορίου. Στους επιτυχόντες απονέμεται "Πιστοποιημένος μάγειρας ζαχαροπλαστικής" που προσφέρεται από κοινού από το International Culinary Institute και το Handwerkskammer Koblenz (Επιμελητήριο Εξειδικευμένων Χειροτεχνών) HwK Koblenz, Γερμανία.
- Ελάχιστη ηλικία 22 ετών
- Συναφής εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους
- Σχετικό Πιστοποιητικό Υγιεινής και Ασφάλειας (Βασικό Πιστοποιητικό Υγιεινής Τροφίμων για Επόπτη Υγιεινής)
Εκθεσιακός χώρος
Ευκαιρίες καριέρας
Παρέχεται βοήθεια για την τοποθέτηση εργασίας για να διευκολύνει τους αποφοίτους μας να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε επιχειρησιακές θέσεις σε ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέρετρα, θεματικά πάρκα, κλαμπ και άλλα. Αφού αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, μπορούν να προχωρήσουν σε εποπτικές θέσεις όπως Demi-Chef, Chef de Partie και Pastry Sous Chef. Εξοπλισμένοι με τεχνογνωσία διαχείρισης στις λειτουργίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και οι φοιτητές επιχειρήσεων μπορούν επίσης να επιλέξουν να ανοίξουν το δικό τους αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο ή καφετέρια.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Δίπλωμα στο ψήσιμο
- Vancouver, Καναδάς
Πιστοποιητικό στην τέχνη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής (BAKE)
- Barrie, Καναδάς
- Online
Οι θεμελιώδεις και προηγμένες τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία