Επαγγελματικό Ανώτερο Τεχνικό Μάθημα Εστίασης και Ποτών
ISAG - European Business School
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Porto, Πορτογαλία
Γλώσσες
Πορτογαλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 2.315 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
02 Aug 2024
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2024
* Πίνακας σε ισχύ για το σχολικό έτος 2023/2024
Εισαγωγή
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Αυτό το μάθημα στοχεύει να εκπαιδεύσει επαγγελματίες ανώτερους τεχνικούς στην εστίαση και τα ποτά, οι οποίοι, αυτόνομα ή καθοδηγούμενα, είναι σε θέση να κατευθύνουν, να συντονίζουν και να ελέγχουν τις δραστηριότητες και τις λειτουργίες των υπηρεσιών τροφίμων και ποτών (Food and Beverage), ενσωματωμένες ή μη σε ξενοδοχειακές μονάδες, εγγυώντας την ποιότητα της υπηρεσίας, τη βελτιστοποίηση των πόρων και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της επιχείρησης. Διδάσκει τους τομείς του Εστιατορίου και του Μπαρ με ολοκληρωμένο τρόπο, ενσωματώνοντας τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές και εμπειρίες και μια αυξανόμενη προσέγγιση στις ανάγκες και τις προσδοκίες της επιχειρηματικής αγοράς.Παρέχει στην αγορά εργασίας εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν τις δεξιότητες να διοικούν εταιρείες στον τομέα των τροφίμων και ποτών.ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ/ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
α) Επιβλέπει, συντονίζει, ελέγχει και οργανώνει τις δραστηριότητες και τις λειτουργίες των υπηρεσιών τροφίμων και ποτών (Food & Beverage)·
β) Διαχείριση εργασιών σε εγκαταστάσεις τροφίμων και ποτών.
γ) Σχεδιάστε και δομήστε τα μενού και υπολογίστε το σχετικό κόστος.
δ) Σχεδιάζουν και αναπτύσσουν τη στρατηγική για την προώθηση και την εμπορία της υπηρεσίας τροφίμων και ποτών (F&B), διασφαλίζοντας την ποιότητα και τον προσανατολισμό στον πελάτη.
ε) Σχεδιάζει, συντονίζει και οργανώνει δραστηριότητες F&B, διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών.
στ) Διαχειρίζεται τα οικονομικά αποτελέσματα της υπηρεσίας F&B.
ζ) Έλεγχος της ποιότητας των υπηρεσιών και της αλληλεπίδρασης με τον πελάτη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Διοίκηση Επιχειρήσεων (διοίκηση και διαχείριση) | Εμπορικός Διευθυντής | Σεφ Εστιατορίου και Μπαρ | Σεφ | Υπεύθυνος για την ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων | Υπεύθυνος για την Προώθηση και Εμπορευματοποίηση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Ποτών.
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: Πορτογαλικά
Διδακτέα ύλη
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
1ο ΕΤΟΣ
1ο εξάμηνο
- Εφαρμοσμένη Οικονομία
- Βασικές αρχές Διοίκησης
- Διαχείριση και Έλεγχος Τροφίμων και Ποτών
- Ισπανική γλώσσα
- Αγγλική γλώσσα
- Τεχνικές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής ιβ
2ο εξάμηνο
- Οινογαστρονομία
- Αγγλική γλώσσα που εφαρμόζεται στη βιομηχανία εστίασης
- Διατροφή, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
- Τεχνικές Πορτογαλικής και Επιχειρηματικής Επικοινωνίας
- Τεχνικές Εστιατορίου και Μπαρ Ι
- Τεχνολογίες πληροφορικής
2ο ΕΤΟΣ
1ο εξάμηνο
- Συμπεριφορά και Οργανωτική Ηθική
- Χρηματοοικονομική Λογιστική
- Τουριστικό και Ψηφιακό Μάρκετινγκ
- Λειτουργίες Εστίασης
- Τεχνικές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής II
- Τεχνικές Εστιατορίου και Μπαρ II
2ο εξάμηνο
- Πρακτική
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΙ
Διοίκηση Επιχειρήσεων (διοίκηση και διαχείριση) | Εμπορικός Διευθυντής | Σεφ Εστιατορίου και Μπαρ | Σεφ | Υπεύθυνος για την ποιότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων | Υπεύθυνος για την Προώθηση και Εμπορευματοποίηση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Ποτών.