Keystone logo
Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Εισαγωγή

Το Joviat είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1960 στη Manresa, την καρδιά της Καταλονίας. Ένα περιφερειακό κέντρο, ανοιχτό στον κόσμο, συνειδητοποιημένο και υπεύθυνο. Το 1960 ο Josep Vilaseca Atset άρχισε να πραγματοποιεί το όνειρό του: να ανοίξει το σχολείο του για να εκπαιδεύσει και να διδάξει τους ανθρώπους. Το ιδρυτικό πνεύμα της Joviat ήταν να ενθαρρύνει και να κυνηγήσει τα όνειρά σας! Από τότε, χιλιάδες μαθητές έχτισαν εδώ τις μελλοντικές τους ευκαιρίες.

Το Joviat είναι ένα σχολείο επαγγελματικής κατάρτισης και ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με περισσότερους από 2.000 μαθητές που καλύπτουν τους τομείς της Υγείας, των Τροφίμων και της Διατροφής, του Αθλητισμού και της Φύσης. Είναι ένα σχολείο που μεγαλώνει και αναπτύσσεται με το περιβάλλον του, συνδεδεμένο με το επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό του δίκτυο. Joviat Culinary Arts Academy ιδρύθηκε το 1987 ως ένα πρωτοποριακό κέντρο για σπουδές ξενοδοχείων και εστίασης στην Κεντρική Καταλονία, με περισσότερους από 2.500 φοιτητές στην ιστορία της, απολαμβάνοντας υψηλή φήμη και σημαντικό αντίκτυπο διεθνούς εμβέλειας. Η προσαρμογή στη νέα εποχή έχει σημαδέψει την ιστορία μας. επηρεασμένος από τη Γαλλική Κουζίνα, τις νέες γαστρονομικές τάσεις, την signature και δημιουργική κουζίνα, την παράδοση και τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Αξίες: σεβασμός, εμπιστοσύνη και αγάπη για τους ανθρώπους, το επάγγελμα και το προϊόν. DNA: πρωτοτυπία και καινοτομία, ηγεσία και συνεργασία.

Βραβείο Cat VT για τις καλύτερες καινοτόμες πρακτικές στην Καταλονία για:

 • Καινοτομία, προβολή και ενοποίηση
 • Συμμετοχή και ένταξη
 • Καλές πρακτικές, δικτύωση και εγκάρσια αλληλεπίδραση μεταξύ επαγγελματικών πεδίων
 • Συνεχής και επαγγελματική κατάρτιση
 • Επιπτώσεις στην περιοχή και στον παραγωγικό ιστό
 • Πρώτο προηγμένο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο UManresa UVic-UCC

Τζόρντι Βιλασέκα

Ο Jordi Vilaseca είναι δάσκαλος και παιδαγωγός, εκπαιδευμένος στο ESADE Business School με Πρόγραμμα Γενικής Διοίκησης και Στρατηγικής και μεταπτυχιακό στη Συστηματική Παιδαγωγική.

Εκπαιδευτής, συντονιστής και ομιλητής στη συναισθηματική εκπαίδευση, τα κίνητρα, την ηγεσία και τις διαδικασίες προσωπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επίσης, προωθήστε νέα έργα στην υπηρεσία των νέων γενεών και της κοινότητας προς το κοινό καλό.

Ακαδημαϊκός της διάσημης Καταλανικής Ακαδημίας Γαστρονομίας και Διατροφής, μέλος της Αδελφότητας της Mare de Deu de l'Olivera και επίτιμο μέλος της Cofradia Gastronomica del Agua.

Το 2015 εξέδωσε το βιβλίο «La força d'una escola de Vida. Ένα Εκπαιδευτικό Έργο από Συστημική Προοπτική».
Joviat Hoteleria

Joviat Hoteleria

Το Joviat Hoteleria ιδρύθηκε το 1987 ως ένα πρωτοποριακό κέντρο φιλοξενίας και μαγειρικών σπουδών στην Κεντρική Καταλονία, με περισσότερους από 2.500 φοιτητές στην ιστορία του, απολαμβάνοντας υψηλή φήμη και σημαντικό αντίκτυπο διεθνούς εμβέλειας.

Εκπαιδευτικό Έργο

Παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κίνηση προς τα εμπρός, μια επανεξέλιξη με όλες τις έννοιες.

Δυνατά σημεία του έργου: Ρίζες, Ευημερία, Ηγεσία, Συνεργασία, Έκφραση, Γνώση και Κοινότητα. Όλα αυτά μας φέρνουν πιο κοντά στο να μάθουμε για αυτό το επάγγελμα και να απολαύσουμε μια κουζίνα και μια υπηρεσία που είναι γνήσια, σύγχρονη και τοπική. Αυτή είναι η γαστρονομία που ικανοποιεί τις αισθήσεις, που παρουσιάζεται με δημιουργικότητα στη μεταμόρφωση έργων και την ανάληψη νέων τεχνολογιών που ανοίγουν έναν νέο κόσμο γεμάτο δυνατότητες για εμάς.

Προετοιμαζόμαστε να βγούμε στον κόσμο γνωρίζοντας ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, με παρουσία και πρωτοτυπία, με αυθεντικότητα και αξιοπρέπεια στη γαστρονομία.

Πού είναι ο Joviat;

Manresa, Καταλονία

Η Manresa, η πρωτεύουσα της συνοικίας Bages, είναι μια πόλη με χίλια εκατό χρόνια ιστορίας. Εμπορική, πολιτιστική, και με πανεπιστημιακή, σημαντική βιομηχανική και τεχνολογική δραστηριότητα, είναι μια πόλη δυναμική και μεταβαλλόμενη.

Το σχολείο βρίσκεται στο Παγκόσμιο Γεωπάρκο της Κεντρικής Καταλονίας, που έχει δηλωθεί παγκόσμιου ενδιαφέροντος από την Unesco, στους πρόποδες των βουνών Μοντσερράτ, 60 χλμ. από τη Βαρκελώνη. Η περιοχή Bages έχει μια πλούσια και εκτεταμένη κληρονομιά, βασισμένη στη γη, την ιστορία και τη φύση.

Μεθοδολογία

Με συνεχείς ενημερώσεις, η καταλανική κουζίνα, ηγείται του διεθνούς avant-garde γαστρονομικού κόσμου, διατηρώντας παράλληλα τις πολιτιστικές και παραδοσιακές της ρίζες.

Τοποθεσίες

 • Manresa

  Folch i Torres 5-13 Manresa, Barcelona, 08241 , Manresa

  • Barcelona

   Barcelona, Ισπανία

   • Girona

    Girona, Ισπανία

    Ερωτήσεις