Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε: Jul academy Italy

Το Jul academy είναι ένα ιταλικό μουσικό ίδρυμα που ειδικεύεται στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου μουσικής εκπαίδευσης σε παθιασμένους μαθητές σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, έχουμε βελτιώσει το πρόγραμμα σπουδών μας για να προσφέρουμε σημαντικά πλεονεκτήματα στους μαθητές καθώς ξεκινούν την επιλεγμένη διαδρομή μουσικής καριέρας τους.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΑΘΗΣΗ, ΕΞΑΤΟΠΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ

ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Jul academy εδρεύει στην Ιταλία. Η Ιταλία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρωπαϊκής μουσικής. Πολλά μουσικά όργανα, όπως το βιολί και το πιάνο, εφευρέθηκαν στην Ιταλία. Η μουσική κλίμακα, η τέχνη της Όπερας και πολλοί μουσικοί όροι, όπως σονέτο, συναυλία, κουαρτέτο, γεννήθηκαν επίσης στην Ιταλία.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ

Τα μεγέθη της τάξης μας είναι μικρά. Συμβουλές και υποστήριξη είναι διαθέσιμες σε όλα τα στάδια κάθε μαθήματος, παρέχοντάς σας ευκαιρίες να προσαρμόσετε τη δική σας μάθηση για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Οι δάσκαλοι της Jul academy δεν είναι μόνο φανταστικοί δάσκαλοι, αλλά και έμπειροι παίκτες, ερμηνευτές και επιχειρηματίες μουσικών επιχειρήσεων από μόνοι τους, φέρνοντας μοναδική εικόνα για την οικοδόμηση μιας καριέρας στη μουσική βιομηχανία.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Η Jul academy είναι ένα επαγγελματικό κέντρο RSL, στο εξεταστικό κέντρο London College of Music και έχει παραδώσει περισσότερα από 200 πιστοποιητικά σε μαθητές.

ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Οι διαδικτυακοί μαθητές μας μπορούν να επωφεληθούν από την πλατφόρμα ιδρυματικής μάθησης. Όλα τα σχολικά βιβλία, τα ηχογραφημένα μαθήματα και οι ασκήσεις θα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας στην εικονική τάξη.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Η Jul academy είναι αφοσιωμένη στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας μουσικής εκπαίδευσης στους μαθητές μας. Η σχολή μας αποτελείται από υψηλά καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες της μουσικής που κατέχουν πτυχία από αναγνωρισμένα μουσικά ιδρύματα.

Επιπλέον, είμαστε διαπιστευμένοι από κορυφαίους μουσικούς οργανισμούς, όπως το RSL UK και το London College of Music, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα σπουδών και οι εγκαταστάσεις μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα στη μουσική εκπαίδευση. Με τη δέσμευσή μας για αριστεία τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην απόδοση, οι απόφοιτοί μας είναι καλά προετοιμασμένοι για επιτυχημένες σταδιοδρομίες στη μουσική βιομηχανία.

ΤΑ ONLINE ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Προσφέρουμε μαθήματα μουσικής υψηλής ποιότητας στην πανεπιστημιούπολη μας στην Ιταλία και διαδικτυακά για διεθνείς φοιτητές. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους διεθνείς φοιτητές το ίδιο επίπεδο εκπαίδευσης που προσφέρουμε στην πανεπιστημιούπολη μας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει εδώ και 15 χρόνια στον τομέα της μουσικής εκπαίδευσης.

Τα μαθήματά μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, με ζωντανούς καθηγητές που προσαρμόζουν τα μαθήματα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να επιτύχουν τους μουσικούς και εκπαιδευτικούς τους στόχους, μέσω των ευέλικτων αλλά αυστηρών μεθόδων μάθησής μας. Αυτές οι μέθοδοι έχουν αποδειχθεί επιτυχημένες σε όλο τον κόσμο και είναι προσβάσιμες σε μαθητές όλων των επιπέδων, εξασφαλίζοντας ικανοποίηση για όλους όσοι κάνουν αίτηση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ και ανακαλύψτε όλα τα προγράμματά μας.

Τοποθεσίες

  • Rende

    Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Ερωτήσεις