Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Εισαγωγή

Ως η μεγαλύτερη προετοιμασία εκπαιδευτικών στην πολιτεία, το College of Education στο Kansas State University έχει αποδείξει την ικανότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας ένα μείγμα αρχικών και προχωρημένων πτυχίων που προετοιμάζουν άτομα από όλες τις γεωγραφικές περιοχές, κοινωνικο-οικονομικές υπόβαθρο και πολιτισμούς για διδασκαλία. Με πολυετή εμπειρία σε συνεργασία με διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο, σχολή υψηλής ειδίκευσης με εμπειρία στα Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα (ESL) θα προετοιμάσει τους μητρικούς ομιλητές των Ισπανικών, Κινέζων, Ιαπωνικών, Γαλλικών και Γερμανικών για άδεια δασκάλου. Οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να βγουν από το πρόγραμμα με τις απαραίτητες δεξιότητες για να διαπρέψουν στην τάξη και πέρα από αυτήν. Το Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών μας Διδασκαλίας & Μάθησης (TELRN) είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους αλλάζουν σταδιοδρομία να ξεκινήσουν την πορεία τους να γίνουν δάσκαλοι Παγκόσμιων Γλωσσών.

Αυτό το πρόγραμμα εξοπλίζει τα άτομα με τις εκπαιδευτικές πρακτικές και τη θεωρία που είναι απαραίτητες για τη διδασκαλία Αμερικανών φοιτητών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με ένα ακόμη εξάμηνο μαθημάτων μετά την ολοκλήρωση του πιστοποιητικού, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλίας με συγκέντρωση World Modern Languages. Το Ph.D. in Curriculum & Instruction προορίζεται για προχωρημένους πτυχιούχους που επιδιώκουν να επικεντρωθούν στην εκπαιδευτική έρευνα σε τοπικό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο.

Ελάτε μαζί μας και γίνετε μέρος της συναρπαστικής παγκόσμιας δυναμικής που δημιουργεί η K-State στον τομέα της εκπαίδευσης δασκάλων της Παγκόσμιας Γλώσσας!

Όραμα, Αποστολή και Εννοιολογικό Πλαίσιο

Το όραμά μας:

"Προετοιμασία των εκπαιδευτικών να είναι γνώστες, ηθικοί, φροντιστές που λαμβάνουν αποφάσεις για έναν διαφορετικό και μεταβαλλόμενο κόσμο."

Η αποστολή μας εκπληρώνεται μέσω:

 • την παράδοση υποδειγματικής διδασκαλίας σε φοιτητές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο ·
 • παραγωγή, ερμηνεία και διάδοση ορθών και χρήσιμων ερευνών και υποτροφιών ·
 • ηγεσία, συνεργασία και υπηρεσία εντός του επαγγέλματος ·
 • και προώθηση, κατανόηση και γιορτή της διαφορετικότητας.

Διαπίστευση

Το κολέγιό μας αγκαλιάζει τη διαπίστευση ως πρωταρχικό μέσο διασφάλισης του επαγγέλματος ότι πληρούμε τα υψηλότερα πρότυπα.

 • Υπουργείο Παιδείας του Κάνσας (KSDE)
 • Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευση Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών (NCATE/CAEP)
 • Συμβούλιο για τη διαπίστευση συμβουλευτικών και σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων (CACREP)
 • Συμβούλιο Διαπίστευσης Προετοιμασίας Εκπαιδευτικών (CAEP)

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Kansas State University είναι ένα σύστημα τεσσάρων πανεπιστημιουπόλεων που εκτιμά κάθε κομμάτι του παζλ. Κάθε πανεπιστημιούπολη έχει τις δικές της δυνάμεις και συνδέσεις που ταιριάζουν απόλυτα στην πανεπιστημιακή μας ομπρέλα. Μάθετε περισσότερα για καθεμία από τις μοναδικές μας πανεπιστημιουπόλεις παρακάτω.

Μανχάταν

Η κύρια πανεπιστημιούπολη του K-State βρίσκεται στο "The Little Apple" και ευδοκιμεί στη ζωντανή ατμόσφαιρα κολεγιακής πόλης.

Η πανεπιστημιούπολη του Μανχάταν περιλαμβάνει περισσότερα από 2.320 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένων γεωργικών και ερευνητικών εγκαταστάσεων.

Το Μανχάταν έχει πληθυσμό άνω των 56.000 κατοίκων και έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια K-State.

Αυτή η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται δίπλα στο Fort Riley, μια μεγάλη εγκατάσταση στρατού και συνεργάζεται σε πολλά στρατιωτικά έργα.

Η Εθνική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροάμυνας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ κατασκευάζεται δίπλα στην πανεπιστημιούπολη.

Olathe

Η πανεπιστημιούπολη Olathe βρίσκεται εντός του Πάρκου Βιοεπιστημών του Κάνσας και παρέχει μια άμεση πύλη που συνδέει τις ισχυρές ερευνητικές δυνατότητες του πανεπιστημίου με την περιοχή του Ευρύτερου Κάνσας Σίτι και πέρα από αυτήν.

Η νεότερη πανεπιστημιούπολη K-State, Olathe άνοιξε τις πόρτες της το 2011.

Η K-State Olathe επικεντρώνεται στην επέκταση της εκπαιδευτικής και οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες που εργάζονται στην περιοχή του μετρό. Αυτή η πανεπιστημιούπολη διευκολύνει πολλές συνεργασίες μεταξύ ερευνητών και εταιρειών, αναπτύσσοντας τεχνολογία για τις ανάγκες της βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο.

Η K-State Olathe επεκτείνει επίσης την τεχνογνωσία της στους ηγέτες της K-12 μέσω του εκπαιδευτικού προγραμματισμού στην υγεία των ζώων, την ασφάλεια των τροφίμων και την ασφάλεια των τροφίμων.

Σαλίνα

Αυτό το επαγγελματικό περιβάλλον μάθησης βασίζεται στη θεωρία, την έρευνα και την εφαρμογή της βιομηχανίας, όλα μέσα σε μια μικρή ατμόσφαιρα πανεπιστημιούπολης που βρίσκεται στη Salina του Κάνσας.

Η πανεπιστημιούπολη Salina είναι ιδιαίτερα γνωστή για το παγκοσμίου επιπέδου αεροπορικό της πρόγραμμα. Ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Φοιτητικής Ζωής άνοιξε το 2009 και περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ πλήρους μεγέθους και διάφορους χώρους τρεξίματος και γυμναστικής.

Αυτή η πανεπιστημιούπολη είναι ένα από τα πρώτα και λίγα πανεπιστήμια στη χώρα που προσφέρει πτυχίο πανεπιστημίου σε συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών και μηχανική μάθηση και αυτόνομα συστήματα. Η Salina, μια πόλη σχεδόν 48.000 κατοίκων, προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 600 στρέμματα πάρκου και στο ετήσιο Smoky Hill River Festival.

Παγκόσμια

Το K-State Global Campus προσφέρει τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες του πανεπιστημίου σε φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν online ή εξ αποστάσεως.

Η Παγκόσμια Πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί το K-State Online, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 100 διαδικτυακά προγράμματα πίστωσης, συμπεριλαμβανομένων πτυχίων, μεταπτυχιακών, διδακτορικών, πιστοποιητικών και δευτερευόντων προγραμμάτων.

Ξεκινώντας το 1966, όταν το διδακτικό προσωπικό ταξίδεψε στην πολιτεία του Κάνσας για να διδάξει μαθήματα, το K-State Online φτάνει τώρα σε φοιτητές και στις 50 πολιτείες και στις 41 χώρες. Το K-State Global Campus προσφέρει επίσης μη πιστωτική εκπαίδευση και προγράμματα τόσο αυτοπροσώπως όσο και διαδικτυακά που καταλήγουν σε πιστοποίηση, επιβεβαίωση ολοκλήρωσης ή συνεχιζόμενες ώρες εκπαίδευσης σε διάφορους τομείς.

Περισσότεροι από 3.000 μαθητές ολοκλήρωσαν διαδικτυακά προγράμματα μη πίστωσης μέσω του Global Campus το 2020.

  Εισαγωγές

  Γίνετε μέλος μιας κοινότητας δημιουργών διαφοράς, λύσεων προβλημάτων, ονειροπόλων αργά τη νύχτα και λάτρεις των αγώνων νωρίς το πρωί. Γίνε ο επόμενος που θα αλλάξει το παιχνίδι. Γίνε ο επόμενος αγριόγατος.

  Πώς να εφαρμόσει

  • Ελέγξτε τις απαιτήσεις εισδοχής, υποβάλετε την αίτησή σας και κάντε το επόμενο βήμα προς το πτυχίο σας.
  • Πείτε μας τι σας ενδιαφέρει και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε μια σύνοψη όλων των πραγμάτων K-State με δυνατότητα λήψης.
  • Από εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη μέχρι εξατομικευμένες ατομικές επισκέψεις, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε το μωβ χαλί για εσάς.

  Έγγραφα εφαρμογής

  Συμπληρώστε όλες τις απαιτούμενες ενότητες και μεταφορτώστε έγγραφα ή μέσα στην ηλεκτρονική σας αίτηση όπως σας ζητηθούν. Μην υποβάλλετε έγγραφα με email ή ταχυδρομείο στο μεταπτυχιακό σχολείο (εκτός εάν λάβετε αίτημα).

  Εκτιμώμενο κόστος παρακολούθησης για διεθνείς φοιτητές

  Οι πληροφορίες εκτιμώμενου κόστους δείχνουν τα τρέχοντα ελάχιστα εκτιμώμενα κεφάλαια που πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει ένας διεθνής υποψήφιος προκειμένου να λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα για το ταξίδι και την είσοδο. Τα κεφάλαια μπορεί να είναι δικά σας, που παρέχονται από χορηγό ή από υποτροφία ή συνδυασμό αυτών. Δείτε παρακάτω για πληροφορίες σχετικά με την ένορκη δήλωση που απαιτείται για την τεκμηρίωση των χρημάτων σας.

  Ένορκη Δήλωση Οικονομικής Υποστήριξης

  Κάθε αίτηση πρέπει να αναφέρει την πηγή οικονομικής στήριξης. Η τεκμηρίωση οικονομικής υποστήριξης θα πρέπει να συνοδεύεται από το έντυπο Ένορκης Οικονομικής Υποστήριξης που επαληθεύει ότι η οικονομική υποστήριξη είναι διαθέσιμη για τον φοιτητή κατά τη φοίτησή του Kansas State University . Οι χορηγοί πρέπει να υπογράψουν την οικονομική ένορκη δήλωση. οι ηλεκτρονικές υπογραφές δεν γίνονται δεκτές.

  Αυτή η τεκμηρίωση απαιτείται για την έκδοση I-20 ή DS-2019 και δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση εισδοχής.

  Οι υποψήφιοι ενδέχεται να μην χρειαστεί να υποβάλουν το έντυπο ένορκης βεβαίωσης οικονομικής υποστήριξης εάν πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Ο κάτοχος βίζας H1 απασχολείται πλήρους απασχόλησης, δεν σχεδιάζει να αλλάξει τον τύπο βίζας
  • Το H4 εξαρτάται από τον κάτοχο της βίζας H1, δεν σχεδιάζει να αλλάξει τον τύπο βίζας
  • Ο κάτοχος φοιτητικής βίζας F1/J1 έχει εγγραφεί με πλήρη απασχόληση σε άλλο ίδρυμα των ΗΠΑ και δεν θα ζητήσει I-20 ή DS-2019 από Kansas State University τώρα ή στο μέλλον.
  • Διαμένετε σε άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ και δεν χρειάζεστε φοιτητική βίζα (αίτηση για διαδικτυακή/εξ αποστάσεως εκπαίδευση)
  • Κατέχει ένα I-20 ή DS2019 στο K-State και κάνει αίτηση για πρόγραμμα πιστοποιητικού σε συνδυασμό με το τρέχον μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τους πρόγραμμα στο K-State

  Αμοιβή Εφαρμογής

  Πρέπει να πληρώσετε το τέλος αίτησης για να υποβάλετε την αίτησή σας.

  Αγγλικές απαιτήσεις επάρκειας

  Εάν η μητρική σας γλώσσα δεν είναι τα Αγγλικά, το Graduate School απαιτεί από κάθε υποψήφιο να παρέχει μια ικανοποιητική βαθμολογία εξετάσεων για TOEFL, IELTS ή PTE.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Το Κολλέγιο Εκπαίδευσης δεσμεύεται να υποστηρίζει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία των μαθητών μας.

  Γραφείο Οικονομικής Βοήθειας Φοιτητών

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία οικονομικής βοήθειας, τα φοιτητικά δάνεια, τις υποτροφίες, τις επιχορηγήσεις, την απασχόληση, τα επιδόματα βετεράνων και τις αναβολές διδάκτρων. Λάβετε υπόψη τις ημερομηνίες υποβολής αίτησης προτεραιότητας για υποτροφία K-State για μελλοντικούς πρωτοετείς φοιτητές και φοιτητές μετεγγραφής.

  Κατάταξη

  Μεταξύ των Καλύτερων

  Όταν προσφέρετε μια εξαιρετική φοιτητική εμπειρία με μεγάλη ποικιλία ακαδημαϊκών επιλογών, πρακτικές ευκαιρίες έρευνας και εξωσχολικές δραστηριότητες που ενισχύουν τη φιλία, τη συμμετοχή και την κοινότητα, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε την προσοχή τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας για αριστεία και η συλλογική οικογένεια της K-State κάνει συνεχώς το μέρος της για να διατηρήσει τη φήμη μας πραγματικότητα.

  Εθνική κατάταξη

  Princeton Review: Best Colleges
  Το Princeton Review κατέταξε Kansas State University σε πολλές κατηγορίες στην έκθεση "The Best 389 Colleges: 2024 Edition".

  • Νο. 1 για τους πιο φιλικούς μαθητές
  • Νο. 1 για τις καλύτερες σχέσεις πόλης και φορέματος
  • Νο 2 για τους πιο χαρούμενους μαθητές
  • Νο. 4 για την καλύτερη ποιότητα ζωής
  • Νο. 5 για τις καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής φοιτητών
  • Νο 5 για τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Νο. 6 για φοιτητές που αγαπούν αυτά τα κολέγια
  • Νο. 6 για τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας
  • Νο. 8 για τους καλύτερους κοιτώνες κολεγίων
  • Νο. 9 για τις καλύτερες υπηρεσίες σταδιοδρομίας
  • Νο. 9 για το καλύτερο φαγητό στην πανεπιστημιούπολη
  • Το Νο. 9 για την πόλη του κολεγίου παίρνει υψηλούς βαθμούς
  • Νο. 15 για την πιο ενεργή φοιτητική κυβέρνηση Princeton Review: Best Value Colleges

  Το Princeton Review κατέταξε το K-State σε πολλές κατηγορίες στην έκθεση "Κολλέγια Καλύτερης Αξίας για το 2023".

  • Νο. 2 για τα καλύτερα δίκτυα αποφοίτων
  • Νο 2 για πρακτική άσκηση
  • Νο. 10 για επιρροή
  • Περιοδικό Money
  • Ένα από τα καλύτερα κολέγια του περιοδικού Money. (2023)
  • Κολλεγιακή κατάταξη
  • Οι 10 καλύτερες κολεγιακές πόλεις της χώρας. (2022) Περιφερειακή κατάταξη SmartAsset
  • Πανεπιστημιακό περιοδικό με κορυφαία κατάταξη στην πολιτεία του Κάνσας (2022).
  • Νο. 1 πανεπιστήμιο στο Κάνσας (2022)

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Ερωτήσεις