Keystone logo
© BIMM University
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Οικονομικά προσιτά προγράμματα σπουδών με αποκλειστικές ηλεκτρονικές ενότητες ταχείας παρακολούθησης των εκπαιδευομένων σε ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, να βελτιώσετε την ομάδα σας είτε να ακολουθήσετε μια επαγγελματική εκπαίδευση, το Kingsgate International College 's Pathways μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε.

Το Kingsgate International College προσφέρει προγράμματα πανεπιστημίων ή διαδικτυακών πανεπιστημίων Pathway με πλήρη βραβεία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών διπλωμάτων σε μαθητές από όλες τις γωνιές του κόσμου. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν γρήγορα την πορεία τους προς την πιστοποίηση πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου στην πανεπιστημιούπολη ή με εξ αποστάσεως εκπαίδευση .

Οι διαδικτυακές μας ενότητες επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν τι θέλουν όταν θέλουν και πώς θέλουν και έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν έναν πολύ γρηγορότερο, πιο προσιτό και ελκυστικό τρόπο μάθησης. Με μια πλατφόρμα δικτύωσης φοιτητών 24/7, προσωπικούς πίνακες εργαλείων, 1-2-1 διαδικτυακά σεμινάρια, ομαδικά διαδικτυακά σεμινάρια και μια τράπεζα προκαθορισμένων ομαδικών διαδικτυακών εκπομπών, το Kingsgate International College παρέχει στους φοιτητές όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να επιτύχουν στην ανάπτυξη του επαγγελματικού τους βάση δεξιοτήτων και επίτευξη πανεπιστημιακού τίτλου.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Τα διαπιστευτήρια μας

Kingsgate International College λειτουργεί με τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα και έχει πολλαπλές δομές που διασφαλίζουν ότι το επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται στους μαθητές του είναι της υψηλότερης ποιότητας. Ακολουθεί μια λίστα εταιρικών φορέων στους οποίους ανήκουμε και ενώσεις στις οποίες ανήκουμε:

Δίκτυο πόρων μάθησης

Το Learning Resource Network (LRN) αναγνωρίζεται ως οργανισμός απονομής βραβείων από την Ofqual. Το LRN δημιουργεί προσόντα για εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρόχους κατάρτισης, σχολεία και εργοδότες. Το LRN διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προσόντων, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπέδου διδασκαλίας επιπέδου 5 που προσφέρεται από το Kingsgate International College . Όλα τα προσόντα LRN αναγνωρίζονται διεθνώς από εργοδότες, κυβερνήσεις και επαγγελματικούς φορείς ως απόδειξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων που αναζητούν.

Αναγνώριση ATHE

Τα βραβεία για την κατάρτιση και την τριτοβάθμια εκπαίδευση παρέχουν στα κέντρα μια μεγάλη ποικιλία προσόντων που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά. διαχείριση διοίκησης, επιχειρήσεων, τουρισμού, δικαίου, υπολογιστών και υγείας και κοινωνικής μέριμνας. Το ATHE έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, άριστα ποιοτικά πρότυπα και επιβραβευτικά προσόντα με διαδρομές προόδου έως πανεπιστημιακά πτυχία

Οργανισμός χρηματοδότησης εκπαίδευσης και δεξιοτήτων

Kingsgate International College περιλαμβάνεται στο μητρώο των παρόχων εκπαίδευσης μαθητείας της ESFA. Συνεργασία με συνεργάτες για την παροχή προσιτών προσόντων και μαθητειών σε φοιτητές σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Γραφείο Επιτρόπων Πληροφόρησης

Καθώς το Kingsgate International College διατηρεί και επεξεργάζεται πληροφορίες για φοιτητές, είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε αυτές τις πληροφορίες. Σύμφωνα με την πράξη προστασίας δεδομένων 1998, το Kingsgate International College :

 • Συλλέξτε μόνο πληροφορίες που χρειαζόμαστε για συγκεκριμένο σκοπό.
 • Διατηρήστε το ασφαλές.
 • Βεβαιωθείτε ότι είναι σχετικό και ενημερωμένο.
 • Κρατήστε μόνο όσες πληροφορίες χρειαζόμαστε και μόνο για όσο χρειαζόμαστε.
 • Κατόπιν αιτήματος, επιτρέψτε σε κάθε μαθητή να δει τις πληροφορίες που διατηρούμε.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg
Fox / pexels

OFQUAL Αναγνώριση

Όλα τα εκπαιδευτικά υλικά σχεδιάζονται και γράφονται από επαγγελματίες ακαδημαϊκούς συγγραφείς έτσι ώστε κάθε διαδραστική ενότητα να ευθυγραμμίζεται με συγκεκριμένα κριτήρια μάθησης που καθορίζονται από το OFQUAL, το καθοριστικό φορέα της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τα Ακαδημαϊκά Πρότυπα στην Ανώτατη Εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτά τα πρότυπα διασφαλίζουν ότι αυτά που μαθαίνουν μαζί μας λαμβάνουν εκπαίδευση υψηλής ποιότητας μαζί με μια πιστοποίηση που αναγνωρίζεται παγκοσμίως από τα Πανεπιστήμια και τους εργοδότες.

Προσόντα συνεργατών πανεπιστημίου

Με την ολοκλήρωση των τελικών εργασιών, οι μαθητές απονέμονται αναγνωρισμένο δίπλωμα. Αυτό το δίπλωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει ένα πλήρες πτυχίο ή MBA σε μια ποικιλία πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου, είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Πίνακας παρακολούθησης ποιότητας

Kingsgate International College λειτουργεί επίσης Πίνακας Παρακολούθησης Ποιότητας (QMB) για να διασφαλίσει ότι παρέχουμε πάντα διαπιστευμένα διαδικτυακά μαθήματα και πόρους για να καλύψουμε τις μαθησιακές σας ανάγκες. Αυτό το συμβούλιο συνεδριάζει τακτικά για να αξιολογήσει:

 • Συγκεκριμένα θέματα μαθητών
 • Οποιαδήποτε ζητήματα ποιότητας για πανεπιστημιακούς συνεργάτες
 • Παρακολούθηση προτύπων αξιολόγησης
 • Παρακολούθηση υλικού σε σχέση με τα μαθησιακά αποτελέσματα
 • Συγκεκριμένα λειτουργικά ζητήματα που επηρεάζουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου περιλαμβάνουν αξιόλογους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες. Τα αποτελέσματα των ανασκοπήσεων μοιράζονται ηλεκτρονικά για να εξασφαλίσουν τη διαφάνεια και την κατανόηση μεταξύ των εταίρων και των φοιτητών μας. Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα, ώστε τα θέματα να μπορούν να τεθούν επισήμως μέσω του QMB με επαγγελματικό και αντικειμενικό τρόπο.

Εμπορικό Επιμελητήριο Coventry και Warwickshire

Το Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιχειρηματική φωνή στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ασκεί ακρόαση για λογαριασμό των μελών και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στα θέματα που έχουν σημασία - στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ευημερία των επιχειρήσεων, αγορές και τη δημιουργία μιας δυναμικής επιχειρηματικής οικονομίας.

Επίσης, διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ εκπαιδευτικών και επιχειρήσεων, επισημαίνοντας τις δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες και επηρεάζοντας την εκπαιδευτική πολιτική για να διασφαλιστεί ότι παρέχονται αποτελεσματικά.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Coventry & Warwickshire είναι ένα από τα δίκτυα επιμελητηρίων που συνεργάζονται με και για λογαριασμό επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, σε κάθε τομέα της βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Βοηθούν τις τοπικές επιχειρήσεις να συνδεθούν, να αναπτυχθούν και να επιτύχουν την επιτυχία. Το Επιμελητήριο συνεργάζεται με άλλα επιμελητήρια, τοπικές αρχές και οργανισμούς-εταίρους για να αποκτήσει γνώση των θεμάτων που έχουν σημασία για την επιχείρηση - στη συνέχεια να μεταδώσει αυτές τις γνώσεις για να βοηθήσει την Κυβέρνηση να διαμορφώσει αποτελεσματική επιχειρηματική πολιτική.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Τοποθεσίες

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Ερωτήσεις