

Culinary Institute Kul IN
Σχολική περιγραφή
Η γαστρονομία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να κατευθύνουν τις σπουδές τους προς τις μαγειρικές τέχνες ή να θελήσουν να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους μαζί με εξαιρετικούς εκπαιδευτές με πλούσια εργασιακή εμπειρία και θεωρητικές γνώσεις είναι ευπρόσδεκτοι στο Kul IN . Kul IN σκοπεύει να δώσει στους φοιτητές μια μεγάλη γκάμα μαγειρικής γνώσης, τη βιομηχανία τροφίμων και τη γαστρονομία. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας έχουν τελειοποιήσει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να εργαστούν σε ένα ποιοτικό εστιατόριο, ξεκινάμε καλύπτοντας σημαντικά θεμέλια που όλοι οι μαθητές, ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο, πρέπει να περάσουν. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι μαθητές μαθαίνουν για τη θερμική και μηχανική επεξεργασία τροφίμων, αναγνωρίζοντας ποιοτικά συστατικά, συνδέοντας τα καρυκεύματα με τα συστατικά, δημιουργώντας ποιοτικά μενού εστιατορίων, τακτοποιώντας και σερβίροντας πιάτα, επαγγελματικά πρότυπα μαγειρέματος, αποθήκευση τροφίμων, μερίδες τροφίμων και ιστορία της γαστρονομίας.
Οραμα
Kul IN στόχος του Kul IN είναι να αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό κέντρο με έμφαση στη δημιουργικότητα, την έρευνα και την προώθηση της σύγχρονης κουζίνας και των μαγειρικών τεχνολογιών. Μέσα από την εκπαίδευση επαγγελματιών μάγειρα, ζαχαροπλαστών και επαγγελματιών σε άλλους κλάδους της γαστρονομίας. Κατασκευάζουμε ένα Ινστιτούτο που είναι ένα μοναδικό μέρος για τους σεφ, τους ιδιοκτήτες εστιατορίων, τους διαχειριστές και τα μαγειρικά μέσα ενημέρωσης για να εκπαιδεύσουν και να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν τι είναι καινούργιο στον κόσμο των τροφίμων, των ποτών και των επιδορπίων.
Διεθνή Πιστοποιητικά
Προκειμένου να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια πλήρη εμπειρία στη μελέτη της γαστρονομίας και της κουζίνας της Ιταλίας, δημιουργήσαμε κοινά προγράμματα με την παγκοσμίου φήμης μαγειρική σχολή ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN και ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana έχουν αναπτύξει με επιτυχία δύο κοινά προγράμματα: "Επαγγελματικό Κουτάλι Ιταλικής Κουζίνας" και "Επαγγελματικό Σεφ Ζαχαροπλαστικής Ιταλικών Επιδόρπια". Μέσω εντατικών και δυναμικών μελετών που πραγματοποιούνται εν μέρει στο Σισάκ και εν μέρει στο Colorno της Ιταλίας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ανεκτίμητη διεθνή εμπειρία και να γίνουν αληθινά βυθισμένοι στον πολιτισμό που έχει διαμορφώσει αυτή την παγκοσμίως γνωστή κουζίνα. Εκτός από τις ώρες πρακτικής εξάσκησης, πρακτικής εξάσκησης και πρακτικής άσκησης, οι φοιτητές θα λάβουν επίσης πρακτική άσκησης διάρκειας αρκετών μηνών, όπου θα αποκτήσουν εμπειρία εργασίας σε ελίτ εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Οι ευκαιρίες δικτύωσης είναι ατελείωτες και ανοίγουν τις πόρτες σε πιθανές θέσεις εργασίας καθώς οι σπουδαστές αποδεικνύονται ικανοί μαγειρέτες στον πραγματικό κόσμο της γαστρονομίας υψηλού επιπέδου.
