Μαγειρικές τέχνες
Sisak, Κροατία
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
12 Weeks
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά, Ιταλικός
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
02 Sep 2024
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
12 Nov 2024
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
EUR 9.250 / per course *
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
* Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
Εισαγωγή
Κατά τη διάρκεια αυτού του τρίμηνου προγράμματος, οι σπουδαστές λαμβάνουν μια ευρεία εκπαίδευση στην επαγγελματική μαγειρική και τη βασική ζαχαροπλαστική. Το δυναμικό πρόγραμμα μαθημάτων έχει σχεδιαστεί για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες ή να κατευθυνθούν προς μια καριέρα στην επαγγελματική γαστρονομία.
Το πρόγραμμα υιοθετεί μια πρακτική προσέγγιση στις τεχνικές μαγειρικής, με καθημερινά εργαστήρια μαγειρικής που συμπληρώνουν τα μαθήματα, καθώς και αρκετές εκδρομές σε τοπικά κέντρα παραγωγής τροφίμων και διαλέξεις από επισκέπτες Κροάτες και διεθνείς σεφ.
Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις θεμελιώδεις γνώσεις που απαιτούνται για να αρχίσουν να εργάζονται στο επάγγελμα του γαστρονόμου. Οι σπουδαστές θα μάθουν για τη θερμική και μηχανική επεξεργασία των τροφίμων, την αναγνώριση της ποιότητας των συστατικών, τη σύζευξη καρυκευμάτων, την εργασία με μαχαίρια, τη δημιουργία ποιοτικών μενού εστιατορίων, την οργάνωση και το σερβίρισμα των πιάτων, τα επαγγελματικά πρότυπα μαγειρικής, τις μερίδες τροφίμων, τη συντήρηση τροφίμων και την ιστορία της γαστρονομίας. Μαζί με τις επαγγελματικές δεξιότητες που θα μάθουν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν επιτυχημένους σεφ που εργάζονται στη σύγχρονη γαστρονομία και να ενταχθούν σε ένα δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου.
Διδακτέα ύλη
Μαγειρικές Πρακτικές
Επειδή πιστεύουμε ότι η μαγειρική μαθαίνεται καλύτερα μέσω της πρακτικής εμπειρίας, το πρόγραμμα σπουδών μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το 80% του χρόνου της τάξης να αφιερώνεται σε πρακτικά μαθήματα.
Εκδρομές
Οι εκδρομές σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και προμηθευτές βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τις επιχειρήσεις εστιατορίων και ξενοδοχείων, την αλυσίδα παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς και τις τεχνικές προετοιμασίας και αποθήκευσης. Οι εκδρομές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση με συναδέλφους και ενθουσιώδεις από τον κλάδο.
Πρόσθετες πληροφορίες προγράμματος
- Διάρκεια μαθημάτων: 5 ώρες την ημέρα, Δευτέρα-Παρασκευή
- Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στην τάξη: Αγγλικά
- Αναγνώσεις και Υλικά (ψηφιακά): παρέχονται από Kul IN
- Στολές: Παρέχεται από Kul IN
Με την επιτυχή ολοκλήρωση, κάθε μαθητής θα λάβει ένα πιστοποιητικό από Kul IN για έναν Επαγγελματία Μαγειρικό Σεφ.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Διαχείριση Μαγειρικής στη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης του Ζάγκρεμπ
Εκτός από το πρόγραμμα Μαγειρικών Τεχνών, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες με αυτό το κοινό πρόγραμμα μεταξύ Kul IN και της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Ζάγκρεμπ!