Δίπλωμα στην Τεχνική Διοίκησης Ξενοδοχείων
LaSalle College Montreal
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Montreal, Καναδάς
Γλώσσες
Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα
Μορφή μελέτης
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2850 ώρες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Δίπλωμα στην Τεχνική Διοίκησης Ξενοδοχείων
Με ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών, το πρόγραμμα Hotel Management Technique ανοίγει τις πόρτες σε ένα ευρύτερο φάσμα σταδιοδρομιών στο Κεμπέκ, τον Καναδά ή το εξωτερικό. Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο Κεμπέκ. Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στις βασικές γνώσεις της διαχείρισης ξενοδοχείων. Οι δάσκαλοι από τη βιομηχανία παρέχουν όλα τα κλειδιά για την επιτυχία να ξεκινήσουν
αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης πρακτική εξάσκηση, συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις καθώς και πρακτική εμπειρία, όπως: εξυπηρέτηση στην τραπεζαρία του εστιατορίου la Classe. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν με επαγγελματίες κατά τη διάρκεια επισκέψεων, διασκέψεων και εκδηλώσεων. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορούν να παρακολουθήσουν πανεπιστημιακές σπουδές.
Από σήμερα, στο LaSalle College, οι μαθητές έχουν την επιλογή να σπουδάσουν στα γαλλικά και στα αγγλικά. Είναι η δίγλωσση επιλογή μας.
Προοπτικές καριέρας
- Υπεύθυνοι υπηρεσιών φιλοξενίας.
- Διοργανωτής συνεδρίων και συνεδρίων.
- Μάρκετινγκ, ανθρώπινο δυναμικό και συντονιστής επιχειρήσεων ξενοδοχείων.
Μαθήματα Συγκέντρωσης
- Επάγγελμα και οργάνωση στον τομέα του τουρισμού, του ξενοδοχείου και του εστιατορίου (90 ώρες)
- Προσέγγιση με γνώμονα τον πελάτη στον κλάδο του τουρισμού, του ξενοδοχείου και του εστιατορίου (60 ώρες)
- IT: μεθοδολογία έρευνας και πηγές πληροφόρησης στον τομέα του τουρισμού, του ξενοδοχείου και των εστιατορίων (45 ώρες)
- Υγεία και ασφάλεια στο χώρο εργασίας (45 ώρες)
- Μαγειρική κουλτούρα και τάσεις (60 ώρες)
- Τεχνικές ρεσεψιόν (90 ώρες)
- Αρχές επικοινωνίας στο χώρο του τουρισμού, του ξενοδοχείου και του εστιατορίου (60 ώρες)
- Τουρισμός, βιομηχανία ξενοδοχείων και εστιατορίων (60 ώρες)
- Υπηρεσία τροφίμων και ποτών I (75 ώρες)
- Οργάνωση κρασιού (45 ώρες)
- Τεχνικές καθαριότητας (45 ώρες)
- Ανθρώπινοι πόροι στον τομέα του τουρισμού, των ξενοδοχείων και των εστιατορίων (75 ώρες)
- Τεχνικές πωλήσεων στον κλάδο του Τουρισμού, του Ξενοδοχείου και του Εστιατορίου (60 ώρες)
- Τεχνικές λειτουργίας μπαρ (45 ώρες)
- Λογισμικό Διαχείρισης - Εστιατόριο (60 ώρες)
- Υπηρεσία τροφίμων και ποτών II (90 ώρες)
- Έλεγχος της ρεσεψιόν (60 ώρες)
- Φαγητό
- Διαχείριση προμήθειας (60 ώρες)
- Νυχτερινός έλεγχος (60 ώρες)
- Διαχείριση πωλήσεων και προώθησης (45 ώρες)
- Στρατηγικές διαχείρισης (60 ώρες)
- Κοινοτική διαχείριση - δεύτερη γλώσσα (60 ώρες)
- Νόμος για το ξενοδοχείο και το φαγητό (45 ώρες)
- Έλεγχος λειτουργίας εστιατορίου (75 ώρες)
- Διαχείριση εσόδων (60 ώρες)
- Διοργάνωση δεξιώσεων και συνεδρίων (60 ώρες)
- Τελικό έργο (135 ώρες)
- Πρακτική άσκηση (240 ώρες)
- Σχεδιασμός και τεχνική συντήρηση (60 ώρες)
- Υπηρεσία ρεσεψιόν (45 ώρες)
- Διαχείριση οικιακής χρήσης (60 ώρες)
Γενικά Μαθήματα Εκπαίδευσης
- 3 Μαθήματα Φυσικής Αγωγής (90 ώρες)
- 3 Μαθήματα Ανθρωπιστικών Επιστημών (150 ώρες)
- 4 μαθήματα γλωσσών και λογοτεχνίας (240 ώρες)
- 2 μαθήματα δεύτερης γλώσσας (90 ώρες)
- 2 συμπληρωματικά μαθήματα (90 ώρες)
* Το Κολλέγιο διατηρεί το δικαίωμα να υποκαταστήσει ορισμένα μαθήματα.
Κριτήρια αποδοχής
Έχουν λάβει Δίπλωμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (DES) και έχουν ολοκληρώσει τα ακόλουθα μαθήματα:
- Γλώσσα διδασκαλίας από δευτεροβάθμια V,
- Δεύτερη γλώσσα από δευτεροβάθμια V,
- Τα Μαθηματικά από το Δευτεροβάθμιο IV,
- Φυσικές Επιστήμες από Δευτεροβάθμια IV,
- Ιστορία από το Δευτεροβάθμιο IV
Έχει λάβει πτυχίο επαγγελματικών σπουδών (DEP) και ολοκλήρωσε τα ακόλουθα μαθήματα:
- Γλώσσα διδασκαλίας από δευτεροβάθμια V,
- Δεύτερη γλώσσα από δευτεροβάθμια V,
- Μαθηματικά από Δευτεροβάθμια IV
Έχουν λάβει ισοδύναμη εκπαίδευση ή εντολή που θεωρείται επαρκής. Κάθε περίπτωση θα αναλυθεί από το κολέγιο.
Επίπεδο
Αυτό το πρόγραμμα οδηγεί σε ένα δίπλωμα κολλεγίων (DEC).
Πρόγραμμα σπουδών εργασίας (WSP)
Η εργασιακή εμπειρία αναγνωρίζεται και σε υψηλή ζήτηση από τους εργοδότες. Το Πρόγραμμα Σπουδών Εργασίας (WSP) είναι ένα εκπαιδευτικό μοντέλο που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε δύο καταβαλλόμενες περιόδους πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας για να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία σχετική με τον τομέα σπουδών σας. Ανατρέξτε στην ενότητα Προγράμματος εργασίας-μελέτης για περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν διατίθεται στους φοιτητές που ξεκινούν το χειμερινό εξάμηνο.
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Ως διεθνής φοιτητής, είναι δική σας ευθύνη να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα κεφάλαια για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Το Κολλέγιο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναλάβει οικονομική ευθύνη για τους φοιτητές του.
Τα περισσότερα δάνεια και υποτροφίες προορίζονται για μόνιμους κατοίκους και Καναδούς πολίτες που σπουδάζουν με πλήρη απασχόληση. Τούτου λεχθέντος, οι διεθνείς φοιτητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από οικονομική βοήθεια σε ορισμένες περιπτώσεις.
Διδακτέα ύλη
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
- Επάγγελμα και οργάνωση στον τομέα του τουρισμού, του ξενοδοχείου και του εστιατορίου (90 ώρες)
- Πελατοκεντρική προσέγγιση στη βιομηχανία τουρισμού, ξενοδοχείων και εστιατορίων (60 ώρες)
- IT: μεθοδολογία έρευνας και πηγές πληροφόρησης στον τομέα του τουρισμού, του ξενοδοχείου και των εστιατορίων (45 ώρες)
- Υγεία και ασφάλεια στο χώρο εργασίας (45 ώρες)
- Μαγειρική κουλτούρα και τάσεις (60 ώρες)
- Τεχνικές ρεσεψιόν (90 ώρες)
- Αρχές επικοινωνίας στο χώρο του τουρισμού, του ξενοδοχείου και του εστιατορίου (60 ώρες)
- Τουρισμός, βιομηχανία ξενοδοχείων και εστιατορίων (60 ώρες)
- Υπηρεσία τροφίμων και ποτών I (75 ώρες)
- Οργάνωση κρασιού (45 ώρες)
- Τεχνικές καθαριότητας (45 ώρες)
- Ανθρώπινοι πόροι στον κλάδο του τουρισμού, των ξενοδοχείων και των εστιατορίων (75 ώρες)
- Τεχνικές πωλήσεων στον κλάδο του Τουρισμού, του Ξενοδοχείου και του Εστιατορίου (60 ώρες)
- Τεχνικές λειτουργίας μπαρ (45 ώρες)
- Λογισμικό Διαχείρισης - Εστιατόριο (60 ώρες)
- Υπηρεσία τροφίμων και ποτών II (90 ώρες)
- Έλεγχος της ρεσεψιόν (60 ώρες)
- Επίβλεψη τροφίμων και ποτών (60 ώρες)
- Διαχείριση προμήθειας (60 ώρες)
- Νυχτερινός έλεγχος (60 ώρες)
- Διαχείριση πωλήσεων και προώθησης (45 ώρες)
- Στρατηγικές διαχείρισης (60 ώρες)
- Κοινοτική διαχείριση - δεύτερη γλώσσα (60 ώρες)
- Νόμος για το ξενοδοχείο και το φαγητό (45 ώρες)
- Έλεγχος λειτουργίας εστιατορίου (75 ώρες)
- Διαχείριση εσόδων (60 ώρες)
- Διοργάνωση δεξιώσεων και συνεδρίων (60 ώρες)
- Τελικό έργο (135 ώρες)
- Πρακτική άσκηση (240 ώρες)
- Σχεδιασμός και τεχνική συντήρηση (60 ώρες)
- Υπηρεσία ρεσεψιόν (45 ώρες)
- Διαχείριση οικιακής χρήσης (60 ώρες)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
- 3 Μαθήματα Φυσικής Αγωγής (90 ώρες)
- 3 Μαθήματα Ανθρωπιστικών Επιστημών (150 ώρες)
- 4 μαθήματα γλωσσών και λογοτεχνίας (240 ώρες)
- 2 μαθήματα δεύτερης γλώσσας (90 ώρες)
- 2 συμπληρωματικά μαθήματα (90 ώρες)
* Το Κολλέγιο διατηρεί το δικαίωμα να υποκαταστήσει ορισμένα μαθήματα.
Αποτέλεσμα προγράμματος
ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Βελτιώστε τις επιχειρηματικές σας ιδιότητες και δεξιότητες και μάθετε: να διαχειρίζεστε κρατήσεις και να υποδέχεστε επισκέπτες, να διαχειρίζεστε ανθρώπινους και υλικούς πόρους και να σχεδιάζετε στρατηγικές για την προώθηση ξενοδοχείων.
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
- Υπεύθυνοι υπηρεσιών φιλοξενίας.
- Διοργανωτής συνεδρίων και συνεδρίων.
- Μάρκετινγκ, ανθρώπινο δυναμικό και συντονιστής επιχειρήσεων ξενοδοχείων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΜΕΛΕΤΗΣ (WSP)
Η εργασιακή εμπειρία αναγνωρίζεται και σε υψηλή ζήτηση από τους εργοδότες. Το Πρόγραμμα Σπουδών Εργασίας (WSP) είναι ένα εκπαιδευτικό μοντέλο που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε δύο καταβαλλόμενες περιόδους πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας για να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία σχετική με τον τομέα σπουδών σας. Ανατρέξτε στην ενότητα Προγράμματος εργασίας-μελέτης για περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν διατίθεται στους φοιτητές που ξεκινούν το χειμερινό εξάμηνο.