Δίπλωμα στην φιλοξενία
LaSalle College Vancouver
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Vancouver, Καναδάς
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
1 έτος
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Δημιουργία αξιόλογων εμπειριών
Οι σημερινοί εργοδότες αναζητούν εκπαιδευμένα μέλη της ομάδας που φέρνουν το πάθος, τη δέσμευση, τη σταθερή ηθική εργασίας και την έντονη προσαρμοστικότητα της ξυριστικής μηχανής. Για να το κάνετε στην επιχείρηση εστιατορίων θα πρέπει να αγαπάτε να εργάζεστε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, να αλληλεπιδράτε με τους επισκέπτες και να απολαμβάνετε μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με θέατρο. Πρέπει να είστε χαρούμενοι και θετικοί, ενώ παράλληλα να είστε παραγωγικοί όταν ασχολείστε τόσο με το προσωπικό όσο και με το κοινό - δεν είναι εύκολο, αλλά το LaSalle College Vancouver δείχνει στους σπουδαστές πώς να ευδοκιμήσουν σε μια συναρπαστική βιομηχανία με υψηλού επιπέδου, πρακτική εκπαίδευση.
Στόχοι μαθήματος
Πρόγραμμα σπουδών για την φιλοξενία
Η αγορά, ο προϋπολογισμός, ο προγραμματισμός και η γνώση του ελέγχου του κόστους ενημερώνουν τους μαθητές για τις απαιτήσεις της αγοράς για τη λειτουργία μιας επιχείρησης τροφίμων και ποτών. Τα θέματα διαχείρισης του χώρου, όπως οι διαδικασίες τραπεζαρίας, η διαχείριση από το μενού και η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, επεκτείνουν την ικανότητα του φοιτητή να προωθήσει την αποτελεσματική επικοινωνία με το βασικό προσωπικό. Οι σπουδαστές βασίζονται επίσης στις δεξιότητες μάρκετινγκ, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης της κουζίνας που είναι κρίσιμες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης στον κλάδο της φιλοξενίας και της μαγειρικής. Κατά το τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του προγράμματος, οι μαθητές συνδυάζουν όλες τις κρίσιμες δεξιότητες που έχουν αποκτήσει στο πρόγραμμα για να αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένα ελάχιστο εστιατόριο με 100 θέσεις. Στη συνέχεια ξεκινούν μια εξωτερική επιχείρηση στη βιομηχανία, για να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία στον κόσμο.
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από 60 μονάδες πάνω από 4 τρίμηνα.
Λίστα μαθημάτων
- Έννοιες και θεωρίες των μαγειρικών τεχνικών
- Αποχέτευση και ασφάλεια
- Βασικές αρχές των κλασσικών τεχνικών
- Διαχείριση από το μενού
- Αγορά και αναγνώριση προϊόντος
- Garde Manger
- Πρακτική
- Προγραμματισμός και έλεγχος κόστους
- Παγκόσμια Κουζίνα
- Διαχείριση, Εποπτεία
- Διαχείριση τροφίμων και ποτών
- Capstone
- Θρέψη
- Μάρκετινγκ για την Βιομηχανία Φιλοξενίας
- Επιχειρήσεις Catering και Βελάκια
- Φιλοξενία και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
- Οικονομική διαχείριση για τη βιομηχανία φιλοξενίας
- Ηγεσία και οργανωτική ανάπτυξη
Εργασία
Η φιλοξενία
Ευκαιρίες καριέρας
Οι αποφοίτοι διαθέτουν ή διαχειρίζονται εταιρείες catering, πολυτελή ξενοδοχεία και καφετέριες, μεταξύ άλλων σε Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant και JW Marriott Parq Vancouver, μεταξύ πολλών άλλων. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να εισέλθουν στην επιχείρηση εστιατορίων σε ανώτερες θέσεις διοίκησης. Πολλοί απασχολούνταν στον κλάδο των υπηρεσιών και πήραν το πρόγραμμα Δίπλωμα ως έναν τρόπο να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους, να βελτιώσουν την καλλιτεχνία τους και να ενισχύσουν τις επιλογές απασχόλησής τους.
Διαπιστευτήρια
Δίπλωμα
Το πρόγραμμα αυτό εγκρίθηκε από τον καταχωρητή του Τμήματος Ιδιωτικών Ιδρυμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (PTIB) του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, Δεξιότητες
Οι λεπτομέριες
- Εκπαίδευση από τους ειδικούς της βιομηχανίας
- Πρακτικές στο χώρο της βιομηχανίας για να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία
- Το πρόγραμμα απαιτεί μαγειρικό σετ
- Καινοτόμες οδηγίες σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον
- Το πρόγραμμα αποτελείται από 60 μονάδες για τέσσερα τρίμηνα
- Οι πτυχιούχοι σπουδαστές λαμβάνουν δίπλωμα
Το πρόγραμμα Διεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Εστιατορίων ξεκινάει με μια εισαγωγή στις θεμελιώδεις μαγειρικές ικανότητες και τεχνικές στη βασική μαγειρική. Οι σπουδαστές διερευνούν τις ποικίλες πτυχές της εκπαίδευσης φιλοξενίας και των διαφόρων ευκαιριών σταδιοδρομίας προτού προχωρήσουν σε πρακτικές και θεωρητικές δεξιότητες στην επιχειρηματική διαχείριση, όπως διαδικασίες τραπεζαρίας, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, προϋπολογισμός και έλεγχος του κόστους.
Οι απόφοιτοι Μάθετε
- Μάρκετινγκ, χρηματοοικονομική διαχείριση και διαχείριση κουζίνας.
- Έννοιες και θεωρίες γαστρονομικών τεχνικών και διαχείρισης τροφίμων και ποτών.
- Διαχείριση φιλοξενίας και ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσία και οργανωτική ανάπτυξη.
- Να επιδεικνύουν την συνειδητοποίηση των διαπολιτισμικών, ηθικών, δεοντολογικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων στον κλάδο της φιλοξενίας.
- Εξερευνήστε και αναλύστε με κριτικό πνεύμα τις αρχές και τις πρακτικές που επηρεάζουν τα σύγχρονα ζητήματα που επηρεάζουν την παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας.
- Διαφοροποιήστε ανάμεσα στους πολλούς ρόλους και τις ευθύνες ενός διαχειριστή σε μια σειρά από περιβάλλοντα φιλοξενίας.
- Εφαρμόστε επιχειρησιακές έννοιες πωλήσεων και μάρκετινγκ σε οργανισμούς φιλοξενίας.
- Προετοιμασία, συντήρηση, ανάλυση και χρήση οικονομικών εγγράφων και δεδομένων σχετικά με οργανισμούς φιλοξενίας.
- Δημιουργήστε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών εστίασης ή μια επιχείρηση φιλοξενίας.
Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση;
Οι σπουδαστές κατευθείαν έξω από το γυμνάσιο ή τους ώριμους φοιτητές που είναι έτοιμοι για μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή για να αξιοποιήσουν την ικανότητα που έχουν.
- Δημιουργικά που απολαμβάνουν φαγητό έξω
- Πρόθυμοι να μάθουν τη διαχείριση των εστιατορίων
- Εκείνοι που εκτιμούν τη συγχώνευση των δεξιοτήτων των επιχειρήσεων και των δεξιοτήτων των ανθρώπων
Ιδανικοί μαθητές
Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση;
Οι σπουδαστές κατευθείαν έξω από το γυμνάσιο ή τους ώριμους φοιτητές που είναι έτοιμοι για μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή για να αξιοποιήσουν την ικανότητα που έχουν.
- Δημιουργικά που απολαμβάνουν φαγητό έξω
- Πρόθυμοι να μάθουν τη διαχείριση των εστιατορίων
- Εκείνοι που εκτιμούν τη συγχώνευση των δεξιοτήτων των επιχειρήσεων και των δεξιοτήτων των ανθρώπων
Διδακτέα ύλη
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από 60 μονάδες πάνω από 4 τρίμηνα.
Λίστα μαθημάτων
- Έννοιες και θεωρίες των μαγειρικών τεχνικών
- Αποχέτευση και ασφάλεια
- Βασικές αρχές των κλασσικών τεχνικών
- Διαχείριση από το μενού
- Αγορά και αναγνώριση προϊόντος
- Garde Manger
- Πρακτική
- Προγραμματισμός και έλεγχος κόστους
- Παγκόσμια Κουζίνα
- Διοίκηση, Επίβλεψη & Ανάπτυξη Καριέρας
- Διαχείριση τροφίμων και ποτών
- Capstone
- Θρέψη
- Μάρκετινγκ για την Βιομηχανία Φιλοξενίας
- Επιχειρήσεις Catering και Βελάκια
- Φιλοξενία και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
- Οικονομική διαχείριση για τη βιομηχανία φιλοξενίας
- Ηγεσία και οργανωτική ανάπτυξη
Διαπιστευτήρια
Δίπλωμα
Αυτό το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από τον καταχωρητή του κλάδου Ιδιωτικών Ιδρυμάτων Κατάρτισης (PTIB) του Υπουργείου Προηγμένης Εκπαίδευσης, Δεξιοτήτων & Κατάρτισης.
Οι λεπτομέριες
- Εκπαίδευση από τους ειδικούς της βιομηχανίας
- Πρακτικές στο χώρο της βιομηχανίας για να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία
- Το πρόγραμμα απαιτεί ένα μαγειρικό κιτ
- Καινοτόμες οδηγίες σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον
- Το πρόγραμμα αποτελείται από 60 μονάδες σε τέσσερα τέταρτα
- Οι πτυχιούχοι σπουδαστές λαμβάνουν δίπλωμα
Το πρόγραμμα Διεύθυνσης Διοίκησης Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Εστιατορίων ξεκινάει με μια εισαγωγή στις θεμελιώδεις μαγειρικές ικανότητες και τεχνικές στη βασική μαγειρική. Οι σπουδαστές διερευνούν τις ποικίλες πτυχές της εκπαίδευσης φιλοξενίας και των διαφόρων ευκαιριών σταδιοδρομίας προτού προχωρήσουν σε πρακτικές και θεωρητικές δεξιότητες στην επιχειρηματική διαχείριση, όπως διαδικασίες τραπεζαρίας, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, προϋπολογισμός και έλεγχος του κόστους.
Οι απόφοιτοι Μάθετε
- Μάρκετινγκ, οικονομικά και διαχείριση κουζίνας.
- Έννοιες και θεωρίες γαστρονομικών τεχνικών και διαχείρισης τροφίμων και ποτών.
- Φιλοξενία και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσία και οργανωτική ανάπτυξη.
- Επιδείξτε επίγνωση των διαπολιτισμικών, ηθικών, ηθικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων στον κλάδο της φιλοξενίας.
- Εξερευνήστε και αναλύστε με κριτικό πνεύμα τις αρχές και τις πρακτικές που επηρεάζουν τα σύγχρονα ζητήματα που επηρεάζουν την παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας.
- Διαφοροποιήστε ανάμεσα στους πολλούς ρόλους και τις ευθύνες ενός διαχειριστή σε μια σειρά από περιβάλλοντα φιλοξενίας.
- Εφαρμόστε επιχειρησιακές έννοιες πωλήσεων και μάρκετινγκ σε οργανισμούς φιλοξενίας.
- Προετοιμασία, συντήρηση, ανάλυση και χρήση οικονομικών εγγράφων και δεδομένων σχετικά με οργανισμούς φιλοξενίας.
- Δημιουργήστε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών εστίασης ή μια επιχείρηση φιλοξενίας.
Αποτέλεσμα προγράμματος
Στόχοι μαθήματος
Το πρόγραμμα σπουδών για το δίπλωμα του Hospitality & Restaurant Business Management ξεκινά με μια εισαγωγή στις βασικές γαστρονομικές δεξιότητες και τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη βασική μαγειρική. Στη συνέχεια, οι μαθητές διερευνούν τις διάφορες διαστάσεις της μαγειρικής, όπως ο ρόλος της μαγειρικής εκπαίδευσης και διάφορες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, προτού προχωρήσουν τόσο σε πρακτικές όσο και σε θεωρητικές δεξιότητες στον επιχειρηματικό χώρο.
Οι γνώσεις για την αγορά, τον προϋπολογισμό, τον προγραμματισμό και τον έλεγχο του κόστους ενημερώνουν τους μαθητές για τις απαιτήσεις της αγοράς για τη λειτουργία μιας επιχείρησης τροφίμων και ποτών. Προηγμένα ζητήματα διαχείρισης όπως διαδικασίες τραπεζαρίας, διαχείριση μενού και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού διευρύνουν την ικανότητα του μαθητή να προάγει αποτελεσματική επικοινωνία με το βασικό προσωπικό. Οι φοιτητές βασίζονται επίσης στις δεξιότητες μάρκετινγκ, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης κουζίνας που είναι κρίσιμες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης στη βιομηχανία φιλοξενίας και μαγειρικής. Κατά το τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του προγράμματος, οι μαθητές συνδυάζουν όλες τις κρίσιμες δεξιότητες που έχουν αποκτήσει στο πρόγραμμα για να αναπτύξουν ένα πλήρες επιχειρηματικό σχέδιο για ένα εστιατόριο τουλάχιστον 100 θέσεων. Στη συνέχεια ξεκινούν μια εξωτερική δραστηριότητα στη βιομηχανία, για να αποκτήσουν εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.
Ευκαιρίες καριέρας
Εργασία
Το δίπλωμα του Hospitality & Restaurant Business Management είναι μια συνετή επιλογή για όσους έχουν πάθος για τη μαγειρική και τη φιλοξενία. Είτε ο στόχος της καριέρας σας είναι η ιδιοκτησία ή η διαχείριση ενός εστιατορίου, είτε αν θέλετε να συνεργαστείτε με εταιρείες εστίασης, ξενοδοχεία και καφετέριες, το πρόγραμμα σας προετοιμάζει να αναζητήσετε μια ποικιλία ευκαιριών απασχόλησης αρχικού επιπέδου μετά την αποφοίτησή σας. Το πρόγραμμα ταιριάζει επίσης σε άτομα που απασχολούνται επί του παρόντος στον κλάδο των υπηρεσιών που προσπαθούν να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους και να διευρύνουν τις επιλογές απασχόλησής τους. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να αναζητήσουν θέσεις εισόδου στο εργατικό δυναμικό με ένα καλά στρογγυλεμένο χαρτοφυλάκιο που μπορεί να θέσει τα θεμέλια για την αρχική απασχόληση στις μαγειρικές τέχνες.
Ευκαιρίες καριέρας
Οι αποφοίτοι διαθέτουν ή διαχειρίζονται εταιρείες catering, πολυτελή ξενοδοχεία και καφετέριες, μεταξύ άλλων σε Cactus Club, Fairmont Pacific Rim, Nightingale Restaurant και JW Marriott Parq Vancouver, μεταξύ πολλών άλλων. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να εισέλθουν στην επιχείρηση εστιατορίων σε ανώτερες θέσεις διοίκησης. Πολλοί απασχολούνταν στον κλάδο των υπηρεσιών και πήραν το πρόγραμμα Δίπλωμα ως έναν τρόπο να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους, να βελτιώσουν την καλλιτεχνία τους και να ενισχύσουν τις επιλογές απασχόλησής τους.