Φούρνος
Le Cordon Bleu University Mexico
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Naucalpan de Juárez, Μεξικό
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Jul 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Ένα πρακτικό μάθημα όπου μπορείτε να μάθετε τις τεχνικές, τις βάσεις και τις βασικές αρχές με τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά είδη ψωμιού. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει τους τύπους, τις ιδιότητες, τους συνδυασμούς και τις εφαρμογές του ψωμιού σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας και του κόσμου.
Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα ισπανικά.
Έχουμε 2 Σχολικούς κύκλους το χρόνο: Ιούλιο και Σεπτέμβριο.
Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα Bakery βασίζεται σε μαθήματα περίπου 24 πρακτικών ωρών την εβδομάδα. Το ημερολόγιο και οι ώρες αναφέρονται λεπτομερώς στις πληροφορίες κάθε Πιστοποιητικού.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
- Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Διοίκησης Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς