Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Methodist College Kuala Lumpur

Methodist College Kuala Lumpur

Methodist College Kuala Lumpur

Εισαγωγή

Η ιστορία μας

Από την ίδρυσή του το 1983, το Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) ιδρύθηκε από το Methodist Council of Education. Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε στρατηγική θέση στην καρδιά της Κουάλα Λουμπούρ.

Η καθοδηγητική φιλοσοφία του MCKL επικεντρώνεται στην παροχή άριστης και ποιοτικής εκπαίδευσης, η οποία τελικά εξυπηρετεί τους σκοπούς της ως θεσμός για την κοινωνία. Ως εκπαιδευτικοί, προσπαθούμε για ένα περιβάλλον φροντίδας και φροντίδας μέσω μετασχηματιστικών πρακτικών μάθησης και διδασκαλίας, παράλληλα με την αναβάθμιση των εξωσχολικών δραστηριοτήτων. Η MCKL συνεχίζει να παρέχει και να οικοδομεί γνώσεις, δεξιότητες και νοοτροπία για την ενίσχυση της ικανότητας κάθε ατόμου, οδηγώντας έτσι στην ασφάλεια της εργασίας στο σύγχρονο εργατικό δυναμικό.

Με την πάροδο των ετών, η MCKL έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα για το ιστορικό της και τα επιτεύγματα του χρυσού προτύπου των προπανεπιστημιακών και προπτυχιακών προγραμμάτων της, ενώ είναι επίσης ένας πλατινένιος εγκεκριμένος συνεργάτης μάθησης του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Το 2021, το MCKL εγκαινίασε την εναρκτήρια πανεπιστημιούπολη του - MCKL College (Πενάνγκ, Πανεπιστημιούπολη Pykett), παρέχοντας μεγαλύτερες ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εναλλακτικές Pathways για όσους αποφοιτούν από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ενήλικες μαθητές στη βόρεια περιοχή, σύμφωνα με την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (IR4.0). .

Η αποστολή μας είναι να καλλιεργήσουμε μια κοινότητα όπου η αριστεία, σε όλες τις μορφές της γιορτάζεται και όπου τα άτομα θα κάνουν εξαιρετικές διαφορές στον κόσμο με ισχυρό ηθικό χαρακτήρα και ακαδημαϊκά επιτεύγματα. Το ίδρυμα επιδιώκει να παράγει ποιοτικούς μαθητές που θα μεταμορφωθούν σε αξιοσέβαστα πρότυπα για τις επόμενες γενιές, συμβάλλοντας στην πρόοδο της κοινότητάς τους σύμφωνα με το όραμα του MCKL να είναι «The Institution of Excellence for Life»

Όραμα και αποστολή

Οραμα

The Institution of Excellence for Life

Αποστολή

Να καλλιεργήσει μια κοινότητα όπου η αριστεία, σε όλες τις μορφές της, γιορτάζεται. και όπου τα άτομα ζωντανεύουν με την ικανότητα που τους έδωσε ο Θεός να κάνουν μια μοναδική διαφορά στον κόσμο.

Αυτό που πιστεύουμε

Πιστεύουμε στη δυνατότητα όλων των Κολεγίων να υψωθούν στο κάλεσμά τους ως διαχειριστές της δημιουργίας του Θεού. Ο χρόνος τους στο MCKL θα πρέπει να ενθαρρύνει μια χαρά για μάθηση και μια έξυπνη εκτίμηση της ομορφιάς της φύσης και της αναφαίρετης αξίας κάθε ανθρώπου. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα δια βίου πάθος να κάνουν μια σημαντική διαφορά στις οικογένειές τους, την κοινωνία και το έθνος τους.

Αυτό που επιλέγουμε να ζούμε

Κολέγιοι

 • Ζω τη ζωή στο έπακρο με το να είμαι ο καλύτερος που μπορώ στη δουλειά, στο παιχνίδι και σε όλες τις αλληλεπιδράσεις μου με τους φίλους, την οικογένεια και την κοινωνία.
 • Σέβομαι την ατομικότητά μου και τη μοναδικότητα των άλλων, προσπαθώντας πάντα να επιφέρω δημιουργικές και στοργικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μου.
 • Υποστηρίζω την αξία όλων των ανθρώπινων όντων μέσω της ευγένειας, της ακεραιότητάς μου και της σταθερής μου επιθυμίας να χρησιμοποιήσω τα δώρα μου για το καλό όλων.

Εργάτες του Κολλεγίου

 • Χαίρομαι που γνωρίζω ότι δημιουργώ ένα περιβάλλον όπου όλα τα καλά ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται.
 • Αντιμετωπίζω τους άλλους όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται και μέσα από τη δουλειά μου δίνω χαρά και ικανοποίηση σε αυτούς που υπηρετώ.
 • Δίνω παράδειγμα αριστείας σε ό,τι κάνω.

Λέκτορες Κολλεγίου

Δεν σταματάω ποτέ να αναπτύσσομαι πνευματικά, συναισθηματικά και πνευματικά για να εκπληρώσω την ιερή μου κλήση ως οδηγός και φίλος όλων των Κολεγίων.

Πιστεύω στις απεριόριστες και μοναδικές δυνατότητες κάθε Κολεγίου στη φροντίδα μου και αναλαμβάνω την προσωπική ευθύνη για τη διασφάλιση της πληρέστερης έκφρασης των δώρων τους.

Βασικές αξίες μας

Το 2015, το Κολλέγιο διατύπωσε τις Δέκα Βασικές Αξίες του που αντιπροσώπευαν πάντα την εκτέλεση του οράματος και της αποστολής του Κολλεγίου τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν με τρόπους που συνάδουν με τις χριστιανικές πεποιθήσεις και τη μεθοδιστική παράδοση.

Τιμά τον Θεό

Το να τιμούμε τον Θεό σημαίνει να δίνουμε προτεραιότητα στη σκέψη, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας με τρόπους που Του φέρνουν δόξα. Το να αγαπάμε τον Θεό εκφράζεται με τον τρόπο που αγαπάμε τους άλλους.

Σεβάσου τον εαυτό σου

Σεβαστείτε την όμορφη και μοναδική δημιουργία που μας έκανε ο Θεός προσπαθώντας να γίνουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σεβάσου τους άλλους

Σεβόμαστε τα συναισθήματα και την αξιοπρέπεια των άλλων, όπως περιμένουμε από τους άλλους να σεβαστούν τα δικά μας.

Σεβαστείτε την ιδιοκτησία

Σεβαστείτε τα υπάρχοντα (συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής ιδιοκτησίας) άλλων ανθρώπων όπως θα θέλαμε οι άλλοι να σέβονται τα δικά μας υπάρχοντα.

Εκτιμήστε τις σχέσεις

Να αγαπάμε τους φίλους γύρω μας ως ίσους και να μάθουμε να ανταγωνιζόμαστε μαζί τους με υγιή και εποικοδομητικό τρόπο.

Αγαπήστε τη φύση

Να αγαπάτε και να προστατεύετε τους πολύτιμους φυσικούς πόρους που έδωσε ο Θεός.

Να εκτιμάτε το έθνος μας

Αγαπήστε τη χώρα της Μαλαισίας και την εθνική της ταυτότητα, την πλούσια ιστορία και τους διαφορετικούς πολιτισμούς και προσπαθήστε να την χτίσετε και να την καλλιεργήσετε με τα δώρα και τις ικανότητες που έχει δώσει ο Θεός προς όφελος όλων.

Γιορτάστε την αριστεία

Προσπαθούμε να πετύχουμε τα υψηλότερα όνειρα και τους στόχους μας μέσα από τη δική μας ειλικρινή και σκληρή δουλειά. Υποστηρίξτε την ακαδημαϊκή ακεραιότητα μην εξαπατώντας ή λογοκλοπώντας τη δουλειά κάποιου άλλου και όσο μπορούμε, βοηθούμε όσους έχουν ανάγκη.

Γιορτάστε τη διαφορετικότητα

Δημιουργήστε και απολαύστε ευκαιρίες για να βιώσετε και να εκτιμήσετε τους διαφορετικούς πολιτισμούς, τις πεποιθήσεις, τα ταλέντα και το υπόβαθρο άλλων.

Γιορτάστε τον εθελοντισμό

Συμμετέχετε σε οργανισμούς που επιδιώκουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, εντός ή εκτός του Κολλεγίου. Να είστε προορατικοί. να είστε πρόθυμοι να κάνετε το επιπλέον μίλι, προσπαθώντας πάντα για ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Τοποθεσίες

 • Kuala Lumpur

  Jalan Tun Sambanthan 4,Off, 50470, Kuala Lumpur

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις