Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Εισαγωγή

Σχετικά με το Mt. ΘΥΛΑΚΑΣ

Στο Mt. SAC, οι φοιτητές μπορούν να πάρουν την πλήρη εμπειρία κολλεγίων χωρίς το πλήρες χρέος κολλεγίων. Δίνουμε στους φοιτητές μας την υποστήριξη και την άριστη εκπαίδευση που χρειάζονται για να πετύχουν νέες επαγγελματικές σταδιοδρομίες, να αποκτήσουν πρόσβαση σε κορυφαία πανεπιστήμια ή να προχωρήσουν στην τρέχουσα εργασία τους. Έχουμε περισσότερα από 260 πτυχία και πιστοποιητικά, 25 προγράμματα υποστήριξης και πάνω από 50 φοιτητικές λέσχες και αθλητικά προγράμματα.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Mt. San Antonio College είναι να υποστηρίξει όλους τους μαθητές για την επίτευξη των εκπαιδευτικών τους στόχων σε ένα περιβάλλον ακαδημαϊκής αριστείας. Συγκεκριμένα, το Κολλέγιο δεσμεύεται να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση, υπηρεσίες και κατάρτιση στον εργατικό δυναμικό έτσι ώστε οι σπουδαστές να γίνουν παραγωγικά μέλη μιας ποικίλης, αειφόρου, παγκόσμιας κοινωνίας. Το Κολέγιο δεσμεύεται να προετοιμάσει τους μαθητές για τη διά βίου μάθηση μέσα από την εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων, την επίτευξη των συνεργάτης πτυχία και τα πιστοποιητικά, καθώς και την ολοκλήρωση της καριέρας και της μεταφοράς Pathways . Το Κολλέγιο θα πραγματοποιήσει αυτή τη δέσμευση παρέχοντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και υποστήριξης για μαθητές με διαφορετική προέλευση, εμπειρία, ανάγκες, ικανότητες και στόχους. Το Κολέγιο είναι αφοσιωμένο στην εξυπηρέτηση της κοινότητάς μας μέσω της βελτίωσης των οικονομικών επιτευγμάτων, της προώθησης της συμμετοχής των πολιτών, της βελτίωσης της προσωπικής ευημερίας, της προαγωγής της κριτικής σκέψης και του εμπλουτισμού των αισθητικών και πολιτιστικών εμπειριών.

Όραμα Δήλωση

Mt. San Antonio College προσπαθεί να θεωρηθεί ως ένα από τα κορυφαία κοινοτικά κολλέγια στο έθνος. Θα εξεταστεί ως ηγέτης της διδασκαλίας, προγραμμάτων και υπηρεσιών του κολλεγίου της κοινότητας. Ως κορυφαίο κοινοτικό κολέγιο, θα προσφέρουμε πρόσβαση σε ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες, εστιάζοντας στην επιτυχία των φοιτητών μέσα σε ένα κλίμα ακεραιότητας και σεβασμού. Θα κερδίσουμε αυτή τη φήμη με συνέπεια να υπερβούμε τις προσδοκίες των μαθητών μας, του προσωπικού μας και της κοινότητάς μας.

Βασικές αξίες

 • Ακεραιότητα: Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ειλικρινά, ηθικά και με σεβασμό σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης.
 • Ιδιότητα και ποικιλομορφία: Σεβόμαστε και χαιρετίζουμε όλες τις διαφορές και ενισχύουμε τις ίσες ευκαιρίες να επιτύχουμε σε όλη την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης.
 • Κοινοτικό κτίριο: εργαζόμαστε σε υπεύθυνες συνεργασίες μέσω της ανοικτής επικοινωνίας, της φροντίδας και του συνεταιριστικού πνεύματος.
 • Στόχος σπουδαστών: Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες των μαθητών και της κοινότητας τόσο στον σχεδιασμό μας όσο και στις ενέργειές μας.
 • Δια Βίου Μάθηση: Προωθούμε τη συνεχή επιδίωξη υψηλών εκπαιδευτικών στόχων μέσω της ισότιμης πρόσβασης στην αριστεία τόσο στις υπηρεσίες διδασκαλίας όσο και στις υπηρεσίες υποστήριξης.
 • Θετικό πνεύμα: Εργαζόμαστε αρμονικά, δείχνουμε συμπόνια και υπερηφανευόμαστε στην δουλειά μας.
 • Αποτελεσματική διαχείριση: Διατηρούμε και βελτιώνουμε τον θεσμό και το περιβάλλον χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τους πόρους του χρόνου, του ταλέντου, των εγκαταστάσεων και της χρηματοδότησης.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

Με μια ματιά

Οι καθηγητές και οι εκπαιδευτές μας είναι μερικά από τα καλύτερα στους τομείς τους. Οι μαθητές μας προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και συνεχίζουν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Οι εγκαταστάσεις μας ανταγωνίζονται πανεπιστημιακά κτίρια, προσφέροντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να δουλέψουν με την καλύτερη τεχνολογία στον καλύτερο χώρο.

Τοποθεσία

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε 420 κυλινδρικά στρέμματα στην Walnut, California, που βρίσκεται στην ανατολική άκρη της περιοχής του Μεγάλου Λος Άντζελες. Η πόλη του Walnut θεωρείται μία από τις καλύτερες μικρές πόλεις για να ζήσει μέσα από το περιοδικό Money. Ένα διαφορετικό προάστιο, το καρύδι είναι γνωστό για τα εθνικά γνωστά σχολεία και την ιππική κοινότητα. Η πόλη συνδυάζει τις γοητείες της αγροτικής ζωής με τα οφέλη της ύπαρξης μόλις 25 μιλίων από το κέντρο του Λος Άντζελες και τις απίστευτες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές της δραστηριότητες.

Mt. San Antonio College εξυπηρετεί όλους, από τους κατοίκους μέχρι τους επαγγελματίες και τους διεθνείς φοιτητές. Τα τοπικά όρια του College College περιλαμβάνουν τις κοινότητες Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, το νότιο τμήμα της Glendora, Hacienda Heights, Πόλη της Βιομηχανίας, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas , Valinda, Walnut, και West Covina.

Δυναμική Κοινότητα

Στο Mt. San Antonio College , η ποικιλομορφία είναι αυτό που μας φέρνει στη ζωή. Οι μαθητές μας προέρχονται από μοναδικά υπόβαθρα και είναι όλα σε διαφορετικά μέρη της ζωής τους. Κάποιοι είναι εδώ κατευθείαν από το γυμνάσιο, ενώ άλλοι έχουν οικογένειες και θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, αλλά είναι όλοι εδώ για τον ίδιο λόγο: να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω της εκπαίδευσης. Εξυπηρετούμε περήφανα περισσότερους από 50.000 μαθητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Περίπου οι μισοί μαθητές αναζητούν πτυχία και πιστοποιητικά. Το άλλο μισό απολαμβάνει κοινοτικά προγράμματα, τάξεις ανάπτυξης εργατικού δυναμικού και άλλα μη πιστωτικά μαθήματα.

Ακαδημαϊκοί ποιότητας

Είμαστε περήφανοι για την αριστεία και την ποικιλία των ακαδημαϊκών μας προγραμμάτων. Με τόσα πολλά διαφορετικά μονοπάτια για να διαλέξετε στο όρος SAC, αν ξεκινήσετε από εδώ, μπορείτε να πάτε οπουδήποτε.

 • Mt. Το SAC είναι ένα από τα Top 10 College στην Καλιφόρνια
 • 240 βαθμούς και πιστοποιητικά προγράμματα για να διαλέξετε
 • 200 μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης και κοινότητας
 • Βαθμοί πτυχίου που έχουν σχεδιαστεί για το Mt. SAC φοιτητές
 • Υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις, αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια
 • Η καλύτερη τεχνολογία και ο κορυφαίος εξοπλισμός για να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν

Υποστήριξη σπουδαστών

Χάρη στην ευημερούσα πανεπιστημιούπολη και τις συναρπαστικές φοιτητικές ομάδες και συλλόγους, το Mt. Οι μαθητές του SAC αποκτούν την πλήρη εμπειρία κολλεγίων.

 • Περισσότεροι από 50 φοιτητικές λέσχες
 • 22 αθλητικά προγράμματα (με περισσότερους από 60 κρατικούς και εθνικούς τίτλους)
 • 25 δωρεάν προγράμματα υποστήριξης για να βοηθήσουν τους φοιτητές να επιτύχουν στο κολλέγιο

Αξεπέραστη αξία

Ως μη κερδοσκοπικό Κολλέγιο της Καλιφόρνια, το Mt. Η SAC παρέχει πλήρως πιστοποιημένα μαθήματα κολλεγίων για μόλις $ 46 ανά μονάδα. Τα ιδιωτικά ιδρύματα είναι κατά μέσο όρο 30 φορές πιο δαπανηρά.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Γιατί Mt. ΘΥΛΑΚΑΣ?

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να επιλέξετε το Mt. San Antonio College Προσφέρουμε εκατοντάδες ακαδημαϊκά, αθλητικά και υποστηρικτικά προγράμματα για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν οποιοδήποτε στόχο. Είτε θέλετε να μεταφέρετε σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο, κερδίστε GED σας, να πάρει το πτυχίο σας, ή να πάρετε μόνο μερικές τάξεις για να βοηθήσει με την εργασία σας, Mt. Η SAC έχει ένα πρόγραμμα για εσάς.

Ευέλικτα Προγράμματα, Εξαιρετική Εκπαίδευση

Mt. Το SAC διαθέτει περισσότερα από 90 διαφορετικά προγράμματα σπουδών και 150 προγράμματα πιστοποίησης (σταδιοδρομίας) σε βιομηχανίες και θέματα που κυμαίνονται από τον σχεδιασμό γραφικών έως τη γεωργία μέχρι την επισκευή του κλιματιστικού. Ανεξάρτητα από το θέμα, τα μαθήματα μας είναι υψηλής ποιότητας. Mt. Οι σπουδαστές της SAC, η σχολή και το ίδιο το κολλέγιο έχουν κερδίσει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις για την εργασία τους. Είναι η αφοσίωσή μας στην αριστεία που μας έχει καταστήσει ένα Top 10 California College.

Πλήρης εμπειρία κολλεγίου χωρίς το πλήρες χρέος του κολλεγίου

Κοστίζει στους κατοίκους της Καλιφόρνια μόνο περίπου 1.400 δολάρια το χρόνο για να παρακολουθήσουν το Mt. San Antonio College Προσφέρουμε τα ίδια μαθήματα γενικής εκπαίδευσης με τα σχολεία UC και CSU, αλλά κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια λιγότερο. Στην πραγματικότητα, οι σπουδαστές μπορούν να κερδίσουν το πτυχίο τους με το ήμισυ του ποσού του χρέους σπουδαστών απλά ξεκινώντας από το Mt. SAC και στη συνέχεια να μεταβεί σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο. Εκτός από τις αποταμιεύσεις, προσφέρουμε ανταγωνιστικές αθλητικές ομάδες, φοιτητικές λέσχες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τεχνολογία, όπως ακριβώς θα βρείτε στα τετραετή πανεπιστήμια.

Υποστήριξη σπουδαστών

Το κολλέγιο μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά για φοιτητές που δεν έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο σπίτι ή που έχουν δικές τους οικογένειες για να υποστηρίξουν. Γι 'αυτό παρέχουμε στους φοιτητές μας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν. Αυτό περιλαμβάνει φροντίδα, φροντίδα για τα παιδιά τους, μαθήματα ESL και βασικές δεξιότητες.

Τοποθεσίες

 • Los Angeles

  Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Ερωτήσεις