Keystone logo
Mt. San Antonio College Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Εστιατορίων
Mt. San Antonio College

Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Εστιατορίων

Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

2 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 362 / per credit *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* ανά μονάδα έκτακτης φοιτητικής διδασκαλίας - $ 46 / ανά μονάδα διδασκαλίας κατοίκων Καλιφόρνιας

Εισαγωγή

Αυτός ο Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Εστιατορίων προετοιμάζει τους σπουδαστές για τη μεσαία θέση ή τη θέση Manager-In-Training στον τομέα της φιλοξενίας. Οι σπουδαστές κερδίζουν πρακτική και διοικητική κατάρτιση σε θέματα ασφάλειας τροφίμων και αποχέτευσης, παραγωγής τροφίμων, διαχείρισης τραπεζαρίας, εποπτείας, ελέγχου κόστους, οικονομικής λογιστικής, διαχείρισης διαμονής και φιλοξενίας. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τις απαιτήσεις για αυτό το πτυχίο θα κερδίσουν επίσης την Πιστοποίηση Προστασίας Τροφίμων από τον Εθνικό Σύνδεσμο Εστιατορίων κατά τη διάρκεια της Εξέτασης ServSafe. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να αρθρώσει με το Collins College of Hospitality Management στο Cal Poly Pomona καθώς και άλλα πανεπιστήμια. Οι φοιτητές που σχεδιάζουν να μεταφέρουν πρέπει να συμβουλευτούν τον Συντονιστή και τη Συμβουλευτική Διοίκησης Φιλοξενίας για να συζητήσουν τις επιλογές μεταφοράς.

125779_mt-san-antonio-college-student-success-center-WH1.jpg

Ο βαθμός αυτός απαιτεί την ολοκλήρωση των μαθημάτων γενικής εκπαίδευσης και τα ακόλουθα:

123075_culinary.jpg

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ο φοιτητής θα είναι σε θέση:

  • Εντοπίστε μια τρέχουσα εργασία φιλοξενίας, γράψτε μια έκθεση σχετικά με τον μελλοντικό εργοδότη, γράψτε μια συνοδευτική επιστολή και συνεχίστε.
  • Προσδιορίστε έναν αναγνωρισμένο ηγέτη φιλοξενίας και περιγράψτε με ακρίβεια το είδος του ηγετικού στυλ που υιοθέτησε ο αρχηγός αυτός και τα χαρακτηριστικά που τα κατάφεραν να πετύχουν.
  • Προσδιορίστε την εμφάνιση μιας εστίας τροφιμογενών ασθενειών.
  • Προσδιορίστε τους τροφικούς παθογόνους παράγοντες, τις πηγές τους και τις ασθένειες που προκαλούνται και τα συμπτώματα.
  • Διαφοροποιήστε ανάμεσα στις διάφορες μορφές υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών (Προπληρωμένων), Αγγλικά (Οικογένεια), Ρωσικά (Platter), Γαλλικά (Gueridon).
  • Προσδιορίστε τις πρακτικές ασφάλειας τροφίμων και υγιεινής σε ένα ίδρυμα παροχής υπηρεσιών εστίασης.
  • Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα παραγωγής τροφίμων και συναρμολογήστε τα εργαλεία, τον εξοπλισμό και τα συστατικά που απαιτούνται για την παραγωγή μιας συνταγής με έναν οργανωμένο και αποτελεσματικό τρόπο.
  • Γνώση συνταγών, ακρίβεια και εκτέλεση: Ακολουθήστε τις διαδικασίες συνταγών για να παράγετε τρόφιμα με την κατάλληλη θερμοκρασία, συνέπεια, υφή, γεύση και σε εύθετο χρόνο.
  • Προσδιορίστε τα στυλ ηγεσίας και αναγνωρίστε τις επιτυχημένες τεχνικές κινητοποίησης.
  • Αναλύστε τις επιδόσεις λειτουργίας και ελέγχου του κόστους ενός εστιατορίου.
  • Διεξάγετε αναλυτική ανάλυση σχετικά με μια εγκατάσταση τροφίμων και ποτών και διεξάγετε ανάλυση όγκου κόστους για να προσδιορίσετε τον αριθμό των πελατών που απαιτούνται για την επίτευξη των επιθυμητών κερδών.
  • Υπολογίστε το κόστος συνταγής ενός ολόκληρου μενού.
  • Αναλύστε τη δημοτικότητα και την κερδοφορία ενός μενού.
  • Αναπτύξτε ένα επιχειρησιακό σχέδιο για μια επιχείρηση τροφοδοσίας και κατανοήστε το τεράστιο σχεδιασμό και το άνοιγμα μιας μικρής επιχείρησης.
  • Οι φοιτητές θα μπορούν να συναντηθούν με υποψήφιους πελάτες και να σχεδιάσουν όλα τα στοιχεία μιας ειδικής εκδήλωσης.
  • Αναπτύξτε μια δήλωση εισοδήματος (P & L) για μια επιχείρηση φιλοξενίας.
  • Δημιουργήστε ισολογισμό για μια επιχείρηση φιλοξενίας.
  • Προσδιορίστε και διαφοροποιήστε τις τέσσερις πηγές δικαίου
  • Αναλύστε μια αστική υπόθεση φιλοξενίας και προσδιορίστε τα γεγονότα, στοιχεία αμέλειας, πιθανές συνέπειες και αποτελέσματα.
  • Προσδιορίστε τις ανάγκες στελέχωσης για ένα Front Desk με βάση την πληρότητα, το επίπεδο δραστηριότητας και τους περιορισμούς του προϋπολογισμού.
  • Καθορίστε τιμές δωματίων με βάση τα επιθυμητά κέρδη χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα Hubbart.
  • Ανάπτυξη μετρήσιμων μαθησιακών στόχων με βάση τις δεξιότητες, οι οποίοι θα επιτευχθούν στο τέλος της περιόδου επαγγελματικής τους εμπειρίας.
  • Επιδεικνύουν την επάρκεια των δεξιοτήτων που καθορίζονται στους μετρήσιμους στόχους.

Προϋπηρεσία

Ο Τίτλος V του Κώδικα Εκπαίδευσης Καλιφόρνιας επιτρέπει στο κολλέγιο να επεκτείνει την τάξη πέρα από την πανεπιστημιούπολη στο χώρο εργασίας. Μέσω του προγράμματος Εργασιακής Εμπειρίας οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ακαδημαϊκή πίστη, ενώ παράλληλα αποκτούν πρακτική εμπειρία στον τομέα της σταδιοδρομίας τους υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών του κλάδου. Οι εργοδότες δημιουργούν μια συνεργατική σχέση με το κολέγιο, παρέχοντας την ευκαιρία να επηρεάσουν την επαγγελματική εκπαίδευση και να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες κατάρτισης των βιομηχανιών. Ο εκπαιδευτής και ο υπεύθυνος του εργοταξίου ενεργούν ως «συνδημιουργοί» για να βοηθήσουν τον μαθητή να καθορίσει και να επιτύχει μετρήσιμους μαθησιακούς στόχους.

Η Διεύθυνση Επιχειρήσεων προσφέρει σήμερα Εργασιακή εμπειρία στους ακόλουθους τομείς:

  • Λογιστική (συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης)
  • Διοικητική Βοηθός
  • Διοίκηση επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων πόρων)
  • Ανάπτυξη παιδιών
  • Δικτύωση υπολογιστών
  • Προγραμματισμός υπολογιστών
  • Ασφάλεια του υπολογιστή
  • Μαγειρικές Τέχνες
  • Οικογένειες και επιστήμες του καταναλωτή
  • Fashion Merchandising & Retail
  • Διαχείριση Φιλοξενίας & Εστιατορίων
  • Εσωτερική διακόσμηση
  • Διαχείριση Μάρκετινγκ
  • Διατροφή & Διαιτολογία
  • Paralegal
  • Προγραμματισμός Ιστού

Οι φοιτητές που εγγράφονται στην Εργασιακή Εμπειρία μπορούν να κερδίσουν μία μονάδα ακαδημαϊκής πίστης για κάθε 60 αμειβόμενες ή 75 αμειβόμενες ώρες εργασίας ανά θητεία, κερδίζοντας 1 έως 4 μονάδες ανά θητεία.

Απαιτούνται ελάχιστες ώρες εργασίας

Μονάδες εγγραφής Μη πληρωμένο επί πληρωμή
1 60 ώρες 75 Ώρες
2 120 Ώρες 150 ώρες
3 180 Ώρες 225 Ώρες
4 240 Ώρες 300 Ώρες

Ένα συνολικό μέγιστο δεκαέξι μονάδων Εργασιακής Εμπειρίας μπορεί να κερδηθεί κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας ενός φοιτητή.

Τα μαθήματα επαγγελματικής εμπειρίας ευθυγραμμίζονται με τον όρο:

  • Περίοδος Φθινόπωρου / Άνοιξης = 16 εβδομάδες
  • Χειμερινό / Καλοκαιρινό Εξάμηνο = 6 εβδομάδες
  • Δεν είναι δυνατόν να προσφέρονται όλα τα μαθήματα κάθε όρος

Εισαγωγές

Οποιοσδήποτε είναι 18 ετών και δεν είναι εγγεγραμμένος στο Γυμνάσιο ή σε οποιοδήποτε πρόσωπο που διαθέτει δίπλωμα γυμνασίου ή ισοδύναμο του, είναι επιλέξιμο για είσοδο στο Mt. San Antonio College Εισαγωγή στο Mt. San Antonio College περιλαμβάνει την υποβολή αίτησης εισδοχής από τον σπουδαστή και την κατάθεση μεταγραφών από το γυμνάσιο ή το κολλέγιο ή τους σπουδαστές που φοιτούσε προηγουμένως. Είναι ευθύνη του σπουδαστή να ζητήσει επίσημες μεταγραφές από το τελευταίο γυμνάσιο που παρακολούθησε και από οποιοδήποτε κολέγιο ή πανεπιστήμια. Τα αντίγραφα θα αναθεωρηθούν για να προσδιοριστεί η επιλεξιμότητα για μαθήματα στο Mt. ΘΥΛΑΚΑΣ.

Εισαγωγές

Αποτέλεσμα προγράμματος

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις