Keystone logo
© BIMM University
National Film and Television School

National Film and Television School

National Film and Television School

Εισαγωγή

Ιστορία

Η Εθνική Σχολή Κινηματογράφου (όπως ονομάστηκε για πρώτη φορά) άνοιξε το 1971, το αποκορύφωμα μιας μεγάλης προσπάθειας από τη βιομηχανία και την κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός θεσμού για την εκπαίδευση και την κατάρτιση ταλέντων για τη βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία.

Το 1970, ο Colin Young, ένας Σκωτσέζος τότε πρόεδρος του Τμήματος Θεάτρων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, ίδρυσε το NFTS και διορίστηκε ως ο πρώτος διευθυντής της Σχολής. Με ένα δάνειο από την Rank, το NFS αγόρασε τα παλαιά Beaconsfield Film Studios στο Buckinghamshire - το οποίο φιλοξενούσε ποικίλους οργανισμούς όπως η British Lion Film Corporation, η Crown Film Unit και το North Thames Gas Board - και έθεσε ως στόχο την επαναφορά της στην επαγγελματική βιομηχανία πρότυπα. Νέοι ίδρυσαν τέσσερα μόνιμα τμήματα - παραγωγή, κάμερα, μοντάζ και ήχο - και το 1971 η πρώτη πρόσληψη 25 μαθητών πέρασε από τις πύλες στούντιο. Οι διευθυντές του Mike Radford (Ο έμπορος της Βενετίας, Il Postino), ο Bill Forsyth (τοπικός ήρωας) και ο Ben Lewin (Ally McBeal), πρωτοπόρος ντοκιμαντέρ Nick Broomfield (Aileen: Πορτρέτο ενός Serial Killer) , Ο Αγγλός Ασθενής) ήταν μεταξύ τους.

Παραγωγικές εγκαταστάσεις

Το NFTS είναι το μοναδικό κινηματογραφικό σχολείο του Ηνωμένου Βασιλείου με δικό του τυποποιημένο κινηματογραφικό στούντιο, τηλεοπτικά κανάλια 4k και στούντιο πρόβας. Με μια πρόσφατη επένδυση ύψους £ 20 εκατομμυρίων στο σχολείο, προσφέρουμε αφιερωμένους εργασιακούς χώρους αιχμής για όλα τα μαθήματα, καθιστώντας την φοιτητική εμπειρία ασύγκριτη σε οποιοδήποτε άλλο δημιουργικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι φοιτητές του NFTS λαμβάνουν πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 364 ημέρες το χρόνο, στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής σε οποιαδήποτε κινηματογραφική σχολή του Ηνωμένου Βασιλείου. Όχι μόνο αυτά περιλαμβάνουν τα στούντιο, αλλά και τα θέατρα ήχου και εικονογράφησης, πάνω από 50 κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές, το τελευταίο λογισμικό επεξεργασίας σε αποκλειστικές σουίτες, τα Dolby Digital Surround Cinemas και άλλα. Αυτές οι μοναδικές εγκαταστάσεις δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να δημιουργήσουν BAFTA, Royal Television Society, βραβευμένες CILECT και υποψηφιότητες Oscar.

Διδακτέα ύλη

Δεν υπάρχει άλλη σχολή κινηματογράφου στον κόσμο που να προσφέρει τόσες πολλές εξειδικευμένες εξειδικευμένες μαθήματα κινηματογραφίας. 18 μεταπτυχιακά, 14 διπλώματα, 4 πιστοποιητικά και ένα ευρύ φάσμα σύντομων μαθημάτων.

Τα μαθήματα NFTS βασίζονται στη μάθηση και την εφαρμογή των βιοτεχνιών και δεξιοτήτων του μέσου. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια σταθερή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο εξειδικευμένος ρόλος τους εντάσσεται στη συνολική διαδικασία ανάπτυξης, παραγωγής και προγραμματισμού των έργων. Η πρακτική μάθηση ενσωματώνεται προσεκτικά με σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες που τοποθετούν ταινίες, τηλεοράσεις και παιχνίδια σε ιστορικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό πλαίσιο.

Δίκτυο Αποφοίτων

Ακριβώς επειδή έχετε αποφοιτήσει, δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει!

Το NFTS έχει ένα πολύ ενεργό Δίκτυο Αποφοίτων, με πολλούς αποφοίτους να έρχονται σε επαφή και να εργάζονται μαζί πολύ καιρό μετά την αποχώρησή τους από το σχολείο. Υπάρχει επίσης ένας αυξανόμενος αριθμός πρόσφατων πτυχιούχων που εργάζονται σε έργα με πτυχιούχους από πολλά χρόνια πίσω.

Στο πλαίσιο του Δικτύου Αποφοίτων, θα λαμβάνετε τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας, τα έργα Γέφυρες με τη Βιομηχανία και τα νέα από το σχολείο. Έχουμε επίσης το ετήσιο πάρτι των αποφοίτων NFTS που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό Λονδίνο κάθε Ιανουάριο - φροντίστε να προσέξετε την πρόσκλησή σας!

Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε με τα στοιχεία επικοινωνίας και να μας ενημερώσετε για τις πιστώσεις ή τα φεστιβάλ που σας ενδιαφέρουν!

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα αποφοίτων του NFTS, παρακαλώ στείλτε email στο [email protected]

Για να σας βοηθήσουμε να μείνετε συνδεδεμένοι, να επανενωθείτε με τους παλιούς συμμαθητές ή να συναντήσετε αποφοίτους άλλων χρόνων γιατί να μην συμμετάσχετε μαζί μας στο διαδίκτυο στο Facebook και στο Linked In.

Συνεργάτες

Το NFTS είναι χρεωμένο στους πολλούς οργανισμούς, εταιρείες και άτομα που υποστηρίζουν το έργο μας, πολλοί από τους οποίους υποστήριξαν το σχολείο για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΑΤΙΝΟΥ

ΚΑΝΑΛΙ 4

Το κανάλι 4 είναι ένα ευρύ δημόσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο διαθέτει δημόσιο χαρακτήρα και το οποίο είναι καινοτόμο, πειραματικό και διακριτικό.

ΚΥΡΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το DCMS ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

HEFCE

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ SKILLSET FILM SKILLS

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ SKILLSET FILM SKILLS ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΤΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BFI ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΝΙΡΙΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ SKILLS

ΚΥΡΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΥΡΑΝΟΣ

Το SKY είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ τηλεοπτική εκπομπή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία με πάνω από 11 εκατομμύρια συνδρομητές.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (BBC) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 23.000 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ.

ITV

ITV ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΗΒ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΙΛΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ Ε.Π.Ε. (FDA) ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΦΙΛΜΟΥ ΣΤΟ ΗΒ - ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΡΕΤΑΝΩΝ.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ROYAL COLLEGE ΤΕΧΝΗΣ

Το μάστερ μας επικυρώνεται από το κολέγιο της τέχνης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ SKILLSET

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΙΛΜ.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - CILECT

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - GEECT

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα NFTS έλαβαν μια «παραδοθείσα» απόφασή τους για την ποιότητα των ευκαιριών για την απόκτηση σπουδαστών από τον οργανισμό για την εξασφάλιση της ποιότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (QAA). ΒΛΕΠΕ ΕΚΘΕΣΗ .

Γέφυρες προς τη βιομηχανία

Το NFTS συνεργάζεται με διάφορους εταίρους της Βιομηχανίας για να προσφέρει ευκαιρίες σε φοιτητές και πτυχιούχους του NFTS.

Τα προγράμματα NFTS Bridge to Industry έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους φοιτητές και τους απόφοιτους του NFTS να προσφέρουν ευκαιρίες για τη δημιουργία σορτς, ταινιών και promos με τους χορηγούς του συνεργατικού μας κλάδου, ενώ συνεχίζουν να υποστηρίζονται από το NFTS.

Τοποθεσίες

  • Beaconsfield

    Beaconsfield Studios, 141 Station Rd, , Beaconsfield

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις