Keystone logo
Northeast Wisconsin Technical College

Northeast Wisconsin Technical College

Northeast Wisconsin Technical College

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 1912, το NWTC είναι ένα εθνικό διετές δημόσιο κολέγιο, όπου οι μαθητές προετοιμάζονται για καριέρα υψηλής τεχνολογίας και ξεκινούν τα πτυχία τους. Κάθε χρόνο, το NWTC εξυπηρετούσε περισσότερους από 32.000 μαθητές. 7.800 φοιτητές παρακολούθησαν πτυχία και διπλώματα και συνεργάστηκαν με πάνω από 1.100 επιχειρήσεις για κατάρτιση συμβολαίων.

Το κολέγιο έχει δεσμευτεί να παρέχει σε όλους τους μαθητές την υψηλότερης ποιότητας, υψηλής τεχνολογίας εκπαίδευση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Οι μαθητές στο NWTC διαθέτουν τους πόρους που απαιτούνται για την επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, πάνω από το 94% των αποφοίτων έχουν σταδιοδρομία εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους και εκατοντάδες συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους μέσω συμφωνιών μεταφοράς του NWTC με σχεδόν 40 άλλα κολέγια / πανεπιστήμια.

Το κολέγιο υποδέχτηκε φοιτητές από περισσότερες από 23 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Αιγύπτου, του Πακιστάν, της Νότιας Αφρικής, της Βραζιλίας, της Γκάνας, της Ισπανίας, της Μολδαβίας και της Κίνας. Σε όλους τους μαθητές του NWTC παρέχονται οι πόροι που απαιτούνται για την επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, το 94% των αποφοίτων έχουν σταδιοδρομία εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους. 80 τοις εκατό αυτών των αποφοίτων απασχολούνται στους τομείς της σταδιοδρομίας τους. Εκατοντάδες περισσότεροι απόφοιτοι συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους μέσω συμφωνιών μεταφοράς του NWTC με σχεδόν 40 άλλα κολέγια / πανεπιστήμια. Ξεκινήστε εδώ. Πήγαινε οπουδήποτε!

153688_pexels-photo-6147175.jpeg

Αυτό που πιστεύουμε

Πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει αξία. Δεν περιοριζόμαστε στην ηλικία, το φύλο, την κοινωνική κατάσταση, τη θρησκεία. Είμαστε ενωμένοι με αξιοπρέπεια και πολυμορφία.

Πιστεύουμε ότι όλοι - ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στα προσωπικά και επαγγελματικά ταξίδια τους - μπορούν να ονειρευτούν μεγάλα και να ξεπεράσουν τις τρέχουσες θέσεις τους. Πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να ανέβει ψηλότερα.

Ο NWTC είναι εθνικός ηγέτης!

Το NWTC είναι ένα Achieving the Dream Leader College - μια εθνική ονομασία που απονέμεται σε κοινοτικά κολέγια που δεσμεύονται να βελτιώσουν την επιτυχία των μαθητών και να καλύψουν τα κενά των επιτευγμάτων.

Από τα 5.000 κολέγια που απονέμουν συνεργατικούς τίτλους, το NWTC κατατάσσεται στο TOP 1% των κολλεγίων των ΗΠΑ για:

 • Τεχνολογίες επικοινωνίας / Τεχνικοί και συναφείς υπηρεσίες υποστήριξης
 • Επιστήμες Υπολογιστών και Πληροφοριών και Υπηρεσίες Υποστήριξης
 • Τεχνολογίες Μηχανικών και Σχετικοί Μηχανικοί
 • Παραγωγή ακριβείας

(Πηγή: Δεδομένα του Υπουργείου Παιδείας των ΗΠΑ που δημοσιεύθηκαν στην Εβδομάδα Community College στις 18 Αυγούστου 2014)

Το NWTC είναι η σωστή επιλογή για…

Επιλογές καριέρας

 • Περισσότεροι από 200 πτυχίο, τεχνικά διπλώματα, μαθητείες και πιστοποιητικά.
 • Συμφωνίες μεταφοράς πτυχίων με σχεδόν 40 κολέγια και πανεπιστήμια.
 • Το 97,9% των αποφοίτων του 2017 είναι ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι με την εκπαίδευση NWTC.

Επίπτωση

 • Πάνω από 3.000 πτυχιούχοι το 2017.
 • Βραβείο φιναλίστ 2017 για το American Association of Community Colleges (AACC) για το Advancing Diversity.
 • Φιναλίστ 2015 για το Βραβείο Αριστείας Επιτυχίας Σπουδαστών της Αμερικανικής Ένωσης Κοινοτικών Κολλεγίων (AACC).
 • Κατατάχθηκε ως ένα από τα 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενα μεγάλα κολέγια της Αμερικής το 2003, το 2004 και το 2006 (Πηγές: Community College Week και US Department of Education).
 • Κατατάχθηκε στο κορυφαίο 12% των διετών κολλεγίων των ΗΠΑ για την προώθηση της επιτυχίας των μαθητών, της διατήρησης και της αποφοίτησης (Πηγή: Aspen Institute)

Η οικονομία

 • Το NWTC εξυπηρετεί πάνω από 1, 100 επιχειρήσεις ετησίως με εκπαίδευση για χιλιάδες υπαλλήλους.
 • Ο μέσος μισθός των 41.596 $ για αποφοίτους πτυχιούχων 2017 που εργάζονται στον τομέα τους.
 • Το 94,7% των αποφοίτων του 2017 εργάζονται στο Ουισκόνσιν. 72,9 τοις εκατό εργάζονται στην περιοχή του NWTC.

Αφιερωμένο στην επιτυχία των μαθητών

Η επιτυχία των μαθητών είναι το κέντρο της δουλειάς μας στο NWTC. Βοηθάμε τους μαθητές μας με κάθε δυνατό τρόπο για να τους βοηθήσουμε να κερδίσουν διαπιστευτήρια. Το Κολλέγιο έχει ονομαστεί Achieving the Dream Leader College για την επιτυχία των μαθητών και κλείνει τα κενά επίτευξης.

Αποστολή NWTC

Είμαστε ένα διετές τεχνικό κολέγιο, που εξυπηρετεί το βορειοανατολικό Ουισκόνσιν παρέχοντας εκπαίδευση, κατάρτιση και ευκαιρίες δια βίου μάθησης για όλα τα άτομα και τις επιχειρήσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη ενός εξειδικευμένου και πολιτισμικά περιεκτικού εργατικού δυναμικού. Οι πελάτες μας διεγείρουν την οικονομική ζωτικότητα της περιοχής μας ως αποτέλεσμα της εφαρμογής δεξιοτήτων και γνώσεων που αποκτήθηκαν μέσω της συμπλήρωσης πιστοποιητικών, πτυχίων, διπλωμάτων και μαθημάτων.

NWTC Όραμα

Το NWTC είναι ένα πρωτοποριακό κολέγιο δια βίου μάθησης που μεταμορφώνει, ενισχύει και εμπνέει.

Τοποθεσίες

 • Green Bay

  2740 West Mason St., WI 54303, Green Bay

 • Marinette

  1601 University Drive, WI 54143, Marinette

 • Sturgeon Bay

  229 N. 14th Avenue, WI 54235, Sturgeon Bay

Ερωτήσεις