Keystone logo
© BIMM University
Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Εισαγωγή

64620_64568__12A1181.jpg

Notre Dame Έκτο Ακαδημαϊκό Κολλέγιο

Η Notre Dame είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές κρατικό κολέγιο που βρίσκεται στην πόλη Leeds. Το Κολλέγιο φιλοξενεί πάνω από 1.600 τοπικούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και με εξαιρετική φήμη προσφέρει μια υποστηρικτική και συναρπαστική ατμόσφαιρα για σπουδές.

Οι Διεθνείς Φοιτητές που πληρώνουν αμοιβές αποτελούν λιγότερο από το 3% του πληθυσμού των κολεγίων και είναι πλήρως ενσωματωμένοι στην κοινότητα των κολεγίων μας.

Η Notre Dame ιδρύθηκε το 1898 και έχει αναπτυχθεί με τα χρόνια από ένα μικρό εκκλησάκι με λίγα διδακτικά δωμάτια σε ένα πολύ μεγαλύτερο κολλέγιο όπου παραδοσιακά κτίρια κάθονται ευτυχώς δίπλα στο νέο για να δημιουργήσουν το site στυλ πανεπιστημιούπολης που βλέπουμε σήμερα.

Το Notre Dame Campus βρίσκεται στην ακαδημαϊκή καρδιά της πόλης. Ακριβώς απέναντι από το Πανεπιστήμιο του Leeds και δίπλα στο κέντρο της πόλης, εξυπηρετείται καλά από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα καταστήματα και τα καταλύματα και απολαμβάνει ένα ζωντανό φοιτητικό περιβάλλον.

Οι αίθουσες διδασκαλίας, το εργαστήριο τεχνολογίας και τα εργαστήρια είναι κατασκευασμένα με σκοπό και καλά εξοπλισμένα και οι άλλες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν αθλητική αίθουσα, ένα κέντρο πληροφορικής και μια μεγάλη σουίτα βιβλιοθήκης.

Η ζωή στην πόλη του Λιντς

Το Leeds βρίσκεται στη βόρεια Αγγλία, στην κομητεία Yorkshire.

Μόλις 2 ώρες από το Λονδίνο με τρένο και 1 ώρα από το Μάντσεστερ με το αυτοκίνητο, το Leeds συνδέεται με τον κόσμο μέσω του δικού του διεθνή αεροδρομίου Leeds Bradford (LBA).

Είναι μια πόλη 1 εκατομμυρίου ανθρώπων και είναι ο μεγαλύτερος οικονομικός χώρος έξω από το Λονδίνο.

Το Leeds αναγνωρίζεται διεθνώς ως ηγετικό κέντρο μάθησης, με συνολικό πληθυσμό φοιτητών άνω των 200.000.

Ο καιρός στο Λιντς είναι εύκρατο και είναι γνωστό ότι είναι σχετικά ξηρό, ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλες αγγλικές πόλεις. Οι θερμοκρασίες σπάνια πέφτουν κάτω από μηδέν το χειμώνα, και κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης άνοιξης και του καλοκαιριού, η πόλη έχει πολλά πρόστιμα και συχνά εξαιρετικά ηλιόλουστες ημέρες με μέσες θερμοκρασίες που φθάνουν πάνω από 20C.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή στο Λιντς:
http://www.visitleeds.co.uk/

Γιατί να επιλέξετε την Notre Dame;

64621_64572_NotreDameCuvillyBuilding.JPG
 • Εξαιρετικά αποτελέσματα

Το ποσοστό επιτυχίας A για τους διεθνείς φοιτητές φέτος ήταν 100%. Είμαστε συνεχώς στο κορυφαίο 10% των σχολών έκτης μορφής στη χώρα.

 • Η ποιότητα της διδασκαλίας

Ofsted - η κυβερνητική υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την επιθεώρηση και τη ρύθμιση των σχολείων του Ηνωμένου Βασιλείου - περιγράφει το κολέγιο μας ως «εξαιρετικό».

 • Ένα ευρύ φάσμα θεμάτων επιπέδου Α

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων υποστηριζόμενων και εφοδιασμένων με επίπεδο Α. Υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 30 θέματα για σπουδές.

 • 100% πρόοδος στο πανεπιστήμιο

Όλοι οι Διεθνείς Φοιτητές μας πήγαν στο πανεπιστήμιο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος A Level.

 • OCRE Oxford, Cambridge, εμπειρία του ομίλου Russell

Προπονητικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια.

 • Προετοιμασία εξετάσεων IELTS και υποστήριξη Αγγλικής Γλώσσας

Βασικό μέρος της ακαδημαϊκής σας επιτυχίας.

 • Δυναμικό εξωσχολικό πρόγραμμα

Ένα καλά οργανωμένο και ολοκληρωμένο φάσμα δραστηριοτήτων - τόσο αθλητικών όσο και ακαδημαϊκών.

 • Αξιόπιστος χορηγός

Όπως θα περιμένατε, η Notre Dame είναι εγγεγραμμένη ως Υψηλά Αξιόπιστος Χορηγός στο Υπουργείο Εσωτερικών UK Border Agency, κατέχοντας την υψηλότερη δυνατή θέση για τη χορηγία των Διεθνών Φοιτητών στο πλαίσιο του συστήματος Tier 4 Sponsorship. Ο αριθμός αδείας του φοιτητή: 54JPRGKT3.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

64622_64570_building.JPG

100% ποσοστό επιτυχίας σε εξετάσεις σε επίπεδο Α

Τα προσόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγνωρίζονται και γίνονται σεβαστά σε όλο τον κόσμο και με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα οικοδομήσουμε μια σταθερή βάση για το μέλλον σας.

Το ποσοστό επιτυχίας μας 100% με βαθμό επιτυχίας 86%, είναι κάτι που είμαστε περήφανοι και αποδεικνύει:

 • Η δομημένη προσέγγιση της μάθησης και τα υψηλά επίπεδα προσωπικής επαφής στη Notre Dame
 • Το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και η αφοσίωση του εξειδικευμένου προσωπικού μας
 • Οι εργαζόμενοι μας!

100% ποσοστό επιτυχίας για διεθνείς υποψήφιους πανεπιστημίου

Έχουμε επίσης ένα φανταστικό ποσοστό εισδοχής στο πανεπιστήμιο. Το 100% των διεθνών φοιτητών που υποβάλλουν αίτηση συνεχίζουν να σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Αν θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, εφαρμόζουν μέσω του UCAS (σύστημα αιτήσεων για πανεπιστήμια και κολέγια) και λαμβάνουν ενθάρρυνση και καθοδήγηση σε κάθε βήμα του τρόπου, όχι μόνο μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος των κολλεγίων αλλά και μέσω καθοδήγησης από τους εμπειρογνώμονες του drop- στο γραφείο Σταδιοδρομίας. Εκτενής καθοδήγηση προσφέρεται από το προσωπικό και από εξωτερικούς ομιλητές για να σας οδηγήσει στην περίπλοκη διαδικασία μιας πανεπιστημιακής εφαρμογής.

"Έχουν καλές εγκαταστάσεις για να σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό πανεπιστήμιο, βοηθώντας σας αργότερα στη ζωή. Δεν ξεχνούν μόνο για σένα. "
Λιάμ, Κάτω 6ο Φοιτητής

Τα Levels είναι διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα και ορισμένοι φοιτητές αποφασίζουν να απευθυνθούν σε πανεπιστήμια άλλων χωρών, όπως το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ μέσω του συστήματος Non-Jupas.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε τους φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου παρέχοντας αναφορές και δηλώσεις αποτελεσμάτων

64623_64569_amandalanjesan.jpg

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Leeds

  St Mark's Avenue, Leeds LS2 9BL, , Leeds

Προγράμματα

Ερωτήσεις