Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Εισαγωγή

Από το ξεκίνημά του ως σχολή γεωργικών και οικιακών οικονομικών, το Olds College έχει επεκτείνει τις προσφορές προγραμμάτων του και έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει περισσότερα προγράμματα εστιασμένα στην καριέρα με τα χρόνια. Τα μαθήματα μαγειρικής και ραπτικής εξελίχθηκαν στο διάσημο πρόγραμμά μας Μόδας, τα μαθήματα μηχανημάτων έχουν εξελιχθεί σε προγράμματα Γεωργικής και Μηχανικής Βαρέων Καθηκόντων και δεξιότητες γεωργίας, όπως εξελίχθηκαν στα προγράμματα Διαχείρισης Γεωργίας και Κηπουρικής.

Έχετε ό,τι χρειάζεται και το Olds College μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

Έχετε τη δυνατότητα, τόσο ως φοιτητής όσο και ως επιτυχημένος απόφοιτος, να ανθίσετε σε μια καριέρα που θα σας προκαλέσει και θα σας ενθουσιάσει. Μέσω του προγραμματισμού, της εφαρμοσμένης έρευνας και των βιομηχανικών συνεργασιών μας, θα ευδοκιμήσετε στο καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο μαθησιακό μας περιβάλλον που επικεντρώνεται στη συνεργασία μεταξύ των φοιτητών και των βιομηχανιών γεωργίας και τεχνολογίας.

Δήλωση αποστολής

Η αγροτική κοινότητα της Αλμπέρτα έχει το ταλέντο, τη γνώση και την ηγετική ικανότητα να ηγείται παγκοσμίως. Αυτό το αποτέλεσμα θα παραχθεί με τρόπο που να αποδεικνύει τη διαχείριση και τη βιωσιμότητα.

Γρήγορα γεγονότα

 • 3800 Σύνολο Μαθητές
 • 53/47 Αναλογία ανδρών / γυναικών
 • Το 82% των μαθητών είναι από την Αλμπέρτα
 • 2000 Acre Farm Smart Farm
 • 15% ισοδύναμη αύξηση πλήρους φορτίου το 2018/2019 από το 2017/2018
 • 180 Dual Credit Learners 2018/2019
 • Το μέσο μέγεθος τάξης είναι 25
 • Το 75% των μαθητών είναι κάτω των 25 ετών
 • Το 96% των μαθητών θα συνιστούσε το Olds College σε έναν φίλο

Γιατί Olds College;

Μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας και της ολοκληρωμένης μάθησής μας, είμαστε περήφανοι που είμαστε το Smart Agriculture College του Καναδά, που ειδικεύεται στη γεωργία, την κηπουρική, τη γη και την περιβαλλοντική διαχείριση. Συνεργαζόμαστε στενά με τον κλάδο για να προχωρήσουμε και να προσαρμόσουμε τον προγραμματισμό μας για να διασφαλίσουμε ότι οι απόφοιτοί μας έχουν τις δεξιότητες για επιτυχία.

 • Όμορφη Πανεπιστημιούπολη
 • Ολοκληρωμένη Μάθηση
 • Εφαρμοσμένη έρευνα
 • Η στέγαση στην πανεπιστημιούπολη

Μαθητικές Pathways

Η φοίτηση στο Olds College σάς παρέχει μια ποικιλία ευκαιριών και Pathways που μπορείτε να ακολουθήσετε στο εκπαιδευτικό σας ταξίδι.

Είτε ξεκινάτε σε ένα από τα προγράμματα Πιστοποιητικού 1 έτους είτε στα προγράμματα Διπλώματος 2 ετών είτε ξεκινάτε σε ένα πρόγραμμα προϋπηρεσίας ή μαθητείας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας αφού ολοκληρώσετε τα διαπιστευτήριά σας. Ως πτυχιούχος Διπλώματος, θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε ένα από τα προγράμματα Πιστοποιητικού Μεταδιπλώματος ή να κατευθυνθείτε σε πρόγραμμα πτυχίου Bachelor of Applied Science. Πολλά από τα προγράμματά μας έχουν επίσης ευκαιρίες μεταφοράς σε άλλα μεταδευτεροβάθμια ιδρύματα.

Έρευνα & Καινοτομία

Olds College Center for Innovation (OCCI)

Από το 1999, το Olds College διαδραμάτισε ηγετικό ρόλο στη δραστηριότητα εφαρμοσμένης έρευνας με στόχο την προώθηση της αγροτικής οικονομικής ανάπτυξης βασισμένη στην καινοτομία στην Αλμπέρτα. Η εντολή του Olds College Center for Innovation είναι να ενισχύσει την καινοτομία στους τομείς της γεωργίας, της κηπουρικής, της γης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης μέσω εφαρμοσμένης έρευνας εστιασμένης στην αγορά και ανάπτυξης διαδικασιών και νέων προϊόντων.

 • Κατατάχθηκε στο Top 50 στα κορυφαία ερευνητικά κολέγια του Καναδά
 • Χρηματοδότηση Εφαρμοσμένης Έρευνας 28 εκατομμυρίων δολαρίων

Μίλησε με 175+ πελάτες, συνεργάτες και οργανισμούς με αποτέλεσμα 95+ έργα.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η κύρια πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο Olds της Αλμπέρτα, μια γραφική μικρή πόλη που περιβάλλεται από ανοιχτά λιβάδια με όμορφη θέα στα Βραχώδη Όρη στα δυτικά. Το Κάλγκαρι είναι λιγότερο από μία ώρα στα νότια και το Red Deer είναι μόλις 40 λεπτά βόρεια. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο 45 λεπτά δυτικά του Olds θα σας φέρει στην καρδιά των κυλιόμενων λόφων και των Βραχωδών Ορέων.

Έξυπνη φάρμα

Το Olds College Smart Farm ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που στοχεύουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας, ενώ χρησιμοποιεί αποτελεσματικά και βιώσιμα πόρους, το Smart Farm έχει εξελιχθεί και επεκταθεί γρήγορα σε περιβάλλον αιχμής μάθησης, εφαρμοσμένης έρευνας και επίδειξης για φοιτητές, δια βίου μαθητές και συνεργάτες του κλάδου .

Olds CollegeBotanic Gardens & Constructed Wetlands

Όχι μόνο μια βόλτα στο μονοπάτι του κήπου, οι κήποι έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθημάτων και προγραμμάτων στην πανεπιστημιούπολη και χρησιμοποιούνται ως τοποθεσία και αντικείμενο για ερευνητικά έργα και ευκαιρίες μάθησης στην κοινότητα. Ο Βοτανικός Κήπος είναι 25 στρέμματα αισθητικά όμορφου, ποικιλόμορφου και καλοδιατηρημένου κήπου και κατασκευασμένων υγροτόπων.

Κέντρο Γεωργίας και Τεχνολογίας Werklund

Το Werklund Agriculture and Technology Centre διαθέτει 3.000 τ.μ. τεχνολογικού μαθησιακού χώρου, συμπεριλαμβανομένου ενός θεάτρου διαλέξεων, τριών μεγάλων πρακτικών εργαστηρίων ag-tech, συνεργασιών και ομαδικών χώρων για φοιτητές, καθώς και ενός φοιτητικού κοινού χώρου που βρίσκεται στην καρδιά του Το κτίριο.

Κέντρο Αγωγής Υγείας των Ζώων

Το νέο Κέντρο Εκπαίδευσης για την Υγεία των Ζώων επεκτείνεται επί του παρόντος από το Lachlin McKinnon Building, το οποίο στεγάζει τα προγράμματα Animal Science και Animal Health. Αυτό το νέο κτίριο θα φιλοξενήσει επίσης το Εθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Κρέατος.

Duncan Marshall Place

Το Duncan Marshall Place πήρε το όνομά του από τον υπουργό Γεωργίας της δεκαετίας του 1930 και είναι ένα από τα πιο ιστορικά κτίριά μας. Ο Ντάνκαν Μάρσαλ ίδρυσε αγροκτήματα επίδειξης και αγόρασε ακίνητα σε όλη την επαρχία, ένα από τα οποία ήταν το Olds College.

Learning Resource Center

Το κτίριο του Κέντρου Πόρων Εκμάθησης στεγάζει μια σειρά από φοιτητικούς πόρους, όπως το Γραφείο Γραμματέα, τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών, το Learning Commons, το Hive, το Campus Store, τις Υπηρεσίες εκτύπωσης και άλλα.

Κέντρο Επιστημών Γης

Το Κέντρο Επιστημών Γης συνδέεται με το Περίπτερο Θερμοκηπίων και Τοπίου και διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται συνήθως από μαθήματα Οπωροκηπευτικών και Γη και Περιβάλλοντος, καθώς και γραφεία για το διδακτικό προσωπικό σε αυτά τα προγράμματα.

Μεταλλικό Κτίριο

Το κτίριο Metals φιλοξενεί εκπαίδευση μαθητείας συγκόλλησης, μελέτες προγραμμάτων πλήρους απασχόλησης και προγραμματισμό συνεχούς εκπαίδευσης και χρησιμοποιείται ως κέντρο δοκιμών και πιστοποίησης του Canadian Welding Bureau (CWB) που εξυπηρετεί εργοδότες και εργαζόμενους στον κλάδο.

WJ Elliott Agricultural Mechanics Building

Το 1913, μαθήματα μηχανικής αγροτικών μηχανημάτων διδάσκονταν στο Olds College. Πενήντα πέντε χρόνια αργότερα, το Πρόγραμμα Αγροτικής Μηχανικής ξεκίνησε επίσημα σε ένα παλιό υπόστεγο αεροπλάνων, το οποίο μετασκευάστηκε ως εργαστήριο και αίθουσα διδασκαλίας. Λίγο αργότερα, αυτό ονομάστηκε το κτίριο WJ Elliott, από τον πρώτο Διευθυντή του Κολλεγίου.

Αχυρώνες Ιππασίας / Αρένες Ιππασίας

Το Olds College φιλοξενεί δύο επαγγελματικές αρένες ιππασίας που χρησιμοποιούνται από τις τάξεις ιπποειδών μας και την ομάδα Rodeo του Olds College. Ο αχυρώνας παραγωγής είναι ο χώρος όπου πραγματοποιούνται όλα τα μαθήματα αναπαραγωγής, όπως η αναπαραγωγή με το χέρι και η τεχνητή γονιμοποίηση.

Περίπτερο τοπίου

Το 1997, το Olds College άνοιξε το Landscape Construction Pavilion με την υποστήριξη της Τράπεζας του Μόντρεαλ, του Landscape Alberta Nursery Trades Association και μελών της βιομηχανίας κηπευτικών. Το Pavilion κατασκευάστηκε ως απάντηση στα αιτήματα της βιομηχανίας για το Olds College για να παρέχει στους μαθητές μεγαλύτερες ευκαιρίες να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες κηπουρικής.

Κοινοτική Πανεπιστημιούπολη Εκμάθησης

Το Community Learning Campus (CLC) είναι μια κοινοπραξία μεταξύ του Olds College και του Chinook's Edge School Division. Βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη Olds College, η Community Learning Campus αποτελείται από τρεις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις πολλαπλών χρήσεων, το Bell e-Learning Centre, το Ralph Klein Centre και το Fine Arts Theatre.

  Εισαγωγές

  Είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση;

  Αφού αποφασίσετε ότι το Olds College είναι για εσάς, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα βήματα της διαδικασίας αίτησης. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε αίτηση τουλάχιστον 4-6 μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος - αυτό επιτρέπει την υποβολή αίτησης (3-6 εβδομάδες) και την επεξεργασία άδειας σπουδών. Είναι σημαντικό να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στον ιστότοπο Μετανάστευσης, Πρόσφυγες και Ιθαγένεια Καναδά για τους χρόνους επεξεργασίας άδειας σπουδών.

  1. Υποβάλετε μια αίτηση μέσω του Apply Alberta online και πληρώστε το μη επιστρέψιμο τέλος αίτησης των 160 $ (CAD)
  2. Υποβάλετε όλα τα δικαιολογητικά σε εμάς για μια προκαταρκτική αξιολόγηση εισδοχής - συμπεριλάβετε τον Αριθμό Φοιτητών της Αλμπέρτα (ASN) που δημιουργήθηκε τη στιγμή της αίτησης. Θα απαιτηθούν πρωτότυπα αντίγραφα πριν από την έκδοση τελικής απόφασης εισδοχής και την τεκμηρίωση.
   • Λάβετε υπόψη ότι η μη έγκαιρη υποβολή όλων των δικαιολογητικών θα καθυστερήσει σημαντικά τους χρόνους επεξεργασίας του Olds College
   • Ανατρέξτε στις Απαιτήσεις Διεθνών Εγγράφων για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής των πρωτότυπων εγγράφων σας.
  3. Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εισδοχής για το επιθυμητό πρόγραμμά τους.
  4. Αφήστε 3-6 εβδομάδες για την επεξεργασία της αίτησης μιας πλήρους αίτησης. Ο Υπεύθυνος Εισαγωγών θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail. Η επεξεργασία των ημιτελών αιτήσεων θα διαρκέσει περισσότερο.
  5. Μετά την παραλαβή της τεκμηρίωσης εισδοχής, υποβάλετε αίτηση και αποκτήστε την προσωρινή βίζα και την άδεια σπουδών σας. Επικοινωνήστε με την καναδική πρεσβεία ή το προξενείο στη χώρα σας για λεπτομέρειες.
  6. Κλείστε τη θέση σας στο πρόγραμμα καταβάλλοντας την κατάθεση διδάκτρων 1.500 $ (CAD) μέσω του Flywire μέχρι την προθεσμία που αναφέρεται στην Επιστολή Εισδοχής σας.
  7. Στείλτε την απόδειξη της αίτησης για την Προσωρινή Βίζα/ Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Εξουσιοδότηση & Άδεια Σπουδών στον Υπεύθυνο Εισδοχής σας μέχρι την προθεσμία που αναφέρεται στην Επιστολή Εισδοχής σας.

  Δικαιολογητικά

  • Υποβολή μετεγγραφών Γυμνασίου και Μεταλυκείου
  • Υποβολή επάρκειας αγγλικής γλώσσας
  • Εάν τα έγγραφά σας δεν είναι στην αγγλική γλώσσα, πρέπει να προσκομίσετε μια επικυρωμένη αγγλική κυριολεκτική μετάφραση (λέξη προς λέξη) μαζί με τα έγγραφα κατά τη στιγμή της υποβολής. (Το Olds College συνιστά στους μαθητές να χρησιμοποιούν τη μετάφραση μεταγραφής Scholaro)
  • Ανατρέξτε στις απαιτήσεις διεθνών εγγράφων μας για να μάθετε ποια έγγραφα να υποβάλετε. Εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επικοινωνήστε μαζί μας για να καθορίσουμε ποια συγκεκριμένα έγγραφα απαιτούνται να υποβληθούν.

  Σημείωση: Απαιτούνται επικυρωμένα επίσημα έγγραφα που εκδίδονται από το λύκειο, το κολέγιο ή το πανεπιστήμιο που αποστέλλονται σε σφραγισμένο φάκελο που φέρει τη σφραγίδα, τη σφραγίδα ή την υπογραφή του ιδρύματος.

  Διεθνής Αξιολόγηση Τεκμηρίωσης

  Για να μπορέσετε να λάβετε μια προσφορά εισδοχής, τα πρωτότυπα αντίγραφα / πτυχία / πιστοποιητικό εξέτασης πρέπει να υποβληθούν στο Olds College για αξιολόγηση. Όλοι οι υποψήφιοι στο Olds College αξιολογούνται με βάση την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στο ανώτερο γυμνάσιο/λύκειο. Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση σε άλλη χώρα πρέπει να έχουν αποφοιτήσει με τα κατάλληλα έγγραφα και πιστοποιητικά γυμνασίου.

  *Η αξιολόγηση μεταγραφών θα ολοκληρωθεί από το Γραφείο Εισαγωγής στο Olds College*

  • Μόλις υποβάλετε αίτηση, θα ολοκληρωθεί μια προκαταρκτική αξιολόγηση εισδοχής και για τους σκοπούς αυτής της αξιολόγησης τα διεθνή έγγραφα μπορούν να σαρωθούν και να σταλούν με e-mail στη διεύθυνση [email protected]. Τα έγγραφα πρέπει να συνδυάζονται σε ένα ενιαίο έγγραφο PDF. Εάν τα σαρωμένα αντίγραφα είναι δύσκολο να διαβαστούν λόγω κακής ποιότητας αντιγραφής, δεν θα γίνονται δεκτά.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η προκαταρκτική αξιολόγηση εισδοχής, ο Υπεύθυνος Εισαγωγής θα ζητήσει να σταλούν οι επίσημες μεταγραφές στο Olds College από το ίδρυμα ή τον οργανισμό έκδοσης, σε σφραγισμένο φάκελο.
  • Εάν τα έγγραφά σας δεν είναι στην αγγλική γλώσσα, πρέπει να προσκομίσετε μια επικυρωμένη αγγλική κυριολεκτική μετάφραση (λέξη προς λέξη) μαζί με τα έγγραφα κατά τη στιγμή της υποβολής.
  • Ενδέχεται να ζητηθεί από τους αιτούντες να υποβάλουν τεκμηρίωση επαλήθευσης για την υποστήριξη της αίτησής τους (π Ξυστό WAEC/e-pin, Κάρτα εισδοχής κ.λπ.)
  • Μόλις ληφθούν επίσημα έγγραφα και υποτεθεί ότι υπάρχει ακόμη χώρος στο επιθυμητό πρόγραμμα, θα γίνει Προσφορά Εισδοχής.
  • Καθυστερήσεις στην παραλαβή των επίσημων εγγράφων μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να μπει ο αιτών σε λίστα αναμονής, εάν το πρόγραμμα φτάσει σε ισχύ πριν από την παραλαβή των επίσημων εγγράφων. Είναι σημαντικό οι διεθνείς υποψήφιοι να στέλνουν επίσημα έγγραφα στο Olds College όταν υποβάλλεται αίτηση.

  Αναγνώριση Προηγούμενης Μάθησης

  Μόλις γίνετε δεκτοί σε ένα πρόγραμμα του Olds College, μπορείτε να ζητήσετε να γίνει αξιολόγηση σε οποιαδήποτε από τις προηγούμενες μεταδευτεροβάθμιες εκπαίδευσές σας για να δείτε εάν μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μεταφορά πίστωσης στο νέο σας πρόγραμμα. Για να ολοκληρώσετε μια αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας μεταφοράς, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε:

  • Ένα συμβολαιογραφικό έγχρωμο αντίγραφο των μεταγραφών σας μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου είναι ορατή η υπογραφή ή/και η επίσημη σφραγίδα
  • Αντίγραφα όλων των σχετικών περιγραφών ή περιγραφών μαθημάτων για τα μαθήματα που θέλετε να αξιολογηθούν ως προς τη μεταφορά πίστωσης

  Σημείωση: Όλες οι μετεγγραφές, τα περιγράμματα των μαθημάτων και άλλα δικαιολογητικά πρέπει να είναι στα Αγγλικά. Εάν η τεκμηρίωσή σας είναι σε άλλη γλώσσα, πρέπει να προσκομίσετε μια επικυρωμένη αγγλική κυριολεκτική μετάφραση (λέξη προς λέξη) μαζί με ένα συμβολαιογραφικό έγχρωμο αντίγραφο των πρωτότυπων εγγράφων.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Άδειες Σπουδών / Προσωρινή Βίζα

  Όλοι οι ξένοι φοιτητές σε πρόγραμμα μεγαλύτερο των έξι μηνών (συμπεριλαμβανομένων των Ανοιχτών Σπουδών) πρέπει να υποβάλουν αντίγραφο της Εισαγωγικής Επιστολής και της θεώρησης ή eTA τους ένα μήνα πριν από την έναρξη του προγράμματός τους. Μόλις ο φοιτητής εισέλθει στον Καναδά, θα του παρασχεθεί η άδεια σπουδών (και συνεργασίας, εάν απαιτείται) και ένα αντίγραφο πρέπει να παρασχεθεί στο Olds College. Οι μαθητές που δεν παρέχουν αντίγραφα αυτής της τεκμηρίωσης εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου μπορούν να αφαιρεθούν από το πρόγραμμα. Οποιοσδήποτε φοιτητής αρνηθεί την προσωρινή βίζα/άδειά σπουδών του από το Immigration, Refugees, and Citizenship Canada πρέπει να υποβάλει αντίγραφο της επίσημης επιστολής άρνησής του προκειμένου να λάβει μερική επιστροφή των χρημάτων της κατάθεσης διδάκτρων 1.500 $ CAD. Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να διατηρούν έγκυρα έγγραφα μετανάστευσης για να ζήσουν και να σπουδάσουν στον Καναδά. Είναι αποκλειστικά ευθύνη του μαθητή και όχι του προσωπικού του Olds College να:

  • Βεβαιωθείτε ότι τα έγγραφα μετανάστευσης και τα νομικά σας έγγραφα είναι ενημερωμένα και διατηρούνται, αυτό περιλαμβάνει την προσοχή στους χρόνους διεκπεραίωσης για τις ανανεώσεις αδειών σπουδών.
  • Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε τεκμηρίωση που υποβάλλεται για σκοπούς μετανάστευσης πληροί τις απαιτήσεις και είναι ακριβή και πλήρη.
  • Κατανοήστε και συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις μετανάστευσης που αφορούν εσάς. Αυτές οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές, επομένως, ανατρέξτε στον ιστότοπο Μετανάστευσης, Προσφύγων και Ιθαγένειας Καναδά.

  *Το Olds College δεν μπορεί να σας συμβουλεύσει ή να ενεργήσει για λογαριασμό σας για θέματα μετανάστευσης.

  *Πληροφορίες σχετικά με τους νόμους, τους κανονισμούς και τους κανόνες περί μετανάστευσης μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο Μετανάστευσης, Προσφύγων και Ιθαγένειας.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Τοποθεσίες

  • Olds

   50 Street,4500, T4H 1R6, Olds

   Ερωτήσεις