Keystone logo
© ONCAMPUS 2023
ONCAMPUS

ONCAMPUS

ONCAMPUS

Εισαγωγή

Το ONCAMPUS διδάσκει προπανεπιστημιακά προγράμματα που οδηγούν σε ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σε κορυφαία πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την ηπειρωτική Ευρώπη.

Τα προγράμματα ONCAMPUS έχουν σχεδιαστεί για ξένους φοιτητές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άμεση είσοδο στις πανεπιστημιακές σπουδές και επωφελούνται από την υποστήριξη που προσφέρουμε για την προετοιμασία τους να προχωρήσουν στο πανεπιστήμιο που έχουν επιλέξει.

Από το 2008, το ON CAMPUS έχει βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές να προχωρήσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

ONCAMPUS σας δίνει...

  • Εγγυημένη εξέλιξη ► μέσω των συνεργασιών που έχουμε, προσφέρουμε εγγυημένη πρόοδο σε πάνω από 500 βαθμούς σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.
  • Ευέλικτα προγράμματα ► προσφέρουμε μια επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων και εξέλιξη σε ένα ευρύ φάσμα πανεπιστημίων, για να εξασφαλίσουμε ευελιξία και επιλογή για όλους τους φοιτητές.
  • Εμπειρία και ποιότητα ► είμαστε μέρος του Cambridge Education Group, του πρώτου πάροχου θεμελιωδών προγραμμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και κορυφαίου διεθνούς παρόχου εκπαίδευσης από το 1952. ONCAMPUS αξιολογείται από την QAA.
  • Μέρος του πανεπιστημίου από την πρώτη μέρα ► τα κέντρα μας βασίζονται στην πανεπιστημιούπολη των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων μας και οι φοιτητές μας απολαμβάνουν μια αληθινή πανεπιστημιακή εμπειρία σε όλο το πρόγραμμά τους.

Έχουμε αξιολογηθεί QAA

Η Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας για την Ανώτατη Εκπαίδευση (QAA) εξέτασε ONCAMPUS .

Τοποθεσίες

  • Cambridge

    Central Admissions 51-53 Hills Road, CB2 1NT, Cambridge

Ερωτήσεις