Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Εισαγωγή

Οικονομικά προσιτά προγράμματα σπουδών με αποκλειστικές ηλεκτρονικές ενότητες ταχείας παρακολούθησης των εκπαιδευομένων σε ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, να βελτιώσετε την ομάδα σας είτε να συνεχίσετε επαγγελματική εκπαίδευση, οι μαθησιακές Pathways της Online Business School μπορούν να σας προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε.

Η Online Business School παρέχει online πανεπιστημιακά προγράμματα Pathway με πλήρη Βραβεία Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων σε εκπαιδευόμενους από όλες τις γωνιές του κόσμου. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επιταχύνουν το δρόμο τους σε μια Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στο Ηνωμένο Βασίλειο στην πανεπιστημιούπολη ή με εξ αποστάσεως μάθηση .

Οι ενότητες που βασίζονται στο web επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν τι θέλουν όταν θέλουν και πώς θέλουν και έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν έναν πολύ γρηγορότερο, οικονομικότερο και πιο ελκυστικό τρόπο μάθησης. Με την πλατφόρμα δικτύωσης φοιτητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προσωπικά dashboards, 1-2-1 σεμινάρια σε απευθείας σύνδεση, ομαδικά σεμινάρια ομάδας και μια τράπεζα προεκτυπωμένων ομαδικών webcasts, η Online Business School παρέχει στους φοιτητές όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να επιτύχουν στην ανάπτυξη επαγγελματική βάση δεξιοτήτων και να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο.

Παρουσιάζοντας Online Business School - Η εκμάθηση Revolution Stars από την Βιβλιοθήκη Βίντεο στο Vimeo.

Τα διαπιστευτήρια μας

Online Business School λειτουργεί με τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα και έχει πολλές δομές που εξασφαλίζουν το επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται στους σπουδαστές της, της υψηλής ποιότητας. Ακολουθεί μια λίστα με τα εταιρικά όργανα στα οποία ανήκουμε και τις ενώσεις στις οποίες είμαστε μέλη:

 • ΟΘΜ
 • ATHE
 • ΠΡΟΣΟΧΗ
 • Εμπορικό Επιμελητήριο Coventry και Warwickshire
 • Ινστιτούτο Διευθυντών
 • Ινστιτούτο Φιλοξενίας
 • British Computer Society
 • ΕΛΚΑΣ


OFQUAL Αναγνώριση

Όλα τα εκπαιδευτικά υλικά σχεδιάζονται και συντάσσονται από επαγγελματίες ακαδημαϊκούς συγγραφείς έτσι ώστε κάθε αλληλεπιδραστική ενότητα να ευθυγραμμίζεται με συγκεκριμένα μαθησιακά κριτήρια που ορίζονται από την OFQUAL, το καθοριστικό όργανο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ακαδημαϊκά πρότυπα στην ανώτατη εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα πρότυπα αυτά εξασφαλίζουν ότι όσοι μαθαίνουν μαζί μας λαμβάνουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση μαζί με πιστοποίηση που αναγνωρίζεται παγκοσμίως από τα πανεπιστήμια και τους εργοδότες.


Προσόντα Πανεπιστημίου Partner

Με την ολοκλήρωση των τελικών εργασιών, οι φοιτητές απονέμονται με αναγνωρισμένο δίπλωμα. Αυτό το δίπλωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση ενός πλήρους προπτυχιακού διπλώματος ή MBA σε διάφορα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε με εξ αποστάσεως μάθηση.


Συμβούλιο Ελέγχου Ποιότητας

Online Business School λειτουργεί επίσης ένα Συμβούλιο Παρακολούθησης Ποιότητας (QMB) για να διασφαλίσει ότι παρέχουμε πάντα διαπιστευμένα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα και πόρους για να καλύψουμε τις μαθησιακές σας ανάγκες. Το συμβούλιο συνεδριάζει τακτικά για να αξιολογήσει:

 • Ειδικά ζητήματα σπουδαστών.
 • Οποιαδήποτε θέματα ποιότητας για τους πανεπιστημιακούς εταίρους
 • Παρακολούθηση των προτύπων αξιολόγησης.
 • Παρακολούθηση του υλικού περιεχομένου ενάντια στα μαθησιακά αποτελέσματα.
 • Ειδικά επιχειρησιακά ζητήματα που επηρεάζουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου περιλαμβάνουν αξιόλογους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες. Τα αποτελέσματα των ανασκοπήσεων μοιράζονται ηλεκτρονικά για να εξασφαλίσουν τη διαφάνεια και την κατανόηση μεταξύ των εταίρων και των φοιτητών μας. Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα, ώστε τα θέματα να μπορούν να τεθούν επισήμως μέσω του QMB με επαγγελματικό και αντικειμενικό τρόπο.


Coventry και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Warwickshire

Το Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιχειρηματική φωνή στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ασκεί ακρόαση για λογαριασμό των μελών και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας στα θέματα που έχουν σημασία - στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ευημερία των επιχειρήσεων, αγορές και τη δημιουργία μιας δυναμικής επιχειρηματικής οικονομίας.

Επίσης, διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ εκπαιδευτικών και επιχειρήσεων, επισημαίνοντας τις δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες και επηρεάζοντας την εκπαιδευτική πολιτική για να διασφαλιστεί ότι παρέχονται αποτελεσματικά.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Coventry & Warwickshire είναι μόνο ένα από ένα δίκτυο Επιμελητηρίων που συνεργάζονται με και για λογαριασμό επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, σε κάθε τομέα της βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Βοηθούν τις τοπικές επιχειρήσεις να συνδεθούν, να αναπτυχθούν και να επιτύχουν. Το Επιμελητήριο συνεργάζεται με άλλα επιμελητήρια, τοπικές αρχές και οργανισμούς-εταίρους για να αποκτήσει μια εικόνα για τα ζητήματα που έχουν σημασία για τις επιχειρήσεις – στη συνέχεια μεταβιβάζει αυτή τη γνώση για να βοηθήσει την Κυβέρνηση να διαμορφώσει αποτελεσματική επιχειρηματική πολιτική.

Τοποθεσίες

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Προγράμματα

Ερωτήσεις