Keystone logo
© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Εισαγωγή

Γιατί η άδεια EASA;

Η πιο αναγνωρισμένη άδεια από τις Αρχές Πολιτικής Αεροπορίας σε όλο τον κόσμο. Χάρη στα υψηλότερα στάνταρ του
Σε σύγκριση με την άδεια FAA και τα πιο αξιόπιστα αρχεία παρακολούθησης μαθητών, οι Αρχές Αεροπορίας τείνουν να προτιμούν να προσλαμβάνουν κατόχους άδειας EASA .

Η FAA απαιτεί τουλάχιστον 1500 ώρες πτήσης για να εργαστεί ως First Officer σε μια αεροπορική εταιρεία σε πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΑ. Ωστόσο, οι κάτοχοι του EASA δεν έχουν περιορισμό να πετάξουν ως Πρώτοι Αξιωματικοί σε οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μετά την ολοκλήρωση του ολοκληρωμένου κύκλου μαθημάτων ATPL, με ένα ελάχιστο σύνολο 205 ωρών .

Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης πιλότων αερογραμμών

Το Ενσωματωμένο ATPL της ακαδημίας έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ικανότητας να πετούν στις πιο απαιτητικές αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και να προετοιμάζει τους μαθητές για πραγματικές συνθήκες.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει όχι μόνο τις πιο πρόσφατες και μελλοντικές απαιτήσεις του EASA, όπως KSA, Advanced UPRT, CBTA και TEM, αλλά και καινοτομίες, όπως:

 • 40 ώρες APS MCC σε AIRBUS 320 FFS ΕΠΙΠΕΔΟ Δ. Αυτό το APS MCC διπλασιάζει τις ώρες ενός τυπικού MCC, αυξάνοντας σημαντικά την προετοιμασία για αξιολόγηση προσομοιωτή αεροπορικής εταιρείας
 • Gliding - 3 πτήσεις Basic Gliding στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα, καθώς και μαθήματα θεωρίας. Γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένο για τις αεροπορικές εταιρείες να προσθέτουν συνεδρίες ανεμόπλου στις δομές εκπαίδευσης τους για να βελτιώσουν τις δεξιότητες χειρισμού, εξουδετερώνοντας έτσι το φαινόμενο αυτοματισμού
 • Η εκπαίδευση είναι προσανατολισμένη στις απαιτήσεις των αεροπορικών εταιρειών, με έμφαση στις soft skills που συμπληρώνουν τις τεχνικές δεξιότητες, ακολουθώντας τις βασικές ικανότητες του ICAO
 • Απεριόριστη πρόσβαση σε έναν ελεγχόμενο προσομοιωτή εκπαίδευσης
 • 100% σε γυάλινο στόλο πιλοτηρίου νέας γενιάς με υψηλότερο περιβαλλοντικό σεβασμό με κατανάλωση έως και 50% χαμηλότερη από τον αντίστοιχο παλιό στόλο
 • Νυχτερινές πτήσεις σε πολυκινητήριο αεροπλάνο
 • Παρακολούθηση από άκρο σε άκρο, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης ενίσχυσης ένας προς έναν και προετοιμασίας συμβουλών σταδιοδρομίας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμμετάσχετε σε μία από τις Open Days μας για να μάθετε για το πρόγραμμά μας ή να ανακαλύψετε εάν το να γίνετε πιλότος είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Στατιστική

Είμαστε περήφανοι για τις μετρήσεις μας

+90%

Θεωρητική Γνώση
Ποσοστό επιτυχίας για την πρώτη εξέταση

+95%

Πτητική Εκπαίδευση
Ποσοστό επιτυχίας για την πρώτη εξέταση

+150 χιλ

Αεροπορική εμπειρία
Ώρες πτήσης που συγκεντρώθηκαν από την ομάδα μας

+30

Εθνότητες
Το Quality Fly προωθεί τη διαφορετικότητα

Στόλος

Διαθέτουμε στόλο 11 αεροσκαφών, που αποτελείται από:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

Ανανεώνουμε και αυξάνουμε τον στόλο μας από το 2018 με ρυθμό δύο αεροσκαφών το χρόνο. Το 2024, έχουμε 4 ακόμη ολοκαίνουργια αεροσκάφη Tecnam P2008 που φθάνουν.

Οι προσομοιωτές μας αποτελούνται από:

 • 1 FNPT II Elite King B200 Turboprop MCC (χρησιμοποιείται κατά τη φάση IFR)
 • 1 Airbus A320 Full Motion Level D Full Flight Simulator (βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Barajas και χρησιμοποιείται για το τμήμα APS-MCC της εκπαίδευσής σας.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Βελτιστοποιημένες εγκαταστάσεις βασισμένες σε New Generation Airlines

  • Σχολείο εδάφους
  • Διαχείριση
  • Επιχειρήσεις πτήσης

  Γιατί η Μαδρίτη της Ισπανίας είναι η βέλτιστη βάση τοποθεσίας για την προπόνησή σας;

  • >300 ηλιόλουστες μέρες το χρόνο επιτρέπουν την ταχύτερη ολοκλήρωση του μαθήματος.
  • >1.500 πτήσεις την ημέρα που συνδέει τη Μαδρίτη με τον κόσμο.
  • >40 διεθνή αεροδρόμια σε όλη την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Βόρεια Αφρική για ένα εμπλουτισμένο περιβάλλον εκπαίδευσης.
  • -30% λιγότερο κόστος διαβίωσης από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

  Ζεστό Περιβάλλον

  Μία από τις άυλες και πιο αξιόλογες αξίες μας είναι το οικογενειακό μας περιβάλλον . Γνωρίζουμε ότι η καλύτερη απόδοση επιτυγχάνεται όταν οι μαθητές νιώθουν σαν στο σπίτι τους σε μια ζεστή ατμόσφαιρα . Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας που εργάζεται σκληρά και με πάθος για να φέρει στους μαθητές μας τα κλειδιά της επιτυχίας ως πιλότοι αερογραμμών σε ένα οικείο περιβάλλον.

   Εισαγωγές

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Γιατί να σπουδάσετε στο Quality Fly Aviation Academy</p>

   1. Καλύτερη επένδυση

   Θεωρούμε το ίδιο το μάθημα ATPL ως επένδυση ζωής του υποψηφίου. Η Quality Fly προσφέρει την πιο καινοτόμο και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε ανταγωνιστική τιμή :
   Όχι μόνο η εκπαίδευσή μας περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες και μελλοντικές ρυθμιστικές απαιτήσεις όπως APS MCC, UPRT, CBT, TEM και KSA. αλλά σας προσφέρουμε πρόσθετη αξία ως η μόνη ακαδημία που περιλαμβάνει εκπαίδευση Full Flight Simulator και Gliding στην πορεία της.

   2. Εκπαίδευση με επίκεντρο τις αεροπορικές εταιρείες

   Η εκπαίδευσή μας έχει σχεδιαστεί για τους υποψηφίους να επιτύχουν τα υψηλότερα πρότυπα που αναμένονται στις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες του σήμερα, η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο τεχνικές δεξιότητες, αλλά και εκπαίδευση μη τεχνικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης σειράς βασικών ικανοτήτων:

   • Πρόληψη αναστατώσεων και αποκατάσταση
   • Λήψη αποφάσεων και διαχείριση αποτυχίας
   • Διαχείριση απειλών και σφαλμάτων
   • Εκπαίδευση επίγνωσης της κατάστασης
   • Ανάπτυξη συνειδητοποίησης εφησυχασμού

   3. Συντομότερη Διάρκεια

   Όσο πιο γρήγορα οι υποψήφιοι μας γίνουν κάτοχοι Άδειας Πιλότου Αεροπορικών Μεταφορών , τόσο πιο γρήγορα θα ενταχθούν σε μια αεροπορική εταιρεία ως Πρώτος Αξιωματικός και έτσι, τόσο πιο γρήγορα θα λάβουν απόδοση της επένδυσής τους. Η Quality Fly είναι ένας από τους λίγους οργανισμούς
   Ευρώπη εξουσιοδοτημένο από τον EASA για το μάθημα ATPL διάρκειας 18-24 μηνών . Χάρη στη βέλτιστη βάση μας για τις καιρικές συνθήκες, τον νέο και πλεονάζοντα στόλο, το πρόγραμμα σπουδών που βρίσκεται στο επίκεντρο και την καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για να συμμετάσχετε στα ταχεία μαθήματά μας.

   4. Διεθνές Περιβάλλον

   Ως μια παγκόσμια ακαδημία πτήσεων, με το 100% των μαθημάτων μας να διδάσκονται στα αγγλικά , η QUALITY FLY είναι περήφανη που φιλοξενεί μια διεθνή βάση σπουδαστών με περισσότερες από 35 διαφορετικές εθνικότητες.


   Στην QUALITY FLY, πιστεύουμε στην ανάπτυξη των μαθητών μας πέρα από την τεχνική κατάρτιση. Το διεθνές μας περιβάλλον διασφαλίζει τη φυσική ανάπτυξη της πολιτιστικής συνείδησης, η οποία αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στον παγκόσμιο αεροπορικό κόσμο, όπου η καλύτερη ευκαιρία μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη. Έχει επίσης ως αποτέλεσμα δια βίου φίλους και συνδέσεις σε όλο τον κόσμο.

   5. Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

   Η QUALITY FLY διαθέτει έναν από τους νεότερους και πιο σύγχρονους στόλους στην ΕΕ , που συνδυάζει αναλογική διαμόρφωση βάσει GPS για δεξιότητες σταθερών ιπτάμενων οργάνων, με γυάλινα πιλοτήρια ως εισαγωγή της αεροπορικής εταιρείας . Το υψηλό επίπεδο τυποποίησης του στόλου μας παρέχει στους μαθητές σημαντική μείωση του χρόνου εξοικείωσης κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Για τις συνεδρίες προσομοιωτή η εκπαίδευσή μας εκτελείται σε B200 FNPT II (turboprop), A320 simulator FNPT II (jet) και A320 FFS (jet).

   6.End-to-end Coaching

   Επειδή η διαδρομή από το πρώτο άνοιγμα του βιβλίου σας μέχρι την αντιμετώπιση της επαγγελματικής αεροπορικής βιομηχανίας μπορεί να είναι μακρά και επίπονη, παρακολουθούμε στενά και καθοδηγούμε κάθε μαθητή μας - ξεκινώντας από την πρώτη μέρα του σχολείου μέχρι τις τελικές προετοιμασίες για την εξασφάλιση εργασίας.
   Οι εκπαιδευτές μας παρακολουθούν συνεχώς την πρόοδο των μαθητών με τακτικές συναντήσεις και καθοδήγηση one-on-one για να αποτρέψουν οποιαδήποτε απόκλιση από την αναμενόμενη πορεία απόδοσης. Αυτή η παρακολούθηση ολοκληρώνεται με διαφορετικές συνεδρίες συμβουλών σταδιοδρομίας . Ο παραπάνω συνδυασμός παρέχει στους μαθητές μας ένα εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας στην πρώτη εξέταση και επιτυχία αξιολόγησης αεροπορικής εταιρείας .

   7. Λύσεις Στέγασης

   Καθώς τα μαθήματα QUALITY FLY είναι εντατικά, δεν θέλουμε οι μαθητές μας να χάνουν χρόνο για να διαχειριστούν τις ρυθμίσεις στέγασης. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις:

   • Βολική τοποθεσία χωρίς αυτοκίνητο - 40 λεπτά από το αεροδρόμιο και κοντά σε σταθμό του μετρό με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.
   • Ανταγωνιστικές τιμές - περίπου 30% χαμηλότερες από άλλες ευρωπαϊκές κατοικίες
   • Περιλαμβάνονται όλες οι βοηθητικές παροχές - internet, ρεύμα, νερό και βασικός καθαρισμός
   • Κατάθεση ενός μήνα - αντί για τους τρεις μήνες που απαιτούν τα πρακτορεία
   • Πλήρως εξοπλισμένο - με όλες τις ανέσεις

   8. Ευκαιρίες εργασίας εκπαιδευτή

   Η QUALITY FLY είναι ένας αναπτυσσόμενος οργανισμός, αφοσιωμένος στη διατήρηση μιας ομάδας εκπαιδευτών με υψηλά κίνητρα και κορυφαίας ποιότητας. Η διαδικασία επιλογής μαθητών μας το λαμβάνει υπόψη αυτό, επομένως, εκτός από την εκπαίδευση μελλοντικών πιλότων αεροπορικών εταιρειών, θεωρούμε επίσης τους μαθητές μας ως πιθανούς μελλοντικούς εκπαιδευτές πτήσεων που μπορούν να εργαστούν στην QUALITY FLY.

   Η θέση του εκπαιδευτή πτήσης είναι ένα από τα καλύτερα λεωφορεία για να προσγειωθεί μια δουλειά σε μια αεροπορική εταιρεία. Η QUALITY FLY προσφέρει μαθήματα εκπαιδευτών μαζί με σύμβαση εργασίας

   Τοποθεσίες

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

    Ερωτήσεις