Keystone logo
Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

Εισαγωγή

Σχετικά με τη σύνδεση Εγγραφή

Μια διαίρεση της εγγραφής, Ραδιόφωνο, Κινηματογράφου και μαγειρική Connection (RRFC), η σύνδεση εγγραφή είναι μια βιομηχανία-αναγνωρισμένη επαγγελματική σχολή προσανατολισμένη γύρω από την παροχή σας με πρακτικό, one-on-one κατάρτισης για μια καριέρα ως ήχου μηχανικός ή μουσικός παραγωγός. Πρωταρχικός στόχος μας δεν είναι απλά να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που χρειάζεστε, αλλά και για να σας βοηθήσει να σπάσει στη βιομηχανία από τη θέση σας σε θέση να αποκτήσουν on-the-job εμπειρία κάνοντας σημαντικές συνδέσεις βιομηχανία.

Μέσω της προσέγγισης της μάθησης μας επαναστατική μέντορα-μαθητευόμενου (extern), εμείς ζεύγος κάθε ένα από τους μαθητές μας με μια πραγματική μουσική παραγωγός ή μηχανικός ήχου ποιος παρέχει one-on-one κατάρτισης σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης. Το πρόγραμμά μας συνδυάζει μια δομημένη-ακόμη-ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών με ένα μεγάλο ποσό από τα χέρια-για την εκπαίδευση στο στούντιο, το οποίο επιτρέπει στους σπουδαστές μας, όχι μόνο για να μάθουν τα βασικά στοιχεία της παραγωγής, την καταγραφή και την ανάμειξη, αλλά οι επιχειρηματικές πτυχές της λειτουργίας ενός στούντιο, όπως καθώς και την εσωτερική λειτουργία της ίδιας της βιομηχανίας. Από την ίδρυσή μας το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει επεκταθεί εμβέλειά της σε όλες τις 50 πολιτείες, καθώς και στον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, τελικά, τοποθετώντας περισσότερους από 11.000 φοιτητές και οι μαθητευόμενοι (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε τρεις ηπείρους. προσωπικό mentoring μας αποτελείται από την πραγματική τους παραγωγούς και τους μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης στούντιο, πολλοί από τους οποίους εργάζονται τακτικά με Grammy-νίκη, Platinum-selling artists. Ελέγχουμε προσεκτικά τους συμβούλους μας για να εξασφαλίσουμε που δίνουν οι μαθητές μας την καλύτερη εκπαίδευση πιθανή, καθώς και τις καλύτερες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τη βιομηχανία στη διαδικασία. πρόγραμμα κατάρτισης ήχου on-the-job η σύνδεση εγγραφή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον με πάθος για να ξεκινήσει μια καριέρα ως μηχανικός ήχου, μουσικός παραγωγός, ζουν ηχολήπτης, καλλιτέχνης καταγραφής μουσική, ζωντανά DJ, συνθέτης ή άλλο επαγγελματία του κλάδου. Η μοναδική προσέγγιση μας σας βάζει στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή με τους σωστούς ανθρώπους για να σας βοηθήσει να σπάσει στη βιομηχανία.

Πιθανές διαδρομές καριέρας

Μέσα βασικό μάθημα ήχου μηχανικής και της μουσικής παραγωγής μας, είμαστε σε θέση να συνδέσετε φοιτητές με συμβούλους που ειδικεύονται στον επιλεγμένο είδος ή το πεδίο του ενδιαφέροντός τους. Προς το παρόν προσφέρουμε προσαρμοσμένες κατάρτισης για τις ακόλουθες διαδρομές σταδιοδρομίας:

Ηλεκτρονική μουσική παραγωγή μουσική παραγωγή hip-hop / κτύπησε καθιστώντας Ζωντανή μηχανικού ήχου Δημοσίευση ήχου παραγωγής Ήχου για ταινίες, τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια Touring DJ επιχειρήσεων Μουσική (management καλλιτεχνών, εκτελεστικό ετικέτα, κλπ)

Οι δέκα λόγοι για να εξετάσει τη σύνδεση Εγγραφή:

 1. Μάθετε κοντά όπου ζείτε. (250 πόλεις για να διαλέξετε)

Με πάνω από 250 τοποθεσίες σε όλη τη χώρα, μπορούμε να σας εκπαιδεύσουν σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης στο πλαίσιο οδήγηση απόσταση από τον τόπο κατοικίας σας. Δεν χρειάζεται να μετακινηθούν, να εγκαταλείψει την εργασία σας ή να πω αντίο σε υπάρχουσες συνδέσεις σας.

 1. χαμηλά δίδακτρα

Με εκτίναξη του κόστους της εκπαίδευσης, δεν είναι ασυνήθιστο για τους μαθητές να βασανίσει επάνω δεκάδες χιλιάδες δολάρια στο χρέος πριν από την αποφοίτησή τους. Για επίδοξους επαγγελματίες του κλάδου, αυτό μπορεί να τερματίσετε μια καριέρα πριν καν αρχίσει. Κρατάμε τα δίδακτρα μας προσιτές ($ 9.400, όλες οι παραδόσεις που περιλαμβάνονται, καμία αμοιβή), έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθεί στην καριέρα σας, όχι για το πώς θα πάμε για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

 1. Προετοιμαστείτε για μια ποικιλία σταδιοδρομία μουσικής βιομηχανίας

Είτε θέλετε να παράγουν, συνθέτουν, μηχανικός, DJ ή να εκτελέσει? αν είστε σε hip-hop, ηλεκτρονική μουσική, τη χώρα, ποπ, ροκ ή τζαζ? θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα σπουδών σας στις ανάγκες σας, και σας ζεύγος με έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας σας.

βοήθεια τοποθέτησης 4. πραγματική εργασία

Χάρη στη μοναδική προσέγγιση μας, πολλοί από τους μαθητές μας να προσληφθεί από τους μέντορές τους ή από τις συνδέσεις που γίνονται μέσω μέντορές τους. Ωστόσο, κατά τη σύνδεση εγγραφή, αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Για κάθε ένα από τους μαθητές μας, έχουμε παράσχει πρόσθετη στήριξη, εκπαίδευση και εργασία βοήθεια τοποθέτησης για μέχρι και ένα έτος μετά την αποφοίτησή τους.

 1. Μάθετε ως μαθητευόμενος (extern), όχι ένα μαθητή στην τάξη ή οικότροφος

Ως φοιτητής Καταγραφή σύνδεσης, δεν είστε ένας μαθητής ανάμεσα σε δεκάδες που ανταγωνίζονται για την προσοχή του δασκάλου στην τάξη. Ούτε είναι απλά ένας βοηθός που παίρνει έξω τα σκουπίδια (αν και δουλειές είναι ένα φυσικό μέρος της ζωής στούντιο). Είστε ένας μαθητευόμενος (extern), ο οποίος έχει ανατεθεί σε μια πραγματική παραγωγός / μηχανικός για εξατομικευμένη on-the-job training. Δεν μαθαίνουν μόνο τις έννοιες από το βιβλίο: μαθαίνετε τα κόλπα του εμπορίου από ένα πραγματικό pro.

 1. Οι εργασίες για τη δική σας μουσική καριέρα

Ένα από τα πράγματα που οι μαθητές μας αγαπούν περισσότερο για τη σύνδεση εγγραφή είναι ότι η πορεία μας τους δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τα πράγματα που μαθαίνετε για τη δημιουργία δική τους μουσική. Ενώ πολλοί από τους μαθητές μας απλά θέλουν να κατασκευάσει και να παράγει για τους άλλους, και πολλοί άλλοι θέλουν να παράγουν τη δική τους μουσική. Η πορεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό σας παιχνίδι. Θα μάθετε για την καταγραφή, ανακατεύουμε και παράγουν τη δική σας μουσική, και ακόμα καλύτερα, να το ακούσει από τους πραγματικούς επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί έξω.

 1. Μάθετε βιομηχανικό πρότυπο εργαλείων και λογισμικού

Από τη στιγμή που μαθαίνετε σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης, θα φυσικά να μάθουν να χρησιμοποιούν τα εργαλεία και το λογισμικό που τα πλεονεκτήματα χρησιμοποιούν, από εκλεκτής ποιότητας ενισχυτές με εικονικό plugins, από την αναλογική στην ψηφιακή. Θα μάθετε το βιομηχανικό πρότυπο Pro Tools, καθώς και άλλα προγράμματα όπως το Logic, Λόγος και Ableton. Και θα έχετε να πρακτική σχετικά με τα εργαλεία και το λογισμικό, χωρίς να ανταγωνίζονται με άλλους μαθητές για το χρόνο πρακτικής.

 1. One-on-one mentoring

Σε μια κατηγορία Καταγραφή σύνδεσης, υπάρχει μόνο ένας μαθητής: σας. Δεν τάξεις με δεκάδες άλλους μαθητές. Όλη η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα one-on-one στο στούντιο, μόνο εσείς και μέντορά σας. Δεν συγκαλύπτουμε τα πράγματα που δεν καταλαβαίνετε. Μάθετε το δικό σας ρυθμό. Ρωτήστε ό, τι ερωτήσεις σας αρέσει. Αυτή η εξατομικευμένη προσοχή είναι αυτό που βοηθά τους ανθρώπους σαν εσάς γίνει μεγάλος παραγωγούς και τους μηχανικούς. Και αυτό είναι που είμαστε μετά.

 1. World-Class μέντορες με πιστώσεις πραγματικό άλμπουμ

Σε άλλα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί συχνά έχουν πτυχία και οι τίτλοι τους κρέμονται στον τοίχο. Στην πραγματική μουσική βιομηχανία, η επιτυχία μετριέται με άλλους τρόπους. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους παραγωγούς και μηχανικούς σε όλη τη χώρα για την πλαισίωση τους μαθητές-ανθρώπους μας που εργάζονται με σούπερ σταρ ταλέντο, όπως η Taylor Swift, η Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar και πολλά, πολλά άλλα. Πιθανότατα δεν θα βρείτε πτυχίο κολεγίου που κρέμονται στους τοίχους του στούντιο μέντορά σας, αλλά μπορείτε να δείτε μόνο μερικά Gold και Platinum Records, και ίσως ακόμη και ένα Grammy ή δύο.

Τοποθεσίες

 • Los Angeles

  CORPORATE HEADQUARTERS Recording Connection Audio Institute 1201 West 5th Street Suite M130 , 90017, Los Angeles

 • Birmingham

  Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο

  • Brighton

   Brighton, Ηνωμένο Βασίλειο

   • Bristol

    Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο

    • Cambridge

     Cambridge, Ηνωμένο Βασίλειο

     • Cheltenham

      Cheltenham, Ηνωμένο Βασίλειο

      • Exeter

       Exeter, Ηνωμένο Βασίλειο

       • Ipswich

        Ipswich, Ηνωμένο Βασίλειο

        • Leeds

         Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο

         • Leicester

          Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο

          • Liverpool

           Liverpool, Ηνωμένο Βασίλειο

           • London

            London, Ηνωμένο Βασίλειο

            • Manchester

             Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο

             • Newcastle upon Tyne

              Newcastle upon Tyne, Ηνωμένο Βασίλειο

              • Northampton

               Northampton, Ηνωμένο Βασίλειο

               • Norwich

                Norwich, Ηνωμένο Βασίλειο

                • Nottingham

                 Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο

                 • Oxford

                  Oxford, Ηνωμένο Βασίλειο

                  • Plymouth

                   Plymouth, Ηνωμένο Βασίλειο

                   • Sheffield

                    Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο

                    • Stoke-on-Trent

                     Stoke-on-Trent, Ηνωμένο Βασίλειο

                     • Aberdeen

                      Aberdeen, Ηνωμένο Βασίλειο

                      • Dundee

                       Dundee, Ηνωμένο Βασίλειο

                       • Edinburgh

                        Edinburgh, Ηνωμένο Βασίλειο

                        • Glasgow

                         Glasgow, Ηνωμένο Βασίλειο

                         • Belfast

                          Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο

                          • Londonderry

                           Londonderry, Ηνωμένο Βασίλειο

                           • Cardiff

                            Cardiff, Ηνωμένο Βασίλειο

                            • Swansea

                             Swansea, Ηνωμένο Βασίλειο

                             • Cork

                              Cork, Ιρλανδία

                              • Bournemouth

                               Bournemouth, Ηνωμένο Βασίλειο

                               • Croydon

                                Croydon, Ηνωμένο Βασίλειο

                                • London Borough of Haringey

                                 London Borough of Haringey, Ηνωμένο Βασίλειο

                                 • Stanmore

                                  Stanmore, Ηνωμένο Βασίλειο

                                  • Worcester

                                   Worcester, Ηνωμένο Βασίλειο

                                   • York

                                    York, Ηνωμένο Βασίλειο

                                    • Dublin

                                     Dublin, Ιρλανδία

                                     • Canberra

                                      Canberra, Αυστραλία

                                      • Albury

                                       Albury, Αυστραλία

                                       • Armidale

                                        Armidale, Αυστραλία

                                        • Coffs Harbour

                                         Coffs Harbour, Αυστραλία

                                         • Dubbo

                                          Dubbo, Αυστραλία

                                          • Goulburn

                                           Goulburn, Αυστραλία

                                           • Lismore

                                            Lismore, Αυστραλία

                                            • Los Angeles

                                             Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

                                             Ερωτήσεις