Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

Εισαγωγή

Τι κάνει διαφορετική την εκπαίδευση του SANS Technology Institute ;

Το SANS Technology Institute προετοιμάζει την επόμενη γενιά επαγγελματιών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για αυτό που θα αντιμετωπίσουν στον τομέα. Τα προγράμματά μας διακρίνονται από την παγκόσμια σχολή μας. δική μας έμφαση στην πρακτική μάθηση σε μαθήματα SANS που ενημερώνονται συνεχώς για πραγματική συνάφεια, τα περισσότερα από τα οποία οδηγούν σε αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία πιστοποιήσεις GIAC. τις καινοτόμες προσωπικές και διαδικτυακές επιλογές παράδοσης μαθημάτων. και η αποδεδειγμένη επιτυχία των αποφοίτων μας.

Το Cybersecurity είναι το μόνο που διδάσκουμε και κανείς δεν το κάνει καλύτερα.

130863_sans.jpg

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών Master of Science στη Μηχανική Ασφάλειας Πληροφοριών προετοιμάζει την επαγγελματική ασφάλεια των πληροφοριών και τους επαγγελματίες της πληροφορικής να αναλάβουν τη σταδιοδρομία τους στα υψηλότερα επίπεδα μέσω ενός περιεκτικού προγράμματος σπουδών που εστιάζεται τόσο στην τεχνική γνώση όσο και στην ανάπτυξη ουσιαστικών δεξιοτήτων ηγεσίας και επικοινωνίας. Σκληρό, προκλητικό και ανταμείβοντας το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τη φήμη τους στη βιομηχανία παρέχοντας ευκαιρίες για την φοιτητική τους έρευνα που πρέπει να εξεταστούν για δημοσίευση σε ηλεκτρονικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένου του Reading Room SANS και των κορυφαίων επιστημονικών περιοδικών.

"Αφήνετε το πρόγραμμα με μια σταθερή κατανόηση του γιατί η βιομηχανία λειτουργεί με τον τρόπο που κάνει", δήλωσε η Shawna Turner, αρχιτέκτονας της αρχικής λύσης της Nike. "Κοιτάξτε κάτω από την κουκούλα. Δεν πρόκειται απλώς για χειρισμό της τεχνολογίας. Πρόκειται επίσης για την εκμάθηση του «γιατί». Εάν θέλετε να γίνετε ηγέτης, πρέπει να γνωρίζετε το «γιατί». "

Πτυχιακά Πιστοποιητικά Προγράμματα

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών πιστοποιητικών του SANS Technology Institute σχεδιάστηκαν με γνώμονα δύο είδη κοινού.

Για εργαζόμενους επαγγελματίες στον τομέα της πληροφορικής και της ασφάλειας πληροφοριών που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πλήρες μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Μηχανική Ασφάλειας Πληροφοριών, αλλά που θα επωφεληθούν από τη λήψη και των 3 από τα τεχνικά μεταπτυχιακά μαθήματα στον πυρήνα του προγράμματος του πλοιάρχου, το κολέγιο προσφέρει αυτόν τον πτυχιούχο πρόγραμμα πιστοποιητικών:

  • Μηχανική Cybersecurity (Core)

Για την ασφάλεια της ασφάλειας των πληροφοριών και των επαγγελματιών πληροφορικής που έχουν μια καθιερωμένη τεχνική βάση και επιδιώκουν να εμβαθύνουν τις δυνατότητές τους σε εξειδικευμένους τομείς της ασφάλειας των πληροφοριών, το κολλέγιο προσφέρει εξαιρετικά τεχνικά, hands-on πιστοποιητικά μεταπτυχιακών τίτλων σε αυτούς τους τομείς:

  • Δοκιμές Διείσδυσης και Ηθική Hacking
  • Αντιμετώπιση περιστατικών
  • Ασφάλεια βιομηχανικών συστημάτων ελέγχου
  • Επιχειρήσεις Cyber Defense

"Η απόκτηση πιστοποιητικού μεταπτυχιακού τίτλου από το SANS είναι αυτό που επιτάχυνε πραγματικά την καριέρα μου", δήλωσε ο David Cox, Διευθυντής Διαχείρισης Απειλών Cyber στην EY. "Οι τεχνικές δεξιότητες που έμαθα στο πρόγραμμα μου έδωσαν την εμπιστοσύνη να οδηγήσω με επιτυχία την ομάδα μου και να τις προετοιμάσω νέες προκλήσεις."

Προπτυχιακό Πρόγραμμα Πιστοποιητικών

Το πρόγραμμα πτυχίου πιστοποιημένου πτυχίου SANS Technology Institute στην Applied Cybersecurity σχεδιάστηκε για φοιτητές και επαγγελματίες μεταβαλλόμενους που θέλουν ένα γρήγορο Pathway στο εργατικό δυναμικό του κυβερνοχώρου. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον κυβερνοχώρο για αυτό το πρόγραμμα, αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δύο χρόνια κολέγιο.

Σχεδιασμένο και διδάσκεται από τους ηγέτες της βιομηχανίας, το προπτυχιακό μας πρόγραμμα παρέχει τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται για την έναρξη μιας καριέρας στον κυβερνοχώρο. Στα πρακτικά μαθήματα, οι μαθητές μας διερευνούν θέματα που επηρεάζουν πολύπλοκα και διασυνδεδεμένα συστήματα πληροφορικής, μαθαίνουν να καταπολεμούν τις κοινές απειλές για πολύτιμα δεδομένα και αναδύονται με τις επαγγελματικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες.

130865_ACSimage.jpeg

Διακεκριμένα χαρακτηριστικά

Πιστοποιήσεις GIAC

Κερδίστε πιστοποιήσεις GIAC αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία σε κάθε πρόγραμμα που επικυρώνει την ικανότητά σας.

Ευκαμψία

Επιλέξτε από μια ποικιλία επιλογών διαδικτυακής και προσωπικής παράδοσης μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων 100% διαδικτυακών επιλογών για κάθε πρόγραμμα.

Εκπαιδευτική εξειδίκευση

Μελετήστε με ηγέτες της βιομηχανίας από τον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι είναι μερικοί από τους καλύτερους εκπαιδευτές στον κόσμο.

Ένα ισχυρό δίκτυο

Γίνετε μέλος ενός δικτύου επαγγελματιών που οι Joshua Lewis, MSISE '18 και VP της Threat Intelligence & Incident Response στην Umpqua Bank, αποκαλούν "μερικούς από τους πιο ταλαντούχους μαθητές και καθηγητές του κλάδου".

Προσφορά αξίας

Αν κοιτάξετε προσεκτικά μια σειρά από κολέγια που προσφέρουν μεταπτυχιακά ή προπτυχιακά προγράμματα στην ασφάλεια των πληροφοριών, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ασφάλεια είναι ένα ακόμη θέμα που προσφέρει το ίδρυμα, συχνά με έμφαση στη θεωρία. Στο SANS Technology Institute , η ασφάλεια του κυβερνοχώρου είναι το μόνο που διδάσκουμε. Τα πρακτικά μαθήματα που αφορούν την καριέρα μας σχεδιάζονται, διδάσκονται και ενημερώνονται τακτικά από μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Όλα τα περισσότερα από 125 μέλη ΔΕΠ εργάζονται στον τομέα. Αυτό που μαθαίνετε στην τάξη, μπορείτε να κάνετε αίτηση αμέσως στην εργασία.

"Τα μαθήματα του SANS Technology Institute είναι πλήρως εναρμονισμένα με αυτό που συμβαίνει στον κλάδο", δήλωσε ο φοιτητής Karim Lalji, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος Ασφαλείας στο TELUS. "Τα μαθήματα ενημερώνονται συνεχώς με βάση τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Είναι αυστηρό, προκλητικό και σχετικό. "

Οι φοιτητές και οι καθηγητές μας σχηματίζουν μια κοινότητα αφοσιωμένων επαγγελματιών που διαρκεί μακρόχρονη αποφοίτηση. Οι απόφοιτοι μας μας λένε ξανά και ξανά ότι η απόκτηση πτυχίου SANS ήταν η καμπή της καριέρας τους. Αυτοι ειμαστε. Αυτή είναι η πρόταση αξίας μας.

130866_IR.jpg

Επιλογές παράδοσης μαθημάτων

Ευέλικτα προγράμματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που ανταποκρίνονται στο πρόγραμμά σας

Το μυαλό σας δεν έχει σύνορα. Γιατί πρέπει το κολέγιο σας; Οι επιλογές ζωντανών και διαδικτυακών μαθημάτων έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στη ζωή σας και πώς θέλετε να μάθετε. Όλα τα προγράμματά μας έχουν δυνατότητα επιλογής 100% στο διαδίκτυο, οπότε μπορείτε να ολοκληρώσετε την απόκτηση πτυχίου ή πιστοποιητικού που βασίζεται στις ΗΠΑ χωρίς να φύγετε ποτέ από το σπίτι σας.

Σε απευθείας σύνδεση: OnDemand

Οι διαδικτυακές οδηγίες αυτοβελτιστοποίησης βελτιστοποιούν την ευελιξία, επιτρέποντάς σας να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό από το σπίτι ή την εργασία και να επαναφέρετε το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή.

Διαδικτυακά: Ζωντανά διαδικτυακά

Μελετήστε από το σπίτι - και εξοικονομήστε έξοδα ταξιδιού και διαμονής - αν και ζωντανές, διαδραστικές συνεδρίες με εκπαιδευτές SANS και πρακτικά εργαστήρια σε εικονικό περιβάλλον.

Ιδιωτική, Εντατική Οδηγία

Παρακολουθήστε συναρπαστικά εβδομαδιαία μαθήματα που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Γνωρίστε τους συναδέλφους φοιτητές και εκπαιδευτές αυτοπροσώπως και έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ειδικές εκδηλώσεις, NetWars, παρουσιάσεις πωλητών και πολλά άλλα.

Τοποθεσίες

  • Bethesda

    11200 Rockville Pike, Suite 200, , Bethesda

    Ερωτήσεις