Βραβείο Ικανοτήτων στην Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική
Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αίτημα διδασκαλίας γλωσσών
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Ζητήστε την πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
USD 419 / per credit
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
Εισαγωγή
Το Πρόγραμμα Σχολής Μαγειρικών Τεχνών και Διοίκησης Ξενοδοχείων αναπτύσσει δεξιότητες και ικανότητες για θέσεις στον κλάδο της φιλοξενίας. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα αντικατοπτρίζει τα πρότυπα της βιομηχανίας παρέχοντας εκπαίδευση σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εργασίας. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα επιλογής είτε ξενοδοχείου είτε εστιατορίου/μαγειρικού προγράμματος.
Το Πρόγραμμα School of Culinary Arts and Hotel Management παρέχει στους φοιτητές μετρήσιμα αποτελέσματα μέσω της εκπαίδευσης στην Καφετέρια, στην Gourmet Dining Room και στο Coffee Shop και μέσω υπηρεσιών εστίασης, αγοράς και παραλαβής, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Εκπαιδευτές με αναγνωρισμένα από τον κλάδο διαπιστευτήρια και με πολυετή εμπειρία διευθύνουν κάθε λειτουργία. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την Αμερικανική Μαγειρική Ομοσπονδία και αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ως κορυφαίο κέντρο εκπαίδευσης φιλοξενίας.
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Οι εγγεγραμμένοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση μία φορά το χρόνο τον Φεβρουάριο. Εάν απονεμηθεί, τα χρήματα εκταμιεύονται για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος σε δύο μέρη: τα μισά το χειμερινό εξάμηνο και τα μισά το εαρινό εξάμηνο. Τα ποσά κυμαίνονται από πολύ μικρά: $100-750 και μεγαλύτερα $1000-2500 με κάποιες παραλλαγές στο μεταξύ.
Διδακτέα ύλη
Μαγειρικές Τέχνες (CA)
CA 111 Hospitality Controls (2 μονάδες)
- Συμβουλές μαθήματος: ΜΑΘ 041.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Καλύπτει πρακτικές του κλάδου και διαδικασίες ελέγχου σε μετρητά, αποθέματα, εργαζόμενους, χρόνο, εγκαταστάσεις υγιεινής, προμηθευτές και εξοπλισμό.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 113 Hospitality Sanitation and Safety (2 Μονάδες)
- Συμβουλές μαθήματος: ENG 088.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Πώς να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την υγιεινή για να επιτύχετε υψηλά πρότυπα όπως ορίζονται από τους νόμους και τους κανονισμούς που καλύπτουν τη βιομηχανία τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε βάθος μελέτη της ευθύνης της διοίκησης στην υγιεινή. Καλύπτονται επίσης διαδικασίες και πρακτικές ασφαλείας.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 115A Catering Prep (0,5 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113.
- Περιορισμοί εγγραφής: Κανονισμοί Υγείας και Ασφάλειας.
- Ώρες: 27 (27 εργαστήριο)
- Ολοκλήρωση διαδικασιών εγγραφής τμημάτων. Δομημένη εμπειρία στην εργασία στην προετοιμασία για διάφορες λειτουργίες εστίασης στην πανεπιστημιούπολη.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 115B Catering Service (0,5 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 115A.
- Ώρες: 27 (27 εργαστήριο)
- Δομημένη εμπειρία στην εργασία στην εξυπηρέτηση λειτουργιών εστίασης στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές θα μαγειρέψουν και θα σερβίρουν πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή/και δείπνο με τροφοδοσία εκδηλώσεων.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 115C Catering Κουζίνα (0,5 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 115B.
- Ώρες: 27 (27 εργαστήριο)
- Δομημένη εμπειρία στη δουλειά στη μαγειρική για διάφορες λειτουργίες εστίασης στην πανεπιστημιούπολη.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 115D Catering Organization (0,5 Μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 111, CA 115C και CA 129.
- Ώρες: 27 (27 εργαστήριο)
- Δομημένη εμπειρία στην εργασία στην οργάνωση διαφόρων λειτουργιών εστίασης στην πανεπιστημιούπολη.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 116 Εισαγωγή στο επάγγελμα της υπηρεσίας εστίασης (2 μονάδες)
- Συμβουλές μαθήματος: ENG 088.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Εισαγωγή στις μαγειρικές τέχνες και συναφή επαγγέλματα υπηρεσιών εστίασης. Περιγράφει την ιστορία του φαγητού και την ανάπτυξη της κουζίνας. Η εξέλιξη της κουζίνας από την κλασική στο fusion της Καλιφόρνια.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 117 Culinary Fundamentals I (2 μονάδες)
- Προϋποθέσεις: CA 113, μπορεί να ληφθεί ταυτόχρονα.
- Περιορισμοί Εγγραφής: Ολοκλήρωση διαδικασιών εγγραφής τμημάτων.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Εισαγωγή στην επαγγελματική κουζίνα. Η έμφαση στην κλασική μαγειρική και στις τρέχουσες επιστημονικές θεωρίες παρέχει στον μαθητή μια σταθερή κατανόηση της χημείας των τροφίμων και των τεχνικών μαγειρέματος. Μελέτη εξοπλισμού, υλικών και βασικών μεθόδων μαγειρέματος της σύγχρονης επαγγελματικής κουζίνας. Πρακτική εφαρμογή θεωρίας και τεχνικών.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 117A Hotline Kitchen Fundamentals (4 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113.
- Ώρες: 144 (36 διάλεξη, 108 εργαστήριο)
- Προαπαιτούμενο ή Εισαγωγή στην επαγγελματική κουζίνα. Η έμφαση στην κλασική μαγειρική και στις τρέχουσες επιστημονικές θεωρίες παρέχει στον μαθητή μια σταθερή κατανόηση της χημείας των τροφίμων και των τεχνικών μαγειρέματος. Μελέτη εξοπλισμού, υλικών και βασικών μεθόδων μαγειρέματος της σύγχρονης επαγγελματικής κουζίνας. Πρακτική εφαρμογή θεωρίας και τεχνικών.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 121 Principles of Pantry (2 Μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Προαπαιτούμενο ή Εισαγωγή στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για έναν σταθμό αποθήκης εστιατορίου. Τονίστηκε η θεωρία και οι πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την παραγωγή ποιοτικών σαλατών, σάντουιτς και κρύας σάλτσας.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 124 Principles of Baking (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113.
- Περιορισμοί Εγγραφής: Άλλο: Ολοκλήρωση εγγραφής στο πρόγραμμα.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Προϋπόθεση ή Εισαγωγή στις βασικές δεξιότητες που χρειάζονται για ένα επαγγελματικό αρτοποιείο. Τονίστηκε η θεωρία και οι πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιών.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 129 Αγορά και παραλαβή (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Πώς να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε αποτελεσματικές διαδικασίες αγορών και αποθήκευσης. Η εστίαση είναι στις σχέσεις με τους προμηθευτές, στους ελέγχους αποθεμάτων, στην παραλαβή και αποθήκευση αγαθών. Περιλαμβάνει μεγάλες κατηγορίες αγορών.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 134 Επίβλεψη Φιλοξενίας (2 Μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 116.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Προαπαιτούμενο ή Σχεδιασμένο για να παρέχει στους φοιτητές τις αρχές της εποπτείας όπως αυτές ισχύουν ειδικά για τον κλάδο της φιλοξενίας.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 201 Wines (2 Μονάδες)
- Συμβουλές μαθήματος: ENG 088.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Ταυτοποίηση κρασιών από τις οινοπαραγωγικές περιοχές της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας. Χαρακτηριστικά κρασιών από τις κύριες ποικιλίες οίνου και παρουσιάζεται η διαδικασία οινοποίησης.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 203 Service and Production Restaurant (8 Μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 200.
- Ώρες: 450 (450 εργαστήριο)
- Πρακτική εμπειρία στη λειτουργία εστιατορίου τόσο μπροστά στο σπίτι όσο και στην κουζίνα.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 203A Cafe Lunch Production (3,3 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 121, CA 117A.
- Ώρες: 180 (180 εργαστήριο)
- Πρακτική εμπειρία στη λειτουργία κουζίνας μικρής παραγγελίας που εξυπηρετεί το κοινό. Προετοιμασία ζεστού και κρύου σάντουιτς, φαγητά και σάντουιτς στη σχάρα, τηγανητά και ψητά στο φούρνο και σαλάτες προετοιμάζονται επίσης κατά παραγγελία.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 204 Advanced Restaurant and Culinary (4 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 203A ή CA 295.
- Ώρες: 216 (216 εργαστήριο)
- Σχεδιασμένο για να εξοικειώσει περαιτέρω τους μαθητές με προηγμένες τεχνικές μαγειρικής και σέρβις. Προηγμένες τεχνικές μαγειρέματος, παρασκευή σάλτσας και ζωμού, ψήσιμο, σιγοψήσιμο, σοτάρισμα κ.λπ. Οι μαθητές εφαρμόζουν τεχνικές σε κλασικά και μοντέρνα στυλ μαγειρικής και σέρβις στην γκουρμέ τραπεζαρία.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 211 Garde Manger (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113 και CA 117A.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Σχεδιασμένο για να μεταδίδει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εργαστείτε σε ένα επαγγελματικό τμήμα φάτνης. Τεχνικές και διαδικασίες παρασκευής και έκθεσης πατέ, τερίνες, γαλαντίνες, μους, λουκάνικα, σαλάτες και γαρνιτούρες που παρουσιάζονται. προσφέρονται ευκαιρίες για πρακτική εργασία. Επιδείχθηκαν προηγμένες διακοσμητικές τεχνικές, όπως το σκάλισμα σε πάγο.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 212 αλλαντικά (1 μονάδα)
- Προαπαιτούμενα: CA 117A.
- Ώρες: 45 (18 διάλεξη, 27 εργαστήριο)
- Διάλεξη/Εργαστηριακό μάθημα που θα καλύπτει προηγμένες τεχνικές στις αρχές και την παραγωγή παρασκευασμένων προϊόντων κρέατος όπως λουκάνικα, πατέ, τερίνες, γαλαντίνες, μπέικον, ζαμπόν και κονφί. Αυτές οι διεργασίες προορίζονταν αρχικά ως ένας τρόπος διατήρησης του κρέατος πριν από την έλευση της ψύξης, παρασκευάζονται σήμερα για τις γεύσεις τους που προέρχονται από τις διαδικασίες συντήρησης. Η σύγχρονη γαστρονομική σκηνή αναβιώνει την τέχνη των αλλαντικών και αυτά τα προϊόντα μπορούν να βρεθούν σε κάθε στυλ επαγγελματικής εξυπηρέτησης φαγητού.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 213 Συντήρηση τροφίμων (1 μονάδα)
- Προαπαιτούμενα: CA 113.
- Ώρες: 36 (9 διάλεξη, 27 εργαστήριο)
- Η επιστήμη της συντήρησης τροφίμων για επαγγελματικό σέρβις τροφίμων, με επίκεντρο το πάστωμα, το στέγνωμα, τη σκλήρυνση, το κάπνισμα και τη ζύμωση.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 214 Advanced Artisan Baking (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113 και CA 124.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Επιδεικνύονται και εφαρμόζονται προηγμένες τεχνικές παραδοσιακού και σύγχρονου ψησίματος ψωμιού. Αποδεικνύονται οι ιδιότητες διαφορετικών αλεύρων, δημητριακών, ζυμών, σφουγγαριών και λεβένιων. Ο μαθητής παράγει διάφορα ευρωπαϊκά ψωμιά, προζύμι, δανέζικες και κρουασάν ζύμες και πλακέ ψωμιά σε ένα επαγγελματικό κατάστημα αρτοποιίας.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 215 Modern Food: Στυλ, Σχεδιασμός, Θεωρία και Παραγωγή (2 Μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 203A ή CA 295.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Μελέτη και πρακτική του σύγχρονου σχεδιασμού τροφίμων. Επιδεικνύονται και εξασκούνται τα διαφορετικά στυλ Fusion, Californian, Pacific-Rim, Tex-Mex, Nouvelle και άλλων. Οι σύγχρονες τάσεις και οι αντίστοιχες θεωρίες σχεδίασης πιάτων επιδεικνύονται και εφαρμόζονται. Διερευνώνται οι επιπτώσεις των διαφορετικών πολιτισμών και της ποικιλίας των τροφίμων στη σύγχρονη κουζίνα του εστιατορίου.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 217 Culinary Fundamentals II (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 117A.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Προηγμένη θεωρία στην επιστήμη των τροφίμων, μαγειρικές τεχνικές και μοντέρνα στυλ μαγειρικής. Προηγμένη παρασκευή σάλτσας, μαγείρεμα άγριων θηραμάτων και τεχνικές μαγειρέματος κρέατος, πουλερικών, ψαριών και οστρακοειδών. Η φιλοσοφία του φαγητού διερευνήθηκε.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 224 Pastry Practicum (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113 και CA 124.
- Ώρες: 108 (108 εργαστήριο)
- Πρακτική εργαστηριακή εμπειρία σε επαγγελματικό αρτοποιείο. Η απόκτηση και εξάσκηση των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται. Δίνεται έμφαση στις πρακτικές τεχνικές που απαιτούνται για την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιών.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 226 Contemporary Baking (2 μονάδες)
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Πρακτική εμπειρία με σύγχρονες τεχνικές ψησίματος, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής εμπειρίας με το ψήσιμο χωρίς γλουτένη και το ψήσιμο για vegan.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 227 Ψήσιμο και Διακόσμηση Κέικ (2 Μονάδες)
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Καλύπτοντας όλα τα βήματα για την παραγωγή ποιοτικών επαγγελματικών κέικ. Από τεχνικές ανάμειξης μέχρι ψήσιμο και διακόσμηση.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 230 Food Service: Nutrition (2 Μονάδες)
- Συμβουλές μαθήματος: ENG 088.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Σχεδιασμένο για να καθοδηγεί τους μαθητές στις αρχές της διατροφής και την εφαρμογή τους στον προσωπικό τρόπο ζωής, τη διατροφή και την επαγγελματική κουζίνα. Δείχνεται στους μαθητές πώς αυτές οι διατροφικές αρχές σχετίζονται με τη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων μέσω μιας ανάλυσης του μάρκετινγκ, των τάσεων των τροφίμων, του σχεδιασμού μενού και της τροποποίησης της συνταγής.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
Ανάλυση κρέατος CA 236 (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 113 και CA 117A.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Συζητούνται περικοπές, ποιότητες και χρήση κρέατος. Το χοιρινό, το μοσχαρίσιο, το βοδινό, το αρνί και τα πουλερικά κόβονται στα τυπικά τεμάχια που ορίζει η βιομηχανία. Καλύπτονται τα έξοδα διαφορετικών τύπων κρέατος.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 238 Advanced Sauce Making (1 Unit)
- Προαπαιτούμενα: CA 203A ή CA 295.
- Ώρες: 36 (9 διάλεξη, 27 εργαστήριο)
- Σχεδιασμένο για να παρέχει προηγμένες τεχνικές παρασκευής σάλτσας που περιλαμβάνουν κλασικές γαλλικές, διεθνείς και σύγχρονες σάλτσες.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 261 ιδιοκτησία εστιατορίου (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 111.
- Ώρες: 36 (36 διάλεξη)
- Σχεδιασμός και λειτουργία μονάδας σίτισης. Μια εμπεριστατωμένη ματιά στη δημιουργία και εφαρμογή μελέτης σκοπιμότητας, κατάρτιση δήλωσης αποστολής, χρήση και κατανόηση της δημογραφικής έρευνας, επιλογή τοποθεσίας, δημιουργία κεφαλαίου, προετοιμασία οικονομικής κατάστασης, δημιουργία μενού, κατάρτιση σχεδίου στελέχωσης και καθημερινής -Διαχείριση ημερήσιων λειτουργιών.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 270 Advanced Pastry Arts (2 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 124.
- Ώρες: 72 (18 διάλεξη, 54 εργαστήριο)
- Προηγμένες τεχνικές κλασικής και σύγχρονης παρασκευής ζαχαροπλαστικής επιδεικνύονται και εφαρμόζονται. Έμφαση στις επαγγελματικές λειτουργίες αρτοποιείων. Δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν κέικ, αρτοσκευάσματα, μαρέγκες, σοκολάτες και σάλτσες, χρησιμοποιώντας διαφορετικές θεωρίες σχεδιασμού πιάτων.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 290 Εργασιακή εμπειρία για σπουδαστές μαγειρικής τέχνης (1-4 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 116.
- Ώρες: 225 (225 εργαστήριο)
- Ο φοιτητής πρέπει να είναι πτυχιούχος Μαγειρικών Τεχνών και να είναι εγγεγραμμένος σε τάξεις που οδηγούν σε πτυχίο ή πιστοποιητικό στον κλάδο. Εργασιακή εμπειρία σε εργασία ή έργο που σχετίζεται άμεσα με ξενοδοχείο, εστιατόριο ή μαγειρική που δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να αποκτήσει δεξιότητες και συμπεριφορές που είναι απαραίτητες για την είσοδο και/ή την πρόοδο σε ένα ξενοδοχείο, εστιατόριο ή γαστρονομικό επάγγελμα. Το μάθημα περιορίζεται σε 3 επαναλήψεις
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
CA 295 Πρακτική άσκηση στις μαγειρικές τέχνες (4 μονάδες)
- Προαπαιτούμενα: CA 117A.
- Ώρες: 192 (192 εργαστήριο)
- Δομημένο πρόγραμμα βιωματικής μάθησης στο οποίο οι μαθητές αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες σέρβις ενώ συμμετέχουν σε οργάνωση πανεπιστημιούπολης που σχετίζεται με τον κλάδο.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
Hotel Management (HM)
- HM 150 Hospitality Law (3 μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Οι μαθητές μαθαίνουν να εφαρμόζουν τη νομοθεσία περί φιλοξενίας σε καθημερινά ζητήματα στον χώρο εργασίας τους, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης των ευθυνών του ξενοδοχείου προς τους επισκέπτες, των δικαιωμάτων των επισκεπτών, των κανονισμών για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 151 Front Office Operations (3 μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Ικανότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή επίβλεψη των λειτουργιών του front office του ξενοδοχείου. Κατανόηση και πρακτική εφαρμογή λειτουργιών front office, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων, εγγραφής, ταμείου, διακανονισμού, ασφάλειας, λογιστικής και ελέγχων.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 152 Housekeeping Operations (3 μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Ικανότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή επίβλεψη των οικιακών λειτουργιών. Αρμοδιότητες του τμήματος καθαριότητας σε σχέση με άλλα τμήματα και δεξιότητες επίβλεψης του προσωπικού καθαριότητας και πλυντηρίου.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 153 Λειτουργίες τροφίμων και ποτών (3 μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για την επίβλεψη ενός τμήματος τροφίμων και ποτών ξενοδοχείου. Κατανόηση των αρμοδιοτήτων του τμήματος και των θεμάτων επίβλεψης του προσωπικού, εκτός από μια ποικιλία λειτουργιών τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, των ελέγχων, του μάρκετινγκ και της οικονομικής διαχείρισης. Δεξιά στον προγραμματισμό μενού και το σερβίρισμα και προετοιμασία των φαγητών με ασφαλείς και υγειονομικές διαδικασίες.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 256 Εποπτεία στον κλάδο της φιλοξενίας (3 μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Παρέχει τις απαραίτητες ικανότητες για την επίβλεψη στον κλάδο της φιλοξενίας. Εξασκηθείτε σε ένα ευρύ φάσμα εποπτικών δεξιοτήτων, όπως αποτελεσματική επικοινωνία, εκπαίδευση, καθοδήγηση, αξιολόγηση, πειθαρχία και διαχείριση συγκρούσεων. Κατανόηση τεχνικών για τη διαχείριση της παραγωγικότητας και της αλλαγής.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 257 Hospitality Sales and Marketing (3 μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Μέσω της μελέτης και της πρακτικής εφαρμογής σε ένα περιβάλλον φιλοξενίας, οι μαθητές θα μάθουν να εφαρμόζουν αποτελεσματικές τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών μέσω της κατανόησης των συναντήσεων εξυπηρέτησης, της συμπεριφοράς των επισκεπτών, των δεδομένων, των στρατηγικών τιμολόγησης, των πωλήσεων και της επιχειρηματικότητας.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 258 Διαχείριση ασφάλειας και απωλειών (3 μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Παρέχει τις απαραίτητες ικανότητες για την κατανόηση των συστημάτων ασφαλείας φιλοξενίας και την εφαρμογή κατάλληλων διαδικασιών ασφαλείας. Εξάσκηση στρατηγικών για την αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας φιλοξενίας και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 259 Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων για Επαγγελματίες Φιλοξενίας (3 Μονάδες)
- Ώρες: 54 (54 διάλεξη)
- Παρέχει τις απαραίτητες ικανότητες για την ανάπτυξη των μελών του προσωπικού φιλοξενίας μέσω αποτελεσματικής καθοδήγησης, καθοδήγησης, αξιολόγησης και εκπαίδευσης. Περιλαμβάνει την αξιολόγηση των αναγκών ανάπτυξης, την καθοδήγηση, τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την αξιολόγηση των πρωτοβουλιών κατάρτισης και ανάπτυξης στον κλάδο της φιλοξενίας.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 290 Εργασιακή εμπειρία στο ξενοδοχείο (3-4 μονάδες)
- Ώρες: 220 (220 εργαστήριο)
- Αποτελείται από 225-300 ώρες εργασίας σε ξενοδοχειακή απασχόληση. Εποπτευόμενη απασχόληση φοιτητών με σκοπό την ευαισθητοποίηση των φοιτητών σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης στη διαχείριση φιλοξενίας. Οι μαθητές εκτελούν τις ανατεθειμένες ευθύνες ως εργαζόμενοι, ακολουθούν τις πολιτικές του εργοδότη και γράφουν ατομικούς μαθησιακούς στόχους. Το μάθημα περιορίζεται σε 3 επαναλήψεις
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
HM 295 Πρακτική Άσκηση στη Διοίκηση Ξενοδοχείων/Μαγειρικές Τέχνες (4 Ενότητες)
- Ώρες: 192 (192 εργαστήριο)
- Δομημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο οποίο οι φοιτητές αποκτούν εμπειρία σε κοινοτικούς οργανισμούς που σχετίζονται με τον κλάδο.
- Πληροφορίες μεταφοράς: CSU Transferable
Αποτέλεσμα προγράμματος
Μαθησιακά αποτελέσματα
- Επιδείξτε τις κατάλληλες διαδικασίες υγιεινής και ασφάλειας.
- Επιδείξτε τη σωστή χρήση του εξοπλισμού αρτοποιίας - φούρνους, μίξερ.
- Περιγράψτε τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού – 12 βήματα.
- Επιδείξτε την ικανότητα παρασκευής προϊόντων ζύμης μαγιάς.
- Ετοιμάστε κλασικά και μοντέρνα αρτοσκευάσματα.
English Language Requirements
Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.