Keystone logo
Shillington Education

Shillington Education

Shillington Education

Εισαγωγή

Γιατί να επιλέξετε το Shillington;

Το Shillington είναι διαφορετικό από τα περισσότερα πανεπιστήμια ή μαθήματα σχεδίου

Δεν απαιτείται εμπειρία. Σοβαρά. Δεν χρειάζεται να πάρετε συνέντευξη ή να υποβάλετε χαρτοφυλάκιο. Απαιτούμε μόνο πάθος για το σχεδιασμό και 100% αφοσίωση στο μάθημα.

Προσκτήστε τη δουλειά των ονείρων σας! Οι φοιτητές του Shillington προσλαμβάνονται σε κορυφαία στούντιο σχεδιασμού, εργάζονται για μεγάλες μάρκες και ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις. Χάρη στις συνδέσεις και τους πόρους του κλάδου μας, θα αποφοιτήσετε με αυτοπεποίθηση για το κυνήγι εργασίας.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο σχεδίασης. Η μαθητική μας δουλειά μιλάει από μόνη της. Κάντε κύλιση σε εκατοντάδες ψηφιακά έργα, έργα εκτύπωσης και συσκευασίας. Δείτε τι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μόνο σε 3 μήνες πλήρους απασχόλησης ή 9 μήνες μερικής απασχόλησης.

Δίκτυο #Shillumni και φήμη της βιομηχανίας. Όταν αποφοιτήσετε, επωφεληθείτε από τη φήμη του κλάδου του Shillington και εγγραφείτε σε μια αξιόλογη ομάδα 5000+ #Shillumni που εργάζονται σε μερικά από τα καλύτερα στούντιο και πρακτορεία σε όλο τον κόσμο.

Μια νέα αρχή! Πολλοί φοιτητές έλκονται από το Σίλινγκτον λόγω της ευκαιρίας να μάθουν εμπορεύσιμες δεξιότητες για μια νέα καριέρα. Καταλαβαίνουμε. Καταπνίξτε το πάθος σας για το σχέδιο και τις δεξιότητές σας για μια καριέρα που σας ενθουσιάζει. Σπουδές στο Shillington. Αγαπήστε τη δουλειά σας!

Μάθετε από τους ηγέτες του κλάδου

Κάθε τάξη του Shillington απολαμβάνει τουλάχιστον τρεις προσκεκλημένες διαλέξεις από κορυφαίους γραφίστες και δημιουργικούς. Άνθρωποι που ξέρουν 100% τα πράγματά τους.

Αυτοί οι ειδικοί στο σχεδιασμό μοιράζονται τη δουλειά, τις φιλοσοφίες και τις ανεκτίμητες συμβουλές τους με τους επίδοξους μαθητές μας.

Μελετήστε γραφιστική και ξεκινήστε τη δημιουργική σας καριέρα

Είτε ο στόχος σας είναι να αλλάξετε καριέρα, να αποκτήσετε δεξιότητες, να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση γραφικού σχεδιασμού ή να εργαστείτε για μια πολυεθνική εταιρεία, το Shillington είναι το τέλειο μέρος για να χτίσετε τα θεμέλια για τη δημιουργική σας καριέρα! Η καινοτόμος προσέγγισή μας στην εκπαίδευση σχεδιασμού σημαίνει ότι οι μαθητές επιτυγχάνουν εκπληκτικά (βραβευμένα!) αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που αγαπάτε με τις νέες σας δεξιότητες. Το Shillington δημιουργεί ένα εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης όπου οι σπουδαστές σχεδιασμού μαθαίνουν πραγματικές και σχετικές δεξιότητες—συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας σχεδίασης, της τυπογραφίας, της συσκευασίας, του σχεδιασμού εφαρμογών για κινητά και της εμπειρίας χρήστη (UX)— από επαγγελματίες σχεδιαστές.

Σπούδασε γραφιστική σε 3 μήνες πλήρους ή 9 μήνες μερικής απασχόλησης στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη ή το Μπρίσμπεϊν (το Shillington δέχεται διεθνείς φοιτητές!) και αποφοιτήστε με ένα εκλεπτυσμένο χαρτοφυλάκιο γραφικών σχεδίων που παρουσιάζει την καλύτερη δουλειά σας, έτοιμο να προσγειώστε τη δουλειά των ονείρων σας.

Μελετήστε γραφιστική στο Διαδίκτυο

Το σχέδιο είναι παντού, οπότε πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι και η πορεία μας.

Το αρχικό bootcamp γραφικού σχεδιασμού είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο— συνδέοντάς σας όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

 • Καινοτόμος διαδικτυακή μάθηση. Οι διαλέξεις, οι επιδείξεις και οι κριτικές παραδίδονται ζωντανά σε πραγματικό χρόνο.
 • Αναλογία μαθητή/δάσκαλου 9:1.
 • Σπούδασε και δούλεψε από οπουδήποτε στον κόσμο! Επιλέξτε το δικό σας περιβάλλον μάθησης που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
 • Δικτυωθείτε με συμμαθητές εκτός της πόλης σας και αναπτύξτε σχέσεις με άτομα από όλο τον κόσμο.
 • Ακούστε προσκεκλημένους ομιλητές από διαφορετικές χώρες, χωρίς να περιορίζονται σε μια πόλη της πανεπιστημιούπολης.
 • Το διαδικτυακό μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά αφοσιωμένους και συνδεδεμένους με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας ανεξάρτητα από την απόσταση.

Μελετήστε από όπου κι αν βρίσκεστε. Όλα τα διαδικτυακά μαθήματα παραδίδονται ζωντανά στις αναφερόμενες Ζώνες ώρας, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία του Σίλινγκτον από όπου κι αν ζείτε.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δημιουργική σας καριέρα; Εγγραφείτε στο Global Classroom με το νέο διαδικτυακό μάθημα του Shillington.

Kelly Sikkema / Unsplash

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Πιστοποιητικό

Graham McDonnell, Creative Director, The New York Times / T Brand Studio

«Με εξέπληξε το επίπεδο ταλέντου που έδειξαν οι υποψήφιοι του Σίλινγκτον στα χαρτοφυλάκια τους, μερικά από τα οποία έδειξαν ικανότητες πέρα από τα χρόνια τους και ξεπέρασαν ακόμη και τη δουλειά καταξιωμένων επαγγελματιών. Προσλάβαμε μέσα στον μήνα και το νέο μας σχέδιο αποδεικνύεται ήδη μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα».

FAQ

Τοποθεσίες

 • New York

  315 Madison Ave, 10017, New York

 • London

  Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

  • Los Angeles

   Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

   Ερωτήσεις