Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Εισαγωγή

Ποιοι Είμαστε

Spark Αίγυπτος για εκπαίδευση και ανάπτυξη

Η κατάρτιση δεν είναι απλώς μια πορεία που λαμβάνεται ή μια πληροφορία που δίνεται αλλά ένας ρέων ποταμός της ανάπτυξης και της βελτίωσης στοχεύει στο νερό το μυαλό σας, να τροφοδοτήσει το μέλλον σας και να σβήσει τη δίψα βελτίωσης. Οι άνθρωποι διαφέρουν και ποικίλλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις νοοτροπίες. Ωστόσο, η Spark φροντίζει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον πελάτη της σύμφωνα με τις μελλοντικές απαιτήσεις εκπαίδευσης του, μέσω του καλά εκπαιδευμένου προσωπικού του. Τώρα.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις και να φροντίσουμε πλήρως τον πελάτη και τις μελλοντικές του ανάγκες κατάρτισης. Ψάχνοντας για τη δημιουργία μιας νέας εποχής στη διαχείριση, το Spark For Training and Development, Cambridge International College Affiliate, χαρίζει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία του στον επιχειρηματικό κόσμο της Μέσης Ανατολής.

Η νομική ισχυρή μας μορφή (Joint Stock Company που ειδικεύεται στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης) επιτρέπει στο Spark να εξυπηρετεί αξιόπιστους υποψηφίους και οργανισμούς στον αραβικό κόσμο από το 2000.

Η Spark έχει απονεμηθεί στην αποκλειστική θυγατρική της Σχολής Επιχειρήσεων του Cambridge Int College από το 2003 και έχει συνεισφέρει και βοηθούσε χιλιάδες μέλη, φοιτητές και εκπαιδευόμενους σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο, τον κόσμο της Αφρικής ιδιαίτερα τη Νιγηρία τα τελευταία 15 χρόνια.

Όραμα μας

Το όραμά μας είναι να εφαρμόσουμε προγράμματα βιώσιμης κατάρτισης και ανθρώπινης ανάπτυξης που βελτιώνουν και αυξάνουν τις δεξιότητες, τις ικανότητες, την αντοχή, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους, καθώς και την επίτευξη προόδου σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Η αποστολή μας

Το SPARK δίνει μεγάλη προσοχή στην εικόνα που αφήνει πίσω του μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου μαθημάτων. Η αποστολή του SPARK είναι κάτι παραπάνω από να προσφέρει μόνο μαθήματα κατάρτισης, τα οποία διαρκούν μόνο μία φορά. Ωστόσο, ενδιαφέρουμε πολύ να συνεχίσουμε να έχουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας. Η SPARK πρόκειται να καταταχθεί ως ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς κατάρτισης, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι εύκολο έργο, αλλά φροντίζουμε να διατηρήσουμε την κορυφή όπως είμαστε τώρα. Ως εκ τούτου, το προσωπικό μας δεν είναι μόνο όλοι οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, αλλά οι ίδιοι ταξιδεύουν ετησίως σε διαφορετικές χώρες για να ενημερώσουν τις γνώσεις τους παρακολουθώντας μαθήματα κατάρτισης και γνωρίζοντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία ώστε να μπορούν να το εφαρμόσουν σε πραγματικές περιπτώσεις κατά τη διδασκαλία. Η κύρια αποστολή της SPARK είναι να ικανοποιεί κάθε πελάτη, έχοντας τον / την λάβει την καλύτερη ποιότητα που αξίζει και αυτό που πραγματικά κάνει το SPARK μοναδικό και διαφορετικό μεταξύ άλλων. Εκτιμούμε και ενδιαφέρουμε πολύ για τους πελάτες, γιατί μας ενδιαφέρει πολύ η διατήρηση της SPARK στην κορυφή, όπως ήταν και θα παραμείνει πάντα. Λέμε τι κάνουμε ακριβώς επειδή εξαρτάμε από τις δράσεις αντί να λέμε μόνο λέξεις. Η αποστολή της SPARK είναι να αυξήσει και να μεγιστοποιήσει τόσο τους τοπικούς όσο και τους γενικούς κλάδους καθώς και τους μαζικούς δημόσιους επιχειρηματικούς οργανισμούς της Σαουδικής Αραβίας:

1) Ανάπτυξη τρόπων διαχείρισης.
2) Αναβάθμιση και διεύρυνση των φιλοσοφιών και των γλωσσικών δεξιοτήτων του Top Executive Management.
3) Διεύρυνση της μέγιστης γνώσης στα επίπεδα διαχείρισης, που θα καθοριστεί ως εξής:

 • Διευρύνετε και επεκτείνετε τις περισσότερες γνώσεις της ανώτατης διοίκησης, οι οποίες θα αναβαθμίσουν το επίπεδο σκέψης του για να αλλάξουν για το καλύτερο από το ινστιτούτο του / της.
 • Να διευκολύνουν και να βοηθούν τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε όλα τα ινστιτούτα της Σαουδικής Αραβίας να γνωρίζουν ακριβώς πώς να αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα και να τα λύουν
 • Ενημέρωση κορυφαίων διαχειριστών με τα τελευταία θέματα που σχετίζονται με συζητήσεις διαχείρισης που μοιράζονται παρόμοια θέματα στην αγορά
 • Ενημερώστε το επίπεδο εκπαίδευσης για ανώτατα διοικητικά καθήκοντα στην κοινωνία μας για καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά την επιβολή προστίμων για διπλώματα, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους

Μοναδικοί εκκρεμείς στόχοι

Όταν ασχολείται με διαφορετικούς πελάτες, η SPARK επικεντρώνεται περισσότερο στα εξής σημεία:

 • Πλήρεις ευθύνες για την εργασία στο πλαίσιο των ίδιων εκπαιδευτικών συστημάτων που καθορίζονται για κάθε ινστιτούτο στο τμήμα εκπαίδευσης
 • Παρουσιάστε τα καλύτερα εργαλεία και μεθόδους κορυφαίας διαχείρισης και αποφύγετε τρόπους προτύπων
 • Προσαρμόστε κάθε πακέτο που παρουσιάζεται σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό, ώστε να ταιριάζει και να ανταποκρίνεται στις ακριβείς απαιτήσεις του, για να τα ικανοποιήσει περισσότερο
 • Ολόκληρη η συμμετοχή για κάθε πελάτη σε όλα τα επίπεδα παρουσιάζοντας οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είναι για το καλύτερο μακροπρόθεσμο μέλλον
 • Μας ενδιαφέρει η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας αυτό που εμείς, SPARK, μας υπόσχεται ακριβώς να κάνουμε
 • Επιπλέον, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας αλλά να εμβαθύνουμε σε μια επιτυχημένη πρακτική, διασφαλίζοντας ότι κάθε περίπτωση πρέπει να χειρίζεται σωστά για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα
 • Η διαβούλευση και η κατάρτιση στη διοίκηση είναι η κύρια αποστολή μας

Γιατί σπινθήρα;

1) Το SPARK προετοιμάζει τα έγγραφα εγγραφής και τα στέλνει στο Cambridge International College.

2) Η SPARK οργανώνει και πληρώνει το κόστος αποστολών στο Cambridge International College από την UPS OR DHL.

3) Η SPARK οργανώνει την εποπτεία σπουδών από ειδικούς σε θέματα επιχειρήσεων, διοίκησης και άλλων θεμάτων.

4) Το SPARK δημιουργεί ένα επαγγελματικό σχέδιο μελέτης για κάθε εγγεγραμμένο μέλος για το πρόγραμμα του Cambridge International College.

5) Το SPARK μπορεί να οργανώσει μερικές ατομικές ή ομαδικές μαθήματα όταν απαιτείται, να εξηγήσει περισσότερα σχετικά με τα μαθήματα και να βοηθήσει σε στρατηγικές για την διεξαγωγή των Εξετάσεων.

6) Το SPARK είναι το αποκλειστικό πρόγραμμα επιτήρησης για όλα τα προγράμματα του Cambridge International College στην Αίγυπτο.

7) Το SPARK είναι το αποκλειστικό εξουσιοδοτημένο κέντρο δοκιμών για τα προγράμματα του Cambridge International College στην Αίγυπτο.

8) Το SPARK οργανώνει και συντονίζει την ώρα και την ημερομηνία κάθε εξετάσεως Cambridge International College με το Cambridge International College σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μελών.

9) Το SPARK παρέχει την αποκλειστική υπηρεσία του συστήματος μετάφρασης των αραβικών γλωσσών για τις εξετάσεις Cambridge International College και για περιλήψεις υλικού μελέτης.

10) Το SPARK οργανώνει την αποστολή των απαντήσεων στις εξετάσεις στο Cambridge International College από την DHL ή την UPS, για αξιολόγηση και σήμανση.

12) Το SPARK ειδοποιεί τους βουλευτές για το αποτέλεσμά του μόλις κυκλοφορήσουν από το Cambridge International College.

13) Το SPARK παραδίδει μεταγραφές σε μέλη για τις εξετάσεις στις οποίες ήταν επιτυχείς, όταν τους παραλήφθηκε από το Cambridge International College, ή συμβουλές και επανεγκαθιστά την τεκμηρίωση όταν απαιτείται επανέκδοση.

14) Η SPARK παραδίδει τα βραβεία του Cambridge International College, αφού το Μέλος έχει ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις του Cambridge International College.

15) Η SPARK φέρει την ευθύνη να παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες σφράγισης από την ομάδα της μέσω των βρετανικών αρχών, εάν το ζητήσει το εγγεγραμμένο μέλος. Μέλος θα πρέπει να καταβάλει το σχετικό κόστος για την υπηρεσία αυτή.

16) Η SPARK φροντίζει για την πληρωμή όλων των δόσεων των τελών μέσω των τραπεζικών λογαριασμών της απευθείας στο Cambridge International College στο Jersey της Βρετανίας.

17) Η SPARK καλεί όλα τα μέλη της να παρακολουθήσουν μια ετήσια Τελετή Αποφοίτησης.

18) Το SPARK είναι ένα εξαιρετικά επαγγελματικό και πολύ έμπειρο ίδρυμα, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας και το SPARK είναι αποκλειστική θυγατρική της Cambridge International College για την Αίγυπτο.

Τοποθεσίες

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις