Keystone logo
Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο SUNY Sullivan, ένα ολοκληρωμένο κοινοτικό κολέγιο στο σύστημα SUNY (Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης). Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για το μέλλον είτε βρίσκεστε στην πρώτη σας δουλειά, είτε μεταβαίνετε σε τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο είτε βελτιώνοντας τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες.

Η αποστολή μας

Το SUNY Sullivan παρέχει προγράμματα και πόρους που εκπαιδεύουν, εμπνέουν και ενδυναμώνουν τους μαθητές και την ευρύτερη κοινότητα. Μέσω της αριστείας στη διδασκαλία και τη μάθηση, προετοιμάζουμε τους μαθητές για έναν ποικίλο και διασυνδεδεμένο κόσμο και υποστηρίζουμε θετικές οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές στην κομητεία Sullivan και πέρα από αυτήν. Μοντελοποιούμε βιώσιμες δράσεις και προάγουμε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη μέσω μιας γενικής κουλτούρας αριστείας.

Η Πανεπιστημιούπολη μας

Η αγροτική μας πανεπιστημιούπολη έκτασης 405 στρεμμάτων βρίσκεται στα γραφικά βουνά Catskill λιγότερο από δύο ώρες από τη Νέα Υόρκη και το Όλμπανι. Διαθέτει μια σειρά από εννέα διασυνδεδεμένα κτίρια συν το Paul Gerry Fieldhouse. Τα κτίρια της πανεπιστημιούπολης μας, συμπεριλαμβανομένου του θεάτρου Seelig που βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος, σχεδιάστηκαν από το αρχιτεκτονικό γραφείο Edward Durell Stone & Associates. Ο Στόουν ήταν διάσημος για τη δουλειά του στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη, καθώς και στο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών John F. Kennedy στην Ουάσιγκτον, DC, μεταξύ άλλων δημόσιων κτιρίων και χώρων. Το Lazarus I. Levine Residence Hall και το EcoGreen Townhouses, που βρίσκονται και τα δύο λίγα μόλις βήματα από την πανεπιστημιούπολη, παρέχουν στέγαση σε σχεδόν 400 φοιτητές.

Οι μαθητές μας (από το φθινόπωρο του 2019)

Υπήρχαν 1.628 φοιτητές (781 πλήρους και 847 μερικής φοίτησης) που ήταν εγγεγραμμένοι στο κολέγιο, αντιπροσωπεύοντας μια δημογραφικά διαφορετική ομάδα ατόμων.

Η διαπίστευσή μας

Το SUNY Sullivan είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή των Μεσαίων Πολιτειών για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που βρίσκεται στη διεύθυνση 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Τηλέφωνο: (267) 284–5000.

Τα προγράμματα σπουδών μας εγκρίνονται από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Όλα τα προγράμματα σπουδών έχουν εγκριθεί για την εκπαίδευση βετεράνων σύμφωνα με τους σχετικούς δημόσιους νόμους και το κολέγιο έχει εγκριθεί από τις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ, ένα γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, για τη φοίτηση αλλοδαπών φοιτητών. Τα έγγραφα διαπίστευσης και αδειοδότησης μπορούν να αναθεωρηθούν ηλεκτρονικά ή μέσω του Γραφείου του Αντιπροέδρου για Ακαδημαϊκές και Φοιτητικές Υποθέσεις.

Τα επιχειρηματικά μας προγράμματα είναι εθνικά διαπιστευμένα από την Ένωση Συλλογικών Επιχειρηματικών Σχολών και Προγραμμάτων για την προσφορά των επιχειρηματικών προγραμμάτων της που καταλήγουν σε πτυχία συνεργάτη επιστήμης και συνεργάτη εφαρμοσμένης επιστήμης.

Το πρόγραμμα σπουδών Νοσηλευτικής είναι διαπιστευμένο και εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Γραφείο Επαγγελματικής Αδειοδότησης.

Αειφόρος Σάλιβαν

Η αειφορία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε στη SUNY Sullivan. Η δέσμευσή μας στην περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη ενημερώνει τα πάντα, από τις λειτουργίες της πανεπιστημιούπολης μέχρι το πρόγραμμα σπουδών μας.

Έχουμε ενσωματώσει βιώσιμες πρακτικές στις λειτουργίες της πανεπιστημιούπολης μας εδώ και πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός γεωθερμικού συστήματος για τη θέρμανση και την ψύξη των κτιρίων μας και, πιο πρόσφατα, την εγκατάσταση μιας φωτοβολταϊκής συστοιχίας 3 kW και ανεμογεννήτριας 2,5 kW για πρακτική εκπαίδευση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το 2015, η SUNY Sullivan συνήψε συμφωνία αγοράς ενέργειας με τη Sullivan Solar Garden, LLC, η οποία περιελάμβανε την εγκατάσταση ενός ηλιακού αγροκτήματος 9 στρεμμάτων, 2,15 MW (7056 PV μονάδα) στην πανεπιστημιούπολη.

Οι μαθητές του SUNY Sullivan βοήθησαν στην εγκατάσταση μιας πράσινης στέγης στην πανεπιστημιούπολη, η οποία βοήθησε στη μείωση του κόστους θέρμανσης και ψύξης, και οι μαθητές μας συλλέγουν και κομποστοποιούν πάνω από 3000 λίβρες υπολείμματα φαγητού κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας μια περιοχή κομποστοποίησης αέρα στην πανεπιστημιούπολη. Προσθέσαμε σταθμούς πλήρωσης μπουκαλιών νερού, υδραυλικά χαμηλής ροής και τοποθετήσαμε εκ των υστέρων τα συστήματα φωτισμού και αυτοματισμού κτιρίων για να βελτιώσουμε την ενεργειακή μας απόδοση, και εγκαταστήσαμε εξωτερικό ηλιακό φωτισμό για να φωτίσουμε ένα μονοπάτι που οδηγεί στο γήπεδο μπέιζμπολ μας. Έχουμε έναν βιολογικό κοινοτικό κήπο και κατασκευάσαμε ένα υπόστεγο κήπου με αχυρόμπαλα — μια πρωτοβουλία που ανέλαβε ο φοιτητής μας στο Πρόγραμμα Honours και στο Green Building Maintenance and Management. Ορισμένα από τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στον κήπο μας χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες εστίασης στην πανεπιστημιούπολη, προωθώντας περαιτέρω τις πολλές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της Chartwells. Ενημερώνουμε συνεχώς τον κατάλογο εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και εφαρμόζουμε στρατηγικές για τη μείωση των απορριμμάτων και ενημερώνουμε τις πολιτικές αγορών μας ώστε να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα.

Αυτές και άλλες προσπάθειες συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού μας κόστους, στις εγκαταστάσεις μας πιο αποδοτικές και στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον. Ωστόσο, η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα δεν τελειώνει εκεί.

Η SUNY Sullivan γίνεται γρήγορα ηγέτης στην εκπαίδευση αειφορίας. Τα μαθήματά μας για τη Συντήρηση και Διοίκηση Πράσινων Κτιρίων και τα προγράμματα Σπουδών Αειφορίας θέτουν τα θεμέλια για ένα νέο εργατικό δυναμικό με «πράσινο κολάρο». Το πρόγραμμά μας Environmental Science προσφέρει μια επιστημονική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των σημερινών πολύπλοκων οικολογικών ζητημάτων. Έχουμε ακόμη και εργαστήρια και μαθήματα χωρίς πίστωση για να επεκτείνουμε τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας δεξιότητες που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα.

Εικονικό ανοιχτό σπίτι

Το Virtual Open House έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 3:30 μ.μ. (ώρα Ανατολικής Ανατολικής Αμερικής)

Τοποθεσίες

  • Loch Sheldrake

    112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759, , Loch Sheldrake

Ερωτήσεις