Συνεργάτης Επαγγελματικής Επιστήμης στη Μαγειρική Τέχνη
Sullivan County Community College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Loch Sheldrake, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
4 - 5 εξάμηνα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
USD 434 / per credit *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* Τα δίδακτρα που αναφέρονται βασίζονται στο ποσοστό φοιτητών εκτός πολιτείας. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα δίδακτρα, μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://sunysullivan.edu/tuition-and-fees-without-certific
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Πήρες μια γεύση από τη γαστρονομική ζωή; Αποκτήστε τις δεξιότητες για να διαπρέψετε ως επαγγελματίας στη βιομηχανία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας κουζίνας, της αρτοποιίας, της υπηρεσίας εστιατορίου, του κρασιού και των ποτών και πολλά άλλα.
Το πτυχίο Associate in Occupational Science στις Μαγειρικές Τέχνες προετοιμάζει τον μαθητή για εργασία σε αρχικό επίπεδο στον τομέα της μαγειρικής. Τα μαθήματα επικεντρώνονται στη θεωρία, την πρακτική και την πρακτική εργασία των μαγειρικών τεχνών. Οι μαθητές συνεργάζονται με επαγγελματίες του κλάδου σε πολλές κουζίνες, αρτοποιεία και την τραπεζαρία Grossinger. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν επίσης μαθήματα στις αγορές φιλοξενίας, τον έλεγχο κόστους και τους ανθρώπινους πόρους για να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους. Θα λάβουν πιστοποιήσεις ServSafe και TIPS ως μέρος των μαθημάτων τους.
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Πρώτο εξάμηνο:
- Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
- Εισαγωγή στα τρόφιμα και την αρτοποιία
- Υπηρεσία ποτών
- Υγιεινή και Ασφάλεια
- Σύνθεση Ι
Δεύτερο Εξάμηνο:
- Αρχές ψησίματος
- Αγορά φιλοξενίας
- Θεωρία & Ανάπτυξη Μαγειρικών Τεχνών
- Βασικές αρχές του λόγου
- Επιχειρηματικά Μαθηματικά
- αρχές του μάρκετινγκ
Τρίτο Εξάμηνο:
- Λειτουργία εστιατορίου
- Garde Manger
- Παραγωγή Αρτοποιίας
- Έλεγχος Κόστους Φιλοξενίας
- Παραγωγή ψωμιού και ρολού
Τέταρτο Εξάμηνο:
- Πρακτικές δεξιώσεων & τροφοδοσίας
- Διεθνείς Κουζίνες
- Αμερικανική Κουζίνα
- Προηγμένη τεχνική ψησίματος
- Θρέψη
- Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Διατροφής
- Δωρεάν Επιλογή κατόπιν συμβουλής
Εκθεσιακός χώρος
Αποτέλεσμα προγράμματος
Οι απόφοιτοι της Μαγειρικής Τέχνης – AOS θα έχουν επιδείξει:
- Βιομηχανικά πρότυπα, δεξιότητες αρχικού επιπέδου
- Επαγγελματισμός στον εαυτό τους και στη δουλειά τους
- Την ικανότητα να λύνουν δημιουργικά γαστρονομικά προβλήματα και να αναπτύσσουν δεξιότητες αξιολόγησης των δικών τους και των άλλων
- Τεχνικές, γνωστικές και δημιουργικές δεξιότητες σκέψης με επαγγελματικά και απτά αποτελέσματα
Εικονικό ανοιχτό σπίτι
Το Virtual Open House έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 3:30 μ.μ. (ώρα Ανατολικής Ανατολικής Αμερικής)
Δίδακτρα προγράμματος
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
AAS στις μαγειρικές τέχνες
- Jersey City, Ηνωμένες Πολιτείες
- Union City, Ηνωμένες Πολιτείες
Συνεργάτης στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη, Μαγειρική Τέχνες
- Philadelphia, Ηνωμένες Πολιτείες
Συνεργάτης της Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Μαγειρικές Τέχνες
- Hanceville, Ηνωμένες Πολιτείες