Δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες
Sunway University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Shah Alam, Μαλαισία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
USD 16.135
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το δίπλωμα μαγειρικής τέχνης σας παρέχει μια μαγειρική εκπαίδευση της υψηλότερης ποιότητας με state-of-the-art κουζίνα και εγκαταστάσεις τάξεων.
Με επικεφαλής μια βραβευμένη ομάδα μαγειρικών εμπειρογνωμόνων, στόχος μας είναι να παράγουμε ποιοτικούς πτυχιούχους που δεν είναι μόνο αυτοπεποίθηση με τις γαστρονομικές δεξιότητές τους, αλλά και ικανοί να επικοινωνούν άνετα, να εργάζονται ανεξάρτητα και να εμφανίζουν ιδιότητες ηγεσίας που θα ενισχύσουν τα διαπιστευτήρια τους στη φιλοξενία και την υπηρεσία τροφίμων βιομηχανίες εδώ στη Μαλαισία και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η ουσιαστική πρακτική εμπειρία θα αποκτηθεί μέσω μιας πρακτικής άσκησης 20 εβδομάδων στον κλάδο. Αυτό το δίπλωμα είναι διαπιστευμένο από τον Le Cordon Bleu και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι απονέμονται δύο πιστοποιητικά. ένα από το Sunway University και άλλο από το Le Cordon Bleu, ένα κορυφαίο ίδρυμα μαγειρικής τέχνης και φιλοξενίας.
Προσλαμβάνει
Ιανουάριος, Απρίλιος & Αύγουστος
Διάρκεια
2 Χρόνια (πλήρους απασχόλησης)
Προοπτικές καριέρας
- Σεφ κουζίνας / Εκτελεστικός σεφ
- Διοργανωτής Εκδηλώσεων
- Διευθυντής τροφίμων και ποτών
- Διαχειριστής τροφίμων κατά την πτήση
- Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων
- Εστιατόριο Ιδιοκτήτης / Επιχειρηματίας
Ενότητες
- Λειτουργίες μαγειρικής & κουζίνας I
- Λειτουργίες μαγειρικής & κουζίνας II
- Ζαχαροπλαστείο
- Viennoiserie και Boulangerie
- Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων
- Επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών I
- Επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών II
- Μελέτες ποτών
- Εισαγωγή στη βιομηχανία φιλοξενίας και τουρισμού
- Επιχειρησιακά Αγγλικά Ι
- Επιχειρησιακά Αγγλικά II
- Δεξιότητες επικοινωνίας
- Κλασική γαλλική κουζίνα
- Σύγχρονη Κουζίνα
- Μαγειρικό Καλλιτεχνικό Έργο
- Αγορά και έλεγχος κόστους
- Εργασιακό περιβάλλον
- Διαχείριση Φιλοξενίας
- Εισαγωγή στην Επιχειρηματικότητα
- Αρχές Λογιστικής
- αρχές του μάρκετινγκ
- Πρακτική
Απαιτήσεις εισόδου
- SPM / SPMV / O-Level: Περάστε με τουλάχιστον 3 μονάδες
- UEC: Περάστε με τουλάχιστον 3 βαθμούς Β
- Απαιτούμενη αγγλική γλώσσα:
- Sunway Intensive English Programme (IEP) Επίπεδο 3
- Cambridge Αγγλικά (Πρώτα) 50 και άνω
- Αλλα προσόντα:
- Οποιαδήποτε άλλα προσόντα θα εξεταστούν κατά περίπτωση
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Δομή Προγράμματος
Έτος 1
- Λειτουργίες μαγειρικής κουζίνας l
- Λειτουργίες μαγειρικής κουζίνας ll
- Ζαχαροπλαστείο
- Viennoiserie και Boulangerie
- Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων
- Λειτουργίες Τροφίμων και Ποτών l
- Λειτουργίες Τροφίμων και Ποτών ll
- Μελέτες ποτών
- Εισαγωγή στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού
- Business English l
- Business English ll
- Έλεγχος αγορών και κόστους
- αρχές του μάρκετινγκ
Έτος 2
- Κλασική γαλλική κουζίνα
- Σύγχρονη Κουζίνα
- Μαγειρική Τέχνη
- Εργασιακό περιβάλλον
- Διοίκηση Φιλοξενίας
- Εισαγωγή στην Επιχειρηματικότητα
- Αρχές Λογιστικής
- Δεξιότητες επικοινωνίας
- Πρακτική
Πρόσθετα υποχρεωτικά μαθήματα Γενικών Σπουδών MOHE
για Τοπικό Φοιτητή
- Εκτίμηση Ηθικής και Πολιτισμού
- ΗΘΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
- Κοινωνική εργασία
- Bahasa Kebangsaan A (ισχύει για φοιτητές που δεν συμμετείχαν στο SPM ή δεν έλαβαν πίστωση στο SPM Bahasa Melayu)
για Διεθνή Φοιτητή
- Μαλαισιανή γλώσσα για επικοινωνία 1
- ΗΘΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
- Κοινωνική εργασία
Ευκαιρίες καριέρας
Προοπτικές καριέρας
- Υπεύθυνος συμποσίου
- Chef de cuisine/ executive chef
- Υπεύθυνος τροφίμων και ποτών
- Υπεύθυνος φαγητού κατά την πτήση
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Culinary Arts Diploma
- Saddle Lake, Καναδάς
- Saint Paul, Καναδάς
Δίπλωμα στην κουζίνα υψηλού επιπέδου
- Barcelona, Ισπανία
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Μαγειρική Τέχνη
- Port-Valais, Ελβετία