Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

Εισαγωγή

Επαγγελματίας σεφ

Διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης

Βρισκόμαστε στην Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της μαγειρικής της Ταϊλάνδης και το σπίτι των παγκοσμίως γνωστών ταϊλανδέζικων πιάτων. Ποιος θα ήξερε ταϊλανδικό μαγείρεμα καλύτερα από το ταϊλανδικό μαγειρικό μας σχολείο στην Μπανγκόκ, και πού θα πήγαινα να μαθαίνεις σωστά ταϊλανδέζικο μαγειρέματος Είμαστε μια επαγγελματική τάξη μαγειρικής της Ταϊλάνδης στην Μπανγκόκ. Ελάτε να μάθετε μαζί μας αυθεντικό ταϊλανδέζικο, πανασιατικό και δυτικό μαγείρεμα χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και επαγγελματικές συνταγές στα αγγλικά.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Αυτή η σχολή chef της Μπανγκόκ και οι εκπαιδευτές της είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν κάθε μαθητή του σεφ να επιτύχει τις υψηλότερες δυνατές μαγειρικές ικανότητες. Όλη η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει μια επιτυχημένη εργασιακή ηθική και να αναπτύξει εμπιστοσύνη στην εργασία σε μια εμπορική κουζίνα. Επαγγελματική Εκπαίδευση σε Chef στην Μπανγκόκ αποτελείται από την εργασία στην τάξη, την εντατική εκπαίδευση στη φριτέζα και τις εκλεκτικές πρακτικές στα ξενοδοχεία / θέρετρα της Ταϊλάνδης.

Έμφαση δίνεται στην επίτευξη αυθεντικών γεύσεων και αρωμάτων μαζί με την επαγγελματική παρουσίαση. Όλα τα πιάτα πρέπει να δοκιμάζουν σωστά, να μυρίζουν σωστά και να φαίνονται σωστά. Αυτή είναι η ΕΓΓΥΗΣΗ μας για εσάς!

Μάθετε Thai

Το καλύτερο μέρος είναι, ενώ στην Μπανγκόκ, μπορείτε να μάθετε είτε ταϊλανδέζικο μαγείρεμα, πανασιατική κουζίνα, ή Δυτική μαγειρική. Το ταϊλανδικό πρόγραμμα μαγειρικής είναι 6 εβδομάδες και είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα πανασιατικά και δυτικά μαγειρικά προγράμματα είναι και 7 εβδομάδες, εντατικά και επαγγελματικά. Μάθετε πώς να μάθετε ταϊλανδικά, κινέζικα, ιαπωνικά και δυτικά επαγγελματικά πιάτα. Μάθετε τα πάντα για τους εκκινητές, τις σούπες, τις σαλάτες, τις κάρτες, τις ανακατεύετε, τις πατάτες, τη σχάρα, τα βαθιά τηγανητά, τα επιδόρπια, τα φυτικά ποτά, τα τρόφιμα στο δρόμο ... Ή μάθετε τα βασικά της δυτικής μαγειρικής στη Δυτική Βασική μαγειρική μας πορεία.

Ελάτε να μάθετε μαζί μας. Υπάρχουν τρία σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα:

  1. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - Μάθετε πανασιατική κουζίνα ή Δυτική μαγειρική, βασική μαγειρική εκπαίδευση, εργασία σε ξενοδοχείο / θέρετρο ως έμμισθη intern και ας σας βοηθήσουμε να βρείτε μια καλή εργασία που πληρώνετε σε ένα κρουαζιερόπλοιο ή σε ένα F

  1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΛΛΙΝΑΡΙΑ-Μάθετε 80 επαγγελματικά ταϊλανδέζικα πιάτα σχολαστικά πάνω από 6 εβδομάδες εντατικής μαγειρικής, μαγειρέματος και μαγειρέματος.

  1. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-Ελάτε στην Ταϊλάνδη, μάθετε ταϊλανδέζικα πιάτα και τον πολιτισμό, λαμβάνετε πιστώσεις κολέγιο. Τα καταλύματα που περιλαμβάνονται σε αυτό το πρόγραμμα.

  1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ-Μάθετε σημαντικές βασικές γνώσεις μαγειρικής, όπως δεξιότητες μαχαίρι, εκπαίδευση HACCP, κοστολόγηση τροφίμων, μετρήσεις ... σε 2 εντατικές εβδομάδες.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Thai Chef School δεσμεύεται να διευκολύνει τη μάθηση των μαθητών και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα επαγγελματικό και δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα να ενδυναμώνουμε τους μαθητές να γίνουν μαγειρικοί ηγέτες του αύριο. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους σε τρόφιμα και ποτά να ακολουθήσουν τα γαστρονομικά τους όνειρα προσφέροντας πιστοποιημένη επαγγελματική κατάρτιση μαζί με βοήθεια για την τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας.

Η σχολική μας πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην Μπανγκόκ, την πολιτιστική και μαγειρική πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Βαθμολογώντας το # 6 στην παγκόσμια δημοτικότητα, η ταϊλανδική κουζίνα είναι γνωστή για τα γούστα και τις πτυχές της υγείας. Γνωρίζουμε πόσο καλό φαγητό της Ταϊλάνδης πρέπει να δοκιμάσετε, γιατί βρισκόμαστε στην Ταϊλάνδη. Διδάσκουμε αυθεντική ταϊλανδέζικη μαγειρική όχι σύντηξη. Και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τη δυτική (ευρωπαϊκή) μαγειρική, δεν είναι πρόβλημα. Απλά συμμετέχετε στο μαθήμαό μας για βασικές μαγειρικές εκδηλώσεις στο Δυτικό. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, ακριβώς πάνω στην οδό Sukhumvit, 2 τετράγωνα από το BTS On Nut, ακριβώς κάτω από το Tom N Toms Coffee Shop στο κοινοτικό κέντρο Phyll. Οι τάξεις διεξάγονται σε νέες επαγγελματικές αίθουσες διδασκαλίας από αγγλόφωνους ταφικούς σεφ.

ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Οι σχολικοί σεφ είναι άρτια εκπαιδευμένοι αγγλόφωνοι υπήκοοι της Ταϊλάνδης. Όλοι έχουν εμπειρία που εργάζονται σε ταϊλανδικά και δυτικά εστιατόρια σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και έχουν πολυετή εμπειρία διδασκαλίας μαγειρικής σε διάφορα σχολεία.

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ:

Ο βασικός στόχος μας είναι να διδάξουμε στους μαθητές την αυθεντική γεύση ταϊλανδέζικων και δυτικών πιάτων ενώ παράλληλα δημιουργούν επαγγελματική δεξιότητα και επαγγελματική ικανότητα στους υποψηφίους μας. Συνυπολογίζουμε την ιδέα ότι κάποιος μαθαίνει καλύτερα μέσω της πράξης. Ως εκ τούτου, τα μαθήματα είναι εξ ολοκλήρου hands-on. Και αυτό ακριβώς κάνουν οι μαθητές μας - μαγειρεύουν, μαγειρεύουν και μαγειρεύουν. Οι εκπαιδευτές δείχνουν πώς να προετοιμάσουν ένα πιάτο και οι μαθητές εξασκούν μέχρι να επιτευχθεί η σωστή γεύση. Κάνουμε αρχάριους σε μάγειρες, μάγειρες σε σεφ και σεφ σε μαγειρευμένους σεφ της Ταϊλάνδης. Θέλετε να μάθετε και να διασκεδάσετε; Ελάτε μαζί μας στην εξωτική Μπανγκόκ. Η μάθηση ποτέ δεν γευτεί τόσο καλά !!

Τοποθεσίες

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Ερωτήσεις