Μάθημα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας με πρακτική άσκηση
Thai Chef School
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Bangkok, Ταϊλάνδη
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
1 - 5 εβδομάδα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* 1 εβδομάδα–20.000 μπατ, 2 εβδομάδες–35.000 μπατ, 3 εβδομάδες–50.000 μπατ, 4 εβδομάδες–70.000 μπατ, 5 εβδομάδες–-75.000 μπατ
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Βασικά στοιχεία παρασκευής ψωμιού, γαλλικής ζαχαροπλαστικής, προετοιμασίας και διακόσμησης κέικ
Thai Chef SchoolΤο εκπαιδευτικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας παρέχει τη βασική εκπαίδευση που χρειάζεται για να βελτιώσει τις δεξιότητές του στη γαλλική ζαχαροπλαστική, την παρασκευή και διακόσμηση κέικ, τις σοκολάτες και την παρασκευή ψωμιού. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία για την εγγραφή σας σε αυτό το πρόγραμμα. Αρκεί να έχετε την επιθυμία να δημιουργήσετε απολαυστικά επιδόρπια. Με την εκπαίδευση με τους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες μας, θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να ανεβείτε τις δεξιότητές σας σε υψηλότερα επίπεδα. Η εκπαίδευση είναι 1 έως 5 εβδομάδες, ανάλογα με το πόσα πράγματα θέλετε να μάθετε. Σε μόλις 5 εβδομάδες, μόλις κατακτήσετε αυτές τις κλασικές και σύγχρονες δεξιότητες και τεχνικές, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αριστουργήματα. Θέλετε να ανοίξετε ένα καφενείο ή ένα αρτοποιείο; Απλώς ελάτε μαζί μας για να μάθετε τι χρειάζεται για να το κάνετε αυτό.
Ελάτε στην Μπανγκόκ για να μάθετε τα βασικά της παρασκευής ψωμιού, της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, της προετοιμασίας και διακόσμησης κέικ και των σοκολατών. Η εκπαίδευση είναι 100% πρακτική. Σε μόλις 5 εβδομάδες, μάθετε την τέχνη της δημιουργίας εκλεκτών αρτοσκευασμάτων και αρτοσκευασμάτων, από την παραδοσιακή παρασκευή ψωμιού μέχρι τις εκθέσεις ζαχαροπλαστικής. ΚΑΙ μετά κάντε μια πρακτική άσκηση σε ένα ζαχαροπλαστείο ξενοδοχείου 5 αστέρων για έως και 6 μήνες και θα εφαρμόσετε πραγματικά όσα έχετε μάθει μαζί μας.
Μελετήστε 5 εβδομάδες και μάθετε 101 συνταγές που καλύπτουν τα βασικά των τεχνών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας:
- Κλασικά επιδόρπια
- Σύγχρονες τεχνικές ζαχαροπλαστικής
- Παρασκευή ψωμιού, ζύμης και πίτσας
- Εργασία με σοκολάτες
- Διακόσμηση κέικ με σοκολάτα και βουτυρόκρεμα
Τρελαίνεστε για όμορφα μακαρόν, τάρτες λεμονιού, πύργους μαύρης σοκολάτας, τιραμισού, τρούφες σοκολάτας; Θέλετε να μάθετε πώς να φτιάχνετε τέλειες κρούστες πίτσας – χοντρές και λεπτές; Τι θα λέγατε για τα δανέζικα, τα κρουασάν και το σπεσιαλιτέ ψωμί; Όλα αυτά και περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο μάθημα 5 εβδομάδων Pastry & Bakery Arts. Μελετήστε για 1 εβδομάδα ή και τις 5 – εξαρτάται από εσάς!
Πρόγραμμα εκπαίδευσης (Δευτέρα-Παρασκευή)
- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΑ (Ενότητα 1): ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1–ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΓΛΥΚΩΝ & ΤΟΥΡΤΩΝ #1
- Ζαχαροπλαστική Choux
- Κρέμα σφολιάτας
- Εκλέρ σοκολάτας
- Καρμελωμένο choux
- Λεμονόπιτα μαρέγκα
- Apple crumble
- Ταρτάκια φρούτων
- Πίτα κρέμας
- Τσιζκέικ Νέας Υόρκης
- Μπισκότα κανέλας
- Κρεμ μπρουλέ
- Παγωμένο σουφλέ βανίλιας
- Σουφλέ κρεπ
- Φρουτοσαλάτα
- Paris-Brest (choux γεμιστό με κρέμα πραλίνας)
- Marveilleux (επιδόρπιο σοκολάτας & μαρέγκας)
- Πίτα με αχλάδι και αμύγδαλο
- Εξωτικό ρολό φρούτων
- Παντεσπάνι
- Πανακότα μάνγκο
- Κέικ καφέ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2–ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΚΕΙΚ #2 (Πρέπει να λαμβάνεται μετά την Εβδομάδα 1)
- κέικ φράουλα
- Τούρτα όπερας
- Τούρτα μους καραμέλας
- Μπισκότα βουτύρου
- Τούρτα μους μάνγκο
- Μακαρόν
- Τιραμισού
- Ζύμη κρέμα βανίλιας σε στρώσεις (Millefeuille)
- Genoise
- Παντεσπάνι με κακάο
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΤΟΥΡΤΑ & ΓΛΥΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- Τρούφα σοκολάτας
- Τρούφες καραμέλας
- Τρούφα καρύδας
- Τούρτα μπλακ Φόρεστ
- Σοκολατένιο κέικ Trio
- Φοντάν σοκολάτας
- Μπράουνις σοκολάτας
- Τούρτα Sacher
- σουφλε ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- Καραμέλα/Σοκολατόπιτα
- Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας
- Σοκολατένια τριαντάφυλλα άμμου
- Κέικ βατόμουρου λευκής σοκολάτας
- Ζεστή σοκολατόπιτα
ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ (Ενότητα 2):
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4–ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΨΩΜΙΟΥ #1
- Λευκό ψωμί σάντουιτς
- γαλλικό ψωμί
- Bagels
- Κρουασάν
- Σφολιάτα
- Λεπτή τάρτα μήλου
- Κρούστα πίτσας (χοντρή και λεπτή)
- Κουλουράκια
- Ψωμί γάλακτος
- Τσουρέκι
- Κέικ φρούτων
- Φρουτόπιτα
- Βασιλική τούρτα
- Ο τζίρος της Apple
- Πάλμιερ
- Τάρτα τατέν
- Χρηματοδότες
- Τάρτα με τυρί φούρνου
- Μαρέγγα
- Muffins
- Ψωμάκια
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5–ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΨΩΜΙΟΥ #2
- Πολυσπορο ψωμι
- Ψωμί ολικής
- Παραδοσιακή μπαγκέτα
- Δανέζικη ζύμη
- Τάρτα Tropezienne
- Γιαπωνέζικο cheesecake
- Παντεσπάνι
- Kouign Amann
- Βιεννέζικο ψωμί
- Ντόνατς
- Μαντλίν
- Πίτα ψωμί
- Ψωμάκια
- Ψωμάκια Burger
- Τούρτα μπαχαρικών
- Ρολά κανέλλας
- Ρούμι μπαμπά
- Μπέιγκες της Apple
Επιπλέον πληροφορίες
Δίδακτρα μαθήματος ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας (με βάση τον αριθμό εβδομάδων σπουδών) –
Ζαχαροπλαστική (Ενότητα 1):
- 1 εβδομάδα – 20.000 THB (635 $ USD)
- 2 Εβδομάδες–35.000 THB (1.100 $ USD)
- 3 Εβδομάδες–50.000 THB (1.600 $ USD)
Αρτοποιείο (Ενότητα 2):
- 1 εβδομάδα – 20.000 THB (635 $ USD)
- 2 Εβδομάδες–35.000 THB (1.100 $ USD)
ΠΛΗΡΕΣ 5 εβδομάδες (Ενότητες 1 και 2) ειδική – 75.000 THB (2.380 $ USD)
ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Διατίθεται για έως και 6 μήνες σε ζαχαροπλαστείο ταϊλανδέζικου ξενοδοχείου 5 αστέρων.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ VISA: Διατίθεται για 6 μήνες, διοικητική χρέωση 30.000 THB
Ημέρα έναρξης: Δευτέρα
Εβδομάδα μελέτης: Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00 π.μ. – 15:30 μ.μ. καθημερινά
Πότε να εγγραφείτε: Μελετήστε για 1 εβδομάδα έως 5 εβδομάδες, ξεκινήστε την Εβδομάδα 1, 3, 4 ή 5 - μέχρι εσάς.
Συνταγές & Οδηγίες: Στα Αγγλικά
Προκαταβολή: Απαιτείται 25% για την εγγύηση της θέσης σας
Διαμονή: Διατίθενται ιδιωτικά δωμάτια από 2.500 μπατ/εβδομάδα και ωραίο κρεβάτι ξενώνα με 1.500 μπατ/εβδομάδα.
Επιστολή Αποδοχής: Παρέχεται δωρεάν σε όσους δεν θέλουν 6μηνη Εκπαιδευτική Βίζα, μόλις ληφθεί η κατάθεση.
Πιστοποιητικό Επίτευξης: Χορηγείται σε όσους ολοκληρώνουν 1 εβδομάδα εκπαίδευσης
Δίπλωμα:
Το Δίπλωμα Basic Pastry & Baking Arts απονέμεται μετά την ολοκλήρωση 2-4 εβδομάδων (80-160 ωρών) εκπαίδευσης και διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης.
Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας απονέμεται μετά την ολοκλήρωση 5 εβδομάδων (200 ωρών) εκπαίδευσης και διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Οι θεμελιώδεις και προηγμένες τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Βραβείο Ικανοτήτων στην Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες