Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Totino-Grace High School

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Εμπνευσμένο μυαλό. Αγγίζοντας τις καρδιές.

Το Totino-Grace είναι κάτι περισσότερο από ένα γυμνάσιο. Το Totino-Grace είναι η καλύτερη προετοιμασία για τη ζωή του σπουδαστή: εμπνευσμένη και γεμάτη πίστη, αυστηρή και ελκυστική, δημιουργική και συνεργατική - ένα σχολείο όπου κάθε μαθητής θα αναπτύξει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο μέλλον τους.

Το διοικητικό συμβούλιο της Totino-Grace, η διοίκηση, οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη του προσωπικού είναι ταλαντούχα και φροντίδα άτομα που είναι αφιερωμένα στη στήριξη της μελλοντικής προετοιμασίας και επιτυχίας των μαθητών. Έχουμε την τιμή να δουλεύουμε για λογαριασμό των παιδιών κάθε μέρα και παίρνουμε σοβαρά αυτήν την ευθύνη.

119621_TG2.jpeg

Παρέχοντας ανώτερη εκπαίδευση, η σχολή και τα μέλη του προσωπικού της Totino-Grace επιβεβαιώνουν πιστά και σταθερά τις πεποιθήσεις και τις διδασκαλίες της Καθολικής Εκκλησίας. Καλωσορίζουμε, αγαπάμε και γνωρίζουμε κάθε φοιτητή που έχει ανατεθεί στη φροντίδα και το μοντέλο της αξιοπρέπειας και του σεβασμού ο ένας για τον άλλον και για τις διδασκαλίες της Εκκλησίας.

Η καθολική κληρονομιά Lasollian της Totino-Grace εισάγει τους μαθητές σε έναν τρόπο ζωής που παρέχει αυστηρή ακαδημαϊκή έρευνα, προάγει την ανησυχία για τους λιγότερο τυχερούς και, το σημαντικότερο, χτίζει μια προσωπική σχέση με τον Θεό. Οι σπουδαστές Totino-Grace αποτελούν μέρος μιας σχολικής κοινότητας που βοηθά τους μαθητές να προωθήσουν μια προσπάθεια να επιτύχουν το προσωπικό τους όφελος.

Είμαστε ευγνώμονες στο αφοσιωμένο προσωπικό μας, τους εργαζόμενους σπουδαστές και τους ευεργέτες και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους γονείς και τους κηδεμόνες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μαθητή στο γυμνάσιο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα!

119631_TG7.jpeg

Αποστολή, Όραμα, Αξίες

Δήλωση αποστολής

Το Totino-Grace είναι ένα καθολικό καθολικό γυμνάσιο Αρχιεπισκοπής στην παράδοση Lasallian. Καλωσορίζοντας ένα φοιτητικό σώμα που είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά και πολιτισμικά διαφορετικό, προσπαθούμε για ισότητα και αριστεία σε όλα τα προγράμματα. Αναγνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία της αποστολής μας ως μάθησης, πίστης, κοινότητας και υπηρεσίας, επιδιώκουμε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον που θέτει προτεραιότητα στον αμοιβαίο σεβασμό, την αυτοπειθαρχία και στην αναγνώριση της ευθύνης μας στην παγκόσμια κοινότητα.

119619_TG3.jpeg

Όραμα Δήλωση

Το Totino-Grace είναι ένα καινοτόμο, ζωντανό καθολικό Λασαλιανό γυμνάσιο γνωστό για ακαδημαϊκή αυστηρότητα και συνάφεια. Ο εμπλουτισμός των σχέσεων μαθητών-δασκάλων και δυναμικών ευκαιριών βιωματικής μάθησης εμπνέει όλους τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς, τους πίστεως και τους προσωπικούς τους στόχους. Η χρηματοπιστωτική σταθερότητα και η ζωτικότητα εξασφαλίζουν την προσβασιμότητα και τη μετασχηματιστική επιτυχία των μαθητών και της σχολικής κοινότητας.

119618_TG5.jpeg

Βασικές αξίες

Πίστη:

 • Κάθε μαθητής έχει εγγενή, ανυπολόγιστη αξία και είναι παιδί του Θεού.
 • Η συμμετοχή σε μια βαθιά και ουσιαστική αίσθηση κοινότητας εμπνέει τους μαθητές να γνωρίσουν τον Θεό, να αγαπήσουν τον Θεό και να ζήσουν τον Θεό.

Μάθηση:

 • Κάθε μαθητής έχει την ικανότητα και την επιθυμία να μάθει.
 • Προωθώντας εξατομικευμένες εμπειρίες ώστε κάθε μαθητής να αισθάνεται ότι είναι πολύτιμη, εμπνευσμένη και αίσθηση ότι ανήκει.
 • Παροχή καινοτόμων και αυστηρών ευκαιριών μάθησης που ανάβουν τη μάθηση.
 • Βιωματικές ευκαιρίες μάθησης.
 • Συμμετέχοντας τους μαθητές σε συνεργατικές και δημιουργικές εμπειρίες που εστιάζουν στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων.
 • Σχεδιασμός ανάπτυξης συνεργατικού προσωπικού που βασίζεται σε δεδομένα και βέλτιστες πρακτικές.
 • Μεγιστοποίηση των πόρων του σχολείου και παροχή προσιτών διδάκτρων.

119629_TG8.jpeg

Κοινότητα:

 • Στη σημασία της δημιουργίας ενός ασφαλούς, υποστηρικτικού και φιλόξενου περιβάλλοντος.
 • Η πολυμορφία εμπλουτίζει τόσο το άτομο όσο και την κοινότητα.
 • Κάθε σπουδαστής αξίζει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό.
 • Σημαντικές σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικών και φοιτητών επηρεάζουν έντονα την ανάπτυξη των σπουδαστών, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κίνητρα και επιτεύγματα των σπουδαστών.
 • Συνεργαζόμενοι με γονείς και άλλα μέλη της κοινότητας, έτσι ώστε όλες οι φωνές να ακουστούν καθώς συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα σχολείο που θα εμπνέει κάθε μαθητή.

Υπηρεσία:

 • Οι σπουδαστές θα πρέπει να γνωρίζουν τι αισθάνεται να εξυπηρετούν άλλους.
 • Οι σπουδαστές θα πρέπει να διαθέτουν μια σειρά από εμπειρίες ώστε να γίνουν ενεργοί και υπεύθυνοι συμμετέχοντες στις σχολικές, τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες.
 • Αναπτύσσοντας ένα αίσθημα ευθύνης και σεβασμού για τον εαυτό του, τους άλλους και την κοινότητα για να εργαστούν και να ζήσουν ως δυναμικοί πολίτες.

119620_TG4.jpeg

Ρωτώ

Ας σας παρουσιάσουμε στην κοινότητά μας - μια κοινότητα που δεσμεύεται να εκπαιδεύει ολόκληρο το παιδί, εμπνέοντας την ακαδημαϊκή, κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη. Ένα που είναι ευλογημένο με ένα αφοσιωμένο προσωπικό και ένα ευρύ φάσμα ξεχωριστών προγραμμάτων, εξατομικευμένες εμπειρίες και αυστηρές ευκαιρίες μάθησης συμβατές με τις ατομικές ανάγκες και ενδιαφέρον των σπουδαστών σας.

Εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας για πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την σχολική κοινότητα.

Περιηγηθείτε στα βίντεό μας για να ακούσετε τους σπουδαστές της Totino-Grace, τους γονείς και τους αποφοίτους που μοιράζονται αυτό που μας κάνει μοναδικό και μας ξεχωρίζει από άλλες σχολικές κοινότητες στις πόλεις Twin City.

Σύντομα θα μάθετε πώς η Totino-Grace ωθεί τους σπουδαστές προς την επίτευξη σε ακαδημαϊκούς και όχι μόνο!

Τοποθεσίες

 • Minneapolis

  1350 GARDENA AVE NE, 55432, Minneapolis

Ερωτήσεις