Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Εισαγωγή

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών και Πολιτισμών προσφέρει ένα υψηλής ποιότητας ισπανικό πρόγραμμα στη διεθνή κοινότητα και τους ξένους που ζουν στην Κολομβία. Οι τάξεις διεξάγονται στην πανεπιστημιούπολη σε ένα ακαδημαϊκό, ασφαλές και άριστο περιβάλλον υπηρεσιών.

Οι φοιτητές, οι πανεπιστημιακοί και πανεπιστημιακοί σπουδαστές, οι νέοι, οι ενήλικες, οι επαγγελματίες και τα στελέχη θα βρουν τα μαθήματά μας την καλύτερη επιλογή για τη βελτίωση των επικοινωνιακών ικανοτήτων στη γλώσσα και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τον πολιτισμό της Κολομβίας και της Λατινικής Αμερικής.

Όλα τα Ισπανικά μαθήματα συμπληρώνονται με μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εξωσχολικών μαθημάτων που εμπλουτίζουν την εμπειρία. Οι συμμετέχοντες προσφέρονται επίσης ευελιξία στον αριθμό των εβδομάδων που θέλουν να σπουδάσουν και την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος. Οι τάξεις ξεκινούν κάθε εβδομάδα τη Δευτέρα.

Μάθετε Ισπανικά μαζί μας. Απολαύστε την Κολομβία και τον πολιτισμό της.

Σχετικά με τα μαθήματα μας

Θα εργαστείτε στις 4 γλωσσικές δεξιότητες: γραφή, ομιλία, ανάγνωση και ακρόαση (θα ασκήσετε όλη την ώρα νέο λεξιλόγιο και γραμματική). Θα σας προσφέρουμε τους οδηγούς κλάσης, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον υλικό. θα χρειαστείτε μόνο ένα λεξικό.

Τα μαθήματά μας είναι πολύ ευέλικτα, μπορείτε να επιλέξετε πόσα εβδομάδες να μελετήσετε και πότε να ξεκινήσετε. Οι τάξεις αρχίζουν κάθε Δευτέρα, έτσι μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία για να ξεκινήσετε την πορεία σας.

Έχουμε διαφορετικά μαθήματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε:

  • Γενικό ισπανικό μάθημα (15 ώρες ισπανικών μαθημάτων ανά εβδομάδα)
  • Εντατικό ισπανικό μάθημα (20 ώρες ισπανικών μαθημάτων ανά εβδομάδα)
  • Γενικά μαθήματα εθελοντισμού στα Ισπανικά μαθήματα
  • Ένα σε ένα μάθημα

Τιμές

Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των εβδομάδων που θα μελετήσετε μαζί μας και τον τύπο, φυσικά, που θα πάρετε.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε κάποια από τα μαθήματα που έχει το Universidad de La Sabana για τους φοιτητές του. Ας μάθουμε ποια θέματα σας ενδιαφέρουν, ώστε να σας βρούμε μια σειρά μαθημάτων. Αυτό το μάθημα δεν θα έχει βαθμούς, είναι μόνο για συμμετοχή και δεν συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

* Αυτό ισχύει μόνο για φοιτητές που μένουν 2 μήνες ή περισσότερο.

Μια φορά την εβδομάδα προγραμματίζουμε προαιρετικές πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε μουσεία, φυσικά πάρκα, κέντρο της Μπογκοτά, εστιατόρια, μεταξύ άλλων. * Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται μόνο ορισμένες δραστηριότητες.

Μια φορά την εβδομάδα δίνονται μαθήματα λατινοαμερικάνικου χορού. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για αυτήν τη δραστηριότητα.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Τοποθεσία

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην Chía, μόλις 7 χιλιόμετρα από την Μπογκοτά. Έχει ένα όμορφο Campus με εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Στο La Sabana, υπάρχει ένα σπουδαίο ακαδημαϊκό περιβάλλον και πολλές διαφορετικές δραστηριότητες. Εκτός αυτού, η Μπογκοτά είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη που προσφέρει στους επισκέπτες πολλές επιλογές για διασκέδαση, αθλητισμό, νυχτερινή ζωή, εστιατόρια και δραστηριότητες.

Πώς να εγγραφείτε τώρα;

1. Συμπληρώστε το συνημμένο έντυπο εγγραφής.

2. Πραγματοποιήστε τη δοκιμή τοποθέτησης (μέσω Skype ή εντός του χώρου). Θα χρειαστεί να προγραμματίσετε μια συνέντευξη στο skype για να καθορίσετε το ισπανικό επίπεδό σας, αυτό θα διαρκέσει 15 λεπτά. Ενημερώστε μας για το ποια ημέρα λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

3. Κάντε την πληρωμή του μαθήματος (τον αριθμό των εβδομάδων που έχετε επιλέξει). Σε περίπτωση που έχετε ήδη ξεκινήσει το Πρόγραμμα και αποφασίσετε να αυξήσετε τον αριθμό των εβδομάδων, το κόστος ανά εβδομάδα θα είναι φθηνότερο.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει από:

Μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Ζητήστε τους κωδικούς του Πανεπιστημίου με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή στην τράπεζα της προτίμησής σας στη χώρα σας, αυτή η πληρωμή είναι μόνο για το USD

Για να πληρώσετε σε Κολομβιανά πέσα μπορείτε:

1. Κατάθεση σε οποιαδήποτε τράπεζα Bancolombia στην Κολομβία

2. Μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο Πανεπιστήμιο

Μόλις κάνετε την πληρωμή, στείλτε ένα αντίγραφο στο email μου και θα σας στείλω την επιστολή αποδοχής και το Πιστοποιητικό του Πανεπιστημίου για τη θεώρησή σας αν χρειαστεί. Επίσης, στείλτε μας ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας.

4. Έχετε άδεια PIP (Άδεια εισόδου και μόνιμης διαμονής) ή Visa σπουδαστών.

Εάν πρόκειται να παραμείνετε στην Κολομβία για λιγότερο από 3 μήνες και είστε κάτοικος μιας χώρας που δεν χρειάζεται Τουριστική Βίζα για να επισκεφθείτε την Κολομβία. Παρακαλούμε να εκτυπώσετε την επιστολή αποδοχής και να την εμφανίσετε στον Λειτουργό Μετανάστευσης στο αεροδρόμιο El Dorado της Μπογκοτά. θα λάβετε τη σφραγίδα PIP 5 στο διαβατήριό σας, που σημαίνει "Άδεια εισόδου και διαμονής" και χρησιμοποιείται για άτομα που πρόκειται να κάνουν σύντομα μαθήματα. Αυτές οι δύο επιλογές σας επιτρέπουν να σπουδάσετε στην Κολομβία.

5. Έχετε πολιτική ασφάλισης υγείας και ατυχήματος με διεθνή κάλυψη και είναι διαθέσιμη για το χρόνο που σκοπεύετε να παραμείνετε στη χώρα και στείλτε ένα σαρωμένο αντίγραφο σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Τοποθεσίες

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Ερωτήσεις