Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Εισαγωγή

Το University of Lincoln φιλοξενεί μια αυξανόμενη κοινότητα φοιτητών από όλο τον κόσμο και χαιρόμαστε που σκέφτεστε να γίνετε μέλος μας.

Από τότε που η Αυτού Μεγαλειότητα η Βασίλισσα άνοιξε το πρώτο κτίριο University of Lincoln στην Πανεπιστημιούπολη του Brayford Pool, έχουμε υποδεχθεί περισσότερους από 90.000 φοιτητές από 135 χώρες. Σήμερα, έχουμε καταγραφεί στα 150 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου στην κατάταξη Young University Rankings 2020 της Times Higher Education (THE) και ονομάσαμε επίσης το Μοντέρνο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς στους Οδηγούς The Times και Sunday Times Good University Guide 2021.

Στο University of Lincoln , βάζουμε τους φοιτητές στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Έχουμε τη φήμη για την καινοτόμο διδασκαλία και μας απονεμήθηκε συνολική βαθμολογία με πέντε αστέρια στην κατάταξη QS Stars το 2020 και μας απονεμήθηκε Χρυσό, το υψηλότερο δυνατό πρότυπο, στο εθνικό Πλαίσιο Αριστείας Διδασκαλίας (TEF) 2017.

Μια υπέροχη τοποθεσία

Ως φοιτητής στο University of Lincoln , θα ζείτε σε μια από τις μεγάλες ιστορικές πόλεις της Ευρώπης,

με ιστορία που χρονολογείται από το 300 π.Χ. Εκτός από τα ερείπια από τη ρωμαϊκή κληρονομιά του Λίνκολν, η πόλη φιλοξενεί επίσης μια σειρά από ιστορικά κτίρια και ορόσημα, συμπεριλαμβανομένου του καθεδρικού ναού του Λίνκολν που χτίστηκε το 1072 και ήταν κάποτε το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Η πόλη φιλοξενεί επίσης το Κάστρο Λίνκολν, το οποίο παρακολουθεί τον ορίζοντα της πόλης για σχεδόν 1.000 χρόνια.

Το Λίνκολν είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζεις, να σπουδάζεις και να εργάζεσαι και ονομάστηκε ως μία από τις 20 καλύτερες πόλεις της Βρετανίας το 2017 από την Telegraph. Το 2016, το Λίνκολν ονομάστηκε επίσης ως το πιο φιλικό μέρος στο Ηνωμένο Βασίλειο από το πρόγραμμα Big Lunch του Eden Project και όσους μένουν εδώ. Πιο πρόσφατα, το Λίνκολν ονομάστηκε ως μία από τις πιο προσιτές φοιτητικές πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον Οδηγό The Times Good University Guide 2020.

Μπορεί να μην νομίζετε ότι γνωρίζετε την κομητεία του Lincolnshire, αλλά οι κάτοικοί μας έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση της ιστορίας πέρα από τα σύνορά της. Για παράδειγμα, ο διάσημος φυσικός και μαθηματικός Sir Isaac Newton γεννήθηκε στο χωριό Lincolnshire του Woolsthorpe-by-Colsterworth το 1642. Το Lincolnshire ήταν επίσης η γενέτειρα της πρώτης γυναίκας πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Margaret Thatcher, και το σπίτι του ποιητή Alfred Tennyson.

Με περισσότερα από 2.000 χρόνια ιστορίας, η πόλη του Λίνκολν έχει χρησιμοποιηθεί ως τόπος γυρισμάτων σε μια σειρά τηλεοπτικών σειρών και ταινιών περιόδου, όπως το Downton Abbey, ο Κώδικας Ντα Βίντσι και ο Βασιλιάς.

160797_160654_Studying3.jpg

Σε προετοιμάζει για τη μελλοντική σου καριέρα

Οι εργοδότες αναζητούν ολοένα και περισσότερο άτομα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον σημερινό παγκόσμιο χώρο εργασίας. Ως φοιτητής στο University of Lincoln , στοχεύουμε να σας προετοιμάσουμε για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία παρέχοντάς σας μια σειρά ευκαιριών να ασχοληθείτε με τη βιομηχανία και να αναπτύξετε δεξιότητες έτοιμες για καριέρα. Το Πανεπιστήμιο είναι περήφανο που έχει αναπτύξει καινοτόμες συνεργασίες με μια σειρά οργανισμών, παρέχοντας στους φοιτητές βελτιωμένες ευκαιρίες για εργασιακή εμπειρία, δικτύωση και πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις του κλάδου.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε στον εργοδότη ότι είστε το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά είναι να έχετε ένα βιογραφικό σημείωμα που να περιέχει πραγματική εμπειρία μαζί με τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα. Στο University of Lincoln , προσφέρουμε μια σειρά από ευκαιρίες για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις ιδιότητες που αναζητούν ολοένα και περισσότερο οι εργοδότες. Για παράδειγμα, ορισμένα από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα που διδάσκονται παρέχουν την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση για να λάβετε μέρος σε μια θέση εργασίας ή έργο στον κλάδο. Μπορεί επίσης να υπάρχουν ευκαιρίες να ακούσετε από προσκεκλημένους ομιλητές και να συμμετάσχετε σε εκδρομές για να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τις σελίδες του προγράμματος στον ιστότοπό μας.

Τα μαθήματά μας έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση με το Agriculture στο Lincoln να κατατάσσεται στα 250 κορυφαία στον κόσμο στην QS World University Rankings 2020, ενώ η Computer Science and Education κατατάσσονται στα κορυφαία 250 στον κόσμο στο Times Higher Education (THE) World University Κατάταξη 2021.

Θέλουμε οι φοιτητές να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες όπως το Επενδυτικό μας Ταμείο Διαχειριζόμενου από φοιτητές και να απολαμβάνουν τα οφέλη των συνδέσεών μας με εταιρείες όπως η Siemens και το Reuters. Διαθέτουμε τερματικά Bloomberg στην πανεπιστημιούπολη, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές και το προσωπικό των επιχειρήσεων να παρακολουθούν και να αναλύουν δεδομένα χρηματοοικονομικής αγοράς σε πραγματικό χρόνο, παράλληλα με εργαστήρια, θέατρα διαλέξεων και αίθουσες σεμιναρίων

Μια μεγάλη φοιτητική εμπειρία

Η Ένωση Φοιτητών μας (SU) μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τον χρόνο σας στο Lincoln μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Διοικούμενο από ηγέτες φοιτητών, το SU προσφέρει μια σειρά ευκαιριών και υποστήριξης για τα μέλη της φοιτητικής μας κοινότητας ενώ εκπροσωπεί τα ακαδημαϊκά σας ενδιαφέροντα.

Η συμμετοχή σε ένα κλαμπ ή μια κοινωνία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νέους φίλους, δημιουργώντας δεσμούς που μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή. Η SU προσφέρει παραδοσιακά περισσότερους από 100 διαφορετικούς αθλητικούς συλλόγους και συλλόγους στους οποίους μπορεί να ενταχθεί ο καθένας. Κυμαίνονται από ακαδημαϊκές ομάδες όπως οι Εταιρείες Επιστήμης Υπολογιστών και Νομικής μέχρι λιγότερο παραδοσιακές λέσχες όπως οι Εταιρείες Χάρι Πότερ και Pokemon Go.

Εκτός από τη συναρπαστική ιστορία και την εξοχή της, η κομητεία του Lincolnshire είναι γνωστή για τα τοπικά φαγητά, όπως το λουκάνικο Lincolnshire, και υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε, με περιπάτους στην ύπαιθρο στο Lincolnshire Wolds και εκδρομές στη βρετανική παραλία στο Cleethorpes και το Skegness κοντά.

"Αυτές οι πληροφορίες ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης (Ιούλιος 2023)"

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Ανακαλύψτε το Lincoln όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο

  Τα διαδικτυακά σεμινάρια, τα μαθήματα master, οι συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων και οι ομιλίες σε πάνελ φοιτητών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε πώς είναι να ζεις και να σπουδάζεις στο University of Lincoln

  Τοποθεσίες

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Ερωτήσεις