Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Εισαγωγή

Σχετικά με τη VERITAS

 • Περισσότεροι από 10000 ικανοποιημένοι μαθητές
 • Πάνω από 60 μαθήματα Αγγλικής επιλογής για να επιλέξετε
 • Επιλέξτε από 15 τομείς σπουδών
 • Μέχρι 60% Εξοικονόμηση από το Μέσο Δίδακτρα μας

Γιατί ο VERITAS

Τα τελευταία 25 χρόνια, χιλιάδες φοιτητές σε όλο τον κόσμο έχουν απολαύσει την υπέροχη μοναδικότητα της εμπειρίας Study Abroad της VERITAS . Ένας τέλειος συνδυασμός ακαδημαϊκών και πολιτιστικής εμπειρίας βρίσκεται σε μια από τις χώρες με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα στον κόσμο. Εμπειρία:

 • Μοναδική πολιτιστική βύθιση
 • Βιωσιμότητα

Καλύτερα μαθήματα σπουδών στο εξωτερικό της Κόστα Ρίκα

Η Κόστα Ρίκα είναι πλήρως γεμάτη από πληθωρικά είδη φυτών και ζώων. Ζούμε περιτριγυρισμένοι από βουνά, ποτάμια και παραλίες. Είναι ένας πραγματικά παραδεισένιος προορισμός.

Αυτή η χώρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Όχι μόνο για την εκπαιδευτική ποιότητα αλλά την εκπληκτική εμπειρία.

Κάναμε μια λίστα με τα καλύτερα μαθήματα για σπουδές στο εξωτερικό.

 1. Αν σας αρέσει η επιτόπια εργασία, σίγουρα θα απολαύσετε το μάθημά μας στην «Τροπική Θαλάσσια Βιολογία». Αυτό το μάθημα εισάγει τις έννοιες της ωκεανογραφίας, της θαλάσσιας γεωλογίας, της θαλάσσιας οικολογίας και της βιολογίας. Θα μάθετε για τη διαχείριση και τη διατήρηση των οικοσυστημάτων.
 2. Για όσους βρίσκονται υπό την επιρροή της culta fantastican συμπεριφοράς, υπάρχει μια καταπληκτική πορεία που θα τραβήξει την προσοχή σας. «Πολιτισμική Ψυχολογία», εισάγει τους μαθητές στο πεδίο Θα εστιάσουμε σε θέματα όπως πολιτιστικούς παράγοντες στην αυτοαντίληψη, ρόλους φύλου, κίνητρα, γνώση, συναισθήματα, σχέσεις και κοινωνικές αξίες.
 3. Τα θεμέλια της τέχνης είναι ένα από τα αγαπημένα μας μαθήματα. Υπογραμμίζει την ποικιλομορφία της μορφής και του περιεχομένου στο έργο τέχνης. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εμπειρία θα είναι θετική και αξέχαστη.
 4. Θα πρέπει να ανησυχούμε για το περιβάλλον μας. VERITAS προσφέρει ένα μάθημα με πρότυπα και θα εξετάσει τα οικοσυστήματα, τα πληθυσμιακά πρότυπα και τη δυναμική, τη χρήση και την κακή χρήση των πόρων, τον πληθυσμό και τα περιβαλλοντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς και την κουρολογική εισαγωγή στα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα και στοιχεία που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία.
 5. Διατίθενται πολλά μαθήματα για φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τα ισπανικά τους. Για παράδειγμα, Βασικά Ισπανικά για επαγγέλματα υγείας. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε επαγγελματίες υγείας χωρίς προηγούμενη ισπανική εμπειρία, τα απαραίτητα εργαλεία για την αλληλεπίδραση και τη συνέντευξη με ισπανόφωνους ασθενείς.

Έχουμε επίσης μαθήματα Ισπανικών που δίνουν έμφαση σε διεθνή επιχειρηματικά προγράμματα: Επιχειρηματικότητα & Σκέψη Σχεδιασμού, Κυκλική Οικονομία, Διεθνείς Επιχειρήσεις, Δημιουργική Ηγεσία, Διεθνές Μάρκετινγκ, Διαπολιτισμική Επικοινωνία, Διαχείριση Έργων και άλλα.

«Μετανάστευση, κοινωνικοποίηση και παγκόσμια αλλαγή», είναι ένα μάθημα που εισάγει τους φοιτητές στις θεωρίες και τις πρακτικές της διεθνούς ανθρώπινης μετανάστευσης ως ένα φαινόμενο που, ενώ είναι παρόν στην ιστορία, έχει ιδιαίτερη έμφαση στον σημερινό κόσμο.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά τα μαθήματα, θα θέλαμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να σας ενημερώσουμε για όλα τα οφέλη της φοίτησης στο LCI VERITAS .

Αλέξης Μπράουν / Unsplash

Young people in conversation

Τοποθεσίες

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Ερωτήσεις