Keystone logo
Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Vrije University - Summer & Winter graduate programs

Εισαγωγές

Διαδικασία εφαρμογής

Η διαδικασία αίτησης αποτελείται από δύο βήματα:

Βήμα 1: Μεταβείτε στην ηλεκτρονική φόρμα αίτησης.

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης, θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα πληρωμής. Έχετε την επιλογή να ολοκληρώσετε την πληρωμή για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο μάθημα ή μπορείτε να αποφασίσετε να πληρώσετε αργότερα. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για πολλά μαθήματα, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα μόνο μία φορά.

Μόλις λάβουμε την αίτησή σας και συνεπώς την πληρωμή σας, η ομάδα του θερινού σχολείου θα εξετάσει την αίτησή σας και θα σας ενημερώσει εντός 5 εργάσιμων ημερών εάν η αποδοχή σας γίνει αποδεκτή ή απόρριψη. Σε περίπτωση άρνησης της είσοδός σας, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Στην ηλεκτρονική φόρμα αίτησης θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε τα ακόλουθα τρία έγγραφα (όχι μεγαλύτερα από 1 MB ανά έγγραφο):

 • Επιστολή παρακίνησης . Φροντίστε να περιγράψετε τα κίνητρά σας για τα συγκεκριμένα μαθήματα για τα οποία κάνετε αίτηση: Γιατί αυτό το θέμα; Πώς θα συμβάλει το μάθημα στη μελλοντική (ακαδημαϊκή) σταδιοδρομία σας; (250-500 λέξεις)
  Εάν κάνετε αίτηση για πολλά μαθήματα, απαντήστε στις ερωτήσεις και για τα δύο μαθήματα στην ίδια επιστολή κινήτρων.
 • Βιογραφικό/Βιογραφικό
 • Πιστογραφία των αρχείων (αρκεί μια εκτύπωση των πιο πρόσφατων βαθμών σας και πρέπει να περιλαμβάνει το όνομά σας και το όνομα του πανεπιστημίου σας)

Τα έγγραφα θα κοινοποιηθούν στους καθηγητές πριν από την έναρξη του μαθήματος.

Βήμα 2: Την Άνοιξη θα μπορείτε να κάνετε αίτηση για διαμονή και κοινωνικά προγράμματα. Αυτή η φόρμα εγγραφής θα κοινοποιηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο μάθημα το αργότερο στις 15 Απριλίου. Θα χωρίσουμε τα δωμάτια και το κοινωνικό πρόγραμμα με βάση τη σειρά προτεραιότητας (όσο νωρίτερα κάνετε αίτηση και πληρώσετε για το μάθημά σας, τόσο νωρίτερα μπορείτε να επιλέξετε τη διαμονή και το κοινωνικό πρόγραμμα)

 • Προθεσμία Early Bird : 15 Μαρτίου 2022 (23:59 CET)
 • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 1 Μαΐου 2022 (23:59 CET)

Επιβεβαίωση μαθήματος

Μέσα Μαΐου θα ενημερωθείτε εάν επιβεβαιωθεί η διεξαγωγή του μαθήματος. Στην ατυχή περίπτωση που ακυρωθεί το μάθημά σας, θα μπορείτε να μετακινηθείτε σε άλλο μάθημα (βάσει διαθεσιμότητας) ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Προυποθέσεις εισόδου

Τα μαθήματα διδάσκονται σε επίπεδο Bachelor, Advanced Bachelor ή Master και είναι κατάλληλα για φοιτητές καθώς και για διδακτορικό προσωπικό και επαγγελματίες. Ορισμένα μαθήματα προσφέρονται σε επίπεδο Bachelor και Master. Κατά την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο.

Καθορίζονται οι ακόλουθες απαιτήσεις εισόδου:

 • Πτυχίο: τουλάχιστον εγγεγραμμένοι στο 1ο έτος των σπουδών Bachelor
 • Προχωρημένο Πτυχίο: τουλάχιστον εγγεγραμμένοι στο 2ο έτος σπουδών Bachelor
 • Μεταπτυχιακό: τουλάχιστον εγγεγραμμένοι στο τελευταίο έτος των σπουδών Bachelor - οι επαγγελματίες πρέπει να έχουν πτυχίο Bachelor

Τα μεμονωμένα μαθήματα ενδέχεται να έχουν τις δικές τους απαιτήσεις συμμετοχής, ελέγξτε τη σελίδα μαθημάτων στην επισκόπηση μαθημάτων.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Δεν είναι απαραίτητο να μας προσκομίσετε αποδεικτικά των Αγγλικών σας. Αναμένουμε τα Αγγλικά σας να είναι επαρκή για την κατανόηση των μαθημάτων και της βιβλιογραφίας μαθημάτων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα επίπεδο Β2 αγγλικών, όπως έχει αναπτυχθεί στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφορών για τις Γλώσσες (CEFR). Αυτό είναι συγκρίσιμο με ένα τεστ Διαδικτύου TOEFL με βαθμολογία 92 ή με βαθμολογία IELTS 6,5.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας

Οι αιτήσεις για την Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας είναι ανοιχτές έως την 1η Απριλίου (23:59 CET).

Μπορείτε να κάνετε αίτηση μέσω της Φόρμας Αίτησης Υποτροφίας.

Για την αίτηση υποτροφίας σας ζητάμε τα εξής:

1. Βιογραφικό/Βιογραφικό (CV) που αναφέρει το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο.

2 . Μια πρόσφατη μεταγραφή εγγραφών (αρκεί μια οθόνη εκτύπωσης) δείχνει ότι έχετε μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 85%. Για παράδειγμα, εάν η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία είναι 10, πρέπει να έχετε μέσο όρο τουλάχιστον 8,5. Θα λάβουμε υπόψη τις διαφορές στις κουλτούρες βαθμολόγησης. Ένα αντίγραφο του διπλώματος σας (Bachelor, Master, Ph.D.) είναι επίσης αρκετό εάν το έχετε.

3. Επαγγελματική συστατική επιστολή που περιλαμβάνει:

 • Η εμπειρία του/της από τη συνεργασία μαζί σας (είτε σε ακαδημαϊκό, επαγγελματικό ή εθελοντικό περιβάλλον)
 • Το κίνητρό του/της για να σας προτείνουν για την υποτροφία
 • Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας

Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας υποτροφίας θα κάνουμε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 1. Γιατί ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο VU Amsterdam Summer School;
 2. Ποιο είναι το κίνητρό σας για την επιλογή αυτού του μαθήματος;
 3. Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που μαθαίνετε για να έχετε θετικό αντίκτυπο στο μέλλον τόσο για εσάς όσο και για την κοινότητά σας;
 4. Γιατί σας αξίζει αυτή η υποτροφία;

Η Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας καλύπτει τα δίδακτρα για ένα μάθημα και τη διαμονή σε μία από τις επιλογές διαμονής μας (εάν χρειάζεται) + μία κοινωνική δραστηριότητα. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατό να επιλέξετε περισσότερα από ένα μαθήματα για την υποτροφία. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα επιπλέον μάθημα σε διαφορετική συνεδρία, κάντε αίτηση για αυτό το μάθημα μέσω της κανονικής μας φόρμας εγγραφής.

Διαδικασία εφαρμογής

 • Παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Υποτροφίας.
 • Λάβετε υπόψη ότι είναι δυνατή η επιλογή μόνο ενός μαθήματος.

Υποτροφία φωτογράφου

Σας αρέσει να απαθανατίζετε στιγμές, ανθρώπους και περιβάλλοντα στο smartphone/την κάμερά σας; Έχετε καλές δεξιότητες επεξεργασίας και πάθος για τα social media; Γίνετε ο φωτογράφος του καλοκαιρινού σχολείου μας!

Τι προσφέρουμε:

 • Έκπτωση 500€ στα δίδακτρα
 • Όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες δωρεάν (αλλά πρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες)

Τι περιμένουμε από εσάς:

 • Φωτογραφίες του χρόνου σας στο VU Amsterdam Summer School (φωτογραφίες συμφοιτητών, Άμστερνταμ, εκδρομές και κοινωνικό πρόγραμμα)
 • Δημιουργία ανάληψης περιεχομένου/ιστορίας στον λογαριασμό VU Amsterdam στο Instagram
 • Συμμετοχή στο κοινωνικό πρόγραμμα (δωρεάν)
 • Συμμετοχή στην εναρκτήρια συνάντηση του φωτογράφου

Διαδικασία εφαρμογής

Στείλτε μας ένα σύντομο βίντεο όπου παρουσιάζεστε (περίπου 30 δευτερόλεπτα -1 λεπτό) και μερικά παραδείγματα της φωτογραφικής σας δουλειάς. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το δικό σας smartphone ή κάμερα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2021.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

 • Amsterdam

  De Boelelaan 1105, 1081, Amsterdam

Ερωτήσεις