Keystone logo
Wallace State Community College

Wallace State Community College

Wallace State Community College

Εισαγωγή

Wallace State Community College , με την κύρια πανεπιστημιούπολη στο Hanceville και μια δορυφορική πανεπιστημιούπολη στην Oneonta, αποτελεί μέρος ενός συστήματος που εξυπηρετεί τις ανάγκες περισσότερων από 300.000 ατόμων και εκτιμάται συντηρητικά ότι θα έχει ετήσιες οικονομικές επιπτώσεις ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αυτό το κράτος και στις κοινότητές μας. Ο πραγματικός αντίκτυπος, ωστόσο, είναι στη βελτίωση της ζωής των μαθητών μέσω της εκπαίδευσης.

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες μας το 1966, το Wallace State έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες σπουδαστές. Από την αρχή, το Wallace State αγκάλιασε μια δέσμευση για την αριστεία που έχει γίνει όχι μόνο μια παράδοση αλλά η πηγή έμπνευσης μας. Σήμερα, το Wallace State είναι ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια του Συλλόγου Κολλεγίου της Αλαμπάμα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 7.000 φοιτητές κάθε εξάμηνο. Αυτό το κολλέγιο είναι μια εικονική δύναμη στον εκπαιδευτικό προγραμματισμό, με περισσότερες από 50 μεγάλες εταιρείες που οδηγούν σε πτυχίο, πιστοποιητικό και ευκαιρίες μεταφοράς.

Η εστίασή μας στην αριστεία είναι εμφανής στην προσωπική μας δέσμευση για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και στα τεχνολογικά προηγμένα περιβάλλοντα μάθησης που εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν την πιο αποτελεσματική εκπαίδευση. Στο Wallace State θα βρείτε αίθουσες διδασκαλίας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών SmartBoards και Tegrity. Μέσω της μάθησης μέσω διαδικτύου, των τηλεδιασκέψεων, του podcasting και των κέντρων εκτός πανεπιστημιουπόλεων, παρέχουμε εκπαίδευση κατάλληλη για τις πολυάσχολες ζωές των μαθητών μας.

Το Wallace State παρέχει απρόσκοπτες εκπαιδευτικές ευκαιρίες από την πρώιμη είσοδο στο γυμνάσιο στο μεταπτυχιακό επίπεδο. Μέσω της διπλής εγγραφής, η FastTrack Academy, το Tech-Prep και άλλα προγράμματα, οι μαθητές των γυμνασίων που αναζητούν πιστωτικά ιδρύματα σε ακαδημαϊκά προγράμματα μεταφοράς, τεχνική εκπαίδευση σταδιοδρομίας, δημόσια ασφάλεια, υγειονομική περίθαλψη ή αυτοκινητοβιομηχανία θα βρουν τις ανάγκες τους συναντήθηκαν εδώ. Το σύστημα άρθρωσης STARS εγγυάται στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα μεταφοράς πιστωτικών μονάδων σε οποιοδήποτε δημόσιο κολέγιο ή πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Για όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους στην πανεπιστημιούπολη, οι φοιτητές του Wallace State μπορούν να επωφεληθούν από τις συμπράξεις του Πανεπιστημιακού Κέντρου και τις ειδικές συμφωνίες αρθρώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, το Αεροναυτικό Πανεπιστήμιο Embry-Riddle, , και το πανεπιστήμιο Troy.

Οι φοιτητές μας επιτυγχάνουν πρωτοφανή επίπεδα επιτυχίας, είτε με τη μετάδοση, τη λήψη εξετάσεων άδειας ή την εξεύρεση εργασίας, και η ικανοποίησή τους αντανακλάται στο ποσοστό διατήρησης της Ακαδημίας μεταξύ των σπουδαστών που υπερβαίνει τον εθνικό και τον εθνικό μέσο όρο. Οι σπουδαστές που μετακινούνται στα πανεπιστήμια συνεχώς υπερέχουν εκείνων που ξεκίνησαν εκεί. Οι απόφοιτοι μας κερδίζουν ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας και υψηλό έπαινο από τους εργοδότες. Τα ποσοστά αδειοδότησης ανέρχονται σε ή πάνω από τους κρατικούς και εθνικούς μέσους όρους και οι φοιτητές μας βαθμολογούν πάνω από τον εθνικό μέσο όρο για την συλλογική αξιολόγηση της ακαδημαϊκής απόδοσης (CAAP) .

Το πιο σημαντικό, στο Wallace State θα σας εξυπηρετηθούν από μια βραβευμένη και φοιτητικά επικεντρωμένη σχολή και το προσωπικό που είναι δάσκαλοι της βιοτεχνίας τους. Είναι εδώ για να σας βοηθήσουν σε κάθε πτυχή της εμπειρίας του κολλεγίου, από την εγγραφή στο διαδίκτυο, μέχρι την προσωπική παροχή συμβουλών στο Κέντρο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών στο Κέντρο Επιμόρφωσης Μάθησης. Πιστεύουμε ότι οι μαθητές είναι ο λόγος που έχουμε και τοποθετούμε τη μάθηση και την επιτυχία των μαθητών στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών μας.

Δήλωση αποστολής

Wallace State Community College δεσμεύεται στη μάθηση που μετατρέπει τις ζωές και τις κοινότητες. Για την υποστήριξη της αποστολής, το Wallace State Community College δεσμεύεται για την επιτυχία των φοιτητών μέσω ενός μαθησιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο τον σπουδαστή, καινοτόμο, ελκυστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον. διδασκαλία αριστείας? σεβασμό στη μοναδικότητα και την ποικιλομορφία. στρατηγικές εταιρικές σχέσεις που προωθούν την κοινωνία, το εργατικό δυναμικό και την οικονομική ανάπτυξη · πολιτιστικό εμπλουτισμό των κοινοτήτων μας · και λογοδοσία και ακεραιότητα.

Πολιτική μη διάκρισης

Η πολιτική του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλαμπάμα Community College System και του Wallace State Community College , ενός δευτεροβάθμιου ιδρύματος υπό τον έλεγχό του, δεν πρέπει να βασίζεται στη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνική προέλευση, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό , ή την ηλικία, να αποκλείονται από τη συμμετοχή, να μην υπόκεινται σε κανένα όφελος ή να υπόκεινται σε διακρίσεις βάσει οποιουδήποτε προγράμματος, δραστηριότητας ή απασχόλησης.

Διαπίστευση

Wallace State Community College είναι διαπιστευμένο από την Νότια Ένωση Σχολών και Σχολείων της Επιτροπής για τα κολλέγια για να απονείμει συνεργατικά πτυχία. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή στα κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 ή τηλεφωνήστε στο 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Wallace State Community College .

Πολλά προγράμματα έχουν πρόσθετη διαπίστευση από οργανισμούς κατάλληλους για τους συγκεκριμένους κλάδους. Οι συνηθισμένες έρευνες σχετικά με το κράτος Wallace, όπως οι απαιτήσεις εισδοχής, η οικονομική βοήθεια, τα εκπαιδευτικά προγράμματα κ.λπ., πρέπει να απευθύνονται απευθείας στο Wallace State.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Τοποθεσίες

  • Hanceville

   Wallace State Community College, 801 Main Street NW, 35077-2000 , Hanceville

  • Oneonta

   McCay Avenue,701, 35121, Oneonta

   Ερωτήσεις