Associate Applied Science in Baking & Pastry Optionof
York County Community College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Wells, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η αλληλουχία των μαθημάτων σε αυτό το πρόγραμμα ξεκινά το φθινόπωρο εξάμηνο. Οι μαθητές που εισέρχονται την άνοιξη ή το καλοκαίρι πιθανότατα θα διαρκέσουν περισσότερο από δύο χρόνια για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.
Χτίζοντας από ένα ίδρυμα στο Culinary Arts, η επιλογή Baking & Pastry ενθαρρύνει τους μαθητές να επεκτείνουν το πλήρες σύνολο κλασικών δεξιοτήτων τους. Η συνήθης πρακτική των θεμελιωδών τεχνικών και διαδικασιών και δημιουργικών και καλλιτεχνικών μαγειρικών δημιουργιών στα εργαστήρια μαγειρικής και ψησίματος θα αναπτύξει ικανότητες σε ένα ευρύτερο φάσμα γαστρονομικών προσπαθειών. Εκτός από την οικοδόμηση εμπειρογνωμοσύνης στην κουζίνα, το πρόγραμμα εστιάζει επίσης στις έννοιες διαχείρισης που είναι απαραίτητες για να είναι επιτυχημένος σεφ ζαχαροπλαστικής, επιδόρπιος σεφ ή ιδιοκτήτης επιχείρησης αρτοποιίας. Μαθήματα όπως προσωπικό και οικονομική διαχείριση και σχεδιασμός μενού, απογραφή και έλεγχος κόστους θα προετοιμάσουν τους μαθητές στο επάγγελμα της μαγειρικής και της τέχνης ψησίματος.
Οι απόφοιτοι θα είναι προετοιμασμένοι για καριέρα σε εκλεκτά εστιατόρια, ως μέλη ομάδων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, καθώς και ως ιδιοκτήτες αρτοποιείων ή μικρών επιχειρήσεων και προοδευτικές γαστρονομικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων σεφ ζαχαροπλαστικής, σεφ επιδορπίων και αρτοποιών.
Όσοι επιθυμούν να κοιτάξουν πέρα από την κουζίνα θα έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ακολουθήσουν καριέρα στην τραπεζαρία και να αναπτύξουν την εμπειρία για να γίνουν διαχειριστές αρτοποιίας.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου Associate of Applied Science στην επιλογή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, οι απόφοιτοι θα μπορούν:
Επιδείξτε τον ασφαλή χειρισμό και αποθήκευση εξοπλισμού τροφίμων και κουζίνας.
Προγραμματίστε μενού που ταιριάζουν με την κλίμακα και τα οικονομικά διαφόρων εμπορικών και επαγγελματικών ιδρυμάτων.
Αναλύστε σύγχρονα επιχειρηματικά και οικονομικά ζητήματα μιας επαγγελματικής κουζίνας.
Αναγνωρίστε την αξία της διαφορετικότητας στις απόψεις, τις αξίες, τις ικανότητες και τους πολιτισμούς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον κουζίνας.
Λειτουργήστε τόσο ανεξάρτητα όσο και ως μέλος της ομάδας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον κουζίνας.
Ανάπτυξη πολιτικών σχεδιασμένων για την επίτευξη των οικονομικών στόχων μιας επαγγελματικής κουζίνας.
Δημιουργήστε πιάτα χρησιμοποιώντας τις κλασικές τεχνικές μαγειρέματος και ψησίματος που αποτελούν το θεμέλιο της επαγγελματικής κουζίνας.
Εξηγήστε τις τεχνικές, την επιστήμη και την τέχνη πίσω από την προετοιμασία ψωμιού, κέικ, γλυκών και επιδορπίων πιάτων σε μια επαγγελματική κουζίνα.
Προετοιμάστε πιάτα και μενού για μια ποικιλία πολιτιστικών προτιμήσεων και αναγκών.
Προετοιμάστε πιάτα και μενού για συγκεκριμένες ανάγκες υγείας και διατροφής.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Οι θεμελιώδεις και προηγμένες τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Βραβείο Ικανοτήτων στην Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες