Βασικά Έργα Γαλλικής Σοκολάτας & Ζαχαροπλαστικής
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Yssingeaux, Γαλλία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 μήνες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 9.190 / per course *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* καθαρές τιμές.
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Στοχεύοντας στους ενθουσιώδεις και επιχειρηματίες, το πρόγραμμα αυτό αναδεικνύει το καπάκι στις δεξιότητες και τις τεχνικές που έχουν κάνει τους γαλλικούς σοκολάτες το φθόνο του κόσμου. Συνεργαζόμενοι με διάσημους σεφ και εμπειρογνώμονες, θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις βασικές τεχνικές για τη δημιουργία σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, καθώς και να αποκτήσετε μοναδικές γνώσεις σχετικά με τις νέες τάσεις και συστατικά σοκολάτας.
Με την εφαρμοσμένη θεωρία που διαδίδεται σε όλο το πρόγραμμα, καθώς και με επισκέψεις και συναντήσεις εταιρειών σχετικές με το σχεδιασμό και τη φωτογραφία, το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την παραγωγή σοκολάτας και διαφόρων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων επιδόρπια σοκολάτας, σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής.
Εργασία και ευκαιρίες σταδιοδρομίας:
- Επιχειρηματίας
- Chocolatier και ζαχαροπλάστη
- Σοκολάτα και ζαχαροπλαστείο
- Παραγωγή σοκολάτας
Διάρκεια: 2 μήνες
Δομή προγράμματος:
- Τεχνικές βασικής σοκολάτας -3 εβδομάδες
- Ζαχαροπλαστική - 2 εβδομάδες
- Ζαχαροπλαστική με βάση σοκολάτα -1 εβδομάδα
- Καλλιτεχνικά αριστουργήματα - 2 εβδομάδες
Απαιτήσεις εισδοχής:
Δεν απαιτείται προηγούμενος βαθμός ή εμπειρία
18 χρόνια τουλάχιστον
Γαλλικά A2
Επόμενη πρόσληψη - Από τις 6 Ιουλίου 2020 - 28 Αυγούστου 2020
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Μεταπτυχιακό στην Ανώτερη Ζαχαροπλαστική και Σοκολάτα
- Barcelona, Ισπανία
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στις Τέχνες Ζαχαροπλαστικής & Σοκολάτας
- Port-Valais, Ελβετία
Εισαγωγή στις Βασικές αρχές της Σοκολάτας και της Ζαχαροπλαστικής (Πιστοποιητικό)
- Paris, Γαλλία