Δίπλωμα στη διοίκηση μαγειρικής
Durham College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Whitby, Καναδάς
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
4 εξάμηνα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
CAD 5.573 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* Έτος εγχώρια: $ 5.573 (CDN); Έτος ένα διεθνές: $ 16.221 (CDN). Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα έξοδα.
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Μάθετε την τέχνη του φαγητού και της γεύσης στο πρόγραμμα μαγειρικής διαχείρισης. Θα εξερευνήσετε τοπικά καλλιεργημένα τρόφιμα, θα πειραματιστείτε με εθνοτική και σύγχρονη κουζίνα και θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στις μαγειρικές τέχνες, μαθαίνοντας πολύτιμες δεξιότητες διαχείρισης που θα μεταφέρουν την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Σημαντική έμφαση δίνεται στον χρόνο εργαστηρίου / κουζίνας, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να αναπτύξουν τις τεχνικές και τα προϊόντα τους, πολλά από τα οποία είναι σε θέση να πάρουν σπίτι και να απολαύσουν. Οι απόφοιτοι αναζητούνται από ένα ευρύ φάσμα εργοδοτών λόγω των μοναδικών τους δεξιοτήτων, οι οποίες περιλαμβάνουν την τεχνητή κοπή κρέατος, την παραγωγή τυριού, το ψήσιμο, την κονσερβοποίηση και τη συντήρηση.
Το πρόγραμμα μαγειρικής διαχείρησης προσφέρεται στο W. Galen Weston Center for Food (CFF), το οποίο καθοδηγείται από μια φιλοσοφία πεδίου προς πώληση σε όλες τις δραστηριότητες. Αυτό το απίστευτο κέντρο εκμάθησης παρέχει πρόσβαση σε θέατρο θέασης. εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, αίθουσες διδασκαλίας και χώρους συνεδριάσεων, Bistro '67, ένα πλήρες εκπαιδευτικό εστιατόριο που πιστοποιήθηκε με πράσινο χρώμα. και καλλιεργητικά πεδία μόλις λίγα βήματα από τα εργαστήρια.
Θα μάθετε να παρέχετε ολοκληρωμένο μαγειρικό σχεδιασμό, προετοιμασία και παρουσίαση για μια ποικιλία χώρων υπηρεσιών εστίασης. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, τη θεωρία, την υπηρεσία και τη διοικητική κατάρτιση, θα είστε εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να πετύχετε. Το πρόγραμμα αυτό θα προωθήσει τη συνεχή προσωπική ανάπτυξη και μάθηση στους τομείς της αυτοδιαχείρισης, των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, των επαγγελματικών ικανοτήτων και της ευαισθητοποίησης του κλάδου.
Επιπλέον, θα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τις ποικίλες ανάγκες των επισκεπτών και των καταναλωτών του σήμερα και θα επικεντρωθείτε σε τοπικά καλλιεργημένα και παραγόμενα τρόφιμα. Η πρακτική εμπειρία στα εργαστήρια επίδειξης μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και εστιατορίου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες που σχετίζονται με την a la carte κουζίνα, τη ζύμη, τα επιδόρπια και το ψήσιμο, την εθνική κουζίνα, το σύγχρονο μαγείρεμα και πολλά άλλα.
Το πρόγραμμα μαγειρικής διαχείρισης θα προωθήσει τη συνεχή προσωπική ανάπτυξη και μάθηση στους τομείς της αυτοδιαχείρισης, των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, των επαγγελματικών ικανοτήτων και της ευαισθητοποίησης της βιομηχανίας, όπως:
- Εφαρμογή τεχνικών ελέγχου του κόστους στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διατροφής.
- Αποτελεσματικό μάρκετινγκ για την προώθηση της επιτυχούς λειτουργίας μιας επιχείρησης φιλοξενίας.
- Ανάπτυξη συνεχιζόμενων προσωπικών και επαγγελματικών στρατηγικών και σχεδίων για την ενίσχυση της γευσιγνωσίας και των δεξιοτήτων διαχείρισης.
Οι φοιτητές αυτού του προγράμματος θα επωφεληθούν από την εργασία και τη μάθηση στο Bistro '67, ένα πλήρες εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό εστιατόριο με πιστοποιημένους από το προσωπικό και τους σπουδαστές.
Απαιτήσεις εισδοχής
- Δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Οντάριο ή κατάσταση ώριμου φοιτητή
- Βαθμός 12 Αγγλικά (C ή U)
Δικαστικά έξοδα
Έτος Ένα Τέλη |
ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Εξάμηνο 1
- Επικοινωνίες για επιχειρήσεις I (COMM 2204)
- Υπολογιστές για φιλοξενία (COMP 1210)
- Μαγειρική θεωρία I (CULI 1200)
- Μαγειρικός
- Ασφάλεια και αποχέτευση τροφίμων (FOOD 1200)
- Εισαγωγή στην παγκόσμια κουζίνα (GLOB 1202)
- Μαγειρική διατροφή (NUTR 2200)
- Στρατηγικές επαγγελματικής ανάπτυξης I (PDST 1200)
Εξάμηνο 2
- Κουζίνα A La Carte (CUIS 2201)
- Μαγειρική Θεωρία II (CULI 2201)
- Λειτουργίες Υπηρεσιών Τροφίμων (FOOP 2200)
- Τοποθέτηση πεδίου-Csk (FWK 2201)
- Εργαστήριο Τοποθέτησης Πεδίου-Csk (FWKW 2000)
- Γενική Εκπαίδευση Επιλογής (GNED 0000)
- Μενού Σχεδιασμού (MENU 2200)
- Αρχές διαχείρισης κουζίνας (PKM 2200)
Εξάμηνο 3
- Σύνθετο ψήσιμο
- Προηγμένες γαστρονομικές τεχνικές I (CULI 2200)
- Μαγειρική Θεωρία III (CULI 3201)
- Γενική Εκπαίδευση Επιλογής (GNED 0000)
- Μάρκετινγκ Φιλοξενίας (MKTG 4210)
- Στρατηγικές Επαγγελματικής Ανάπτυξης II (PDST 2200)
- Λιανεμποριο
Εξάμηνο 4
- Εργαστήριο Capstone (CAPR 4201)
- Capstone Project Πρακτική (CAPR 4202)
- Προηγμένες μαγειρικές τεχνικές II (CULI 4201)
- Φαγητό
- Γενική Εκπαίδευση Επιλογής (GNED 0000)
- Θεωρία διαχείρισης εστιατορίων (MGMT 4202)
Τα μαθήματα και οι περιγραφές μαθημάτων υπόκεινται σε αλλαγές.
Επιλογές καριέρας
Τι θα μπορούσε να είναι:
- Αρτοποιός
- Σφάζω
- Μάγειρας
- Εταιρικός σεφ
- Εκτελεστικός σεφ
- Διαχειριστής κουζίνας
- Ζαχαροπλαστική, προσωπική ή σεφ-εστιατορίου
- Διαχειριστής Εστιατορίου
- Αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας
- Σους σεφ
Πού θα μπορούσατε να εργαστείτε:
- Αίθουσα δεξιώσεων
- Εταιρεία Catering
- Κολλέγιο / Πανεπιστήμιο
- Γήπεδο γκολφ
- Ξενοδοχειο
- Θέρετρο
- Εστιατόριο
Βιωματική μάθηση
Τοποθέτηση πεδίου
Η μαθησιακή σας εμπειρία συμπληρώνεται από μια ευκαιρία τοποθέτησης πεδίου στη μαγειρική βιομηχανία. Οι σπουδαστές εργάζονται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, μακρόχρονα σπίτια, εγκαταστάσεις επίσημων γευμάτων και γηπέδων γκολφ και πολλά άλλα, εφαρμόζοντας τις δεξιότητές τους από την τάξη στη δουλειά.
Διασκέψεις, διαγωνισμοί και διεθνή ταξίδια
Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τις δεξιότητές τους και να μάθουν μέσω διαγωνισμών τοπικών, επαρχιακών και εθνικών δεξιοτήτων. Αυτά τα γεγονότα εντατικής μάθησης τα βλέπουν να ετοιμάζουν μια σειρά από πιάτα σε καθορισμένα χρονοδιαγράμματα και με συγκεκριμένες οδηγίες και προσδοκίες. Επιπλέον, υπάρχουν διεθνείς ευκαιρίες για ταξίδια, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου μας για το Χρυσό Μετάλλιο, όπου κάθε χρόνο επιλέγεται ένας μεταπτυχιακός φοιτητής για πρόσθετη εκπαίδευση στην Ιταλία.
Πρόγραμμα Capstone
Όλες οι μαθησιακές εμπειρίες έρχονται μαζί στο τέταρτο εξάμηνο με ένα μοναδικό project capstone που βλέπει τους μαθητές να προετοιμάσουν και να σχεδιάσουν μια δημόσια εκδήλωση.
Δραστηριότητες επί του Πανεπιστημίου
Από τις ειδικές εκδηλώσεις που επικεντρώνονται σε σπουδαστές μέχρι την απασχόληση στο Bistro '67 σε ειδικά προγράμματα, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες για τους σπουδαστές να προωθήσουν τη μάθησή τους πέρα από τα εργαστήρια.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πιστοποιητικό μαγειρικής δεξιοτήτων (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα στη μαγειρική διαχείριση (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς