Keystone logo

5 Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνείς κουζίνες 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Διεθνείς κουζίνες
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνείς κουζίνες

    Το δίπλωμα χορηγείται από ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την απόκτηση σπουδών σε συγκεκριμένο τομέα σπουδών. Τα προγράμματα διπλωμάτων συνήθως διαρκούν από ένα έως δύο χρόνια και μπορούν να αυξήσουν το δυναμικό της αγοράς εργασίας.

    Τι είναι το δίπλωμα στις διεθνείς κουζίνες; Τα μαθήματα συνήθως επικεντρώνονται στη διεθνή κουζίνα ξεκινώντας από βασικές συνταγές και εκκινητές και μετακινώντας σε πολύπλοκα πιάτα κρέατος, λαχανικών, ψαριών και θαλασσινών. Τα επιδόρπια περιλαμβάνονται επίσης για να ολοκληρώσετε ένα πλήρες μενού. Τα προχωρημένα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με μπουφέδες και μενού εστίασης, διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος και διατροφικούς περιορισμούς και αντικαταστάσεις. Ορισμένα μαθήματα προσφέρουν επίσης θέσεις εργασίας μετά την ολοκλήρωσή τους.

    Οι δεξιότητες δημιουργικότητας, υπομονής και ομαδικής εργασίας βοηθούν στην καλή λειτουργία της κουζίνας με ενδιαφέροντα πιάτα για να καταπραΰνουν τους ουρανίσκους μιας ποικιλίας ατόμων. Εκτός της κουζίνας, αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τους αποφοίτους με τους στόχους της σταδιοδρομίας τους, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις επιχειρηματικές σχέσεις.

    Το αν ένα άτομο επιλέγει να σπουδάσει στο εξωτερικό ή στην εγχώρια αγορά θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο συνολικό κόστος. Οι πρόσθετοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια του προγράμματος περιλαμβάνουν τα σχετικά έξοδα, τις πρόσθετες απαιτήσεις μαθημάτων, τη διαμονή και το μήκος του προγράμματος. Τα προγράμματα διπλώματος προσφέρουν διαδοχική μάθηση σε διάστημα έξι μηνών έως ενός έτους, αν και μερικοί επιτρέπουν τη διάρθρωση των μαθημάτων.

    Πολλοί παίρνουν το δίπλωμα στις διεθνείς κουζίνες για να γίνουν σεφ ή μαγειρεύουν. Πρόσθετες ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης τροφίμων, τον sous chef, τον chef, τον επιστήμονα τροφίμων, τον blogger για τα τρόφιμα, τον στυλίστρο τροφίμων και τον προσωπικό σεφ. Πρόσθετες θέσεις περιλαμβάνουν τον αρτοποιό, τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, τον διευθυντή εστιατορίου, την chocolatier, τον σεφ ζαχαροπλαστικής, τον τροφοδότη, τον διαχειριστή τροφίμων και ποτών και τον εκτελεστικό σεφ, ενώ μερικοί έχουν συνεχίσει να φιλοξενούν μαγειρικές παραστάσεις. Οι θέσεις εργασίας διατίθενται σε ποικίλες ρυθμίσεις, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, καφετέριες, επιχειρήσεις, ιαματικά λουτρά, θέρετρα και γραμμές κρουαζιέρας.

    Τα προγράμματα της διεθνούς κουζίνας είναι συχνά πλήρους απασχόλησης για ποικίλες διάρκειες για να ταιριάζουν σε πολυάσχολους χρονοδιαγράμματα και να έχουν πρακτική εκπαίδευση με online μαθήματα δυνητικά διαθέσιμα. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.